A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Istenem, olyan jót nevettem, miket írtatok!!!!!:lol::lol::lol:
Beuska! De durva, lehet, hogy én leszek a vágókép...:lol::lol:

A Zanyukám köszöni a puszit Csekácska és azt mondja, annyira nagyon szorít itt mindenkinek és hogy milyen kis különleges csapatunk van, tele szeretettel, humorral, összetartással.:D:D:D
bodza2005

Bodzusom! Nem tudod véletlenül, hogy melyik műsorban lesz Apánk?

Bea
beus77

Beus!
Az Aktívban, de nem tudta megmondani, hogy melyik nap fér bele a műsorba... :(
bodza2005

Küldöm ezerrel a körmailt, hogy mindenkinek meglegyen minden mail-cím, aki adott, de nem megy el... JAJJJJJJJJJJ:::(((
bodza2005

Sziasztok!

Noczi! Yami! Ti csak pihenkéljetek! Babaragik!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szederke! Neked is! Találkozós erő, és tapi! ++++++++++++( tapadás, nem tapizás! :lol: )

Meg mindenkinek drukk, erő, stb, amire szükség van!

Ági! A te kis triumvirátusod meg egy remek csapat!

Bodzikám! Nem semmi mamikád van! Babanetet olvas! Vááááááóóó! Én csak mesélni szoktam rólatok, meg a kis sztorikról, amin könnyesre röhögjük magunkat a gép előtt.
Egyik paraván, vagy másik? Amikor most voltam vizsin Apánknál, mentem be vetkőzni, és utánam szólt, hogy nem Uh-zunk, csak kenet lesz, itt vetkőzzek. Eszembe sem jutott az Uh-sba menni, ezért tök lazán kikiabáltam, hogy : okés! Csak a doki és a férjem nevetését hallottam. Égtem magamba egy kört. na vazzze mondom, csak így lazán leokézom Dévai doktort?! Ezt fejeltem meg a lábtyűmmel, majd TI feltettétek az i-re a pöttyöt....

Manóka! a kisegeret reggelre a dunsztosüveg csapdába ejtette. Nem éhezett, mert a fél dió is az üveg alá került. Reggel pedig férjem kivitte a kertbe hátra. Igaz, nagy a fű, meg nedves is ( talán nem fázott meg a kis drága :D ) , de tutti jól van a kis szaros, és most gyűjti a családját össze, hogy nálunk milyen jó kis hely van. Egy kis szalámis kényeztetés után fedett üvegkuckó diónasival... :shock: :lol:

Jó éjt, puszó:

Kép
Kép
Kép
zel

Szép napot Lánykák!
Drukkhegyek a mai dokijáróknak!!!:D
bodza2005

Jó reggelt lányok!
Van valaki? Nagyon el vagyok keseredve.
Tegnap beszéltem Apánkkal,mert ugye úgy volt,hogy most kezdünk,még a méhszonda hiányzik már augusztus óta várom a novembert.Hétfőn aztán telefonáltam is Apánknak,hogy megjött és kedden voltam a 2 napi vv-en az eredményem tökéletes lett,de Apánk mondta,hogy hát az OEP-től nem kapot még mindíg a pontot így majd a következő mensimnél telefonáljak,majd leraktuk a telefont.Én oltárian elkeseredtem és össze vissza járt az agyam,majd újból felhívtam és szinte könyörögtem, :oops: hogy hát már teljesen beleéltem magam meg már mióta járunk meg még sokmindent mondtam és a vége az lett,hogy jó akkor holnap / az az ma /jőjjön a gyógyszer beállítás miatt viszont látásra.
Szóval hallottam a hangján,hogy mérges lett és félek ha ma megyek mit fog mondani,hogy ilyen rámenős voltam,de engem /mint mindenki mást/ az éltetett,hogy végre már kezdünk.
Szóval nem tudom mi lesz ma. :( :( :(
Valaki tud tanácsot adni,hogy mit tegyek? Már vissza csinálni nem tudom :oops: meg csak ismételni tudom magam,hogy már annyira szeretném,hogy kezdjünk. :cry:

VALAKI VÁLASZOLJON NEKEM LÉGYSZI, LÉGYSZI :!:

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

K.kati te jo ég most beparáztam én is mert nekem meg vasárnap kell megjönnie.
Szerintem mostmár menjél ha már megbeszélted vele idöközben csak megkapja azokat a k@va pontokat. :(

Hogy lehet pár nappal eltolni a mensit?

Andi
zsembi

K.kati hányra mész?

Andi
zsembi

Kati, nyugodjál meg szépen, nem is fog emlékezni az egész beszélgetésetekre. Nyugi. Nem szokott emlékezni ilyen részletekre, szal' csak örülj neki, hogy kezdesz és kész. :wink:
Tényleg nem fog emlékezni meg nem is érdekli őt, gondolhatod, hogy nem te vagy az egyetlen aki könyörög neki. Ha semmiképp nem lett volna jó nem hívott volna be. Szóval hajrá, örülj, hogy eljött amit vártál!!!! :lol:
beber77

Zsembike nem megijeszteni akartalak ez csak az én elkeseredésem.
Miért szeretnéd eltolni a mensit? Különben ötletem nincs,hogy ,hogy lehet befojásolni a forró fürdőtől tuti előbb jön meg,de,hogy mit lehet csinálni,hogy később........na azt nem tudom.

Kati76
kovacsne.kati

K.kati azért hogy nehogy igy járjak én is és mire megjön addig legyen pont.
Na mindeggy ha vasárnap megjön akkor hétfön kell hivnom?
Én sem hagyom magam lerázni. :)

Andi
zsembi

Zsembikém!
Sajna én sem tudom, hogy lehet befolyásolni...
Hinni kell benne :lol:.
Ne aggódj, az sem baj, ha vasárnap jön meg, hiszen úgysem aznap mész. Én 3 nap múlva mentem. Addigra pedig lesz pont, ne félj Zsembigyerek!!!!!!!!:D
bodza2005

Zsembi: 5 órára megyek,jön valaki akkor?

Beber:Köszi a nyugtatást könnybe lábadt a szemem olyan jól esett a biztatás,és remélem tényleg úgy lesz ahogy írtad :oops:

Kati76
kovacsne.kati

Manóka!
Írtam mailt. Pusza!

Csajok!
Aki megkapta a mai mailt, jelezze vissza, mert rendbe szeretném tenni a címeket, hogy mindenkihez eljussanak a körmailek, infók, képek stb.
Persze, aki megadta, ahhoz.:lol:
Yami, Hanyat, Beber, Február, Bodza, Cseka, Katóc, Tatu, Ági, Moncso, Manóka, Zsembike, Szépem, Finchi, Beuska, ZelAG, Cypri, Kagyló, Nóczi, Kriszta és Szederke.
:D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D
bodza2005

Bodzikám köszi de nem küld elötte valami vv-re még?
Küldtem neked emailt.

K.kati majd ird meg hogy mi volt legyél határozott kislány. :D

Andi
zsembi

A 3. napira küld, az pedig pont jó, mert az szerda lesz Neked.
Aznap mész majd Hozzá és onnan gyorsan, ügyesen a Nyírőbe.
bodza2005

Kati, úgy lesz meglátod, ez nem vitás. Nem kell szóba hoznod neked sem, meg se említsd, de ha elkezdenél szabadkozni neki még akkor sem tudná miről van szó hidd el :D
Cyprus mikor tesztel? Most nem voltam 1 hétig mert Pke keresztelője volt és arra készültünk otthon (anyuéknál) de nem látom, hogy írt volna. Megkeresem a táblázatot hátha abban benne van most hol tartunk. illetve tartotok :P
beber77

Azok a hülye pontok,nem igaz,hogy ezen múlik minden akik az OEP-nél vannak azok biztos nincsenek ilyen helyzetbe,mert akkor nem csinálnák ezt.

Kati76
kovacsne.kati

Szia Beber!
Hogy sikerült a keresztelő???
Fotók???:D:D:D
bodza2005

Beber tessék követni a táblázatot :D itt van pont a lap tetején.

Bodzim hát remélem hogy ugy lessz még a vasárnap sem biztos mert mult hónapban 26 napra jött meg ugyhogy most nem tudom.

Andi
zsembi

KÖSZI lányok a biztatás este ha haza jöttünk megírom a fejleményeket :wink:

Kati76
kovacsne.kati

Cyprus!
Nagyon eltűntél, de megértem persze, csak tudd, hogy gondolunk Rád, Rátok!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++
Ha majd úgy látod jónak, jelentkezz!!!
Pussssz :-)
bodza2005

Én is küldöm a babaragikat és tüszönöviket mára ++++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Beber biztos nagyon jo volt a keresztelő képeket képeket képeket. :D

Andi
zsembi

:D :D:D:D Jelentés:
Beusunknak 11petikéje lett!!!!!!!!!:lol::lol:
Idézem az sms-t: "... Túl vagyunk rajta, 11db lett! Egy focicsapatnyi! :-D
Annyira örülök! Köszönöm a drukkot mindenkinek és puszilok mindenkit.
Külön köszönet a kabaláért! Millió puszi!"
De szuper!!:lol::D:D:D:D
bodza2005

Beber. én nem látlak a táblázatban hol kellene lenned?

Kati76
kovacsne.kati

Kati, a rámenősség kell néha, ez pedig olyan helyzet. Szerintem sem fog emlékezni rá. Szeder példáján is látszott, hogy morgós volt, de aztán teljesen más, kedves, aranyos, mint szokott. Szóval nyugodj meg, nem lesz semmi gond!

Bodza, priviben küldöm én is mail címem, légyszí tegyél fel engem is a listára. Köszi .-)
plümõ

K.kati Beber már nincs benne csak az akciosok meg akiknek még a baba pociba van. :D

Bebernek már kint van a gyönyörű Pistikéje.

Andi
zsembi

Beus gratula ez nagyon szép szám mennek a randisugik+++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Beus, húúú, nem semmi, ügyi voltál, szép eredmény, hajrá!!!! :-)
plümõ

KÖSZÖNÖM mégegyszer lányok :!:
Most megyek,majd estére jövök az infókkal.

SZÉP NAPOT MINDENKINEK :wink:

Kati76
kovacsne.kati

Bocsánat, ha valakit untatnék vagy terhelnék ezzel, de le kell írnom:
Azt is annyira szeretem itt nálunk, hogy soha nincs kioktatás, arrogancia, okoskodás, intolerancia, kritizálós hozzáállás, csak elfogadás, úgy ahogy van a másik és szeretet, segítőkészség, összetartás, ami mára már összetartozás itt közöttünk!!:D:D:D:D
Hogy ezt miért írom le, amikor ez nekünk baromi természetes? Nem lennénk itt egymással, egymásnak, ha nem lenne az.
A mi kis topiklakunkban olyan EMBEREK gyűltek össze, egymás köré, mellé, akik hasonlóak és nem elvárnak, adni szeretnének elsősorban. Ez már nagyon ritka manapság szerintem. Nem várni viszonzást, csak a jó adni érzésért "adni".
De: nincs mindenhol így. Szegény barátnőm egy másik topikban lakik :D és teljesen ki van borulva attól, ami ott megy. :( Pedig ők már anyukák... Tegnap mesélte, azóta olvastam is, amiket írnak. Tatus és Beus is mesélt hasonlóról az előző topikra vonatkozólag, amiben voltak.
Milyen butaság és felesleges időpocsékolás, energiapazarlás ez.
Ráadásul mindenki azt kapja, amit ad (érdemel), ha látnák azok az emberkék, akik így élik napjaikat, mennyivel jobb lenne saját maguknak is a pozitív hozzáállás, gondolkodás, meglepődnénk.
Én örülök Lányok, hogy a Férjem, a szűk Családom, a Barátaim, és Ti, a kis csapatocskám is igaz, tiszta, őszinte, érzelmes és jó EMBEREK vagytok!!! Köszi Jóistenke vagy ami ott fent vagy!!:D:D:D:D:D
bodza2005

Aranyos Plümek:D!
Vettem, regisztráltam!:lol:
bodza2005

Ja ,Beus focicsapata nem semmi .HAJRÁ! Szurkolók azok már vannak! :lol:

Beber babája a Pistike, hát az a gyerkőc az gyönyörűség ,a képeket láttam,de nem párosítottam névvel :oops:

Kati76
kovacsne.kati

Bodzi drága vagy hogy ezt leirtad tényleg igy van és olyan kevés az ilyen sajnos, de mi itt vagyunk egymásnak és fogjuk egymás kezét.

Mert a DRC a legjobb csapat. :D

Andi
zsembi

Yamikám!
Annyira jót nevettem, ahogy leírtad, amikor bent feküdtél hétfőn, hogy "ki vannak borulva a mosómedvémtől...":lol::lol::lol: ElképZELtem!!!
bodza2005

Zsembikém!
:D :D :D
bodza2005

Bodzim lessz csodálkozás hogy mindenki visz valami kis plüst magával kiváncsi vagyok mikor szól be valamit Apánk.

Tényleg Beus mit kapott?

Andi
zsembi

Én most kicsit lelépek vásárolok magamnak valamit kell a lelkecskémnek.
Du jövök csak jó hireket akarok hallani.

Puszi mindenkinek.

Andi
zsembi

Beuska zebra barátját kapta, egy cuki zsiráfot!
Én is megyek.
Pusza Mindenkinek tőlem is!
bodza2005

Sziasztok!
Először is Beusnak, hatalmas gratula a tüszőkhöz, el sem hiszem, hogy ennyit termelt. Remélem nem fáj a pocija.
Kati! Csatlakozom Beber által leírtakhoz, ne agyalj a dolgon, menj el szépen, dokink pedig kitölti Neked a gyógyszeres lapot. Az idegeskedés már a többieknek is írtam, nem használ, úgyhogy vedd pozitívan hogy kezdtek. Tök mindegy, hogy milyen előzménye volt, szerintem sem fog emlékezni a telefonra legalábbis nem hiszem hogy beazonosít. Hát biztos kap egy nap 70-80 telefonhívást.
Zsembike! A mensi eltolásra a CYprus által javsolt citromlé kúra jött be Áginak és még valakinek de azt nem tudom ki volt.
Bodzácska! Könnybe lábadt a szemem, mert szívemből szóltál. Az az igazság, hogy rajtatok kívül nem nagyon találtam -egy barátnőmön kívül - partnert erre a témára. Sokan idegenkedve állnak a témához, viszont a főnökeim (az utóbbi 3 évet nézve) csodálatosak, ennyire humánus emberek nagyon elvétve vannak. Mi itt a topicon pedig " lökdössük "egymást előre, hiszen ezt másképp- különösen ha hosszúra az út- nem lehet végig csnálni.

manoka
manoka71

Sziasztok!

Kati, csak ügyesen! Apánk nem egy haragtartó valaki. Nekem is volt már, hogy "extra kedves" volt a telefonban. Aztán jól elbeszélgettem róla vele és szent volt a béka, illetve a béke! :-)

Beus nagyon ügyi voltál!!!!! Mennek neked a randisugik ++++++++++++++++++++

Cyprus köszöni jól elvan, hétfőn van neki a nagy nap! Én mááááá tiszta ideg vagyok miatta. :lol:

Bodzika, hogy te milyen szépeket tudsz írni!!! teljesen meghatódtam :)

Mi jól vagyunk, sokat pihizünk! A barátnőm már úgy hívnak: na melyik sorozat megy most :D De megígérték, hogy ha Leonszió, meg Izaura lesz a gyerek neve, akkor fellógatnak! :D :D :D nem értem miért? :lol: :lol: :lol:
Enni még mindig alig tudok, még társaságban sem. Alig csúszik le valami. MÉg szerencse, hogy az lent marad... Kop-kop, le is kopogtam!

Zsembi mi szépet vettél? Már én is akarok vásárolni, de rövidtávon is elfáradok, hát még hosszún! :-)

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok Lányok!

Remélem, most sikerül írnom...a technika meghalt a környzetemben...telóm lemerült, a net leggyakrabban nem megy, nem tudom mi baja lehet, ide meg, ha írni akarok, hát kivág a rendszer...na, mindegy, még mindig jobb, ha ilyen téren vagyok szerencsételen, nem? :D

Beus!Nagy-nagy gratula Neked, csak így tovább!!!

K.né Kati! Ne aggódj, szerintem tök nagy szerencséd van, hogy így vagy úgy, de el tudtad érni, hogy kezdetek. Én is tudom, milyen érzés a telefon másik végén lenni, mikor nincs Apánknak jó kedve, de látod, nekem sem volt vele utána semmi gondom, sőt, nagyon is jó hangulatban folytattuk a "programot". :D És hálás vagyok neki továbbra is! Nekem ez az egész össze sem hasonlítható az előző központtal, az előző inszemmel...tényleg nagyon jó EMBER!

El tudom képzelni szegényt, hogy ezerrel küzd azokért a pontokért, és legszívesebben mindenkivel a lehető leghamarabb foglalkozna, hát ez az élete, és akkor nem tehet mást, mint egész nap egy csomószor elmondja, hogy ki tudja mi lesz...biztos nagyon nehéz, azért volt komorabb. Vagy épp bent voltak nála, és sietett. Nálam is ez volt...

Bodza! Tényleg nagyon igaz, amit leírtál, én is olvasgattam már fórumokat, még amikor az ősidőkben elkezdtük az egészet, és csúnya veszekedések is voltak...onnantól nem is olvastam tovább...ez számomra éthetetlen, nem is tudom, min lehet összeveszni egy ilyen helyen...és szerintem nagyon pozitívan hatunk egymásra, egy csomó jó dolog történt már csak azóta is, mióta én is bekapcsolódtam... :D :D :D

Hajrá, drukkolok Mindenkinek, gondolok Rátok sokat, nem biztos, hogy tudok majd jönni, mert nem tudom, megoldódik-e ez a net dolog, de amint tudok, jövök!!!
szederinda04

kata, mikor múltkor bent voltam apánknál, pont egy ilyen telefonbeszélgetés zajlott.. de akkor nem tették le, a nő hangosan mondta a magáét, és úgy hívta be Dévai.. nem Te vagy az egyetlen..
De Apánkat is megértem, amikor a beültinél vártam rá beszélgettem Zsuzsival meg Majával, és mondták hogy októberre sincs még egy darab pont sem, dolgoztak végig és azt sem tudják, hogy lesz e fedezet rá.. és magyarázta Dévai a telefonban, hogy most neki kell vállalnia az üzleti kockázatot vagy leállítja a klinikát..
nem lennék a helyében.. :( :(

bodzikám nagyon élsz ;) :lol:
mindenkinek nagy puszi!!! jók legyetek!
yamita

BEUSOM JUHUUUUUU!!!!! :lol: :wink:
nagyon ügyes vagy!!!!
yamita

köszi, Kati úgy van, ahogy Zsembi írta, nekem már megcsinálta Dévai Pistikét, csak nem bírok kiszakadni innen tőletek.
Úgyhogy néha bvillantok egy PIstikét közkívánatra, olyan aranyosak vagytok, csak úgy repes anyai szívem.
Mindjárt küldök képet, sajna templomi nem nagyon látszik, küldök otthonit, úgyis Pke a lényeg :) Nem olyan klasszikus keresztelős szerkóban volt, mert nem vettem neki pár ezerért ezért, 1 tonna ruhája van :roll: De azért csini volt, fehér ing, ünneplő mellény. íme, indulás előtt (anyu, Pistike és én, háttérben anyósom):
http://kepfeltoltes.hu/view/071030/pke_ ... es.hu_.jpg

itt meg ma reggel az autósülésében (keresztelőajándéka):
http://kepfeltoltes.hu/071031/pke_228_w ... es.hu_.jpg

D.Kriszta, hogy vagy? :lol:
beber77

Sziasztok,

Bodzi én is elküldöm privibe az email címem, listáznál engem is a többiek mellé:?: :)

Beus Huhuuuuuuuuuuuuuuuu ezt nevezem. Ez fantasztikus. :lol: :lol: :lol:

Yami hogy vagy??????? Simogatod a pocibabáid szorgalmasan???
andi67

Szia Beber!

Mennyira marha jó képek!!!! Az a mosoly az ülésben! Leolvadtam a székről! :D
Köszi elvagyok! Nem panaszkodom, mert vannak akik nálam is rosszabbul érzik magukat, de nem tejfel minden. Nincs hányingerem csak majdnem és az is elég rossz. Enni meg alig tudok, ha meg eszek, akkor fáj a gyomrom. Lehet, hogy sok a savam... Nem tom...
Feküdni jó, ülni pocsék érzés. Pedig még nincs is hasam :) Nehezemre esik tanítani, de ezt az évet még muszáj lesz, mert nem tudok leakasztani tanárt a fogasról. Na meg a 12 hetet mindenképpen meg akarom várni ezzel. Pont mikuláskor lesz! Én már várom a Mikulás bácsit! :lol:
Kriszta
dobsakriszta

Te, mintha nálam is épp dec. 6 lett volna a 12. hét. Nem okt. 1-én fogantak a bébik nálad?
beber77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?