Sziasztok
En nem voltam 2 hetig es nem is erdeklodott utanam senki
Mar a 17 hetet taposom! Hason alvas kezd lehetetlenne valni. A terhessegem meg egyertelmuve mindenkinek. Szuk pullcsiknak koszonhetoen persze. Eddig 5 kg plusz. Undorkodasnak teljesen vege, a 14 hettol tenyleg minden mas, pedig en nem is panaszkodhatom, nem voltam hanyos. De az ember erzi, hogy jobb a 2. trimeszter.
Megvolt a 16 heti UH is, 4D-s parasztvakitos valtozatban is, amin a babam akarcsak egy droid, felismerhetetlen. Azonban a dokik allitjak a futykos jelenletet, amit en sehogy sem lattam, de nagyon orulok neki.
Vissza is megyek a heten ama baratnomhoz, aki 2 fiut szult, tobbet nem akar, allittotta, hogy lanyom lesz. Ezert csak a semleges babaruhakat hoztam el tole szepen kivalogatva. Szoval visszamegyek, hogy ide a kekekkel is
Bambi, AFP-m jo, de inkabb a felso hataron van. Lehet abban valami, amit mondasz.
A hasam fekve olyan mint egy sargadinnye, koldok alatt. Csuda jopofa. Foleg a kapirgalasok, csiklandozasok belulrol. En nagyon elvezem a terhesseget.
Latom, sokan ujak. Udv nektek kismamik
Emi, te milyen szep lany vagy!
Kisfruzsi, a polyarol annytit, hogy tenyleg regimodinak tunik, de nekem mindenki azt mondja, hogy az elso honapban nagyon praktikus.
Mamacka, sajnalom
Es akkor most megprobalom visszaolvasni az elmult 2 hetet. Remelem, mindenki jol van