A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ha valakit érdekel...
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
gyönyörű ez a Legény!!!

Nézzük Talmát családilag.. :lol: :lol:
Csipa szerint 2 hely volt az ölemben, de drága árat fizetett érte :lol: épp a bal fülét "simizi" Mica :lol:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

barimami
de belehet háttal is kötni ,legalábbis ez van írva
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=139227

Gyuzso
kösziköszi
Ha nagy leszek meghálálom
most az egyszer csak a Kismamát vettem meg :?

emano/Andi
KépKép
emano

zsu!
te beszélsz? olyan szépséges a fiad!!!!!!! a macsekról nem is beszélve :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jaja, Micukirályfi nálam nagyon rulez... :D Steffi, Martin viszont egyre jobb pasi, pedig már egynaposan is döglesztő volt. Kis édes. Köszönöm a lemezt, nagyon figyelni fogok. DIVxes a lejátszónk, van a szgépen bs player is, hát remélem a legjobbakat! :D

Emano, nem maradtál le semmiről... Az albiszerződésünknek lesz vége december 31-ével, előrelátóan addig kötöttük meg, lévén az új lakásunk októberi átadású (és úgy is tűnt, hogy kész lesz), de ebből nincs még semmi. :?

Benőke épp lerángatta apája egyik hosszú ujjú pólóját a szárítóról, azzal emberkedik. Lesz ebből alvás egy órán belül? :shock: :roll:
vbea

Balázs és a telefonja

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Nemrég értünk haza az úszásról, Lara annyira fáradt volt, hogy elaludt az etetőszékben evés közben (ez a 2. alkalom) :lol:

Memme,
Hú most látom mikor írtál. Akkor már én is aludtam, remélem nem voltál fent sokáig!!!
Ne is idegeskedj, csak árt nektek!

Veronikusz,
És nem kér valamit Kata?

Brigi
Nagyon édes Kristóf! Ma mennyit aludt?

Borsa,
Hát igen, egy igazi nő, a múltkor rápróbáltam a C und A ban egy pulcsit, odatartottam a tükörhöz és vigyorgott, nagyon boldog volt. Tegnap meg két nap után megtaláltuk a mobilját, mert elveszett és úgy örült neki.

Eni
Jaj ez borzasztó! :cry: És mit mondanak? Mert eddig az volt nem, hogy karira mehettek, mégsem???
Szegénykém!!!
Tudunk segíteni!?
Igen igen ha úton vagyunk akkor a legjobb a bébiétel!

Györgyi
Kár :cry:
Hát igen megértelek, hogy nem adsz bébiételt, és ha mentek valahova akkor oda készülsz hamival? Vagy hogy oldod meg?
Kép?

Hanna,
Áronnak boldog hófordulót! Hogy van?

Barbi,
Hát igen nagyon élvezte a kis csaj, kár hogy ma nem taliztunk, úszáson is elemében volt.

Steffi
Nagyon édes Martin, és jó a könyve nagyon!

Gyuzsó

Olyan szépek vagytok!!!

ancsaboszi

ancsa!
tudom, hogy tetszik a könyv :lol: :lol: :lol: olyan disney-s játékot sikerült vadászni?! szerintem auchan-ban nézzétek meg.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,

TE itt?
válaszaim? :twisted: :wink:

nem még nem,
most jönnek az akciók, remélem valahol lesz.

küldjem?
már hiányzik?

puszika :wink:

ancsaboszi

jajj, hát ez a kis szaros 40perc után felébredt... és már nem is fog aludni estig, semmit nem ígérhetek.

nem hiányzik, csak érdeklődöm szimplán. és örülök, hogy bejött!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
:lol: :lol:

Eni,
na mi van az alvással?

én megpróbáltam letenni a szokásos esti alvóhelyére (igazatok van, bent is kellene tudnia aludni...), be volt ájulva, 10 perc múlva ránéztem, gyerek eltekeredve épp szövegel a plüsskutyának..
ezt még gyakorolnunk kell :lol: :lol:

Emano,
én a brendon oldalát nézem minden hó elején, rajta vannak az akciók, amióta bebuktam a kuponnal 2/3 áron a kinézett bbc ülésünket.. mind elvitték... :cry:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,

Én is mindig megnézem :wink:
Mit buktál be?

ancsaboszi

Sziasztok!

Vagyok még, majd szombaton költözünk, de már jó nagy a felfordulás a lakásban. Szombat után viszont nem tudom, mikor leszek klegközelebb, mert az új helyen még nincs net, nem tudom, mikorra intézzük el... :? Majd az anyukáméktól írok, ha már nagyon elvonási tüneteim lesznek. :lol:

Mosógépet nagy nehezen vettünk, de nem volt egyszerű. Mire végre kinéztünk egy jót, olcsón (Bosch), addigra a párom kitalálta, hogy mégis inkább keskeny gép kéne, mert különben nem férünk rendesen el a fürdőben. Így tegnap éjjel vettünk egy LG keskeny mosógépet az Electroworld-nél, neten keresztül, a kanapén ülve... :) Ez a netes vásárlás vicces dolog. :)

Utólag és előre is szeretnék mindenkinek boldog szülinapot kívánni, akik most ünnepelnek, babáknak, mamáknak egyaránt.

Autósülés: nekünk is römer king ts plus van, Léna a kezdetektől nagyon élvezte, hogy kilát és minket is lát. Mostanában, mióta jár, baromi nehéz bekötni, de utána már oké. De a babakocsiba is nehéz betenni, inkább jönne a saját lábán.
Az autósülések egy része 0-18kg között jó, ezeket 9-10 kg-ig háttal kell bekötni. A mienk 9-18 kg-s, ezt csak előrefele lehet. Remélem segítettem. :wink:

Bébiétel: Léna nagyon nehezen kezdett el enni, imádott szopizni még most is imád...), ezért én mindent megpróbáltam, saját főztömet és a bébiételt is. Aztán mióta eszik rendesen nem nagoyn kap bébiételt, főzök neki, meg a nagymamák is hétvégenként. Most már azt eszi, amit mi, csak tejet nem kap, de a többi tejterméket igen. Nyáron néha kapott sütötökös bébiételt, mert azt angyon szereti, de ugye akkor nincs sütőtök...
Ja, és én is vettem neki biozöldséget, krumplit, répát leginkább, de már egy ideje nem.

Eni, kitartást a lakásváráshoz, mit mondanak, mikorra készül el? Most merre laktok a XIII. ker-ben? És merre költöztök?

Memme, tényleg gáz a babysitter, próbáld vele megbeszélni, ha nem megy, akkor keress újat!

Az összes fénykép tündéri, én is mindjárt teszek fel. Aztán meg megyek dobozolni... :?

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi,

én is nagyon örülök!

de annak hogy nem alszotok, annak már nem! :cry:

ancsaboszi

VkBrigi!
Ez a fiú tüneményes :D :D :D

Steffi!
Olyan édes Martin!!!! :D :D :D

Emano!
Tündérke Balázs :D :D :D

Gyuzso!
díjnyertes ez a kép!!! :D :D :D :D

Ancsa!
Szegény kis Lara Baba. :oops: Most biztos jó nagyot fog szunyálni :D :D :D
Kata folyton kér valamit. Ma 9-ra vittem Szofit bölcsibe, majd 9.45-kor már el is küldtek délig. Kata persze nem akart eljönni a nagypapitól, mert ott van Minimax. :evil: Úgy kellett könyörögni. Az Auchanban meg össze vissza szaladgált, lefeküdt a kőre, hogy vegyem fel ... apja folyton felveszi :evil: A cipőboltban meg egy percig nem maradt mellettem, alig tudtam körülnézni. Végül nagy nekezen vetünk egy átmeneti cipőt. Majd átmentünk a Deichmannba, ott nem akarta a TV-t nézni, meg kínlódott (én is) nem akart cipőt próbálni. A pénztárnál meg ki voltak rakva babák, azt akarta, hogy vegyek 1-et. A piperésnél meg mindent magáraaggatot és hisztizett hogy ezt is, ezt is vegyük meg. Mikor már majdnem elértünk az óráshoz, kitalálta, hogy most azonal pisilnie kell. (jött két csöpp :evil: ) majd mikor már indulni kellett volna Szofiért a bölcsibe, nem akart leszállni a pénzbedobós játékokról. Fúúúú Te! folyt rólam a víz. Szóval csak egy fél fokkal könnyebb vele mint Szofival.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja, még azt akartam, hogy ha kell valakinek brendonos kupon a babamagazinból vagy az anyk lapjából, szóljon, mert én kapom ajándékba az újságokat, és ebben a hónapban nem kell semmi. (Ebben a hónapban sem). A brendon honlapján meg tudjátok nézni, hogy most épp mik akciósak.
Mindjárt jönnek a képek! :D

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Bohóc:
Kép

Állatkertben:
Kép

Reggeli joghurtevés:
Kép

Segít teregetni:
Kép

Segít dobozolni:
Kép

Remélem nem volt sok... :oops:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ebéd utáni szopin beájult kismanó!!! Kb 30 perce. Ilyet sose csinál, mármint ebédidőben soha nem alszik el cicin... na most. Ez egy lépés előre. Megnyugodtam, nem árt, ha nincs séta. :lol: Gyuzso, majd belejöttök. :roll:

Zsófi, most a rendőrpalotához nagyon közel lakunk, és Kőbányára készülük. Nektek megy a nagy drukk, aztán számolj be, hogy sikerült a költözés. :wink:

Ancsa, ígértek már mindent. :? Decemberben augusztust ígértek, aztán tavasszal-nyáron októbert. Most novemberben vagyunk... :shock:
vbea

Gyuzsó, steffi, irtó édesek a képek!

Zsófi, jól tettétek, Lg az jó választás!! Én is imádok neten rendeln, pláne, maikor egy utazást szervezek és repjegytől kezdve, szállásig mindent neten intézek, IMÁDOM!:D

Emano, az az igazság, h ez az ülés, amit kinéztél nem annyira jó, mivel 0-18 kg-ig van (én automatikusan a 9-18kg-ra gondoltam ,amit sose lehet bekötni menetiránynak háttal) és az eladó azt mondta, az sose lesz olyan biztonságos, mint a 9-18kg és Concordból nem nagyon van ilyen, ami 9-18kg-ig van, az átalakított, csak a másikból, ezt is az eladó mondta, de menj el a Brendonba és nézd meg, ha megmutatják neked a Concordot és utána a Römert, rá fogsz jönni, h zongorázni lehet a különbséget! A Römer ezerszer stabilabb! ja, plusz azt nem lehet menetközben dönteni, ami pedig nagyon fontos!
Jó a fotó, de a telefont nem látom a képen! vagy csak én vagyok béna? :lol:

Veronikusz, atyaég, ez a kálvária leírva is szörnyű, hát még előben milyen lehetett!! :shock: :lol: most már értem a kis terrorista becézést! :lol:

KépKép
barimami

Zsófi, édes a kis bohócod!!! :lol:

KépKép
barimami

Barbi!

Mi is rengeteget rendelünk neten, repjegy, színházjegy, kiállításjegy, meg vaterázok is lelkesen, de a mosógép az valahogy más... Nem tudom miért, de olyan fura volt, hogy éjfélkor kb ültünk a kanapén és vettünk egy mosógépet... :lol: :shock:

Veronikusz! Tényleg szép műsort kaptál Katától. :lol: Azért így, hogy csak olvasnom kellett, mosolyogtam rajta egyet. :lol: Élőben biztos nem tettem volna. :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

veronikusz!
jesszus! na ezért jutsz mindig te az eszembe és inkább nem nyavalygok. csak néha egy kcisit mikor már besokkalok :lol:

zsófi!
olyan szép ez a kiscsaj! és édes, pajkos!!!!!!!

emano!
balázs is nagyon drága a telcsijével és a cumijával! mi is adtunk martinnak saját régi nem hszanálós telefont, de nem kell neki! és mindig kiszúrja, ha nem azt adjuk oda! honnan tudják? ja és barbi minden szavával egyetértek autós ügyileg! szerintem is 9-18kg kategóriást nézzetek, okoskodás nélkül! de persze a te döntésed!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi

de jó hogy itt vagy!
Nagyon édes vagy , hogy így dobozáls közben is benézel, és tuti lesznek elvonási tüneteid, így gyere!!!
Nagyon jók a képek!
Milyen más most az arcocskája!
Nőtt Léna, sokat sokat nem?

Barbi,
peidg ott van a képen a telefon, én is jó sokáig néztem mire észrevettem. tudod ez egy játék, találd meg a képen! :wink:
a bal kezében fogja! :lol: Nagyon édes, úgy szorítja, hogy el ne vegye senki! :wink:

Veronikusz
hú hát ez nem semmi! én is megértem a kis terrrista elnevezést, azrét már úgy megnézném élőben is.

Eni,

nagyon, nagyon szorítok!!!

ancsaboszi

Tényleg, csak most láttam meg, valamiért egy kisebb, mobiltelefont kerestem a képen! :lol: :lol:

Steffi, képzeld, mi is így jártunk, adtunk Daninak kiszuperált, régi telót, de nem kell neki, mondjuk lehet, h azért, mert annak nem színes a képernyője :lol:

KépKép
barimami

Nem tudom, hogy honnan tudják a gyerekek, de Léna sem fogadta el a régi telefonunkat játéknak, csak az kell neki, amit most használunk...
Nem hülyék ezek, csak kicsik... :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

barimami
a balkezével öleli át!!

Azért kérdezlek Titeket "ülésileg"mert én nem értek hozzá!!! :?
Csak azért gondoltam a 0-18kg,mert csak 7 kg körül vagyunk és a
nagyobb 9 kg-tól van.
és MÁrkailag is "hallgatok" rátok!!!
És merrefelé nézelődjünk?? :oops: :?
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!

Amikor mi vettük, akkor 5 ülés közül döntöttünk, ebből 3 9-18 kg-s volt, egy 0-18 kg-s, egy pedig 9-36-os.
Íme:
Römer King Ts plus:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Bébé Confort Iseos:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

BeSafe Izi:
http://www.fotexnet.hu/sid000016/page/i ... nsagi_ules

maxi cosi priori xp:
http://minimano.hu/index.php?main=main& ... op=details

recaro:
http://www.rrracing.hu/site/index.php?s ... kjellemzok

concord ultimax:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

persze van még sok más is, mi erre az 5re szűkítettük a kört, és nem bántuk meg, hogy a Römert vettük. Tényleg nagyon fontos, hogy menet közben dönthető legyen! Nekünk az anyósülés mögé van bekötve, mert én szoktam vele egyedül autózni, és ha elalszik, akkor vezetés közben is meg tudom dönteni!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emano, mi a baby outletben vettünk Römert, 15ezerrel olcsóbban, de brendonban is lehet, bár sztem várd meg min. a 8,5 kilót és utána vegyetek csak ülést! addig meg nézd a kuponakciókat, hátha lesz leárazva a römer is!

KépKép
barimami

Az a baj,hogy áruljuk a babakocsit,amihez van a gyerekülés!!!Addig nincs gond míg nem adjuk el,de utána...

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!

Nem tudsz kölcsönkérni egy babahordozót addig, amíg Balázs belenő a 9-18 kategóriába? Nem muszáj elérnie a 9 kilót, de az fontos, hogy már stabilan üljön.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi,
Léna bűbájos!!

Veronikusz,
nem lett volna őszinte a mosolyom, Kata valódi kis hecckalóz volt ma... :oops: Csodállak a birkatürelmedért!!

Eni,
a második alvási próbálkozást is bebuktuk, ki kellett a kakit szedni.. nem hagyta aludni, úgyhogy most 11 óta fent van.. :oops: lesz ennek még böjtje..

Ancsa,
Bebe confort ülés volt augusztusban kuponakcióban, de mire eszméltem, sehol sem volt már, ezt buktam be... azóta keresek használtat is, de elvitték előlem :cry:

elméletben én is 9-18 kg-os ülést vennék, de a gyerek ebben a hónapban kiüti a 9 kg-ot, de ülni ugye nem tud.. a hordozóban meg végigér a lába az ülésig, annak meg az volt talán a kinövési kritériuma.. ezért van a tanácstalanság :shock:
én is römer-bbc iseos között vacillálok, már játszottunk az eladóval bemutatósat is a váci úti brendonban :lol: :lol:

a telefon, az menő nálunk is, de a vizesüveg és a sörösüveg mindent visz.. :lol: :lol:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

természetesen alkoholferit iszunk :lol:

Barbi,
valaki írta, úgy rémlik, hogy az outletben kifogytak a römerből... :oops:

KépKép
Kép
gyuzso

kölcsön sajnos nem tudok kérni!MÉg nem ül és csak 7 kg
na utána nézek mit is tudok tenni

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso!!!!!!!!!!!!
nektek csupa ilyen vicces képetek van!!!! :lol: :lol: :lol: ez is haláli :lol: :lol:

Zsófi!
jó költözést nektet!!! remélem hamar sikerül majd elrendezkedni!!!
Léna meg egyszerűen gyönyörű. Olyan igazi csajos!!!! :D :D

Köszi az együttérzést. Hát nem semmi lányaim vannaj az tény. :D Sebaj, holnap hawaii-ozok, mert mind a két szaros bölcsiben lesz. :D :D :D Megyek gatyát nézni magunknak. Mi szülők már tiszta toprongyok vagyunk. :lol: :lol:

Ja! és most küzdöttem meg egy bazi nagy kacsával. Férjem kapta egy ügyféltől én meg alig bírtam el mikor pucoltam. Most sütök talán először (vagy másodszor???) kacsát. Remélem nem lesz brikett!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

az én kedvenc boltomban is minden hónapban van egy akciós gyerekülés, de ezt a fajtát nem ismerem, így nem merem ajánlani, de hátha ismeri valaki:

http://bababolt.echt.hu/akcio

Kép

Kép
zill

Zill!
én ismerem őket :D tényleg jók

Kép

Kép

Kép
veronikusz

emano!
nekem megvan az anyák lapja, ha igényt tartasz a kuponra!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

de ha bárkinek kell vmelyik bátran jelentkezzen mi úgysem jutunk el a brendonba...

Hanna!
Boldog hófordulót a 'nagyfiúnak' :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

A gyereküléssel kapcsolatban...
Elvileg nem is igazán a súlyt kell nézni.
A 9-18asba akkor lehet beletenni, ha már stabilan űl...ezért mondják a kb. 9-10 hónapos kort.
Orsi most 12 kiló és kinőtte a 9-18ast ugyanis azt csak addig szabad használni amíg a feje nem lóg ki nagyon a tetején. Neki már a homloka közepénél van az ülés teteje...így már magasítóba űl ami viszont csak 3 éves kortól engedélyezett, de azért is megbüntetnek, ha kilóg a feje fölűl.

Pont ehez kapcsolódóan kaptam egy szomorú hírt :cry:
Szigetszentmiklóson egy házaspár hazafelé tartott amikor hirtelen fékezniük kellett. A kisfiú sajnos nem élte túl. 8 hónapos volt, egy hónapja űlt, de még nem teljesen stabilan és a nyaka nem bírta el a hirtelen fékezést :cry:
Ez tragédia....

Szóval ez a gyerekülés dolgo ez nagyon vacilálós, mert ki tudja, hogy meddig lesz jó pl. Micunak a 9-18as...elvileg 3 éves koráig kellene, de ha így nőőőőőő akkor pikkpakk kinövi.... :)

Na megyek is, mert mennünk kell Orsiért Vörösvárra...

Olyan szomorú ilyen történeteket hallani :cry:

Szép estét....

Kép

Kép
cukipofa

Délután is tudtam pihenni, meg most is alszik a kis Manci, de a nagyágyon és nem akarom felkapcsolni a villanyt.

Nagyon tetszenek a képek, olyan jókat mulatok. :)

"Nem hülyék ezek, csak kicsik" - Zsófi, ez nagyon tetszik!

Bébiétel: mi nagyjából úgy vagyunk, mint Zsófiék. Tartok itthon bébiételt, mert előfordul, hogy olyan fárasztó napunk van, pl. ha elmegyünk valahova, hogy mire hazaérünk nincs erőm főzni Melindának, és a melegítettet meg nem eszi meg. De egyszer túlnyomórészt bébiételt kapott napokig és ez meg is látszott a bőrén. és jobban is szeretia házikosztot. Tejet nem kap. Az is a gondunk a bébiételekkel, hogy az ő korosztályának való, azaz igazán laktatóból nincs olyan, amiben ne volna hús. Márpedig ha abból a kelleténél többet kap, szintén látszik a bőrén.

Steffi, én cocculus nevű homeobogyót szopogatok éjjeli kimerülésre, használ.

Eni, költözés nektek is? Istenem. De hát arróla 31 nm-ről megváltás lesz kiköltözni. Igy aztán nagyon pengének kell lenni, hogy bármihez hozzászoktasd.

Nekünk meg jövőre bele kell fognia kölcsönfelvételbe és lakáskeresésbe, mert lejárok életkorilag a szoc-pol. tekintetében. Újat nem tudunk venni, nekünk az lenne az ideális, hogy építsünk (a párom mérnök és maga is épített már házat, ismeri a kivitelezés csínját-bínját, ez a munkája,egy csomó mindenért nem kéne fizetnünk), csak hát annyi kölcsönt nem kapunk. De már az is haladás lesz, ha a sajátunkét fizetjük majd és nem bérletet, mert az a pénz elszállt az éterbe. Már legalább kétmillió forintunk landolt lakás-bérbeadók zsebében. Komisz érzés.

Melinda bőszen magyarázza, hogy "Naga-naga". Kérdeztem, mit jelent, azt válaszolta: "Naga - naga." Úgyhogy most ez lett az indián-neve. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Hali!

Az ülésekhez még annyit, hogy létezett régebben egy 9-36 kilós kategória, ez olyan magasító+háttámla, de rendesen 5 pontosan lehet csatolni, nekünk ilyen van, maxi cosi, és használtan szereztem. Benének is kicsi (rövid lenne) a 9-18-as, a sima magasítós+háttámlásban, ami ugye ovis korban is jó, meg az a rossz, hogy rendes biztonsági övvel kell bekötni, ami alól meg unalmában néha kimászik :oops:

Nem tudom, ez a 9-36-ig miért szűnt meg. Illetve tudom, mert akkor 3 ülést vesznek a szülők, nem 2-t...

mtunde

Veronikusz:
én azért szeretem azt a boltot, ott a bocskain, mert van egy fiatal hapsi eladójuk, a Gergő, aki gyakorlatilag minden apró vagy bugyuta kérdésre azonnal válaszol, még akkor is, ha ugyanezeket a múlt héten is feltettem neki. Tökre képben van, minden terméket ismer, mindenre tudja a választ, türelmes, bámulatos. Egy hapsi a bababoltban.. Az ott dolgozó nők közül még soha senki nem tudott értelmes választ adni a kérdéseimre, még akkor sem, ha csak arra voltam kíváncsi, hogy melyik polcon keressem a melltartóbetétet, pl. Ehhez képest állandóan szapulják a kissrácot, tök rossz hallgatni, de amióta ismerem, én nem megyek más boltba. Szóval ajánlom mindenkinek. és vasárnap is nyitva vannak. ez külön öröm.

Kép

Kép
zill

Gyuzso
Köszi! :D Egyébként ez főleg kb 10 hónapos koráig fontos. Van olyan ami nem bio és kap, azért nem vagyok mániákus. :D :D

Barbi
Van Zuglban egy csomó és 50-es várólistás mindegyik. Szép....

Ancsa
Egyszerűen. Ha csak pár napra megyünk viszem neki a főztömet dobozokban. Nyáron amikor két hétig nyaraltunk akkor meg bevásároltam zöldségeket nagyjából kitartott. Az utolsó két napra nem jutott, akkor kapott bébikaját. Azt is megette. :D Szóval így. :lol:

Kép
gyorgyi33

Most tanácstalan vagyok, azaz be vagyok tojva, hogy a 9-18-ig ülést hamarosan kinövi énBenedekem? :lol:
Cukipofa, ez szörnyű! Annak idején, amikor két hónappal ezelőtt először ültettük Benét a 9-18ba, én is nagyon izgultam, hogy tuti elég erős-e hozzá. De mára talán... :?

Memme, nagyon köszi az együttérzést. Igazából (túl)sokat is emlegetem ezt a költözést, hisz ettől rengeteg rengeteg változást várok. Ha csak a tizede bejön, én már boldog leszek. Elképesztő, hogy amint elalszik a kisember, telefon azonnal némít, mosógép leállít, tévé-rédió kikapcs, én meg lábujjhegyen pipiskedem. Nem tenném, ha lenne "másik" szoba. Ja, és a legröhejesebb az előrelátásunk. Még pocakban sem volt Benő, amikor aláírtuk a szerződést a lakásra. Az befuccsolt, épp akkor tudtam meg, amikor terheléses vércukor vizsgálatra vártam a kútvölgyi rendelőben. Terhességem utolsó pár hónapjában pénzt menekítettünk előzőből, új lakást kerestünk, befizettünk, azóta várunk... :shock: HURRÁ KIS INDIÁNLÁNY. Uff.

Bocs a hosszúért és a nagyon offért. De én már kész vagyok. :?
vbea

Nem hülyék csak kicsik:
tegnap a bölcsiben üldögéltem a széken és mondtam a gondozónőnek, hogy akkor ha most elmegyek itt a cumi és itt a rongyija .... abban a pillanatban bőgve rohant oda Szofi hogy vegyem fel és le se szállt rólam többet. :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzsó

Köszi!! :P

Cukipofa

Anyósodék merre laknak Vörösváron? Én is Vörösvári vagyok (féligmeddig, mert ide mentem férjhez de előtte Békásmegyeren laktam a szüleimmel, Ők még mindíg ott laknak).

Kép
tikó

Tikó!
mi van Andiékkal??? még mindig össze vissza alszanak??? :oops: Kár hogy nem jár erre néha. :oops: Ha lesz erőm majd írok neki. :? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

LÁnyok, majd a héten teszek fel táblát
arra gondoltam, vannak nevek, akiket kihúztam belőle, mert 1-2 éve nem írnka már, de mivel már most is sok nem aktívtag van a táblában, inkáébb visszateszem azokat is. És csinálok egy aktív táblát is. és néha felteszem a hosszút is, hogy lássuk, ki mindenki írt ide az elmúlt 2 évben :)

mtunde

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Hófordulósoknak sok boldogságot. Áron, Tünde, Dorka remélem senkit nem hagytam ki.

Kati!
Szörnyű történet :( :(

Emano!
Küldök egy kis jókedv manót remélem hamar odaér!

Memme!
Remélem nem értetted félre amit a bébiszityóról írtam csak azt akartam kihozni az egészből hogy ne menjen el a kedved tőle, mert hidd el találsz egy lelkiismeretes lányt majd Melinda mellé. :D

Zsófi, Gyuzsó, Emano nagyon cukik a képek!

Emmus kapott végre egy cuki cipőt :D És a szobájával is félig kész vagyunk, mert most festjük ki :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép
Kép
Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak