A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Banana!

Szerintem menj el a vizsgálatra! Nagyon kicsi a kockázata (1%?) az ilyen vizsgálat után a vetélésnek....
Első babád lesz?
AZ a tel.szám lehet hogy engemis érdekelni fog.. mert jövőre szerintem minden létező genetikai vizsgálatra elmegyek,nehogy megint vmi baj legyen velem...nem tudom mennyire olvastál vissza?
majd inkább írok privit....
Vendég

Sziasztok!

Ma vendégségben voltunk valahol, így nem nagyon volt időm még visszaolvasni, de azért remélem nem baj, ha felteszek pár képet!
:lol:

Kitaláltátok hol voltunk?

Kép

Kép Kép

Kép

Szép napot!

ancsaboszi

Kép Mi most el vagyunk foglalva! :wink:

Kép Én is kérek!!!

Kép

ancsaboszi

Hát unatkozni nincs idő! Mindig sok a dolog! :lol:

Kép

Kép

Kép Itt már nagyon fáradt vagyok, így indulok haza!

Bocsi, most már megyek!

ancsaboszi

Sziasztok!

Cukipofa,
Remélem elmentél már a DP-ba Orsival is és hazavittétek a tévéteket! :wink: :lol:

Nekünk a vanish a céklát is kihozta és kihozza!
Remélem Ti is velük voltatok ezen a szép szigeten! Vagy ha nem, majd most készültök!! Én nagyon vágyom oda!

Danikának boldog hófordulót! Hihetetlen hogy már Ő is 5 hónapos! Sok puszi neki!!

Ez jó ötlet, majd jól megnézzük egymást 30 év múlva!!! :wink:

Veronikusz,

Boldog hófordulót Szofinak! És gyere várjuk a képeket!!!! És a beszámolót!

Gyuzso,
És milyen az úszás? Mióta jártok? Erről lemaradtam. :oops:
Jó nagyon a családi csak ajánlani tudom!!!
Remélem már jobban vagytok!!!!

Steffi,

Nem is látszott rajtad hogy fáj a fejed!!!
Köszönjük a vendéglátást, nagyon jó volt! és nagyon várjuk a receptet!

Emano,
Annyira édes Balázsod, kérünk még képet!!!

Borsa,

De jó, de jó! Gratulálok az ágyhoz és a filmnézéshez is, mind a kettő nagyon nagy dolog!!! Csak így tovább!! Szorítunk!!

Sok, sok gyógypuszi Simonnak is!

Kriszta drága!!!
Ne keseredj el! És gyere és mond, különben hogy adjunk erőt! :twisted: Mert hát ezért vagyunk!!! :wink:
És soha nem vagy sok!!!ilyenre ne is gondolj!!!
Hogy van Anyós?

Hanna,
Bocsánat ha tolakodó voltam :oops: , nem akartam az lenni!
Köszönöm a választ!

Gabi
Nagyon szép csizmát vettél, és jó hogy ketten is tudjátok hordani! Így nem csak szép de gazdaságos is! Én is írtam a génközpontról Annának!

Na most válaszoltam a mai termésre!

Gabbó még mindig igazolatlan!!!!
Többiek?
Vali merre jár? Vagy most nincs net? Vagy hogy van?

Györgyi? Barbi?

Na megyek teregetni!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Még mindig itt, bocsi :oops:
De megosztanám veletek, amit már pár kép is bizonyít, hogy Lara egyre ügyesebb, és ülni akar, és már ül is! :lol: Egyre hosszabb ideig!
:wink:

ancsaboszi

Ancsa,
hol a kép, amit ígértél?? :lol: :lol:
Mi szept végén kezdtük az uszit, bekapcsolódtunk egy hó elején indult csapathoz, majd időpontot váltottunk, hogy Emmussal pancsizzunk, az a csoport múlt héten indult, de ugye dögrovás... Csütörtökön megyünk, már voltunk 3x :)
Lara azon a Hayabusha-n hihetetlen dögös!!!! :lol: :lol:

Steffi,
viszünk tortát Neked, naaggyon vékony vagy!! Martin a tincsével hihetetlen!!

Meg Persze Masni Máté is nagyon édes! Összeszokott mókus őrs!! :lol:

Gabi,
magadnak vetted a csizmát? mert ahogy elnézem, Enci fogja elhordani! :lol:

Kriszta,
ide tessék csak leírni az összes babás-hormonos gondolatot! Senkit nem untatsz! De azért a jó öreg vörösbor, gyertyafényt kombinációt ne felejtsétek!! :lol:

Én majdnem láttam az NCIS-t! Ez nagy szó, mert átlag fél 9-kor beájulok :) meg is kérdezte István, hogy mi van, hogy nem vagyok fáradt :lol:
De éjszaka Miklós összetartást játszott Eni-Benővel és jusztsem aludt 2 óránál többet :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Borsa!
Emma-bébinek nagyon boldog hófordulót kívánunk családilag!!

KépKép
Kép
gyuzso

Szép jó reggelt!

Gyuzsó!
:oops: Milyen kép?
vagy túl sok volt? :oops:
Nem értem!
Örülök, hogy tegnap majdnem tévéztél!
Én meg is néztem a gyilkos számokat! Azt szeretem!

Jaj szegénykém, akkor tessék pihenni, ha Micu alszik!

Szép napot!

ancsaboszi

Sziasztok!

Gyuzso
Látom megint korán keltetek! Már nem is tudnál aludni 8-ig igaz :wink:
Mi most 30 percel később 5:50-kor ébredtünk :)
Most viszont bealudt, bár nem tudom meddig, ha még 15 percig nem ébred, akkor én is visszabújok :D , sajna az üres ágyba (6:30kor már elment apa és csak 9-kor jön haza):?
De jön a hétvége :D :D :D
Egyébkent igazad van kezdem megszokni a nem alvást!

Borsa
Aranyos vagy nagyon!!! :D (majd ha egyszer erre tévednek az álommanók mi is küldün nektek!!! :wink: :wink: )

Nos mégsem bújok vissza.... :?

Kép
hanna09

Borsa,
Emmának boldog hófordulót!!!!
Jól vagytok?Hol aludt Emmus?
Tényleg Simon hogy van?

Kriszta,
tessék jönni és mondani nekünk nyugodtan!!!!Azért vagyunk,hogy segítsünk egymásnak!!!!Egyáltalán nem fárasztasz senkit!!!Átérzem a helyzeted,mi 1 évet vártunk Balázsra!!!!!Iszonyatos időszak volt!!!!!
Biztosan sikerülni fog!!!!!

Ancsa,
Te ilyen későn teregetsz???

Hanna,
mi újság?Hogy vagytok?

Steffi,
iszonyat vékony vagy!!!!!!!!!Soksoksok csoki:lol:

Gyuzsó,
nálatok miújság?

Ja tényleg a vanish kihozta a cékla foltot!!!!!!!!Ja meg a répát és a
sütőtököt is!!!!

Györgyi?Vali?és a többiek????

Nekünk megint gáz éccakánk volt,ha jól emlékszem kb 5x voltunk fenn,csak nemtom méééér
íme a cékklaevő bajnok

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Emano

Sajnálom az éjszakát!
és etettek és vissza is aludt?vagy altatni kellett?

Nagyon édes a céklaevő bajnok!
ízlik neki?
Lara imádja! még a sütőtök van hasonló kategóriában!
azt már etettek?

igen, általában szoktam ilyen későn is.
de tegnap azért mostam mert jelenleg egy hálózsákunk van, és az tegnap balesetes lett, így kimostam és meg is vártam.
HOgy ma már tudjon aludni a kis hölgy
mert ha nincs zsák akkor az meg baj!

Szép napot!

ancsaboszi

Szia Ancsa!
Hát eszegetett,de valamikor cici se kellett neki csak sírdogált!!!!Lehet hogy a foga miatt van!!!
Volt hogy ringatni is kellett :?
Céklát,sütőtököt,répát imádja!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa,
Még mindig itt, bocsi Embarassed
De megosztanám veletek, amit már pár kép is bizonyít, hogy Lara egyre ügyesebb, és ülni akar, és már ül is! Laughing Egyre hosszabb ideig!

Ez volt az utolsó üzi és én MÉG vártam fotót :lol: Úgyhogy én értettem félre!! De MÉG fotókat, sose elég!!! :wink:
Nálunk van tarcsi-hálózsák :lol:

Emano,
jelentem, meggyógyultunk!! Nagyon cuki a kis evőbajnokunk!! Mi a napi etetésrendetek?

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna,
mi 6.15.-ig bírtuk.. :wink: , de 8.15. óta alszik az erkélyen már, úgyhogy én pakoltam, zuhiztam..
valami miatt forgolódott, rosszat álmodott, nyögdösött ezerrel.. de most már minden okés!
esélyem sincs a gyilkos számokra, de majd eccer!!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Emano,

Akkor biztos a foga!
Ez egy kemény dolog!
úgy sajnálom őket!
mennyit szenvedünk ezekkel a nyamvadt fogakkal.
:cry:

Gyuzsó,
Hát ott ül az ágyon és Martinnal játszik, arra a képre gondoltam,
de nem akarok ám sok lenni, :oops:
majd akkor még küldök.
jó?
és édes vagy!

örülök, hogy jól vagytok!!! Szuper! akkor most már vigyázzatok magatokra!

hát nálunk is volt az előző méretben, de most először egyet vettünk mert a másik nem volt, majd most novemberben megyünk megvenni a másikat, mert én ezekből a Brendonét szeretem.
az nagyon bejött. És annak még az ára sem annyira vészes.

ancsaboszi

Sziasztok!

Kriszta!
Orsinál nagyon rosszul voltam...Este bevettem aztán reggel elájúltam és egy hétig feküdtem és akkor átalakítottuk a mennyiséget.
Elösször úgy szedtem, hogy este 1 aztán reggel este fél...így húztam ki...
Orsi második hónapra jött össze :D
Első hónapnál férjem beteg lett és így lemaradtunk :oops: :lol:
Daninak úgy áltunk neki, hogy nem is próbálkoztunk hanem a dokim elküldött vérvételre és azon látszott, hogy megint ugyanaz a helyzet, így rögtön gyogyi és Dani elsőre megfogant :D
Nem is tudom, hogy mire van a chlostiylbegit...a bromocriptin csinálja a peteérést...asszem...de nem bizti...
Viszont Daninál épp nem lehetett magyarországon kapni a gyógyszert...leállt a gyártása.
Így nevelőapám Bécsből hozta...

Ancsa!
még mindíg incs LCD tévénk...de pont most látom az ablakból, hogy egy párocska hoz haza egyet...nem is értem...mindenki prémiumot kapott????? Vagy mi??????
Meg akartam venni egy filmet dvd-n és csak blueray discen lehet megvenni...az a dvd új változata...így 12ezer forint a film és kell hozzá olyan dvd lejátszó is ami azt le tudja játszani...potom 150ért...
Megkergűlt a világ.... :shock:

Voltam reggel vérvételen az SZTKba és olyan irigy voltam a pocisokra :lol:

Namegyek enni valamit amíg Dani elvana járókában...

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Gyuzsó,

a gyilkos számokat én írtam
majd egyszer!
így van!
én fel szoktam venni, és ha nem lenne időm akkor meg letörlöm! :wink: mert úgyserm lesz. érted? :wink:
szóval jól elvagyok, felveszem a filmeket aztán letörlöm, de Lara azért ilyenkor már alszik, és megnézhetem.

ancsaboszi

Gyuzso
etetési rend nagyon nincs még sajnos!!Attól függ az evésirend,hogy mikor kel reggel!!De általában 4óránként eszik!!Nem tudom,hogy jó lenne-e, pl amit a barátnőm csinál, hogy mindig minden nap ugyanabba az időbe eszik a gyerek,szigorúan betartva!!!

emano/Andi
KépKép
emano

hahó!
ma már kicsit jobb a lelkem.

Ancsa!
Anyós tiszta takony, még a héten betegállományban van. De jobb is, mintha vinné a bacikat a babóknak. Mondta, hogy hozzátok is ment volna. Mi sem láttuk már másfél hete.

Banana!
Tök jó az oldal.
Tegnap a barátnőm mondta, hogy ő Hajdú krisztinánál volt a magánrendelésén, és utána a Szabolcs utcában csinálták neki a chorionbiopsziát. Utólag azt mondta, nem volt olyan rossz, mint amennyire félt tőle. És: a 14. (!!!) héten tudta, hogy fia lesz. (Másfél hét alatt lett eredmény.)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kép

Balázs tiszta apja!!!! :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

a felső mind a kettő Bálint :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket.
Tegnap visszaestünk mert Emma nem akart az ágyában aludni sírt én meg visszavittem. Minden újra a régi sajnos, de én nem bírom ott hagyni sírni az nem én műfajom. Köztünk meg aludt mit a kisangyal. Hát ez van... Azt nem értem hogy miért ébred fel fél óránként ha nincs mellette senki. Emelgeti a lábát forog össze vissza. Ha mellette vagyunk akkor vissza lehet gyorsan dugni a cumit és akkor talán nem ébreszti fel magát. Teljesen kész vagyok. Nem az zavar hogy velünk alszik mert szeretem ahogy köztünk szuszog, csakhát hogy nem is tudok kijönni a szobából ha elaludt. Meg napközben sem nagyon alszik ugye így egy percem sincs.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emano!
A szája teljesen apáé. nagyon édes. Olyan aranyosak ilyenkor, mikor ilyen huncutul néznek.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok!

Kriszta:
Ne keseredj el (tudom mondani könnyű), össze fog jönni. Én a kórházban 1 szobában voltam, egy nővel aki 40 éves volt és már volt két huszonévkörüli gyereke és mégis összejött neki a baba. Azt mondta, hogy kb olyan 8 hónapot próbálkoztak.
Fel a fejjel!!

Ancsa:
Jók a képek, jó lehtett a vendégeskedés. A harmadik baba Masni Mátéja?

A nemvalvó babaáknak küldöm az álommanót. Mostmár oda kell, hogy érjenek.

Nekem Petya nagyon hörögve veszi a levegőt, így mindig szívom az orrát, de semmi nem jön.

Gabi:
Aranyos Enci a csizmában, bár én úgy láttam, hogy egy kicsit kicsi neki :D :lol:

Emano:
Tényleg apja Balázs!

Boldog hófordulót Emmának!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta!

Hajdú Kriszta magánja engem is érdekelne, mert a Klinikás dokim mondta,hogy genetikai tanácsadásra majd hozzá küld a Szabolcs u-ba. Szóval kicsi a világ! :D NEKEM 6 hét múlva lesz meg az immun-eredmény, utána küld tövább a doki,. de azért nem baj ha előre informálódom :D Szabolcsba beutaló kell, de magánba meg mehetek.... l
Mostmég csak tanácsadás, jövőre meg remélem már ott találkozunk Kriszta!!!!
Aztán persze szülni a Kútvölgyiben fogunk :D :D :D
Vendég

Hé mindenki! Azért ENNYIRE NEM vagyok vékony! egy pöttyet csal a kép és hát a gatyám is fekete. nem vagyok csont és bőr!!!!!!!!

borsa!
Boldog hófordulót!!!!

Ancsa!
felirat ügyileg tanácstalan vagyok. nem is értem itt megnéztem és minden ment szépen.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lyányok-Asszonyok! :lol: :lol:
nem használ valaki Pampers Sleep & Play pelust????milyen?

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa!

Nálunk ugyanez volt a szitu...
Az egy dolog volt, hogy csak mellettünk aludt nyugodtan Orsi, de nem is lehetett otthagyni egy picit sem...
Reggel általában 8-fél9ig alust és ha én már hamarabb felébredtem akkor ott kellett feküdnöm amíg ő is felébredt.
Napközben meg ringatni kellett vagy nem is aludt...vagy babakocsiba amikor sétáltunk....
Szóval nekem ez teljesen leszívta z energiámat...

emano!
az evéeknek a rendje még nem lenne korai???? Vagy nem is tudom...
Végülis hanem éhes úgysem eszik...ha meg éhes akkor egyen nyugodtan.
Majd akkor lesz érdekes a dolog amikor már kialakul, hogy ebéd után nagy alvás van...akkor majd kitaláljátok, hogy mikor lez ebéd.
Nálunk Orsi egy éves kora óta 12kor van ebéd...és úgy 1 fél2től alvás...
De Balázs még alakítja majd magának...

Emmusnak boldog hófordulót... :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Lányok a videó nagyon jó, csak aztán soha nem nézem meg :)

Kriszta, gyere, és mesélj, és mondd, és kérdezz, de szerintem inkább a dokitól kérdezz, és akkor kezdd el, ha a gyógyszerben bízol.

mtunde

Cukipofa
én úgy gondolom,hogy akkor egyen amikor éhes!!!!Pont ezért furi a barátnőm, akit írtam,hogy pontosan mindig ugyanakkor kell enni, kb 3 hónapos korától!!!

Fú,valaki írta az autóüveg fóliázást!!csak nem tom ki :oops:
Minket az érdekelne, hogy ablakra is lehet-e(2 utcai ablakunk van)
köszike

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
Gatyó még nem ért oda???

emano/Andi
KépKép
emano

emano!
masniék fóliáznak, majd tolmácsolom neki a dolgot, de szerintem írhatsz neki privit biztos segít!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Bocsi a kifakadásért, de kicsit kész vagyok!

Kriszta!
Ahogy Gabi írta tudni szeretnénk mit érzel ezért van ez a fórum úgyhogy igenis írd csak le a gondolataidat!

Emano!
Nagyon édik a képek :D Sajnálom az éjszakát remélem ma már jobb lesz!

Ancsa!
Nagyon édik a képek! Csak nem egy újabb szerelmes pár :D

Kati!
Ti hogyan boldogultatok a helyzettel, kérlek írd le! Előre is köszönöm! Nálunk is ugyan ez van éjjel-nappal és nagyon fáradt vagyok.

Steffi!
Próbálok válaszolni ha a kisasszony kicsit húzza a lóbőrt!

Gabi!
Nagyon édes a kép Enciről!

Brigi!
Emma is ugyan így volt múlthéten, adtam neki Sinuprettet 3X6-7 cseppet és az elkezdte leoldani neki! Próbáld ki, ha nem segít akkor nasivin orrcsepp.

Zsuzsi!
Gratula a filmhez :D Tudjuk ez mekkora kincs!

Simon hazajött a kórházból, jól van de nem mehet közösségbe egy hónapig és nem gyepálhatják egymást a tesójával sem.... ez nem lesz könnyű :D

Köszönjük a köszöntéseket aranyosak vagytok!

Orsi

borsa

borsa!
ment válasz! és nyugiiii!

banana!
én okoskodás nélkül csak annyit mondok neked, hogy azért csináltasd meg a biopsziát egy pár betegség nem minden, de a nagyon durvák kiszűrhetőek! annyira tényleg nem vészes, bár mindenki mást mond, de dönts belátásod szerint!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok

fáj a fejem..... :evil: a tetőtérről már nem is untatlak titeket.
természetesen még itt zajonganak a fejem fölött, és
még holnap is jönnek :evil: :evil:
csak építőipari vállalkozókkal ne kezdjen az ember!! :evil:
fűt fát igér, aztán meg az elvégzett munka is olyan :evil:
remélem lassan már tényleg kilábalunk belőle.
de még nem látom az alagút végét.....mert még hátravan, lépcső, festés, fűtésszerelés...ááááááááááááá
Vendég

csodálom,hogy Enci még nem ébredt fel a zajra....
tegnap ilyenkor elaludni sem tudott, ugyhogy magam mellé vettem és úgy aludt el....Most egy félórája letettem, és alszik....
remélem még tud is...
na sok voltam ,most megyek ....
majd később még jövök.....

Vica?Durca?Merci?Brigik?Vali?Rita?Györgyi?Zsófi?Gabó?...és sokan mások???
Vendég

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk vásárnap és tegnap irtam is egy hosszú levelet erre Szofi ..... :cry: :cry: :cry: azt hittem megüt a guta. De én vagyok a hibás. Folyton elfelejtem, hogy már van aki kitúrjon. :lol:

Steffi!
lehet hogy csal a kép de én akkor is piszok irigy vagyok!!! :))))

A babás képek szuperek! MÉG MÉG!!!!!!!!!!

Bene kuckója szuper!!!!

Bocsi, de nem tudom végigolvasni :oops: :oops: :oops:

Kriszta!!!!
Légy szives ne kenődj el! Akkor fog összejönni, mikor legkevésbé várod! És ez szerintem nem kor függő. Csak relax amennyire lehet és sikerülni fog. Én vén banya már csak tudom!!!! :lol: :lol: :lol: Ma voltunk első nap Szofival bölcsis beszoktatáson 10-11-ig. (tegnap lett volna az első nap de 1-1,5 km után megálltam mert piszkosul nem tetszett a kocsiból jövő hang ... erre kiderült hogy a jobb hátsó keréknél a felnin mentem. :oops: :oops: :oops: Férjem egyik kollégáját zavarta el hogy kicserélje a kereket, mert az Istennekse bírtam szétnyitni az emelőt. :oops: :shock: Kis béna vagyok.) Szóval csak ma kezdtünk a bölcsiben. Szofi bement, végigpofozta a társaságot és mikor már mindenki bőgött :D (enyhe túlzással) akkor fél órán át mindenkit puszilgatott, ölelgetett, simogatott. Gondolom a miheztartás végett csinálta. :lol: Különben szemmel láthatóan ő a legmagasabb, pedig nem is ő a legidősebb. :D De nagyon jól érezte magát. Van közös üvegajtó Kata szobájához, észre is vették egymást, erre Kata kijelentette, hogy ő átmegy Szofihoz. Mondta neki a gondozónő, hogy de hisz neki itt vannak ebben a szobában a barátai. Mire Kata: "nem, itt nincsenek ő átmegy". Végül megnyugodtak. Holnap folyt. köv. 10-12-ig.

A sóstógyógyfürdői kiruccanás felejthető volt. Sőt. örültem hogy hazajöttünk. A lányok nem élvezték, így mi sem. Csütörtökön férjem jött a DU.-i alvás után. Akkor indultunk. Este nagyon mondta, hogy minnál előbb fektetés legyen. ??? nem értettem miért. Végül kinyögte, hogy ő péntek hajnali 1-kor jön vissza PEstre, mert a külföldi ügyfele 6-kor indul vissza repülővel és neki még oda kell adnia egy anyagot ami még kész sincs. :evil: Mondta reggel 7 körül itt lesz reggelire. :twisted: Egy kanál vízbe majdnem ..... végül 8.30-ra ért le. :twisted: :twisted: Szóval jól kezdődött a pihenés. A szombati osztálytalálkozója is már DU 4-kor elkezdődött mint ez előtte 1 órával kiderült, így én kínlódtam végig a kisfazekas kajamelegítést, vacsit, fürdetés, stb. " óra alatt el is tudtam őket altatni. Ezalatt a lenti "PIENÉS" alatt sikerült eljutni a tőlünk GYALOG 2 percre lévő vadasparkba aztán slussz. Úgyhogy most be is fejezem a panaszkodást.

JA! még annyi, hogy Szofi egész testén fél óra kinttartózkodás után, furcsa, szúnyogcsípés szerű kidudorodó piros foltok jelennek meg egyre nagyobb számban, amik ha bemegyünk a lakásba egy órán belül nyomtalanul eltünnek. Ez a hidegalergia??? jövő héten megyünk dokihoz úgyis oltásra, majd megkérdezem. Minden esetre szörnyű látni, hogy még a harisnya alatt is foltos a gyerek és a keze is bedagad. :oops: :oops: :oops: :oops:

Bocsi a sok gépelési hibáért de rohanok a dolgomra, halomban áll a szennyel és holnap megint beszoktatáson leszünk.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

pancsi még itthon:

Kép

Kép

vadaspark:

Kép

kidőlve:

Kép

a HÁROM gyerekem: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

EMMUSNAK BOLDOG BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Veronikusz, ez a kerékcsere... te nő! Én még az emelőig sem jutnék el. :lol: A lányok nagyon helyesek, és végre látjuk apát is, nagy ritkán... :wink:
vbea

Jaj!
köszönjük a hófordulós köszöntéseket és ...

EMMUSNAK BOLDOG BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket nagyon aranyosak vagytok.

Már kicsit jobb passzban vagyok, Emma egész nap dumál, hihetetlenül cuki :D

Veronikusz már hiányoltalak nagyon édik a lányok!

Steffi!
Próbálok válaszolni :D Köszi a bíztató szavakat jól esett!

Barbi merre vagy?

Orsi

borsa

Gabi!
Kitartást!

Veronikusz!
Látom nem sikerült túl jól a kiruccanás, de lesz ez még jobb is...

Orsi

borsa

Sziasztok,

Borsa: Boldog Hófordulót Emmusnak! Sajnos alvásügyben nem tudok segíteni, mert mi rögtön a kiságyába szoktattuk, de sajnos azt mondják, hogy egyre nehezebb átszoktatni, ahogy nőnek. És persze sajnos sírások árán megy csak, de ilyenkor esetleg apuka segíthet, mert ők jobban elviselik a sírást, valahogy keményebbek, Te meg elmész majd addig sétálni vagy bármi. De nem akarok beleszólni, csak azt írom le, amit olvasta és hallottam másoktól. Ti úgy alszotok ahogy Neked és Emmusnak jó.

Emano: nagyon hasonlítanak!

Ancsa: nagyon ügyes Lara, hogy már üldögél és persze a vendégségben készült fotók nagyon jók.

Nálunk közeledik a fogtündér, bár nem tudom mikor ér ide, de két éjszaka már itt repdes. Remélem hamarosan leszáll....
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

AZt szeretném kérdezni,hogy
-először egy féle kaját mennyi ideig adtatok a manóknak????Pl. sütőtök?
vagy minden nap mást??? :oops: :oops:
-ill.meddig használtátok a fürdető krémet??mikortól lehet mást???

Nekünk nemsokára megvan a második fogunk is :lol:
Balázs ma egész nap piszézet!Állandóan dugta az orrát az orromhoz,nagyon édes

Veronikusz,nagyon szép a két leányzó :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

emano!
ment privi! jó az új vonalzód!

borsa!
éreztem, hogy rád fér a vigasz...

martin már alszik :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Orsi megint kibulizta, hogy anyósoméknál aludhasson, Dani meg már alszik....

VKBRIGI hova lett????????

emano!
Sztem adhatsz neki minden nap új kaját...ha ízlik neki miért, ne?????
Fürdető?????? Mi két hétig használtuk azt Dnainak...azután azt amit Orsi használ :D

Veronikusz!
Látom a játékbaba nálatok is sláger....Szofinak is van már????
Orsi csak nemrég kezdte a "babázást"...visszük babakocsiban, pelenkázzuk, fürdetjük, stb....

Na jó akkor most árúljátok el, hogy hogy tudtok a vonalzó elejére képet rakni????
Mire lekicsinyítem olyanra milyet kér addigra csak egy kis pont a kép...szóval már nem is látható mi van rajta....
Na???? Ki hogy csinálja????????

Kép

Kép
cukipofa

cukipofa küld át és megcsinálom szívesen

emano/Andi
KépKép
emano

Kenguru ügybe ki tud segíteni???????

emano/Andi
KépKép
emano