Sziasztok,
Marica, boldog névnapot!!
Granda, Hajni, boldog szülinapot!!!
Emese, nagyon tuti a játszószönyeg, eddig nem voltam a híve, de most nagyon beizzítottál! Csak az a baj, hogy én Mo-ról nem nagyon tudok rendelni, mert hogyan er ide? Majd itt nézek valamit. Áron is imádja a nyuszis zenélö forgóját, dumál neki, hadonászik meg mosolyog, nagyon édi. Biztos bejönne neki egy játszószönyeg.
Pár napja mosolyog ránk is, föleg rám és Ábelre, imádják egymást. Ez olyan jó ézés!
Meg elkezdett ö is gögicsélni magában, meg nekem is.
Heni, Timi, akkor jó készülödést a keresztelöre! Biztosan nagyon ügyik lesztek, minden szuperül fog menni!
koszmó: nekünk nincs, de még jöhet. Ábelnak volt, de csak nagyon kis mennyiségben, az meg hamar leázott fürcsinél.
Hízás: mi 5 hetesen voltunk ellenörzésen a dokinéninél, Áront 2890 gr-mal hoztam haza a kórházból és a kontrollon 4560 gr volt!

Minket nemhogy lecseszett a dokinéni, hanem inkább megdicsért, hogy milyen ügyik vagyunk, hogy van ennyi tejecske és Áron ilyen ügyesen eszik! Szóval ne foglalkozzatok a cseszegetéssel, úgyis tudják ababák, hogy nekik mi a jó! Az anyatejes babát pedig nem lehet túletetni!
Napirend: nálunk is kialakulóban van, reggel 8-9 között kel, aztán szopi, utánna fenn van kb. délig, kicsit szunyókál, aztán szopi. Ha pedig elmegyünk déleött otthonról, akkor általában alszik a babkocsiban, de mostanában sokat nézelödik is. Aztán a déli szopi után egy nagyobb alvás jön a köv. szopiig, aztán meg fenn van úgy 5-töl 7-8-ig, akkor fürcsi, szopi és irány az ágy. Éjjel kétszer eszik, de azonnal vissza is alszik, úgyhogy így nagyon jó dolgom van.
Én is két ciciböl szoptatok, szinte az eleje óta, de van, hogy elég neki egy is, akkor váltogatva. Mint ma éjjel is. Ilyen még nem volt, csak az elején a tejbelövellésnél, hogy keményre telítödött a jobb cicim, elárasztott a tej hajnalra, még jó, hogy pont éhes volt a lelkem és kiszívta mindet.
Én is küzdöttem az esti szopikkal, írtam is, de most szépen eszik este is. Én egyébként, mikor nem akart enni ciciböl, akkor is próbáltam betuszkolni a szájába, aztán kortyonként haladtunk, de nem adtam neki cumisüveget. Pont azért, mert Ábellel megjártam anno, ö is így kezdte aztán pár hét alatt elértünk odáig, hogy csak üvegböl volt hajlandó enni, mert onnan jobban jött a cucc. Most nem akarok ilyet, úgyhogy közdöttünk hösiesen, de mára rendbejött minden. Én sem értem egyébként,hogy ilyenkor mi töerténik velük hirtelen.
Na mennem kell, emrt nyüszít, megnézem mi van. Na meg töpörtyüs pogácsát sütök, ki kée szaggatni és megsütni öket, míg alszik.
Puszi mindenkinek!!
Motiot