A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

mit szeretnél kenguru ügyben?????

Kép

Kép
cukipofa

Emano, én a kaja-fürdetőkenőcs témához annyit fűznék hozzá, hogy durván allergiás vagyok... ezért is tartom be a védőnői utasításokat. Ő azt javasolta, hogy 3-4 napig ugyanazt az egy kaját vezessük be, hogy ha esetleg kiütések jelentkeznek, akkor nagyjából be tudjuk határolni, hogy mi okozhatta. Nem minden vált ki azonnali reakciót ugyanis (magamról tudom). Nekem elég, ha én kínlódok életem végéig. :?

Benőt kb egyéves koráig tuti csak a fürdetőkrémmel fogom fürdetni. Egyébként, ha az állagával van probléma, egy tipp; félliteres palackba belenyomsz egy tubus krémet, felvizezed, összerázod, és kb egy fél decit minden fürdetésnél a vízbe öntesz (nem kell a gyereket összemázolni :roll: )

Na, nem okoskodni akartam, csak észrevétel volt.

Steffi, DE! Nagyon vékony vagy. Csokitortát gyorsan! :lol:

Ancsa, Máté és Martin, TÜNDÉREK! :D

Györgyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vbea

emano!
én a fürdetőkrémet használom popsikrémnek. a többitől mindig kiszáradt a kis bőre ettől meg tök jó. még a sudo is szárította!
nekünk chicco kengurunk van ami újszülőtt kortól használható.

eni!
dehogy vagyok csak csal a látszat 8) de csokitorta jöhet(ne) :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Fürdetőkrém egzéves korig. Vizet egy bögrébe, bele a fürdetőt és be a mikroba. Feloldódik. És ezt be a fürdővízbe a kádba.

Kép
Kép
kriszta36

cukipofa:emano@citromail.hu
küldjél születési időket is :lol:

Nekem semmi bajom a fürdikenőccsel, párom van ki tőle :lol:
sztem mi is azt fogjuk sokáig használni,mert szokott a könyökén lenni kiütés
Kengurut szeretnék venni!!!Hol vegyek?Brendon horror...

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Vékony vagy és kész. Ne szerénykedj. Mi meg csak irigykedünk :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Olyan sokmindenkinek akartam írni, de hulla fáradt vagyok és elfelejtettem :?
Elég rossz napunk volt sajna, nem sokat alud babóca,és ma sírósak is voltunk,így semmire sem volt időm állandóan a kezembe volt :(

Kriszta
Ne aggódj, most 2 barátnőm is van, akik "rásegítéssel" próbálkoztak és mindkettőnek sikerült :D :D :D
Kitartás és Gyuzsonak igaza van relax és romantika!
Barátnőméknek 27 évesen nem akart összejönni 1 évig, amikor megelégelte az állandó parázást, kivett egy napot elment masszásra, majd vörösböros romantika a férjel és lám, tegnap volt egy éves Bendegúz!!! :D (Hát igen ez a név??? :? )
Drukkolunk nagyon!!!

Gyuzso
NCIS??? rágalom már 2 hónapja nem nézek 7 után tv-t, előtte is csak szopi alatt... :)

Tünde
Megkaptad a privit?
Még egyszer sajnálom :oops:

Borsa
Kitartás! De nagyon nehéz lehet!
Mindentudo uncsitesómat ismét megkérdeztem: valszeg nem alszik mélyen a kislurko és ezért veszi észre, ha nem vagytok a közelben :(
De jó hír, hogy kinövi...Reméljük hamarosan :wink:
Nekem az segít, ha arra gondolok, hogy 1 éves korában már minden könnyebb lesz :wink: addig pedig...

Hanna

Kép
hanna09

emano!

Bocsi elküldtem a hotmailedre... :?
Elküldöm akkor a másikra is...

Ja, hogy rögtön vonalzókat akarsz csinálni????
Azt hittem, hogy csak kicsinyítesz....

Hát brendon az horror...esetleg a mattiban nincs valami jó??????
vatera, tesz-vesz???????? :D

Kép

Kép
cukipofa

emano!
milyen márkát akarsz először is? mi mini-manóban vettük, de a babyplanet is elég jó (www.recontra.hu)

hanna!
egy évesen könnyebb lesz?! hát nem akarlka kiábrándítani :roll: oké könnyebb bizonyos szinten, de még se és tudod mindig van valami: hasfájás, szeparáció, fogzás stb, stb... talán, ha 10éves lesz, de akkor nem nem alvós gondok lesznek, hanem más, kamaszodik stb... lehet akkor visszasírjuk ezt mikor még 'csak' nem akart aludni.
táskák hogy állnak? az enyémek már nagyon tuti :lol: martin is egész nap mászott rám és párom is most ér majd valamikor haza... őrület!!! mikor lesz már holnap ilyenkor?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

steffi
nem tudom,valami jót, stabilat,mert én csak bkvzni tudok!!!!ahhoz kellene!!
kinéztem egyet ott amit írtál a recontrába, de nincs készlet

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

helló, csak beugrottam...

Emano, nekünk ilyen kengurunk volt kölcsön, nagyon jóóó!!!
Krémet meg úgy szoktuk használni, h fürdetés előtt, száraz bőrre bekenjük és utána szivaccsal lemossuk a vízben, nekünk így jól működik...

Ancsa, ment email!

holnap majd jövök hosszabban, bocsi...

KépKép
barimami

emano!
ezt a fajtát mi kölcsibe kaptuk masnitól és rossz hírem van már nem gyártják! ha valakitől nem tudod beszerezni használtan akkor nem fogsz kapni :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
Ne keserííííííííííííts el :( :( :( :(
Táskák egyre méretesebbek! Én párom is most jött csak meg :?
Megyek aludni!

Emano
Chicco 25 ezres fekete kenguru tök jó nekünk bejött! :wink:

Kép
hanna09

áááááá,szomorú vagyok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Cukipofa!
Nem, nem. Szofinak még nincs. De lassan kell, mert már megy néha a marakodás. Lehet Xmasra mind a kettő kap egyet-egyet. Persze egyformát. :lol: Ja! a Panni baba sport-babakocsijában Kata néha Szofit tolja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Itt vagyok, megvagyok; csak olvasó üzemmódban.
Nem tudom, Ti hogy csináljátok de nekem nem sok mindenre jut időm Kristóf mellett... :D
Pedig egy szavam se lehet, mert eszik-alszik-vigyorog. Bár a vigyorgáshoz nagyon kellek. Nem nagyon marad el egyedül ha ébren van. Az a hülye méhecske meg még mindíg nem mozdul magától. :D :D
Nincs még meg a szem-kéz koordinációja, így marad a kiabálás. Annyira ki tud akadni, hogy fel kell venni megvígasztalni. Annyira cuki. :lol:

Fürdetőkenőcs: mi egy kis üvegben rázzuk össze forró vizzel + forró zuhannyal még nagy habot is tudok vele csinálni! Én kifejezetten szeretem. :roll:

Kengurut Kristóf útálja. Emano szerintem próbáld ki egy kölcsön kenguruval, mert ha megveszed és üvölt bennne hülyét kapsz! :D
Tök jó, hogy már ennyi mindent esztek! Főzőcskézel vagy bébiétel?
Tejci? Azért van még? Én most egy ideje görögszéna mag teát iszom és nagyon bevált. Csak bűn rossz...

Stefi én meg a koszmó kérést folytottam el csírájában vele! :D

Hanna Helló!!! Ne sürgetsd az időt , úgyis olyan hamar megnőnek! És soha többet nem lesz ilyen kis falat. :D
És miből gondolod, hogy könnyebb lesz egy 1évessel??? :D :D
Nagggyon cuki Áron baba! Azt a kis csókos szájat! Kire hasonlít? :)

Ancsa Lara is milyen hatalmas már!

Gabi Sziaaa! Hát nem semmi ez a kálvária... Tényleg nem ez az év lesz a kedvenc emléked... De kitartás, már csak 2 hónap. :lol:

Borsa Mi történt? Hogy jött ez a kiságyba szoktatod ötlet???
Még a végén kell majd az a légzésfigyelő... :lol:
Kitartás! Hidd el sokkal nyugodtabban és mélyebben aludna egyedül a kiságyában, ha megtanulna ott aludni... :lol:

Bár én köztudottan szadista vagyok. :D
Csak még mindíg a gyerekszobában alszom, de külön...
Valamiér nincs szívem ott hagyni. Minden este amikor leteszem megígérem, hogy jövök majd, meg szóljon ha éhes, meg szép álmokat... és hát nem illik becsapni, ugye?! :wink:

Kép
vkbrigi

az a baj, hogy kaptunk 1et kölcsön,de nagyon gáz

emano/Andi
KépKép
emano

hanna!
bocs, de ez van. azért annyira nem gáz a helyzet!

emano!
hát neked is bocs, de ez van

na megyek inkább én is fürödni meg ilyesmi nem keserítek tovább senkit

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emnao, szerintem a kengurut próbáld meg teszveszen, vaterán, babazsobán keresni. (ez utóbbi a csevegőben van rengeteg hirdetés)

Egyébként én csak addig bírtam kenguruzni, amíg Bene elérte a 6 kilót, aztán leszakadt a derekam. :( A Chiccot használtuk mi is (kölcsön), az jó volt)

Fürdetőkrém: elős este hazsnáltuk, azóta sem :oops:

Kaja, 2-3 napig egyfajta, aztán jött a másik.

Na pusszancs nektek.

Ja, Hanna, csak annyit, hogy megértem, hogy csak 1 gyereket szeretnétek. Még nincs is kint a 2. de kezdek beparázni, hogy ezt akartam én??? :)

mtunde

Sziasztok!

Emano!
Nálunk nem jött be a kenguru csak a hordozókendő de azt imádja. Szerencsére én kölcsönkaptam a tesómtól. Szerintem nem érdemes újonnan venni kengurút (persze ezt te döntöd el) mert az express-en tök jók vannak alig használtan is és sokkal olcsóbban 4-5 E ért is. Mi régóta a Johnson fürdetőt használjuk, semmi alergia nem lett tőle, én utáltam azt a kenőcsöt...

Steffi!
Mégegyszer köszi nagyon ari vagy :D

Kati!
Köszi a privit mindjárt olvasom.

Barbi!
Már hiányoltalak.

Hanna!
Hogy telt az éjszakátok? Aranyos vagy hogy rákérdezel nekem a dolgokra, mert nekem elég avétos védőnőm van... mindent csak könyv szerint mond... szerintem is az éber alvás a gond dehát talán majd enyhül.

Tünde!
Hogy vagy? Pocaklakó?

Brigi!
Ha már jöttél nem úszhatod meg képek nélkül!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

fürdetőkenőcs: mi is ezt használjuk. Ricsinél még mikróban melegített vízbe tettük, majd elkevertük és úgy bele a fürdővízbe.
most már csak rákenem mindkét gyerekre és a vízben lemosom. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

fürdetőkenőcs: mi is ezt használjuk. Ricsinél még mikróban melegített vízbe tettük, majd elkevertük és úgy bele a fürdővízbe.
most már csak rákenem mindkét gyerekre és a vízben lemosom. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!
már megint fáj a fejem :twisted: :twisted:

Kenguru:megpróbálom azt használni amit kaptunk,bár olyan mintha kiesne alulra a gyerek belőle!Igaz semmi nincs ráírva,hogy hány kg-ig meg ilyenek :shock:
CSak kéne ma mennem BKV-val a városba, de 15kg babakocsival esélytelen :lol:

Brigi
van még tejem,de .......
én főzök neki, bébiételt még nem próbáltuk!Hálisten mindent megeszik :lol: eddig
én is iszogatok néha görögszénamag teát, hát tleg borzalmas :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Ja és Emano! Nagyon cuki az új kép :D Nem viselik meg Balázst a fogacskák?

Orsi

borsa

A mai éjszaka nem volt vészes2x kelt, de az előző....vagy 6x :shock:
de biztos lesz mégrosszabb is......

na megyek felhívom a szenzációs védőnőt :?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano, a Chiccoval nem volt ilyen érzésem... lehet, hogy tényleg a kengurudban van a hiba :) És könnyebb babakocsin nem gondolkozol? Lehet, hogy az jobb befektetés.

Borsa, köszi, megvagyok, már 1 hete 1 sort sem írtam a szakdolimban, mert iszonyat fáradt vagyok mindig. Délután meg le kell dőlnöm. Azért valahogyan elkészülök. Bár most a konzulensem is előállt javaslatokkal, meg kritikával, de őszíntén mondom, ha nagyon bepörög, le fogom állítani, és megmodnom neki, hogy a túlélés és az átmenetel a cél, hagyjon békén.... Bezzeg az előző 2 dolgozatomat az egyetemen még el sem olvasta a konzulensem. Ez meg itt pörög nekem... :twisted:

Holnap Kőröshegyre, meg Balatonszemesre megyünk temetőkbe, közben dédnagymama, mindezt após társaságában. Amúgy nem nagy gáz, de most még nlkülük sem kívánom sehova sem ezt a dolgot, hát még az ő okos tanácsaikkal: evett eleget ez a gyerek? Bene, egyél még... Nem kérsz valami mást??? Állandóan tömnék, én meg mindig mondom, hogy ha eszik, és kap, ha kér, de nem kell kergetni a kanállal... na mindegy, csak 1 nap

mtunde

Védőnő,nem eccccerűűűűűű!
Most nyögi ki a telefonba, hogy már húst régóta ehetnénk!Állítólag a csirke és pulyka húsit 4hónapos kortól lehet enni!!!
Elkezdhetjük az olíva olajat is,majd kb2-3 hét múlva a sajtot is kis adagokba!
És ezt a múltkor mér nem tudta elmondani :?
Bocsánat,hogy így kiakadtam....
JA azt nem is írtam,hogy tegnap a céklából 80-at evett meg!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde
gondolkoztunk könnyebb babakocsin,de még nem nagyon néztem utána!Bár a régi buszokra mindegy milyen babakocsival szállsz fel!!!
Tavasszal gondoltuk,hogy eladjuk a mostani és venni egy könnyebet!!
Úgyhogy lehet hogy elkezdek nézelődni

emano/Andi
KépKép
emano

emano!
köszi a képeket, megkaptam....
Majd szórakozok velük ha Dani délelötti alváson lesz :D

Egyébként egy babakocsi hasznosabb szerintem....főleg ebben a korban :D
Nekem az vált be...
Mi Ariat vettünk és azzal még én is mindenhova fel tudtam szálni pedig az már nagy szó...153 centi vagyok így nem igazán tudom jó magasra emelni a kocsit...de az Ariaval sokkal könnyebb lett az életem.
A másik meg, hogy tudsz venni játékokat rá és akkor még el is foglalja magát...
Mi rengeteget csavarogtunk így Orsival...és ő 2-3 órát simán el volt benne.
Ha jól tudom a chicconak is vannak ilyen könnyű kocsijai.
A miénk egyébként 5 kiló.
Ja és már Danit is abba viszem ha messzebbre megyünk.

Hanna!
Azt hiszem azért az egy éveskor csak könnyebb egy picit.
Nálunk legalábbis az volt.
Gondolj bele....Orsi egy éveskoráig szopizott, utána nem....így azóta többször megy ki anyósomékhoz...ott is aludt akkor már, így mi is tudtunk kettesben lenni...
Már azt ette amit i ebédre és nem kellett neki külön produkálni valamit minden nap és átállt a napi egy alvásra ebéd után...így 1-3ig aludt. Ami alatt én bármit meg tudtam csinálni.
Ami nekem nehezebb volt az az, hogy amikor elindult már ki akart mindehol szállni a babakocsiból és nem lehetett visszaültetni, csak hisztivel...a bevásárlókosárból is kibalhézta magát...szóval ott már elkezdődik az "anyaénmáregydülismindenttudok" időszak...

Na megyek is...be kell ágyaznom...

Ja!!!! Képzeljétek Dani tegnap megtalálta a kukiját...fürdés után markolászta...és közben vigyorgott :D

Szép napot....

Kép

Kép
cukipofa

meggyőztetek :lol: :lol:
akkor kérek szépen segítséget,babakocsi ügyben is,könnyű ls nem túl drágát szeretnénk
Ja de akkor tényleg el kell adni a babakocsinkat és akkor gyerekülést is kell venni a kocsiba :shock: :?
hát lesz minek utánanézni
Cukipofa,ha gondolod megcsinálom. 1enlőre még ráérek :lol: csak melyik képet szeretnéd a háromból????gondolom amin a kiscsajszi van és az édibédi bébi :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Kenguruhoz. Nálunk is kb. 6 kilónál kezdődött a megszakadás. Meg aztán én nem vagyok egy szálfa termet, és Panka lába állandóan beakadt a térdeim közé, ahogy mentem. :lol: Bazi kényelmetlen volt. Látványnak meg biztos nem utolsó. Aztán egyszer elmentünk a postára, és visszacipeltem őt kenguruban egy nagy lejtőn, és kb. két lépésenként össze akartam esni. Na és azóta nuku kenguru.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Tisztára be van dugulva az orrom és majd szétpattan a fejem :( , de ettől függetlenül egészen jól érzem magam.
Babonából nem mondok semmit, de kicsit többet aludtunk az éjjel az előző éjszakákhoz képest :wink:
Remélem kitart ez a lendület :) :)
Most egykezezem, babóca a karomban alszik (majdnem), mi még így alszunk el, bár kemény elhatározás, hogy 3 hónaposan elkezdem a leszoktatást.

Borsa
Szívesen! Tényleg nagyon sajnálom!Szerintem megnyugtatja picit az embert ha tudja mivel is áll szembe és uncsitesóm eddig nekem mindíg jókat mondott! :) :)
Kitartás! :wink:

Emano
Neked is kitartás, biztosan lesz ennél jobb!
Kajcsival ügyesek vagytok! Speciel én imádom a céklát (foliában sütve) és a sütőtököt, szinte minden héten sütök is! :D
A kenguruval kapcs. én nagyon szeretem, Aron mindíg bealszik benne, bár csak most kezdünk mászkálni házon kívül is vele.
Persze mi nem BKV-vel, 2 autó van :wink:

Barbi
Muszály arra gondonom, hogy könnyebb lesz később, persze tudom jön más, de legalább kommunikálni tudunk majd jobban, mégha nem is beszélünk. Nekem fontos!

Cukipofa
köszi!

Gyuzso
hogy aludtatok?

Kép
hanna09

sziasztok!
mi iszonat éjszakán túl, minden egyes órában ébredés volt! :twisted: nem is mondok többet remélem értitek hogy érzem magam!

kenguru: martin féléves votl mikor rászoktunk akkor olyan 8kg körüli volt hát én becsülettel hordoztam benne egészen 9hós koráig, azzal mentünk zöldségeshez meg postára, mindig szépen elaludt benne tök jó volt!

emano!
nekünk chicco ponee xs babakocsink van, tényleg nagoyn jó és könnyű, én simán le-föl rohangászok vele az emeletre meg buszra, hévre felrakom. könnyen össze is lehet csukni, tényleg tök jó! érdemes beruházni rá! először martin nem szerette, de ma már másban nem is marad meg! hátra lehet egy picit dönteni így aludni is tud benne. tünde is rébuszokban tud róla beszélni! de nézz körül a neonato piumája is ilyesmi ahhoz azt hiszem van lábzsák, erről meg zsófi tudna mesélni.

hanna!
a fejem nekem is fáj! szedsz rá valamit? nem is tudom mit kéne már semmi nem használ!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Itt vagyunk már mi is!
Tegnap doki néni, csak tapizás, oltás már nem volt. megdícsérte, hogy gyönyörűen fejlődik :lol: (8,6 kg..), már nem is próbálja keresztbe rakni a vizsgálóágyon.. :lol: :lol: lelóg :lol: :lol:
Védőnő a váróban megkérdezte az egyik anyukától (kb. 3 hónapos lehetett a baba), hogy van-e teje, mert csak 100 g-t hízott... Biztos, hogy nem kéne időnként kimenni az anyukákhoz és nem csak oltáson látni a babákat?! :twisted:
Tőlünk megkérdezte, hogy akkor most már 6 hónapos volt, ugye? Ott volt a könyv a kezében.. :twisted:
Na, nem morgok korán reggel :lol:

Emano,
én is arra próbáltam kérdezni, hogy a hozzátápinál Te reggel vagy este, egyfélét vagy naponta mást adsz-e :lol:
mi is kendőzünk, még most is, nekem már nem szakad le a hátam :lol:
babaszoba, expressz, teszvesz - szerintem válaszd ki a szimpi kocsikat és keress rá!! Tök jó áron lehet boltolni! :lol:
Megkapta Tünde a gatyót, mondta tegnap (mi beugrottunk vele az ikeaba menet)!!

Borsa,
jobbulást Neked!!! Meg 7 napból 1 nap kiságyban alvás is több mint nulla!!! :lol: majd szépen fokozatosan sikerülni fog!!

Hanna,
Sterimart Te is használhatod, meg a sinupretet is! hársfa+bodzatea keverék, ezek mind jó nyákoldók!! gyógyulj meg hamar!!
Mi szokásnak megfelelően aludtunk :lol:
de tekintettel, hogy egész nap semmi baj Micával, így engem nem zavar, hogy sokat kelünk, időnként 1-1 alkalommal pedig 3 órát is alszunk!! :lol:

Tünde,
jó pihit! vigyázz Magatokra!!

pont tegnap döbbentem rá, hogy milyen jó fej a Miklós, tegnap sokat autóztunk, ikea 2 óra, aztán haza és csak a legvégén nyűgösködött egy kicsit :lol:
doki néni is megdícsérte, milyen nyugodt, nem sír, de ez szerintem azért van, mert "el van kapatva", nem hagytam sírni, hanem megnyugtattam testközelben (kendőben egész nap hasfájósan, cicire tök mindegy milyen gyakran) és most már bízik bennem
Hanna, biztos le akarod szoktatni magadról...? kicsit kell még bírni, aztán már nagyon jó lesz!

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi,
jó öreg algopyrin? vagy a Quarelin (nospa+algopyrin, simaizomgörcsoldó is az erek görcsét oldja)?

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso
Hát igen attól tartok ez csak elhatátozás...
Nemrég volt a sajtóban az a nő, aki odadobta a babáját 3x az ágyra , mert sírt és meghalt a pici, fúúúj :twisted:
Én a gyerekemmel együtt szoktam sírni, ha nagyon nincs megoldás, de bántani???? :shock:
Sokak szerint nem csinálo jól, mert állandóan felveszem, ha sír és ha másnál ordít, akkor is kiveszem a kezéből (nagyszülők nem örülnek :twisted: ), amig megnyugszik, majd visszaadom.
De nekem nem nehéz és nem is zavar, csak nem akarom, hogy később is cicit kérjen, mondjuk 1 évesen...
Egyébként már sokkal kevesebbet sír, és ahogy bújik... :D Imádom!!!
Most már apánál is megmarad és mosolyog is rá igaz mértékkel, de szegény még mindíg elég keveset látja... :(
Egyszóval egyetértek Veled Gyuzso, :)
Mindenki retteg tőlem a családba :D , de egy pici 62 cm-es lény egyszerűen levesz a lábamról... :D :D :D

Ja igen tegnap volt nálunk is doktor néni, most aranyos volt, hétfőn leszünk pont 2 hónaposak :) , jön az első szuri... :?

Gratula Miklósnak, hogy ilyen jól viselkedik :D :D :D (és a mamájának is)

Steffi
Talán ez a legrosszabb, mert ha napközben nyügice, azt még elviseli az ember, de az éjszaka az nagyon rossz.. :(
Kitartás!!!
Hm...Tegnap vettem szemránckrémet... :wink: a patikus rögtön a legerősebbet ajánlotta :?

Zill
Mi újság Veletek?

Hanna

Kép
hanna09

Hanna:
Háát, az alkalmankénti 10-20 gr mellétáplálástól 2 hét alatt elértünk oda, hogy alkalmanként 10-20 gr anyatejet tudok neki adni a tápszer mellé. Kicsit haragszom azért a gyerekorvosra.. De mindegy, ha csak így lakik jól, akkor így. 4,9 kg-ot mutat már a mérleg. Jövő héten megyünk 2 hónapos oltásra. Minden nap nagyobbnak látom, és minden nap tanul valami újat. Tegnap óta például szétnyitja az ujjait.

Ja, én is tegnap kezdtem a szemránckrémet meg a ránctalanítót. Próbálom úgy felfogni, hogy nekem a nevetéstől vannak ráncaim. Ha mást nem is, magamat csak sikerül becsapni vele. :)

Kép

Kép
zill

Ilyen nagyra nőtt már egyébként:

Kép Zénó Apa vállán [/img]

Kép

Kép
zill

Zill!
hát tök aranyos ez a baby! nagyon szép!!!!!

hanna!
szemránckrém?? ne máááár! egyébként nem az a legrosszabb mikor éjszaka nyügi hanem mikor éjjel-nappal!!!!!!!

zsu!
sajna nincs qualerinem vagy mi. és hány centi a kisfiad? overált sikerült beszerezni?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zill
Nagyon édes!!! :D
Szopizást sajnálom, biztosan nagyon bánt, de Zénó gyönyörű és a súlya is jó!
Mi most járunk az 5 kg környékén és a 62 rucik éppen, hogy jók :D
Áron is sokat fejlődik, nap mint nap valami újat csinál. Mosolyog sokat, gagyog és most éppen a visongást fedezi fel! :D
TI MOST VAGYTOK 8 HETESEK!!! GRATULA!!!

írj gyakrabban! :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
Szerintem ez így van jól ahogy van. Nem kell leszoktatnod magadról, mert hidd el hálás lesz még a törődésért. Mi sosem hagytuk aott sírni és ahogy Zsuzsi is írta a bizalom nem veszik így el! Szerintem ez a legfontosabb.

Zill!
Jó hogy jöttél Zénó nagyon szép baba.

Orsi

borsa

Én takonykórtól szenvedek, bár jobb mint reggel.

Ja Steffi!
Én a nurofet javaslom. Bár attól függ hogy neked mi a jobb a paracetamol v. az ibuprofen. Ki kell próbálni. Nekem az ibuprofen tartalmú vagyis a nurofen jön be, de valakinek a másik pl cataflam.

Orsi

borsa

bocsi NUROFEN

Orsi

borsa

LÁnyok,front van???Iszonyatosan fáj a fejem :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Ja
Steffi
10ezerért találtam használtan oan kengurut!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

borsa!
köszi! lehet, hogy ki kéne próbálni, ma úgyis megüynk gyógyitár felé majd veszek! minden rendben?!

emano!
nem mondod?! bezzeg mikor én kerestem :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

de az nem sok érte?

emano/Andi
KépKép
emano

nem tom! szerintem nem, újonnan olyan 16körül van nem? próbálj alkudni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

14körül van a recontran

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Lányok! Mi a véleményetek a Babykompról?
Mert nem tudom hogy vegyek vagy ne, kérjek-e kölcsön vagy ne.
Segítsetek kérlek,mert nagy dillemában vagyok. :cry: :?
Kép
Szép napot nektek.
V

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?