Manó!
Csak
csatlakoztni tudok az előttem szólokhoz!
Bogi dettó ezt csinálta/csinálja, hidd el, ha nagyon éhes lesz fog enni, akármit adsz is nei.
Eröltetni meg hiába akarod, én már végigcsináltam ezt, ha nem kell neki, akkor nincs az az isten aki megeteti akár cumisüvegből akár cumiból hiába éhes, tudni fogja ő hidd el mikor kell neki.
Bogi is így volt, én tudtam és éreztem meg láttam rajta hogy éhes, próbálkoztam nem kell neki, kicsit később még mindíg nem, ordított egy kicsit felvettem játszottunk, jókedvre derítettem, majd ismét próba, aztán egyszercsak evett.
Én nap mint nap ezt csináltam, talán most egy ideje van az hogy eszik normálisan, talán amióta a humana van, előtte 40-50ml-et beszippantott azt hello, elvolt vele egy két óráig, aztán jött a következő csata a kajálással.
Szal én aztán tudom mit élsz át, én spec totál kiészültem idegileg emiatt, nekem ezért is kellett a mérleg, hogy legalább tudjam ellenőrizni hogy hízik egyáltalán, vagy hiába csatázunk itt napokon kersztül, de hál égnek hízik, igaz nem úgy ahogyan kellene, de nekem a havi 500gramm csúcsszuper!
Szal fel a fejjel, lesz ez még így sem!