kissmanó köszönöm szépen a képeket, és mindenkinek a kedves szavakat!!!
mtücsi igen, óvodába jár(ogat), többet beteg, mint nem, kezdem azt hinni, hogy p.szomatikus

Mondjuk úgy nem rajong az oviért, ő a legfiatalabb, kicsit visszahúzódó is meg érzékeny, még nem illeszkedett be. Néha úgy sajnálom. Itthon meg a pici...
nadine az óvodában azt mondják hogy eszik a Boldizsár, de ebéd után hoztam haza eddig, és mindig akart enni abból amit főztem, én pedig 2 hétig kitartottam, és NEM ADTAM neki, merthogy azért főznek az óvodában a szakácsnénik, hogy ők megegyék... aztán vacsorára ehette a hazait. Tán hülyeség, de én iszonyú válogatós voltam, emlékszem rá, hogy azzal szivattam anyut, hogy direkt nem ettem, ő meg könyörgött

Úgy látom rajta most már valóban eszeget.
zsanett én mindig 2 ciciból szoptatok (biztos ami biztos), kivéve ha az elsőn elalszik. Akkor becsempészem ágyikóba
dikó1 több barátnőmnél látom, hogy a lányok valahogy törékenyebbek, az elején lassabban híznak(persze nem mindenki). De hát vigyázni kell a vonalakra
Az baj ha zöldes a kaki? Én úgy hallottam-olvastam, hogy anyatejes babánál, ha a gyerek elégedett és gyarapszik, akkor sem a kaki színe, sem a gyakorisága nem mérvadó. Zöldtől mustárig, napi 7-heti 1-ig is normális.
Ma Jankó egyedül, gügyögve aludt el.

Egyszer hopp, sokszor kopp
Ja, még az éjszakai szopihoz. Én ébresztem éjjel kb. 4 körül ha addig nem kel, mert úgy vettem észre ha hagyom reggelig aludni, akkor másnap estére csökken a tej, és 2 óránkánt akar szopni (hogy behozza a kimaradt éjszakait?). Fura.
Kicsit
nagyon hosszú voltam, bocs, de napközben nem értem rá, most pótoltam.
Sziasztok!