Sziasztok Lányok!
Megjöttünk vásárnap és tegnap irtam is egy hosszú levelet erre Szofi .....

azt hittem megüt a guta. De én vagyok a hibás. Folyton elfelejtem, hogy már van aki kitúrjon.
Steffi!
lehet hogy csal a kép de én akkor is piszok irigy vagyok!!!

)))
A babás képek szuperek! MÉG MÉG!!!!!!!!!!
Bene kuckója szuper!!!!
Bocsi, de nem tudom végigolvasni
Kriszta!!!!
Légy szives ne kenődj el! Akkor fog összejönni, mikor legkevésbé várod! És ez szerintem nem kor függő. Csak relax amennyire lehet és sikerülni fog. Én vén banya már csak tudom!!!!

Ma voltunk első nap Szofival bölcsis beszoktatáson 10-11-ig. (tegnap lett volna az első nap de 1-1,5 km után megálltam mert piszkosul nem tetszett a kocsiból jövő hang ... erre kiderült hogy a jobb hátsó keréknél a felnin mentem.

Férjem egyik kollégáját zavarta el hogy kicserélje a kereket, mert az Istennekse bírtam szétnyitni az emelőt.

Kis béna vagyok.) Szóval csak ma kezdtünk a bölcsiben. Szofi bement, végigpofozta a társaságot és mikor már mindenki bőgött

(enyhe túlzással) akkor fél órán át mindenkit puszilgatott, ölelgetett, simogatott. Gondolom a miheztartás végett csinálta.

Különben szemmel láthatóan ő a legmagasabb, pedig nem is ő a legidősebb.

De nagyon jól érezte magát. Van közös üvegajtó Kata szobájához, észre is vették egymást, erre Kata kijelentette, hogy ő átmegy Szofihoz. Mondta neki a gondozónő, hogy de hisz neki itt vannak ebben a szobában a barátai. Mire Kata: "nem, itt nincsenek ő átmegy". Végül megnyugodtak. Holnap folyt. köv. 10-12-ig.
A sóstógyógyfürdői kiruccanás felejthető volt. Sőt. örültem hogy hazajöttünk. A lányok nem élvezték, így mi sem. Csütörtökön férjem jött a DU.-i alvás után. Akkor indultunk. Este nagyon mondta, hogy minnál előbb fektetés legyen. ??? nem értettem miért. Végül kinyögte, hogy ő péntek hajnali 1-kor jön vissza PEstre, mert a külföldi ügyfele 6-kor indul vissza repülővel és neki még oda kell adnia egy anyagot ami még kész sincs.

Mondta reggel 7 körül itt lesz reggelire.

Egy kanál vízbe majdnem ..... végül 8.30-ra ért le.

Szóval jól kezdődött a pihenés. A szombati osztálytalálkozója is már DU 4-kor elkezdődött mint ez előtte 1 órával kiderült, így én kínlódtam végig a kisfazekas kajamelegítést, vacsit, fürdetés, stb. " óra alatt el is tudtam őket altatni. Ezalatt a lenti "PIENÉS" alatt sikerült eljutni a tőlünk GYALOG 2 percre lévő vadasparkba aztán slussz. Úgyhogy most be is fejezem a panaszkodást.
JA! még annyi, hogy Szofi egész testén fél óra kinttartózkodás után, furcsa, szúnyogcsípés szerű kidudorodó piros foltok jelennek meg egyre nagyobb számban, amik ha bemegyünk a lakásba egy órán belül nyomtalanul eltünnek. Ez a hidegalergia??? jövő héten megyünk dokihoz úgyis oltásra, majd megkérdezem. Minden esetre szörnyű látni, hogy még a harisnya alatt is foltos a gyerek és a keze is bedagad.
Bocsi a sok gépelési hibáért de rohanok a dolgomra, halomban áll a szennyel és holnap megint beszoktatáson leszünk.