A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!
Felhívtam a kórházat és épp most jött meg az AFP-eredmény! 1 óra múlva be is megyek érte, mert jövő héten ezzel kell mennem a 18. hetes UH-ra.
Emi-irtad, hogy te is jövő héten mész a 18. hetesre, neked már megvan az AFP eredményed?Én kedden megyek, aztán meg szerdán szívultrahangra kell mennem.Utána újra háziorvos, nőgyógyász dokim, védőnő, úgyhogy nem fogok unastkozni :D .

Kép

Kép
deli

Kisfruzsi!
Mi a lányomnál nem használtunk pólyát ( a dédiék döbbenten nézték is a kezünkben nyeklő-nyakló babát :D ), én viszont sokszor jó puha plédbe bugyoláltam inkább. Most sem fogunk használni, de nem tudom, szerintem, ha van ki lehet próbálni, viszont én nem kötném be a babán, hogy szabadon tudjon mozogni.Állitólag most újra kezd divatba jönni.

Kép

Kép
deli

Köszi Deli,

Tudod nekünk Ő az elsőbabánk és hát nem igazán tudom, hogy jó-e vagy sem. Ki fogjuk úgyis próbálni, aztán meglátjuk. Csak egy kicsit fura nekem, hogy jól érzi magát olyan szorosan bekötve valamibe? Biztonságosnak biztonságos, mert ha felveszik, akkor nem kell félni annyira a fejecskéje miatt, talán...

KépKép
kisfruzsi

Szia Deli,

A kórházban azt mondták, hogy az AFP eredményét a dokinak küldik tovább, a Hepatitis B szűrés eredményét pedig a védőnőnek.
Elvileg hétfőn már a dokimnál kell lennie az eredménynek.
Valamiért engem az AFP eredmény egyébként nem igazán izgat. Talán a sok téves eredmény miatt...

Háziorvoshoz a szíved miatt kell újra menned?? Remélem, hogy a szívUH-n nem lesz gáz...

Fruzsi,
Én utoljára kb. 10 éve a fogadott tesómat láttam pólyában....

Kép
emi29

Igazából nekünk azért sem jutott volna eszünkbe a pólya, mert még jó meleg volt az idő, amikor született Johanna, egy kis bodyn kívül nem is adtam rá mást eleinte bent a lakásban.Nekem a fogással nem volt gondom, mert csecsemőkkel foglalkoztam akkoriban, bár a férjem eleinte tényleg bátortalanul tartotta, de aztán ő is úgy belejött, hogy fél kézzel feldobta a kiscsajt a vállára. :D
Szerintem, ha kipróbáljátok ne kössétek be szorosra, mert azért a picik is szeretnek sokat mocorogni és kell nekik a mozgástér.

Kép

Kép
deli

Emi!
Én is csak kiváncsi vagyok az AFP-re, mint bármilyen más laboreredményre ( ahogy azelőtt irtam is, nálunk úgysem változtatna semmin), viszont az UH már annál inkább érdekel, hogy láthassam végre Picurt és hátha megmondják már a nemét is.
A szívUH miatt nem aggódom, csak azt remélem, hogy nem lesz szükség semmilyen gyógyszerre.

Kép

Kép
deli

Reméljük a legjobbakat Deli. Az UH-t én is borzasztóan várom már...

Kép
emi29

Szerintem nálunk is meleg lesz, mert április végén néha már kánikula van. Majd azért kipróbáljuk a pólyát is. Azt az altatós pólyát, meg amit írtam hogy most kaptuk vissza is vihetjük még és kicserélhetjük másra is. Azzal meg csak az a gondom, hogy nem lesz-e meleg aban aludnia? Az egyébként zipp-záros. És vatelinel van szerintem töltve.

KépKép
kisfruzsi

Köszönjük mamik az együttérzést!

Nagyon aranyosak vagytok!
Anyum miatt nagyon aggódok, egészségileg és lelkileg is teljesen ramaty...
Remélem nem lesz semi baja, mert akkor nemtudom mit csinálok... teljesen elhanyagolta magát, amit meg apuért tett az öt év alatt, ...emberfeletti!!!

Áronnak mondtuk, hogy nagypapa elment...
este amikor imádkoztunk kérdeztem tőle, hogy hol a nagypapa? Felemelte a kis kezét a gyertya irányába és monda, hogy "El".

Kép
Kép
Kép
mamacka

Fruzsi
Mi nem hazsnáltunk pólyát pedig magam varrtam egy szép huzatot, illetve arra használtuk, hogy édesapám nem merte megfogni pólya nélkül...

Most szerintem majd hasznát vesszük mert pólyával majd Áronnak is a kezébe lehet adni kismanót.

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Én megjöttem az AFP-ről .. jó bunkó nő vette le a vért ...
Külön öröm volt, hiszen most voltam életemben először egyedül vérvételen, mert ájulós vagyok. Épphogy levette a vért, közölte, hogy mehetek ki :shock: az összes cuccomat próbáltam őgy fogni, hogy közben egyik kezemmel szorítottam a másik karomra a gézt - köszi!
No mindegy, ez volt az első rossz élményem a rendelőben :?
Eredmény 2 hét múlva a dokimnál.
UH-ra is akkor kell kb. mennem, és akkor az AFP-t eg az új Uh leletet együtt elemzzük a dokimmal. Várom!

Emi, Szőlő
- Ez a biztosítás kérdés azért nagyon durva ..
Nekem ugyan ráírják a leleteimre, hogy biztosított, de már kétszer jelzett a gép, hogy nem jó a TAJ kártyám. 6 évig az egyetemen voltam nappali tagozatos .. tehát biztosított, és amióta nem, saját magamnak fizetem havonta az egészségbiztosítási járulékot ... és mégsincs valami rendben ... :?
Én is utána fogok járni, mert ez így tarthatatlan!

Emi
- A nacikról várom a fotót :) Meg a szoknyáról is! Már csak a színe miatt is! ;)

Mary - Várjuk nagyon azokat az UH híreket ;) :D :D Hol vagy??

Kisfruzsi
- Cuki a 12 hetes kép :) Jobb később, mint soha :lol: Lassan hozhatod a következő képet ;)

Zorroné - Én meg azt néztem, hogy én később mentem AFP-re, mint az átlag .. de nem érdekel. Rá is kérdeztem a dokimnál .. biztos tudja mit csinál :D Mindenhol máshogy mennek a dolgok. A lényeg, hogy a saját dokink ütemtervét kövessük ;) :)

A pólya-témához nem tudok hozzászólni :) egy biztos .. tavaszi babáink lesznek, megrendeltem a gyönyörű napsütéses virágzós, farügyezős időt áprilisra .. így az én babucim a babakocsiban akár akrobatikázhat is .. felöltöztetem jól, és mozogjon amennyit szeretne :lol: :lol: Otthonra meg felesleges az ilyesmi .. az én Hugim sem volt anno pólyában - emlékszem ;) :)
De a tapasztaltabb kismamik lehet máshogy látják :lol:

Deli
- Én is nagyon várom a következő UH-t!! És a nemére is nagyon kíváncsiak vagyunk, reméljük kiderül! ;) :)

Mamacka
- Nagyon édes ez a fotó :) Gyönyörű a baba .. :)

Kép
szösszenet

Én csütörtökön (10:30-tól 12:00-ig) végre elkezdem a kismama jógát, mert találtam a közelben lehetőséget erre :)
Itt:
http://sziddhartastudio.hu/csoportos_fo ... _joga.html
XI. ker. Bartók Béla út 34. I/3.
Ár: 1500.-

Akinek van kedve, csatlakozzon ;)
Szerintem jól megközelíthető a hely .. és aki már otthon van és nem dolgozik, annak az időpont is kényelmes lehet ;)

Kép
szösszenet

Szösszenet! Ez a vérvételes dolog nálunk is így van! Épphogy kihúzza a nő a tűt, már közli is hogy lehet kimenni, táska, kabát, stb egy kézzel összeszed, mert a másikat könyöknél szorítom a vatta miatt! Nagyon "kedvesek"!! :roll: De lehet, hogy ezért nincs is időm elájulni?! :D Pedig szerintem pont egy kismamánál kellene körültekintőbbnek lenniük. Azért nem mindegy elájul-e a folyosón pocakkal vagy nem. Tényleg durva.

Emi! Hát ezzel a misztikus AFP dologgal már én is úgy vagyok, hogy nem sok értelme van, ha ennyi hiba van benn tényleg. Valahol olvastam, hogy kb. minden 3. kismamánál alacsonyabb/magasabb. Persze a babával minden oké. De a félelem meg ott van a 9. hónap végéig!

Ollem! Hol vagy?

Kép
gabo001

Csajok! Most olvastam a kismama.hu-n, hogy a magas AFP érték oka lehet: ikerterhesség, kóros terhesség (fejlődési rendellenesség), de az esetek 80% (!!) -ában normális a terhesség esetén fordul elő! Hát elég durva! Ezek szerint nem érdemes pánikolni, ha esetleg magasabb lesz valakinek!

Kép
gabo001

Szösszenet,

akkor gyorsan intézkedj te is TB ügyben. Állítólag erről minden érintett kapott értesítést levélben. (Én pl. nem)
Tényleg durva. Most rákérdeztem megint a bérszámfejtőknél. Azt mondták, hogy amikor a munkaviszonyom létesült (2000.08.14-én), akkor bejelentettek. Egyeztettek az OEP-pel és azokról a dolgozókról, akik az OEP nyilvántartásában nem szerepeltek 2007.09.13-án, a bejelentő lapok másolatát ismét elküldték az OEP részére. Lehet, hogy még nem dolgozták fel....

Gabo,

Ennyit az AFP-ről. Szerintem egy UH sokkal pontosabb eredményt ad a Baba állapotáról.

Kép
emi29

Mamacka,

most anyudnak nagyon-nagy szüksége lesz rád és a családodra. Ezt az időszakot nem lesz könnnyű átvészelnie. Támogassátok őt, amennyire tudjátok. Én két hónappal apukám elvesztése után meghírdettem a lakásunkat. A szomszédok csúnyán néztek rám, de a költözés nagyon jót tett anyunak.

Kép
emi29

Szösszenet,
szerintem Melimami hozott anyagból is megvarrja neked a farmert, kérdezz rá, és akkor pontosan olyanból lesz, amilyet szeretnél. Annyiféle szép méterárut lehet kapni, néha úgy fáj a szívem, de így is kiesik a szekrényből az a rengeteg anyag, amit eddig vettem-a foltvarrós szenvedélyem miatt.
Zorroné,
beutaláskor, vizsgálatokkor soha ne azt nézd, hogy mit mutatott az UH, hány hetes vagy. Az mindig változni fog. A dokik is az ut. menstr.-hoz számított időpont szerint kalkulálnak minden vizsgálatot.
Kisfruzsi,
nekünk eddig nem volt pólyánk, de a lányaim melegben voltak picik (júniusi és májusi születésűek). Talán azért lehet hasznos, mert szoptatáskor kicsit könnyebb tartani a pólyában, amíg kicsikék, és mind a ketten belejöttök a dologba. Mire megtanuljátok, jön a nyár, és úgysem kell a pólya... :) Én az angolpólyát szerettem, takaró helyett éjszakára azt kapták a rugi fölé.
Én is érzem már a babát, ahogy mozog, és a pocakom hihetetlen sebességgel nő. Mindenki azzal nyugtat, hogy a harmadik gyerek hamarabb és jobban látszik, meg nagyobb pocakkal jár. Mi lesz itt áprilisban?! :shock: Kép továbbra sem lesz, amúgy sincs dig. fényképezőgépünk...
Üdv,
Nuska+ (17+3)
nuska1

Megjöttem én is a kórházból a leletekkel.Még jó, hogy szeretem leellenőrizni a dolgokat, mert a laboros hölgy ideadta ugyan a leletet (vérkép, vércukor stb.), de a lépcsőn lefele menet közben észre vettem, hogy az AFP nincs rajta!Ezért visszamentem és megkeresték azt is.Még jó, hogy nem az UH-on vettük észre, amit nem is az én dokim fog csinálni és nem is ebben a kórházban.
Az AFP jó lett-1,5 MOM.De a laborom nem valami fényes.A cukrom kezdi elérni a felső határt, legutóbb 4,40 volt, most pedig már-5,00 (5,50 a max.)

Lányok van egy kérésem, ha van egy kis időtök nézzétek már meg légyszi', hogy a laboreredményeteken a bilirubin és az ubg milyen eredményt mutat (a T. vizeletben).Mert én mielőtt kiderült, hogy babát várok, akkor már a pocimban volt a Picur,elég rosszúl voltam (hányás, hasmenés, láz) és akkor néztünk vérképet és a bilirubin a vizeletben pozitív volt.Aztán amikor megvolt az első vérkép a babával már negatív.De most újra poz. még az ubg is( ezek az értékek máj, epe dolgokra utalnak).Arra gondoltam, hogy lehet, hogy ez is előfordul kismamáknál, ezért kérem a segitségeteket.Előre is köszönöm!

Kép

Kép
deli

Deli,

Megnéztem a laborleletemet. A bilirubinhoz negatív, az UBG-hez normális van írva. Mondjuk ez a 10. hét környékén készült. Azóta még nem kellett mennem laborra, csak az AFP szűrés miatt.

Kép
emi29

[quote="emi29"]S írta:emi29zösszenet,

akkor gyorsan intézkedj te is TB ügyben. Állítólag erről minden érintett kapott értesítést levélben. (Én pl. nem)
Tényleg durva. Most rákérdeztem megint a bérszámfejtőknél. Azt mondták, hogy amikor a munkaviszonyom létesült (2000.08.14-én), akkor bejelentettek. Egyeztettek az OEP-pel és azokról a dolgozókról, akik az OEP nyilvántartásában nem szerepeltek 2007.09.13-án, a bejelentő lapok másolatát ismét elküldték az OEP részére. Lehet, hogy még nem dolgozták fel....

Én sem kaptam semmilyen levelet, az esküvőnk után mentem átiratni a TAJ kártyámat az új nevemre és ott derült ki.

Most Anyu mondott még valamit, hogy csináljam azt hogy elmegyek táppénzre papíron, ugye 15 napig fizeti a cég, utána a TB. Akkor muszáj lesz nekik rendbetenni a dolgot, mert ki fog bukni hogy valami nem okés. Ezen még gondolokodom... Végülis inkább most legyen kis kavar mint majd jövőre amikor mát valóban táppénzre megyek!

Egyébként az én papíromat is beküldi most a pénzügy ismét, ki tudja hányadszor...

Kép Kép
szõlõ

Kisfruzsi a pólyakérdéshez sajna én sem tudok hozzászólni... :oops:

Deli, nekem pl csak a vércsoportom nincs rajta a leleten, és az a jó hogy a dokihz megy nem is én kapom meg (csak mikor megyek hozzá UH-ra), úgyhogy reklamálni se tudtam.

Kép Kép
szõlõ

Köszi Emi!
Majd azért a háziorvosomnak megmutatom a leletet.

Kép

Kép
deli

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:58-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok :!:
En nem voltam 2 hetig es nem is erdeklodott utanam senki :roll: :( :wink:
Mar a 17 hetet taposom! Hason alvas kezd lehetetlenne valni. A terhessegem meg egyertelmuve mindenkinek. Szuk pullcsiknak koszonhetoen persze. Eddig 5 kg plusz. Undorkodasnak teljesen vege, a 14 hettol tenyleg minden mas, pedig en nem is panaszkodhatom, nem voltam hanyos. De az ember erzi, hogy jobb a 2. trimeszter.

Megvolt a 16 heti UH is, 4D-s parasztvakitos valtozatban is, amin a babam akarcsak egy droid, felismerhetetlen. Azonban a dokik allitjak a futykos jelenletet, amit en sehogy sem lattam, de nagyon orulok neki.
Vissza is megyek a heten ama baratnomhoz, aki 2 fiut szult, tobbet nem akar, allittotta, hogy lanyom lesz. Ezert csak a semleges babaruhakat hoztam el tole szepen kivalogatva. Szoval visszamegyek, hogy ide a kekekkel is :-)
Bambi, AFP-m jo, de inkabb a felso hataron van. Lehet abban valami, amit mondasz.
A hasam fekve olyan mint egy sargadinnye, koldok alatt. Csuda jopofa. Foleg a kapirgalasok, csiklandozasok belulrol. En nagyon elvezem a terhesseget.

Latom, sokan ujak. Udv nektek kismamik :!:

Emi, te milyen szep lany vagy!

Kisfruzsi, a polyarol annytit, hogy tenyleg regimodinak tunik, de nekem mindenki azt mondja, hogy az elso honapban nagyon praktikus.

Mamacka, sajnalom :cry:

Es akkor most megprobalom visszaolvasni az elmult 2 hetet. Remelem, mindenki jol van :!:
katavirag

Itt vagyok.Minden ok,nyakiredő 1,6mm,fej 21,1mm.Nagyon édi a videón látszik alába,a talpa úgyhogy újra szerelmes lettem. :D Ja és integetettaz apjának!Nagyon aranyos de én elfogult vagyok mert az enyém!!!! :lol:
Vendég

Szőlő,

az én vércsoportom sem volt rajta a leleten, arról ugyanis külön papírt kaptam.

Bambi,

A kínai horoszkóp szerint nekem fiam lesz, pedig a szonográfus lányt látott. Lehet, hogy csak pici a kukija??? :lol: :lol:

Kata,

Köszi a bókot. Életben nem így nézek ám ki, ez csak egy jobban sikerült kép :) Ráadásul szombat óta a hajam is sokkal rövidebb, és a barnaságom is már a múlté :)
A 16. héten én is voltam 4D-s UH-n. Nekem tök jól lehetett látni a babát és szerintem teljesen emberformájú volt már, leszámítva a nagy fejet...

Gitka,

Gratula :) :)

Kép
emi29

Bambi,

leteszteltem a kínai horoszkópot egy olyan kolléganőmmel, akinek négy gyereke van. Mindegyik esetben jó lett az eredmény :) :)
Kezdek elbizonytalanodni....

Kép
emi29

itt egy alig sikerült kép.Jobb oldalt van a feje,középen meg a vékony csík a gerince. :D Kép
Vendég

emi
Az összeköltözésre mi is gondoltunk... mintha kitaláltad volna a gondolataimat... félek, hogy majd megy az ujjal mutogatás, pedig én míg apu élt is unszoltam őket, de most, hogy öcsém lediplomázik, nagyon jó lenne tovább lépni...
Anyu is úgy szeretne unokázni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

deli
16.heti véreredményben:bilirubin-negatív, vizelet UBG-3.2 de ezt nem tudom, hogy normál-e vagy milyen, bár csillag nincs.
mivel most tudtam meg, hogy hó végén kell mennem szakvizsgázni kicsit bestresszeltem magam, így most fáj a hasam. hát hülye vagyok én?mit idegeskedek?!
szép és nyugis estét mindenkinek!
toncsi

toncsi80

Még egy tanács, bár nem ezekhez az értékekhez. Nekem azt tanácsolták, hogy vizelet adás előtt "tiszták" legyünk, vagy akár popsitörlővel előtte megtörölve magunkat adjunk "mintát", mert a terhesség alatti nagyobb hüvelyváladék is betud kerülni és ez miatt lehet az egyik érték rossz.

Persze, ezt én is nagyon jól tudom ( a tisztaságra gondolok), nem egyszer adtam már le vizeletet, sőt én arra is mindig figyelek, hogy középsugaras legyen a pisi(bocs).De ezek az értékek a piszoktól nem lesznek pozitívak.

Azért köszönöm mindenkinek, aki megirta az értékét!Legalább így tudom, hogy nem annyira általános, de majd a doki mond valamit.

Katavirág-üdv. újra köztünk, jelentkezz gyakrabba, ha tudsz!

Kép

Kép
deli

Ezek az idézetek soha nem sikerülnek :evil:

[/b]Katavirág-a hason alvás, már nekem sem megy jó ideje, sőt, a ki Drága még azt sem szereti, ha egy kicsit jobban az oldalamra dőlök, hevesen elkezd rugdosni, ott, ahol a pocakom oldalt érintkezik az ággyal.[b]

Kép

Kép
deli

Sziasztok!

Mamacka:
Nagyon sajálom és őszinte részvétem! :cry:

Mennyi gömbölyödő pocakocska! :D :D :D

Szőlő!
Üdv itt! A blogod miért nem nyilvános? Én szivesen olvasgatnám :wink:

Megvolt kukucska és nagyon boldogok vagyunk! :D

A kiskönyvbe ezeket írták:
Szívműködés: szabályos
Placenta helyzete: mellső fali
Magzatvíz mennyisége: megfelelő
Négy végtag, ép koponya
DBP=38,1mm
LF=20,1mm
Ultrahang szerint 16/17 hetes terhesség, fejlődésben :D

És a neme:
Kép

Puszika Nektek
Vendég

Most is elég durva keményedéseim vannak.De azért mostanság tényleg csak akkor görcsölök, ha kicsit többet gyalogolok(pl. bevásárláskor), és este, de már megszokott.Csak azt bánt ilyenkor, hogy biztos Picurnak sem valami kellemesek ezek a keményedések. :(
De nem panaszkodok, azt találtam ki, hogy így legalább még többet gondolok arra, aki odabent lakik :D

Kép

Kép
deli

Nuska - Az a baj, hogy jó farmer anyaghoz kb. lehetetlen hozzájutni .. legalábbis olyan színűhöz, amiket én szeretel :( Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom .. majd elmegyek hozzá, és meglátom nála mi felhozatal :)
Amúgy a pocakom nekem is most indult meg a növekedésben :) Örülök neki!

Bambi
- Én is megcsináltam a kínai naptár szerint a számítást ... és fiút dobott ki .. Lehet elszállnak a kislányróla dédelgetett álmok? :lol:
Megcsináltam magamra, páromra .. hugimra, vagy 6 ismerősre... és mindenkinél stimmelt :shock: :shock: :shock: Hogy lehet ez :?: :?: Ez őrület.

Úgyhogy kérlek titeket kismamik, akik már tudjátok a nemet, csináljátok meg, és írjátok meg, hogy jót mutat-e a kalkulátor!! Ezer köszönet érte :!: :lol: :lol:

Katavirág
- Jó újra hallani felőled! Örülöünk, hogy minden rendben! Tessék sűrűbben jelentkezni! ;) :)

Gitka
- Gratulálunk a szép UH eredményekhez :) :)

Deli
- Én is megnéztem a leletem, nálam is ez van:
bilirubin - negatív
ubg - normál
Számolj majd be róla, hogy mit jelenthet nálad az eltérés .. remélem semmi komoly :) ;)

Voltam ma a védőnőnél .. :) 57,8kg vagyok .. csizmástúl, nadrág+pulcsistúl .. 55kg-ról indultam, legalábbis az volt a kiskönyvben :lol: Szerinte most lehet abban a rohamennyiségben 56,5-57 kg .. tehát kb. 2kg-ot híztam :) Igazából engem nem érdekel .. nincs is itthon mérlegünk ... de örülök, hogy elégedett volt :lol:
Jó fej volt .. az AFP lényegét részletesen elmagyarázta .. meg hogy miból adódnak a különböző adatok .. stb :)
Beszéltünk a baba mozgásáról is .. szerinte érzem én már, csak nem tudom, hogy ő az :lol:

Nah, megint nem voltam rövid .. :?

Kép
szösszenet

Meli - Gratula a kisfiúhoz!!! (légyszi te is számolj :lol: .. nekem döbbenet volt, hogy mindenkinek stimmelt a nem, akit kiszámoltam :shock:)

Kép
szösszenet

Meli,

de jó! Gratulálok a kislegényhez :)

Mamacka,

Egy ilyen szomorú esemény után talán a költözés a legjobb megoldás. Engem nem igazán érdekelt, hogy ki mit mond, csak az volt fontos, hogy továbblépjünk, hiszen az élet megy tovább és nekünk élnünk kell tovább. Tudtam, hogy ezzel segítek anyunak a legtöbbet. Jó volt, hogy a költözés elvonta a figyelmét. Kellett az új környezet is ahhoz, hogy feldolgozza és lezárja magában azt, hogy egyedül maradt.
Anyukádnak Áron is borzasztóan sokat segíthet.

Kép
emi29

Szösszenet!

Ugye milyen fura ez a kínai horoszkóp??? A tesóm kivételével minden ismerősömnél stimmelt az eredmény :) :)
Nem véletlenül érzem azt, hogy fiam lesz.... A végén mégis bejön.

Deli,

remélem, hogy nem komolyak a fájdalmaid. Pihenj sokat, ne erőltesd túl magad.

Mary,

hol vagy????

Kép
emi29

[quote="emi29"]U írta:emi29gye milyen fura ez a kínai horoszkóp??? A tesóm kivételével minden ismerősömnél stimmelt az eredmény :) :)

Remélem a kivételek táborát gyarapítom .. :)
De ha nekem is bejön, az is derüljön ám ki hamar .. át kell állítanom az agyam egy másik üzemmódba .. :D

Kép
szösszenet

Szöszi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
emi29

Köszi Lányok!!!!

Szöszi!
Számoltam.
Most stimmel, de anno Boglárkát is kisfiúnak írta.
Vendég

[quote="*meli*"]M írta:*meli*ost stimmel, de anno Boglárkát is kisfiúnak írta.

Hogy is van a mondás? A kivételek erősítik a szabályt? :wink:

Kép
emi29

Nah .. hibázik is akkor ez a kalkulátor ;)
Akkor még reménykedem :lol: :lol:
Én vállalom, szívesen erősíteném a szabályt :lol:

Meli
- Nálatok biztos nagy az öröm, hogy a kislány mellé kisfiút vártok - tökéletes családkép :) Általában erről álmodozik mindenki ..
Mi ketten sikerültünk lányok, páromnak meg fiú tesója van .. nah, majd meglátjuk a mi produkciónkat :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!!!

Itt vagyok!!! Nem tűntem el, csak hát ugye mától táppénzen vagyok, és így elmentem a férjemmel Szabadszállásra....árut vitt én meg mentem vele...ha már itthon vagyok!!!
Babával minden oké!!!
Később írok részletesen...
szülés várható időpontja május 13. lett...úgyhogy én is a májusiakhoz tartozom.....
Most mi legyen??? Átírtok májusra???
Megyek fürdök meg ilyenek, aztán jövök!!!
Köszi, hogy érdeklődtetek!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na végre Mary! Bevallom én picit jobban izgultam érted.
Nem tudom, hogy örüljek-e a táppénznek. Ha a doki is ragaszkodott hozzá, akkor inkább nem... Azért ha teheted, legyél többet otthon. Ne állj be az urad mellé dolgozni :wink:

Kép
emi29

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:02-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok!

Nekünk sem jött be a kínai, Dominót kislánynak írta. :)

Meli, gratulálok a kisfiúhoz :) Lányzót szerettetek volna, vagy tökit?

ollem, Nekem mind1, átírjalak a májusiba?

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ollem,

látod, most az is kiderült, hogy miért volt kisebb a babád néhány héttel ezelőtt :) Ezek szerint picit később fogant.

Kép
emi29

Májusi friss tábla!
ollem-mel és gabo001-el kiegészülve :)

Kép

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:02-kor.

Kép
1bambi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?