Sziasztok!
Bfagi! Megértelek a munkások miatt. Nálunk már nincs szerencsére az a hangzavar, leaszfaltozták az utcát.
De persze tirpákok mindenhol vannak. Zsófi kocsiban, Apa vezet, én meg erre észreveszem, hogy egy kocsi áll pont az autókijárónk előtt....
Mentünk épp a 6 hetes kontrollra.
Elkapok egy munkást, kérdezem, kié ez az autó.
Hát a főmérnök úré.
Jó, akkor azonnal szóljon a főmérnök úrnak, hogy álljon el innen!
Már telefonált is. A pasas jó öt perc elteltével megjelent. Én már kezdtem volna a "szokásos" szellemi csatámat, szerettem volna finoman indítani, de ő látta, hogy olyan a fejem, mint aki meg fogja enni reggelire, és már messziről kérte a bocsánatokat. Én meg puffogva visszaültem a kocsiba és inkább mentünk
Granda! NAgyon klassz lett a fotó!
Nyerkit! Nagyon szépek vagytok!
Körömvágás: Kb. 5 naponta vágnom kell. Én nem szopi közben csinálom, és akkor sem ha alszik, mert meg van a vezélye, hogy berándul, és akkor megsérülhet. Szépen ölbe veszem, félig ül nekem háttal, én meg vágom a körmét, ő meg közben les. Persze mikor már csak 2-3 ujj van hátra, jön az ökölbe szorítás... Ilyenkor nagyon ügyesnek kell lenni, de megoldjuk!
A lábkörmöknek nevezett bizbaszokat vágta már valaki? Én csak a lába nagyujjáról, de idáig lejött vékonyka szálakban.
Regi! Gratulálok az első mosolyhoz! Meglátod, most már napról-napra többet fogsz kapni!
Anikó! Én is akarok így fürcsizni! Tök jó lehetett!
Megjött a dzsungeles
játszószőnyeg. Fantasztikus! Apával teljesen odavagyunk érte. Mi egy kicsit jobban, mint Zsófi, de idővel ő is egyre jobban fogja értékelni. Világít, meg zenél, dzsungelhangokat ad ki, meg jamaicai kongás zenét, aminek a hangerejét állítani lehet. Lógnak róla mindenféle figurák, amik pörögnek, zörögnek...
És képzeljétek, lehet olyan funkcióra állítani a zenét, meg a fényeket, hogyha elalszik a baba, és nincs mozgás, akkor magától lekapcsolt. Ha megint mozog a baba, bekapcsolt. Haláli. És amikor a relaxáló dzsungelhangok mennek, a fények is óvatosan váltanak.
Nagyon király.
Teszek fel képet.
Ja, és a dobozban volt egy plüss Micimackó. Apa azt mondja, véletlenül beleeshetett, én meg azt mondom, kiengesztelésül tették bele, mert erre egy hetet vártunk, a pihiszékre meg még minimum kettőt kell.