A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sziasztok!

Nos tegnap megjártam ismét pestet.
A cista nem zsugorodik tovább.
Ma kell már csak az Orgametrilt szednem többet nem lehet, mert már régóta szedem 5 nap szünetet kell tartani és hétfőn a férjem gyerekragasztó eredményétől függ, hogy pénteken kezdhetem-e a stimut újra.

bonya

Kép

Kép
bonya

Most rövid, antagonista lesz , mert a PCO syndroma miatt nehogy megint hyper stimu legyen.
Majd elájultam a patikában.
Merionál, puregon, gynazol, ciproflaxan= 27.000.-.
Az orgautrant ki sem váltottam még, mert a 7 db 70.000.-.
Hát ez iszonyat.
Már a hűtönk beltartalma meghaladta a 100.000.--os no-frostos hűtő árát.
Nem is bánom, de most sikerülnie kell mindenek!!!

Előre láthatólag 6-án mehetek 5.napon az ellenőrzésekre.

Annyira akarom már azt az UH képet a karácsonyi fa alatt látni, ha kettő lenne az lenne maga a csoda .

Nagyon drágák vagytok, hogy időnként van pár kedves szavatok hozzám , még akkor is ha én ilyen kis hütlenke vagyok és ritkán írok.

Attól hogy nem írok nap mint nap , nagyon sokat gondolok mindenkire ls ésn is szorítok imátkozok értetek.

Pusszantok mindenkit!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya!

Drukkolok hogy kezdhesd a stimut!
Hát igen, ezek a szurik nem olcsók de ahogy hallottam régebben drágábbak voltak , most azért több rájuk a támogatás.
Szívből kívánom hogy a karácsonyfa alatt ott legyen az ikres uh- s kép!!!!
Nyugodt, problémamentes UTOLSÓ lombikprogramot kívánok Neked!!!!! :P

Kép
krisztamili77

Krisztamili,
nagyon kedves vagy és köszike a jó kívánságot.

Az Orgautranra semmi támogatást nem adnak.Miért?
Igen van ami olcsobb lett és van amiről le vették a támogatást.
Igazából ugyan ott vagyunk.
Kíváncsi lennék a többi országban mi a helyzet a meddő hölgyek ellátásával!

További szép napot!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya!

Hát igen, arra én is kíváncsi lennék hogy más országokban hogy mennek ezek a dolgok! Azt már hallottam hogy Ausztriában állítólag nagyobb sikerrel működik a lombik- program. Az árakról nem hallottam még semmit.
Én hosszú protokollt csináltam, nem kaptam Orgautrant, de azért szemétség valamilyen szinten hogy itt "tologatják" az árakat aztán az ember lánya a végére ugyanoda jön ki...
Szóval, hajrá, előre és értesíts kérlek a fejleményekről!!! Drukkolok nagyon. :P
További szép napot Neked is!!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Zsókuci,
Hát ez az ínhüvelygyulladás nem jó dolog, elhiszem hogy fáj! Jobbulást neked!

Elan,
Megértelek, én is folyton parázom. De mivel itthon vagyok, nem nagyon tudom magam elfoglalni mással. :oops:

Bonya,
Nekem ugyanez miatt volt antagonista. Én is csak néztem a patikában, amikor kiváltottam a gyógyikat, bár tudtam előre, hogy ennyibe fog kerülni, mert megkérdeztem itt a csajokat. Remélem tényleg kezdheted a stimut, drukkolok! Sőt, lehet hogy 6-án találkozunk is! :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok lányok!

Vic!

Kép

így szorítok, hogy sikerüljön!!!

Kata!

Kép

Trin!

Kép

Rebe!

Gratula az Kép -hez!!!

Törpehzs!

Kép a petikékhez!

Elan!

Kép boldogságos pocakosodást neked!

Bonya!

Azért még cisztaűző neked: Kép

Zsókuci!

Kép

Gabicsibe!

Ezt találtam neked: Kép

Nyunyi!

Kép HIÁNYZOL!!!

Remélem "mindenki megkapta a magáét"! :lol:

Hát az október 10-e nem a sikeres inszeminációi alapján fog bekerülni a BMC történetébe. Reggelre nekem is megjött, mint az összes többi lánynak, akivel egy napon voltunk és ma találkoztam velük.
Estétől újra hasbaszúrhatom magam. :roll:

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok Lányok!
Hazaértünk szerencsésen, visszaolvasok, és dobok e gy táblát.....Nekem is sűrű napok következnek, így nem nagyon leszek, de gondolatban Veletek vagyok!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nonóka!

:( :(

Zsókuci!

Teljes mértékben együtt tudok érezni Veled!
Nekem 2 éven belül 3-szor volt ínhüvely gyulladásom.

Azt tudom tanácsolni, hogy mindent tarts be amit az orvos mond, mert én amikor már kicsit jobban voltam akkor már elblicceltem a dolgokat. Aminek az lett a következménye, hogy januárban sajnos meg kellett műteni az ujjamat.

Nem ijesztgetni akartalak, csak jótanács.

Mielőbbi gyógyulást kívánok.

Kép
nika28

Sziasztok!

Olvastam, hogy kíváncsiak lennétek, külföldön (mármint tőlünk nyugatabbra :wink: ) miként működik a lombikprogramok támogatása, finanszírozása...

Mondjuk ezzel kapcsolatban személyes tapasztalatom nincs, de amikor a párommal beszélgettünk erről, rákeresett a témára :D

A múlt évben a HVG-ben megjelent egy cikk a lombikbébi-programok sikermutatóival kapcsolatban, melyben a finanszírozással kapcsolatban ezt írják:
"A hazai lombikbébi-finanszírozás - ha nem biztosít is teljes esélyegyenlőséget - a világon csaknem egyedülállóan nagyvonalú. A szegénynek nem mondható Németországban két ciklust fizetnek a biztosítók, amelyek azonban 700 eurós önrészt is megkövetelnek, a szükséges gyógyszerek árába pedig 800 euróval kell beszállni. Ausztriában két próbálkozás 70 százalékát támogatja az állam, Nagy-Britanniában mindössze egy éve döntöttek úgy, hogy 40 éves korig minden rászoruló asszony egy alkalommal az állami egészségügy számlájára feliratkozhat IVF-programra. Az Egyesült Államokban elsősorban a magánbiztosítóval kötött szerződésen múlik a finanszírozás, a túlnyomó többségnek zsebből kell kifizetnie a ciklusonként átlagosan 7 ezer dolláros számlát."

Mondjuk, ez a tavalyi helyzet, s azóta bármi változhatott, de nevezheti bárki a hazai rendszert "nagyvonalúnak", mégis úgy érzem, szinte minden esetben a pénz mondja meg, ki tud belevágni, s meddig tudja vállalni a terheket. (A lelki megterhelésről nem is beszélve...)

Ami viszont vigasztaló, hogy a 2004-es adatokat nézve a BMC szinte(?) a legjobb - bár ezt eddig is tudtuk. :wink:

A teljes cikk a http://hvg.hu/hvgfriss/2006.07/200607HVGFriss2213.aspx oldalon érhető el.

Bocs, ha túl hosszúra eresztettem a mondanivalómat, de úgy éreztem, ezt meg kell osztanom veletek.

Judit[/url]
arjudo

Vendég

Sziasztok!

Zsókuci, nekem Flektor tapaszt ajánlottak a kezemre anno, igaz nekem nem gyulladásom, hanem egy csomó volt rajta, de segített a fájdalmon.

Rebe együttérzés, én sem tudom elfoglalni magam mással, előttem mindenféle szörnyűségek lebegnek.. :wink: Elan szerintem ez annyira normális, hogy parázol, ne menj már el. Nekem is írhatsz.. Van időm válaszolni.. :lol: Úgyis olyan egyedül érzem magam..

Törpe gratula a petikhez.. :wink:

Bonya megy a drukk. :wink:

Lányok mindenkinek köszi, akinek még nem köszöntem meg eddig.. :roll:
torolve_20130114141731

Jó reggelt!

Nonóka,
Sajnálom! :cry:

Vikkata,
Amit vettem könyvet, abban egész sokat írnak a kávézásról, de röviden:
"tartóztassa meg magát teljesen a koffeintől, vagy csökkentse napi adagját kettőre."

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

azért benézek néha :) Csak nem akarok annyira függő lenni, mint korábban. Rebe, Vikkata, Gabicsibe (bár lehet, hogy pont Te ajánlottad?) vettem egy nagyon jó könyvet: Az a 9 hónap a címe, ajánlom Nektek is!

Nonóka, sajnálom, hogy nem sikerült! :( Szorítok a következőre!

Kép
elan

Rebe, Elan én is kinéztem már pár könyvet az Alexandrán, de még nem mertem megrendelni.. Talán ha már tudom, hogy jó helyen van(nak).. :oops:
torolve_20130114141731

látom beindult már a sikerszéria,gratulálok a friss kismamiknak,végre gyarapszik a babástopik :P :P

lányok még mindig van egy patron puregonom eladó/félárban/ha valakit érdekel :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!
Köszönjük a drukkokat, gratukat!

Zsókuci
Jobbulást neked!

Milli
Köszönöm a biztatást! Remélem sírva nem fakadok,de halál para leszek az tutti! :lol:

Bonya
nagyon drukkolok neked, hogy karácsonykor legyen kép a fa alatt!
Kép

Nonóka
sajnálom :cry:
Drukk a mostani stimuhoz! Jó,hogy ilyen hamar kezdhettek!

Rebe
Igen a kávééééééééé...... az nehéz kérdés!
Már sikerült két tejeskávéra csökkenteni a napi adagom!
Kép

Megnéztük a Bourne-t Kép
Tök izgi volt, és naon jó, de már kicsit túl superherolover már a főhős! DE! Tény, hogy nem unatkoztam! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok csajok!

Annyira aranyosak vagytok,és ha hiszitek ha nem nagyon sokat számít nekem amit írkáltok.
Meg sem tudom mindenkinek köszönni külön-külön így mindenkinek köszönöm!:)
Hú ez jó értelmes mondat volt!:)

Szóval nekem is volt pár napom gondolkodni,és most úgyérzem folytatnom kell tovább,csak egyszerűbb így valamivel míg itthon vagyok manóval.Csupán pénzkérdés.Most azt mondta a dokikám,hogyha indulni akarok menjek a 3-napi vérvételre és kérjek a páromnak spermavizsgálatra időpontot.
Ha jól tudom aztán a 14 napon kell menni legközelebb,meg a 21-en?És ha minden ok következő hónapban indulhat a stimu?
Nekem 3 éve long protokolom volt.
Ha valaki tudja a válszt írja meg légyszi.Szeretnék képben lenni: :oops: Csak mert számolgatom az időt mikor kezdjek?:)

Ja és megnéztem a Martinos papírkámat annakidején én a vérzés napjától 3 puregont,1 merionált kaptam kb 10 napig +ugye a decát.Gondolom ha az eredményeim hasonló lesz akkor kb ezekre az adagokra számíthatok újra,bár nem tudom ez mitől függ!:)
Tudja valaki mennyibe kerülnek ezek a szurik mostanság,kapott valaki hasonlót?
Ja és hallottam hogy valamiből van tollas változat nem a kutyulós,bár bizti drágább azért tuti egyszerűbb beadni.

Hú jó sok kérdésem van,előre elnézést érte csajszik: :oops:
millió köszönet előre is mindenkinek! :lol:
sehike

Krisztamilli
Megértem,hogy vársz egy hónapot én is január körül tervezem a kezdést,addig csak elmennek a napok jön a karácsonyi pörgés stb!:)
Meglásd leszünk mi is pocakosok!:)
A 2 fiúnak kell a hugi!:)Ezt odafönt is tudják!!!!!!!!!

Zsókuci
Sajnálom a gyulladást nem lehet kellemes,kívánom,hogy minél előbb helyrejöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puszillak

Rebe
Gratula a 2 picihez!Felemelő érzés lehet,hogy 2-en is laknak odabent!:)

Törpe
Gratula a petikékhez,mindjárt a finisben vagy,úgy megy az idő.Sok sikert kívánok!

Katám
Türelem rózsát terem,mondom én!Bagoly mondja verébnek!:)
Sokat gondolok rád és annyira szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már csak pár nap és láthatod a drágáid petezsákját!Millió drukk megy,bár tudom minden oké odabent!
sehike

Kata

Ez a telefon annyira kellett nekem,nagyon nagy lökést adtál ugye tudod?:)
Imádlak és köszi a sok segítséget!Tök jó kedvem lett!!!!!!!!! :lol:
Puszika és szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Mindenkinek szép napot!

Bonya
Örülök,hogy újra kezdhetsz és ez a rövid stimu már sikeres lesz!DE jó lenne talizni megint!

Zsókuci
Sajnálom ezt a fránya gyulladást!Jól emlékszem hogy tavasszal is úgy kezdődött hogy nem volt jó a vérképed és utána fájt a kezed?Hátha most (is) a kezdődő gyulladástól volt rossz a vérképed!!Jobbulást neked Drága és tényleg tessék betartani az orvos utasításait!!!!

Sehike
Most milyen lesz?Rövid vagy hosszú?

Nonóka
Köszi az ari macit!!!

Nyunyika
Merre vagy??????????Hiányzol!!!!Legalább egy nap egyszer írhatnál!!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Végre ujra köztetek. Nagyon hiányoztatok. Szerdán a páromék uj verziót telepitettek, következmény minden elszállt. Net is tegnap este lett.
Egyet sajnálok csak elszállt az összes avatar, pedig annyit és olyan szépeket gyüjtögettem már. Kezdhetem ujra a keresgélést.
Sikerült vissza olvasnom. Sajnos nemcsak jó hirt, de rosszat is.

Nika, Vic, Krisztamili, Anett, Sehike,Trin, Nonóka
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom, de láttom, már előre néztek, ami már csak sikeres lesz.

Gina, Rebe,Elan, Gabicsibe, Vikkata :P :P :P :P :P Gratulálok a kicsikhez. Veletek örülök, ti már nem sokára itt hagyátok a topikot, mentek az eggyel lentebibe. De azért nézetek be ide is.

Rebe 2 kicsi. Nagyon boldog lehetsz. Bevallom, én sem bánnám. Legalább egyszere letudnánk. Nem szeretnénk egyke gyereket. De ez még nagyon a jövő.

Vikkata Gratulálok 147 hcg szinthez. Majd az uh-n modják meg, hogy hányan vannak? Vagy már tudod?

Zsókuci Jobbulást kivánok Neked. Csunya egy betegség. Voltam én is a Titanic kiállitáson az egyik vérvételes napon. Bevallom, valahogy többet vártam. Mig várnom kellett bementem a Csodák palotájába. Az jobban tetszet. Az számomra élmény volt. Mindent megfoghattam, kipróbálhattam, mint egy gyerek. Főleg nem volt tömeg, de Titanicnál tömeg, bukdácsoltam a sok gyerekben.

Gabicsibe Hogy vagy? Hogy érzed magad?
Olvastam, hogy a kutyusod beteg, jobbulást neki.
Te meg vigyázz magatokra.

Nyunyi 5 oldalt olvastam vissza és jó ha 2 hozzászólásod volt. Ennyire eltüntél? Ezt ne csináld? Te vagy az egyik lelke a csapatnak.
Remélm nem sokára ujra a régi leszel. Minden jót Neked.

Törpehzs örülök, hogy a szurik nem fájnak. Mindjárt itt a szerda, vagy csütörtök. Gyorsan elszalad.
A leszivástól ne félj, semmit nem érzel. Jót alszol.
Én a kitolástól még egy jó 20 percet még aludtam. Nem tudtak felkelteni. Lehet, hogy az állandó gyogyszerem is belejátszot.

Bonya

Sajnálom, hogy az a fránya ciszta már nem akar teljesen visszahuzódni. Nagyon szirtok, hogy kezdhesetek és a rövid protokollal sikerüljön.
Drukkolok.

Vic 12 Jól olvastam, hogy szombaton lesz az inszem? vagy már volt? Bocs nem emlékszek teljesen. Mindenesetre nagyon szoritok Neked!!!

Kriszti Te örökmozgó. Kicsit lassits. Pihenni is kell.
Vigyázz magadra. Küldök majd pü-t. Kellene egy kis segitség.

Rólunk.
Köszönöm mindenkinek a szoritást, még nagyon elkell. nov. 2. messze van.
Kb jól vagyok. Panasz: fáj a hasam alja, hosszu ideig nem tudok ülni, mellem időként töltött galamb, meg már az egyik nap hányinger is jelentkezet. Ennyi.
Amugy jól érzem magam. Kimélő életmód. A párom kiszolgál. Sogórnöm bevásárol, 2 hete nem voltam bent a városban, de nem hiányzik. Sajnos eddig tartott.
Holnap tp idején be kell mennem dolgozni.
Az állitólagos könyű munkámmal a pióca nem bír.
Így behivtak, hogy a hóvégét csináljam meg, mert gondok vannak. Holnap nem leszek megint.
De igérem mostmár gyakrabban jelentkezem.

ui: Kérhetnék avatar oldalakat. Gyüjtögetnék.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika!
Ment a válasz..... :wink: Kicsit visszább fogtam magam, mostanában nagyon nem jól érzem magam....(Nem gondolnám...... :lol: )De nem lehet tudni.(Soha nem volt hányingerem a fogkrémtől, és most 2 napja van.5 éve kb ugyanaz a fogkrémem.)

Lexikém!
Csúcs a szöveg, amit az uracskémnak írtál....De igaz.De a héten összefuthatnánk...MOndjuk kedd, vagy szerda délután????És a többiek???? :wink:

Szép estét mindenkinek, aki beavatkozás előtt áll, annak mennek a drukkok!!!VAlamint gratulaa sok szépséges petikékhez, mennek a petikenövesztők a többieknek.
Pusza
Vendég

Jó estét Lányok!

Sehike!

Vérvétel a 3., 21., 24. napon van.
Nekem is long volt.. a ciklus 21. napján kezdtem a deca-t, ez ment két
hétig. Utána vérvétel, és akkor kezdtem el puregont ill. a merionalt.

A puregonhoz valóban van toll, viszont a merionalt kutyulni kell.

Durván 100 ezer forintba kerülnek.
Legalábbis aug.ba még annyi volt.

Kép
nika28

Kriszti
Már nem nagyon hiszek a csodákban és Te egy igazi Csoda vagy! Ezt az is alátámasztja, hogy számomra elérhetetlen. (Na, kaptál már ilyen vallomást?)
Vendég

Jóó reggelt Lányok!!!

Köszönöm,hogy híányoltok aranyosak vagytok,jól esik nagyon!!!! :cry: :oops: Igérem össze szedem magam és jövök!!!csak már ott tartanák!!!! :roll: Drukkolok mindenkinek!!!És sokat gondolok rátok!!!!Pussszilok mindenkit!!! :!: :!: :!: :!: :!:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!

Sehikém drága!! Ez csak természetes.. :wink: Én nagyon örülök a döntéseteknek!! :D Amúgy Te is megnyugtattál ám tegnap, estére már alig paráztam.. :wink: Persze erről Viktornak biztos más a véleménye, hogy mi az az alig.. :lol: :lol:

Erika, igen csak szerdán fogom megtudni, vagyis akkorra már látszani kell a petezsáknak.. :roll:

Krisztiiii, csak neeeeemmmm???? Húúú, nagyon izgi, drukkolok!!! :D :D :D
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de elég lassan haladok.

Nagyon sajnálom, akiknek nem sikerült!

Minden új kismamának gratulálok!

Vigyázzatok Magatokra!

Mi már két hete itthon vagyunk, nagyon jó, élvezem, csajok tündériek.

Puszi!

Judit

jucicuki

Mindenkinek szép Kép -ot!

Erika
Végre jelentkeztél!Mindjárt itt van az a másodika és elég biztató jeleid vannak :D Nagyon drukkolok neked és millió babatapi!!!!

Kata
Már csak másfél nap és megnyugodhatsz egy kicsit :D

Arjudo
Te tényleg ma mentél tesztre és nem is mondod?!Nagyon szurkolok hogy jó hírrel gyere haza!!!!!

Kriszti
Milyen jó lenne,ha te lennél a topikon az újjabb csoda!!!Én nagyon szorítok neked!!!!És akkor most hol is tartasz?Mert a vonalzód szerint a második napon,de ez nem lehet ebben az esetben ugye?!
gabicsibe

Kép

Illetve délelőttöt! :wink:

Elan,
Azt én is megvettem! :wink:

Törpe,
A Bourne-t mi is meg akarjuk nézni! Tegnap este a Felkoppintva-t láttuk! Nagyon jó volt, annyit lehetett rajta nevetni! :wink:

Sehike,
Örülök, hogy folytatjátok! :D

Erika,
Mindjárt itt van 2-a! Szorítok neked!

Kriszti,
Drukkolok, hátha, sosem lehet tudni.... :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Nagyon drágák vagytok, hogy szorítotok,
Rebe,Nonóka,Vikkata,Törphezs,Gabicsibe,Jezsoerika, és mindenkinek akit esetleg kihagytam.

Van két jó hírem!!!

Ma reggel megjött a menszeszem tavaj decemberben menstruáltam utoljára és valóban hiányzott már!

A férjem gyerekragasztócskája NEGATÍV lett!!!

Ezekből következik, hogy pénteken 2-án kezdem a szurkálást
125NE Puregonnal és 1 Merionálal.

6-án kedden kell majd mennem legközelebb.

Mostmár mindennek klapolnia kell!!!

Pusszantalak benneteket!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
Ez szuper!!De jó megint lehet érted is izgulni!!
gabicsibe

Bonya,
Hű, de jó, hajrá!!! :D
Mi is megyünk 6-án, majd nézlek, hátha most is rád ismerek! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Voltam ma "eredmény hírdetésen", és hihetetlen, de a Doki azt mondta, hogy sikerült. Csak ennyit, mert nem a saját dokimnál voltam, ő most szabin van. Jövő héten kell visszamennem, akkor már lesz.
Szóval el sem hiszem, hogy ekkora szerencsénk volt. :oops:

Gabicsibe: Köszönöm az érdeklődést. Mindenképp írtam volna :) . :)
arjudo

Sziasztok,

Itt vagyok ám én is :D A kezem még eléggé fáj még, de azért megpróbálok írni egy keveset. Köszönöm kedves szavaitokat! :)

Képzeljétek, tegnap tök levert volt a kutyusom (Vanda), hányt is, nem volt étvágya, meg nagyon furán viselkedett, ma reggel el vittük dokihoz, és kiderült, kullancsfertőzése van (babesia) :( Még szerencse, hogy időben mentünk, mert ha nem kaptuk volna el a dolgot időben, pár nap alatt végzett volna vele :shock: Most már jobban van, remélhetően teljesen meggyógyul, holnap megyünk vele újra dokihoz. Drukkoljatok légyszi!

Krisztamili,
Ne aggódj, ha helyrejön a kezem sok-sok privit kapsz újra, még meg is fogod unni :wink: :lol: Millió puszi drága!

Nonóka,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az inszemed! :cry: De örülök, hogy máris elkezdtétek a következőt! Drukkolok!

Nika,
Hű, 3x? Mondjuk nyáron nekem is volt, de akkor annyira nem vettem komolyan, hogy még dokihoz sem mentem el :roll: Szerintem ez annak a durvább folytatása :?
Mozgás terén mit nem lehet vele csinálni? Mert pl. fürdésnél ugye leveszem a csuklómerevítőt, és igyekszem nem mozgatni a csuklómat, de hát nyilván ezt azért elég nehéz mondjuk hajmosásnál… :roll: Köszönöm szépen a segítségedet, aranyos vagy!

Sehike,
Szerintem nagyon jól döntöttetek! :D:D Puszillak!

Gabicsibe,
Én is reménykedem, hogy ez okozza a bajt, és ha rendbejön, akkor a vérképem is jó lesz! :roll:

Jerika,
Megy a sok-sok babatapi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nyunyika,
Tényleg ideje összeszedni magad, és újra sokat írni nekünk :wink: Puszi drága! Ha gondolod, írhatsz mailt ám :wink: :lol:

Bonya drága,
HURRÁÁÁ! Ezek nagyon-nagyon jó hírek! :D Most minden rendben lesz, meglátod! :D

Arjudo,
SZÍVBŐL GRATULÁLOK! :D:D:D:D:D:D

Kép

Akinek nem írtam is sok-sok puszi, most ennyit, mert még a babásba is tervezek írni :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Velem nem történik semmi extra, csak vagyok. Most Rátok koncentrálok, drukkolok...

Bonya!

Örülök hogy minden jó úton halad! Meglátod, így lesz ez ezután is!! :P

Kriszti!

Drukkolok Neked nagyon! Várom híreket! :lol:

Sehike!

Örülök a döntésnek! Hát igen, remélem "ott fent" méltányolják az igyekezetünket és megadják nekünk a kistesókat!Néha már nem is hiszem el hogy valaha még lehetek terhes... :lol:
Remélem találkozunk még, írj ám ha ráérsz! :D

Nyunyi!

Hiányzol nagyon, remélem, jól Vagy! :wink:
Puszillak.

Jerika!
Szerintem jó úton Vagy, csak így tovább, drukkolok nagyon!!! :D

Gabicsibe!

Hogy van a kutyus?
Hát Te, vagyis Ti?

Zsókuci!

Remélem azért olvasod és javul a kezed! Várom hogy "visszatérj"!! :P

Arjudo!

Mégegyszer: GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszik!

Kép
krisztamili77

Kép
lányok! Ennyi jó hírt :!: :!: :!: :D :D :D

Erika!

2-án nekem is mennem kell UH-ra. Remélem találkozunk!
Na és természetesen sok-sok Kép
neked!

Bonya!

Hajrá újrakezdés!!!

Kép

Kriszti!

Én hiszek a csodádban!!!

Kép

Arjudo!!!

Azonnal elsőre!!!

Kép

Mindenkinek:

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Zsókuci!

Vandának: Kép
Gabicsibe kutyusa is jobban lett tőle!

Nyunyi???

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka,

De drága vagy!!! Köszönöm szépen! :D:D:D Ez akkor tuti segít Vandusnak is :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci!

Nekem nem csuklómerevítőm, hanem gipszem volt.
Igaz csak fél gipsz, és tisztálkodáshoz én is levettem.
Csak 2 hétig volt fenn, és amikor levették akkor már csak fásliznom kellett, amit néha elblicceltem....
Én fodrász vagyok és amikor már tudtam úgy mozgatni az ujjaimat, hogy nem fájt akkor már dolgoztam vele. Ezzel rontottam el a dolgot.
Szorítok, hogy minél előbb meggyógyulj!:D

Arjudo!

Kép

Kép
nika28

Nika,

köszönöm, ari vagy! Akkor igyekszem betartani... :oops: Pusz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok kedves lányok!

Átfutottam az előző oldalakat, de szóról szóra képtelenség végigolvasni, olyan "termékenyek" vagytok! :lol: :lol:

Gratulálok az újabb babásoknak!!!!!!!!! :D :D :D
És őszintén együttérzek a sikertelen próbálkozókkal! :cry: :cry:

Gabikám!
Egyszer csak összejön! Majd írok! Remélem, egyfolytában jól vagytok! :D Már megnéznélek kismamanaciban! :wink:

Zsókuci!
Jobbulást! Hős vagy, hogy még így is írsz!! Remélem, hamar elmúlik!

Kriszta!
Most mi van??? Lehet??? Híreket!!!!!! :wink: Sokat gondolok rád! Képzeld, elkezdtem én is tornázni!

Jerika!
Nagyon drukkolok!!!

Madrin!
Mi lett végül? Mit mondott a doki a vérzéssel kapcsolatban? Bocsi, ha írtad, és csak figyelmetlen voltam. :oops:

Nyunyika!!!
Veled meg mi történt????? Azért jól vagy? Hogy múhat el nap, hogy nem írsz?? Remélem, minden rendbe jön!

Bonya
Hajrááááá!!!! Nagyon drukkolok!

Vikikéről nem tud senki?? Mi lehet vele?

Elnézést, hogy nem írok mindenkinek! :oops: :oops:
Ne haragudjatok, még egy ideig távol leszek, de azért be-benézek.
Mindenkinek sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Arjudo,
Kép

Zsókuci,
Jobbulást Vandának! Még jó, hogy időben észrevettétek! Kép
És remélem a te kezed is javulni fog!

Gil,
De jó, hogy jelentkeztél! :D Tegnap gondoltam pont arra, hogy milyen régen írtál már.

Jó éjt nektek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jóreggelt Mindenkinek!

Kriszti, Nyunyi, Vikkata, Gabicsibe, Rebe, Gil, zsókuci, Krisztamili, Nonóka, Gil köszönöm drukkoltok. nagyon elkell.

Bonya

De jó. Hajrá szuri. Szoritok, hogy ez sikeres legyen.

Arjudo

Gratulálok! :P Első sikerült. De látom, hogy te is Szűcshöz jársz, nincs a héten? Akkor kinél voltál? Nekem is pénteken kell menem, és ugy szeretem volna tőle hallani a végeredményt.

Nonóka Akkor pénteken találkozunk. Szerintem délutánig ott dekolok. Majd még megirom, hogy miben leszek. Egy biztos barna kézi táska lesz nálam.

Zsókuci Sajnálom a kutyusodat. Jobbulást neki.
A kulancs téma ismerős. Nekem is volt. Lime korra pozitiv lettem. Kezelés volt, mire itt kezdtünk negativ lett. Egyben reménykedek, hogy télen sokáig minuszok lesznek, és pusztulnak a fájtájuk.

Rólam annyit, hogy tegnap kinyirtam magam. Bent voltam dolgozni kb 6 órát. Ugy fájt a hasam alja, hogy itthon már csak visszintbent akartam lenni, de elején még az sem ment. Lehet, hogy ma délután is be kell menem. Nem tudom, hogy halad a pióca.
De csak délután. Főznöm is kellene.
Na most megyek vissza aludni. Apa elment dolgozni.

Mindenkinek szép napot.

Sziasztok

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Lexi1975!

Írtam Neked privát üzit.

Üdv:

Alíz (ppetike).
Vendég

Kép lányok!

Jerika!

Nyugi, mert 2-án biztos, hogy lesz Szűcs doki, ugyanis nekem is hozzá kell mennem, mert Zeke nem lesz.

Piócaűző neked: Kép

Mi most Sárával csinosodni megyünk. Fodrász, nekem kozmetika is.

Kép

Nonóka
nonóka

Kriszti, hű de izgi, remélem megírod majd, hogy mizujs! :)

Bonya, szuper hírek, örülök, hogy kezdhettek!

Arjudo, szuper!!! Nem tudom, mennyire vagy babonás, gratulálhatok-e, ugyhogy csak csendben ugrálok kicsit, jó? ;)

Zsókuci, szorítok a kutyótoknak, remélem, hamar rendbejön. Szegénykém, van elég bajod :( Jobbulást Neked is!

Erika, ez nagyon nem jó :( Azért próbálj pihenni, amikor csak tudsz. A fene essen a piócába :(

Kép
elan

Rebe
Mikor csinálsz már kismamis vonalzót? Így nem látni, hogy hol tartasz! :wink:

Jerika
Vigyázz magadra!!!!! Muszáj főzni? Legalább otthon pihenj!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jó reggelt!

Erika,
Vigyázz nagyon magadra! Ne erőltesd túl magad! Próbálj meg rövidebb ideig bent lenni ma! Ja, és nem tudtok inkább kaját rendelni, tényleg legalább otthon pihizz!

Gil,
Megvárom a szívhang uh-t, és utána! :wink: Megcsináltam már, de még nem tettem ki (ma kezdődött a 6. hét). :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt csajszik!

Vissza olvastam kicsit,már megint rég voltam én is!Nagyon rosszul vagyok,dehát ezt vártam!Megkaptam!Még a gyógyszereket se tudom bevenni,mert kijön!Remélem nem lesz baj!
Rebe,Elan,Gabicsibe,ti hogy vagytok??

Bonya!
Kívánom hogy neked is hozzon a mikulás egy ilyen UH-os fotót a pocidról,mint amilyen az enyém! :wink: :wink: :wink:

Kép
gina25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?