Sziasztok Lányok!
Remélem, most sikerül írnom...a technika meghalt a környzetemben...telóm lemerült, a net leggyakrabban nem megy, nem tudom mi baja lehet, ide meg, ha írni akarok, hát kivág a rendszer...na, mindegy, még mindig jobb, ha ilyen téren vagyok szerencsételen, nem?
Beus!Nagy-nagy gratula Neked, csak így tovább!!!
K.né Kati! Ne aggódj, szerintem tök nagy szerencséd van, hogy így vagy úgy, de el tudtad érni, hogy kezdetek. Én is tudom, milyen érzés a telefon másik végén lenni, mikor nincs Apánknak jó kedve, de látod, nekem sem volt vele utána semmi gondom, sőt, nagyon is jó hangulatban folytattuk a "programot".

És hálás vagyok neki továbbra is! Nekem ez az egész össze sem hasonlítható az előző központtal, az előző inszemmel...tényleg nagyon jó EMBER!
El tudom képzelni szegényt, hogy ezerrel küzd azokért a pontokért, és legszívesebben mindenkivel a lehető leghamarabb foglalkozna, hát ez az élete, és akkor nem tehet mást, mint egész nap egy csomószor elmondja, hogy ki tudja mi lesz...biztos nagyon nehéz, azért volt komorabb. Vagy épp bent voltak nála, és sietett. Nálam is ez volt...
Bodza! Tényleg nagyon igaz, amit leírtál, én is olvasgattam már fórumokat, még amikor az ősidőkben elkezdtük az egészet, és csúnya veszekedések is voltak...onnantól nem is olvastam tovább...ez számomra éthetetlen, nem is tudom, min lehet összeveszni egy ilyen helyen...és szerintem nagyon pozitívan hatunk egymásra, egy csomó jó dolog történt már csak azóta is, mióta én is bekapcsolódtam...
Hajrá, drukkolok Mindenkinek, gondolok Rátok sokat, nem biztos, hogy tudok majd jönni, mert nem tudom, megoldódik-e ez a net dolog, de amint tudok, jövök!!!