Sziasztok!
Vagyok még, majd szombaton költözünk, de már jó nagy a felfordulás a lakásban. Szombat után viszont nem tudom, mikor leszek klegközelebb, mert az új helyen még nincs net, nem tudom, mikorra intézzük el...

Majd az anyukáméktól írok, ha már nagyon elvonási tüneteim lesznek.
Mosógépet nagy nehezen vettünk, de nem volt egyszerű. Mire végre kinéztünk egy jót, olcsón (Bosch), addigra a párom kitalálta, hogy mégis inkább keskeny gép kéne, mert különben nem férünk rendesen el a fürdőben. Így tegnap éjjel vettünk egy LG keskeny mosógépet az Electroworld-nél, neten keresztül, a kanapén ülve...

Ez a netes vásárlás vicces dolog.
Utólag és előre is szeretnék mindenkinek boldog szülinapot kívánni, akik most ünnepelnek, babáknak, mamáknak egyaránt.
Autósülés: nekünk is römer king ts plus van, Léna a kezdetektől nagyon élvezte, hogy kilát és minket is lát. Mostanában, mióta jár, baromi nehéz bekötni, de utána már oké. De a babakocsiba is nehéz betenni, inkább jönne a saját lábán.
Az autósülések egy része 0-18kg között jó, ezeket 9-10 kg-ig háttal kell bekötni. A mienk 9-18 kg-s, ezt csak előrefele lehet. Remélem segítettem.
Bébiétel: Léna nagyon nehezen kezdett el enni, imádott szopizni még most is imád...), ezért én mindent megpróbáltam, saját főztömet és a bébiételt is. Aztán mióta eszik rendesen nem nagoyn kap bébiételt, főzök neki, meg a nagymamák is hétvégenként. Most már azt eszi, amit mi, csak tejet nem kap, de a többi tejterméket igen. Nyáron néha kapott sütötökös bébiételt, mert azt angyon szereti, de ugye akkor nincs sütőtök...
Ja, és én is vettem neki biozöldséget, krumplit, répát leginkább, de már egy ideje nem.
Eni, kitartást a lakásváráshoz, mit mondanak, mikorra készül el? Most merre laktok a XIII. ker-ben? És merre költöztök?
Memme, tényleg gáz a babysitter, próbáld vele megbeszélni, ha nem megy, akkor keress újat!
Az összes fénykép tündéri, én is mindjárt teszek fel. Aztán meg megyek dobozolni...
Szép napot!