Itt vagyunk már mi is!
Tegnap doki néni, csak tapizás, oltás már nem volt. megdícsérte, hogy gyönyörűen fejlődik

(8,6 kg..), már nem is próbálja keresztbe rakni a vizsgálóágyon..

lelóg
Védőnő a váróban megkérdezte az egyik anyukától (kb. 3 hónapos lehetett a baba), hogy van-e teje, mert csak 100 g-t hízott... Biztos, hogy nem kéne időnként kimenni az anyukákhoz és nem csak oltáson látni a babákat?!
Tőlünk megkérdezte, hogy akkor most már 6 hónapos volt, ugye? Ott volt a könyv a kezében..
Na, nem morgok korán reggel
Emano,
én is arra próbáltam kérdezni, hogy a hozzátápinál Te reggel vagy este, egyfélét vagy naponta mást adsz-e
mi is kendőzünk, még most is, nekem már nem szakad le a hátam
babaszoba, expressz, teszvesz - szerintem válaszd ki a szimpi kocsikat és keress rá!! Tök jó áron lehet boltolni!
Megkapta Tünde a gatyót, mondta tegnap (mi beugrottunk vele az ikeaba menet)!!
Borsa,
jobbulást Neked!!! Meg 7 napból 1 nap kiságyban alvás is több mint nulla!!!

majd szépen fokozatosan sikerülni fog!!
Hanna,
Sterimart Te is használhatod, meg a sinupretet is! hársfa+bodzatea keverék, ezek mind jó nyákoldók!! gyógyulj meg hamar!!
Mi szokásnak megfelelően aludtunk
de tekintettel, hogy egész nap semmi baj Micával, így engem nem zavar, hogy sokat kelünk, időnként 1-1 alkalommal pedig 3 órát is alszunk!!
Tünde,
jó pihit! vigyázz Magatokra!!
pont tegnap döbbentem rá, hogy milyen jó fej a Miklós, tegnap sokat autóztunk, ikea 2 óra, aztán haza és csak a legvégén nyűgösködött egy kicsit
doki néni is megdícsérte, milyen nyugodt, nem sír, de ez szerintem azért van, mert "el van kapatva", nem hagytam sírni, hanem megnyugtattam testközelben (kendőben egész nap hasfájósan, cicire tök mindegy milyen gyakran) és most már bízik bennem
Hanna, biztos le akarod szoktatni magadról...? kicsit kell még bírni, aztán már nagyon jó lesz!