A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, Bálintnak nagyon anyás napja volt, ilyen velünk még nem fordult elő...

Andi, Botond tündér!!!! és milyen nagy fiú....milyen paraméterekkel rendelkezik?

Nadine, egyem meg Grétidet, nem eszik az oviban, így tüntet. Sajnos ötletem nincs, az idő megoldja majd, ez biztos!

TGYÁS: én még ma sem kaptam meg!!!! Többiek?! Zsú, te végül megkaptad?

Zsanett: szerintem erre nincsenek szabályok :? biztos sok helyen leírják, hogy az adott hónapban mennyit "kell" ennie a babáknak, de szerintem egy csak általánosítás, egyébként pedig nagyon gyerekfüggő.

Most mennem kell, szólít a gyermekem.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Zsanett!
Szerintem inkább írd le te mennyiket eszik a csöppség, s akkor "ítélkezünk" (ezt nem félreérteni).
Meg miben áll a szopigond?
Esetleg nyomathatod nekem magánban is, tudnék mesélni az elmúlt 3 hetünkről.

Kép
kissmanó

ja, most látom kérdezte Zsú: épületgépészet nagyker, nyílászárók (újabban gyártása is, nem csak szerelése)....(satöbbi) a cég legfőbb tevékenységi köre

Kép
kissmanó

Mentem fasírozottakat gyártani ebédre.
Meg még nem tudom hogyan lesz megoldva ma a szülőértekezés.

Kép
kissmanó

Andi
vagesz a kis Botid :D

Nadine
hú, elég kemény, hogy kajasztrájkot tart a gyermek

na basszus, fiam meg kezd rászkni nagyon a babakocsiban alvásra. Tegnap IKEA-ztunk, ott is 2 órát nyomta, a kiságyában a fél óra a max., de a kocsiban most is másfél órája nyomja
A legjobb hír, hogy 4 órája evett :D a tejcsicsappanás legfőbb jele az volt, hogy két és fél óránként kaját követelt

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Rég voltam, nem igazán volt kedvem irogatni, kicsit talán utó baby blusom van. Olyan sz@r a kedvem, még az is marhára idegestí, amikor Jázmin éjszaka is enni kér. Nagyon fáradt vagyok, ráadásul a tejleadással is megszívattak, mert nem számolták el a teljes mennyiséget.... Énm szívességből gyötröm magam, mert már nem kényelemből fejek, és akkor még csak nem is mondják meg mennyit adtam... :evil:

Alig alszom, mert a kislányom rájött, hogy csak anyán/val tud ellenni, szinte csak cicin lóg. Hétvégén, már elvittem anyuékhoz, és mondtam, hogy legalább 1 órán keersztül hallani sem akarok róla! Hugom pasija hősiesen ringatta amíg elaludt, de ahogy letelt az 1 óra máris ordítás, hogy anya csak 1 órát kértél! :evil: :lol: :evil:

De haragudnio nem tudok rá, mert rögtön dob egy vigyort, és elolvadok! csak a fáradtság már nagyon kiütközik rajtam, főleg a hangulatomon, ja és apa már hiányol néhány dolgot, amihez abszolút semmi kedvem... :oops: :cry: :cry:

na kipanaszkodtam magam!

Kormi, tetszettek a gyerkőcös képek, legalább felvidítottak!

Móni, ezt a súlyt, mi még a hatot is csak alulról közelítjük... (ez se tetszik, ennyit zabbant, és mégsem hízik, úgy, mint annó a fiúk)

Andi, nagyon jó ez a kép!

Tjudit, üdv itt!

Bocs, ha nem reagálok mindenre, de elfelejtettem mit írtatok, végre megiont van forgalom!

Valaki küldjön egy kis jókedvet, meg más kedvet is nekem, légyszíííííí!

Igyekszem majd jönni... majd...majd...

KépKépKép
dikó1

dikó: úton van a jó kedv, már Pécel és Isaszeg között jár, nem soká megérkezik :D :D :D :D

Tudom nem könnyű, illetve dehogy tudom, hiszen nincs 3 gyermekem...max. sejtem...
A hangulatváltozás ismerős, szerencsére nekem most nincs ilyen gondom, de anno a Blankával nagyon is volt. Voltak napjaim, amikor az égvilágon semmi nem tudott pozitívan hatni rám. Az a jó, hogy ez idővel elmúlik.

Most mennem kell, majd még jövök.

Kép
Kép
moni1973

Marci nevében köszönöm a kedves szavakat!Kép

Andi, Dömpike gyönyörűségesen szépségesen szép! Percekig néztem ezt a képet. És, amit mutat... . Lehet ennyi csaj kell neki egyszerre. Vagy ennyi cici, vagy ki tudja. :lol:

Azért szoptatok két mellből, mert ha csak az egyiket adtam oda akkor másfél két óra múlva kért újra enni. Most három és fél négy órát simán kibír. Amikor két óránként evett egyfolytában zöld volt a kakija, most szép sárga. Meg valahol kényelmi ok is, hogy ne két óránként egyen, semmit nem tudtam csinálni, sehova nem tudtam elmenni.

Emma aranyos vagy. De attól függetlenül, hogy most mosom az ágyneműt, mert tejes lett, most egykor két ciciből szoptattam.

Nadine, Gréti sztrájkjára nem tudnék tippet, esetleg megkérdem anyut, hátha tud valami okosat mondani. Miért nem egy csoportba jár a két gyerkőc?

Moni, nem kaptam meg, de anyós utána érdeklődött és már elutalták. Úgynéz ki Pest később utalt. :?

Be van borulva odakinn, Marci meg sír. Én kitépem az utolsó szál hajam, ha télen ennyi front lesz. Marci egy áldott jó gyermek, csak hidegfront ne jöjjön, meg eső. És az utóbbi két hét tele volt ilyenekkel. :(

kispiskóta

Sziasztok!

Vagyok ám én is csak valahogy nem volt kedvem írni.Amúgy jól vagyunk Benike tegnap megkapta a szurit nagyon jól viselte nem volt semmi baja.Mi is már túl vagyunk a 7 kilón.

Kata:Remélem hamar rendbe minden ok.Mi volt a dokinál?

Tjudit:Üdv köztünk.Gyere majd jó sokszor.Már amennyi időd lesz a gyerekeidtől. :wink: :P

Mindenkinek a babája olyan szép!!!
:P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Egon alszik. Mar 2 oraja. Ugy latszik, ra igy hat a front. Vagy a betegseg... :( De mar nem aggodom, mert a doki megvizsgalta es egy kis taknyossagon kivul mas baja nincs. Es mar nem is szorcsog annyit.

Melinda! Gratula a szep sulyhoz. Kicsi Benike, megint kapott szurit.
A doki megvizsgalta, rendes volt. Kicsit olyan erzesem volt, hogy tulaggodtam a dolgot es nem kellett volna mennunk, de ezt a doki nem ereztette. Alaposan megvizsgalta es azutan mondta, hogy nincs itt semmi gond. Az orrszivasrol kerdeztem es ehhez irt cseppeket. Es mondta, ha nehezen veszi a levegot, akkor cseppentsek. Most varnunk sem kellett, szinte azonnal szolitottak.
Mikor talizunk? :D
molkata

na megjöttünk a szuriról. Szegénykém megijedt az iegenektől és olyan keservesen sírt, de most alszik. adatok 7270g és 64,5cm szóval szépen fejlődünk.

Diko megy a jókedv!

Andi! Boti nagyon cukker!

Bori! Lilla üzeni a vőlegényének hogy híreket akar róla! És képeket!

Emi

Kép Kép
emi_25

sziasztok!!

Képzeljétek most délután elaludt magától a ygermekem játékközben a szőnyegen :lol: Fülelek csak mi ez a nagy csönd és alszik.Áttettem az ágyába és mos huny.
Így volt időm keresni és kicsinyíteni keresztelős képeket is :wink:
De nem csodálom,hogy álmos éjjel annyiszor ugratott ki az ágyból! Ott tartunk,hogy akkor alszik a legjobban,ha a nagypárnámon terül el. Remek dolog hiszen 140es az ágyunk így nekem már nem sok jut :( Ja és ilyenkor cicin alszik,így fejni se tudok,ami hétfőn gáz,mert egy etetés általában anyura marad.... Jövőhétre bejelentkeztem kozmetikushoz... kiváncsi vagyok hogy jutok el :wink:

Zsanett: a súlyának a 15%-át asszem. De most olvastam,hogy nem mindegy,hogy a reggeli tejből eszik-e sokat,vagy az estiből,mert az esti hiába kevesebb táplálóbb stb. Na nagyon okos voltam... A lényeg,hogy ne idegeskedj!!

TJudit! Üdv itt!!

Pénz: Még mi se kaptuk,de én 10-e környékén szoktam /8-10/ asszem :wink:

Manó,Klári,Andi, Móni!! ÉLjenek a skorpiók!! ( remélem nem felejtettem ki senikt!!

Képek: Kép Kép Megérkeztünk,elöttem keresztlányom Blanka Kép 3lány, 3 lányt Kép Ilyen sok embernek sütött a szemébe a nap!! Kép És kirándulni is voltunk!

A havi fénykép mennyiséget azt hiszem sikerült feltennem :wink:
Vendég

Hú,de jó,hogy írtam minden képhez.... :wink:
Vendég

Hát nem aprók a babák itt a topikban :wink: Lilla se, Lidikóka Botondja és Andi kicsifia is jó húsban van!
Dikó kitartás!! És tényleg bosszantó,hogy haragudni se lehet ezekre a törpökre,mert úgy tudnak nézni... és nekem sincs semmi kedvem néhány dologhoz... :oops: Normális dolog ez?
Vendég

Andi, hogy került hozzátok a fiam?! :D :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

És elvagyok foglalva magammal és nem is dícsértem a képeket!! Judit, Andi Zsú!! Szép gyerekeitek vannak,meg ügyesen kapjátok le őket,jó pillanatban!! :wink: Na eldugulom,mert velem lesz tele az oldal :wink:
Bori,Monccs: Csütörtökön Ringató? Jó volna,ha nem jön semmi közbe :wink:
Vendég

Hú és amilyen bunkó vagyok Uxit még ki is felejtettem! Gyönörüek azok a fürtök!!!
Vendég

Pillangó: nagyon fáj a lábfejem, tornáztatom de reggelente baromi kellemetlen érzés!

Orsi nagyon jók a keresztelős képek! Csinik vagytok? Akkor most csak Emőkének volt keresztelője, vagy a többi kicsi lánynak is?

Zsú: csatlakozom eső és hideg NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aha! Értem a 2 cicit! De nekem az egyiket sem szívja ki?

Manó: 4 sört ide!!!!!!! Ez jó!

Dikókám: jó kedv neked! Puszika, ne légy szomorú nyuszika!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Dikó én is küldök egy kis jó kedvet:

Kép

kispiskóta

Andi: Mind a háromnak!! Bevárták a nagyok!! Emőke az elején ordított majd elaludt, Kinga 1,5éves rugdosta a nővérét és el akart szökni így ők nem viselkedtek túl jól,míg Blanka 3,5éves úgy félt,hogy vizes lesz a haja,hogy csak lapult az ölemben! Őt nem akarták elsőre megkeresztelni,mert már nagy és a plébános szerint ilyenkor már rosszalkodnak.... :twisted:
Vendég

De azért megkeresztelték ugye?? Még nem is halottam, hogy nem akarják megkeresztelni...

Móni: te szegény, nálunk is van ilyen. Botond 3 hónaposan 67 cm és 6700 gram volt!

Andrea
Kép
kindernay

Jaj, köszi csajok, ezért szeretek ide jönni!!! Mindjárt vigyorogtam, főleg az uccsó két figurán! :lol: :lol: :lol:

Orsi, de jó hármas keresztelő! Már én is nagyon szeretnék, de a párom vagyonokat szán rá, és így még nem akarja megtartani.. a végén majd jövőre toplódik, a pap meg nem bírja majd el! :lol: (görögkatolikus lesz, és van egy rész a szertartásban, amikor kinyújtott karokkal felemeli az ég felé a babát, és így sétál vele az oltár körül), hát ez már bencével sem volt könnyű eset, ő fél évesen lett keresztelve! :)

Na a lényeg, hogy tudtam kicsit aludni délután a kicsikkel, így talán már jobb lesz az éjszakánk... végső megoldásként magam mellé fektetem, de nem szerettem volna, ha a mi ágyunkba szokik, de így legalább alszik, és talán én is tudok majd aludni...valamiért most nagyon igényli az érintésem/szaglásom/mittudomén, csak hozzám bújhasson!

KépKépKép
dikó1

Dikó fel a fejjel, lesz ez még így sem! Mikor már a te érintésed nem kell neki!!!!!!!! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Zsú
OFF OVIAzért nem járnak egy csoportba mert ez az ovi korosztályos, Zsaniék a "haladó" kiscsoportosok (ők tavaly jártak mini csoportként)ők most a 3ésfél-4ésfél éves korosztály, van egy "kezdő" kiscsoport, ők idén kezdtek egyből kiscsoportba a 3-3,5 év közöttiek, és vannak Grétiék akik mini csoportosak, Gréti egyelőre a legfiatalabb, a legidősebb meg szeptember 4-én volt 3 éves ebben a csoportban, de ide még majd jönnek tavasszal a bölcsiből át. Kevés a hely a bölcsiben és aki szobatiszta azt inkább mini csoportba íratják az ovikban (szerintem jobb is, mert itt tényleg fejlesztik őket és jelenleg 16 fő jut 2 óvónőre ami szerintem pont jó ilyen kicsiknél. Zsaniék már 27-en vannak. MEg persze ebben az oviban is van egy nagy meg egy középső csoport is. De a lényeget nem is írtam, Gréti evett délben!!! Az óvónők taktikát váltottak, most nem kínálgatták, szedtek neki olyan asztalnál ült ahol nem volt se óvónő se dajka így evett (rá se mertek nagyon nézni, mert akkor letette a kanalat) hosszú lesz még a beszoktatás, de nem sietünk,így most félnaposan jár majd januárban meg ott alszik.

Orsi
Nagyon jók a fotók :D. A plébános meg egyszerűen hülye... azért mert nagyobb azért nem rossz egy gyerek. :evil: Amúgy a felsorolásból engem kihagytál :D Én is lenni skorpió, úr istenen lassan megint egy évvel öregebb leszek, de vén is vagyok már :lol:

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok! Egy próba:

Kép
Kép
tjuditot

Legalább a vonalzó sikerült, köszönöm, kisskormi.
A képet csak úgy szeretném feltenni, hogy lássátok ŐKET.

Kép
Kép
tjuditot

Gurgi Manó!Ti hogy csináljátok a padlizsánkrémet?Én Tordaszentlászlón ettem nagyon fincsit,csak nem tudom hogykészült!Előre is köszi!
Kata Egonnak jobbulást! :lol:

Kép
m.andrea

M.Andrea:
padlizsán megsüt. Ha mód van rá, kinn parázson, mert benn a házban bűzös dolog s főleg koszos. Utána fekete héjától megpuceválni, fa lapítón fából kés vagy hasonló vágó alkalmatossággal kissé megvagdosni, menjenek szét a rostok (azért fával, mert a fémtől feketedik).
Innen tovább ahány ház, annyi szokás.
Szóval frissen olajat adagolni hozzá, túl soknál max kicsapódhat, meg azért nem is a legdiétásabb. Reszelni hagymát bele, meg sózni. Régen szerettem kis citromlével savanyítani, apjuk leszoktatott róla, ő nem szeresse. Anyám a végén egy tojássárgát ad hozzá, az olyan krémesebb hatást kelt.
Meg van az a változat, hogy először egy majonézet készítesz, abba jön az aprózott padlizsán.

Kép
kissmanó

Ja, az lemaradt: ha ben a házban főzőlapon sütöd, akkor egy lemezt kell lángelosztónak tenni a kályhára, ne érje direktbe a láng, megég, s nem sül át.

Kép
kissmanó

Manó ezt feldobhatnád a receptek közé.. :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Orsi: klasszak a fotók, de hát az anyag amiből készült ha adott hozzá, akkor könnyű ügy. Részemről a hónap épp elkezdődött, szóval elviselek még 30-áig sok képet tőletek, rólatok is.

Uxi: elveszett Beni? Mármint Andiéknál nyomozod.

Dikó: na, akkor már csak arra értem ide, hogy megkerült a jókedved. Hurrá. Jó dolog a pihizés, élj vele amikor csak tudsz. Bár 3 gyerek mellett..... tudom miről beszélsz. Keresztelő nálunk is várat magára. De asszem az idénről elmarad.

Nadine: jó, ha leleményesek az ovónők. Legalább akkor kezd megoldódni a nagy gond.

Szerintem nem a pappal lehetett gond, legalábbis én úgy értelmeztem, hanem a sorrendben nem akarta a nagyot előrevenni. Remélte, hogy a kisebbek jó példát mutatnak.
Orsi: fejtsd meg a feladványt, itt lottózgatunk.

Emma: nem tom hogy lehettem olyan tapló, hogy elfelejtettem a 3 hós adataink: mikor olyan könnyű: 6,00 kiló és 60 centi.

Ma nem volt csórén méricske, mert cudar hideg volt a rendelőben, s inkább választottuk azt ami a gyerek egészsége mellett van. Ellenben hosszra csak 2 centit gyúrt a drágám, hiába na, vagy centi, vagy kiló. S mint tudjuk, azért 950 gramm szép teljesítmény. Meglestem a papíron, 6,80 kellett volna legyen a nagykönyv szerint. Na ez a jány sem olvas irodalmat. Szuri kerek 2 hét múlva.

Kép
kissmanó

rendben, átmásolom

Kép
kissmanó

Orsi: kis ravaszdi skorpió: persze, hogy kifeklejtettél: Magadat.
Meg Nadine-t is.
Még valaki?

Skorpió névnap van? Ha igen, megemlíteném Szilvit.

Kép
kissmanó

Manó, Köszi a receptet!
Szintén skorpió :lol:

Kép
m.andrea

kész, feladom :evil:
nekem nem megy a 2 topik egyszerre figyelése!
itt végre beindult az élet, de nézem lurkoldal pörög ezerrel! :?
egyszerűen nem tudok elolvasni mindent, és akkor még csak az ottani fórumról írok! a többi topikba bele sem tudok nézni, annyi felé van :(

jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!!
Bocs nem tudok visszaolvasni.... :oops: :oops:

Az előbb Viola kimászott (szokott kb minden fektetés eltart pár órát ez miatt állandóan kimászik :evil: ) a kiságyból. Leesett, de úgy hogy felrepedt a szája :shock: ömlött a vér, Bogi visított, hogy anya naya, vérzik Viola. Én meg üvöltöttem apának, hogy jöjjön mert én ilyen pánikolós vagyok, főleg a vértől kész vagyok :oops: :( No jött apa felkapta Viust be a kádba, és csak vérzett és vérzett és az egész arca, haja, nyaka, végig a pizsije,minden csupa vér volt :cry: :shock: Még a fal is, meg szőnyeg, minden....
A felső ajka repedt fel, pont legfelül az orrocskája alatt! iszonyat csúnya :( Remélem reggelre lelappad!!
És most is fel-felsír, mivel szopja az ujját gondolom hozzáér az ujja, és fáj neki :cry: :cry:
Faszkivan a mai nappal :x :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

kissmanó köszönöm szépen a képeket, és mindenkinek a kedves szavakat!!!
mtücsi igen, óvodába jár(ogat), többet beteg, mint nem, kezdem azt hinni, hogy p.szomatikus :( Mondjuk úgy nem rajong az oviért, ő a legfiatalabb, kicsit visszahúzódó is meg érzékeny, még nem illeszkedett be. Néha úgy sajnálom. Itthon meg a pici...
nadine az óvodában azt mondják hogy eszik a Boldizsár, de ebéd után hoztam haza eddig, és mindig akart enni abból amit főztem, én pedig 2 hétig kitartottam, és NEM ADTAM neki, merthogy azért főznek az óvodában a szakácsnénik, hogy ők megegyék... aztán vacsorára ehette a hazait. Tán hülyeség, de én iszonyú válogatós voltam, emlékszem rá, hogy azzal szivattam anyut, hogy direkt nem ettem, ő meg könyörgött :oops: Úgy látom rajta most már valóban eszeget.
zsanett én mindig 2 ciciból szoptatok (biztos ami biztos), kivéve ha az elsőn elalszik. Akkor becsempészem ágyikóba :)
dikó1 több barátnőmnél látom, hogy a lányok valahogy törékenyebbek, az elején lassabban híznak(persze nem mindenki). De hát vigyázni kell a vonalakra :D
Az baj ha zöldes a kaki? Én úgy hallottam-olvastam, hogy anyatejes babánál, ha a gyerek elégedett és gyarapszik, akkor sem a kaki színe, sem a gyakorisága nem mérvadó. Zöldtől mustárig, napi 7-heti 1-ig is normális.
Ma Jankó egyedül, gügyögve aludt el. :D Egyszer hopp, sokszor kopp :lol:
Ja, még az éjszakai szopihoz. Én ébresztem éjjel kb. 4 körül ha addig nem kel, mert úgy vettem észre ha hagyom reggelig aludni, akkor másnap estére csökken a tej, és 2 óránkánt akar szopni (hogy behozza a kimaradt éjszakait?). Fura.
Kicsit nagyon hosszú voltam, bocs, de napközben nem értem rá, most pótoltam.
Sziasztok!

Kép
Kép
tjuditot

Jajj... kicsi Violának sok-sok gyógypuszi, ez szörnyű lehetett neki, de szegény anyának talán még jobban :cry:

Kép
Kép
tjuditot

Hali!

Üdv Judit!

Lidikoka: :shock: ez az arc gyerkőcöd súlyának szól. És Neked sikerült némi súlygyarapodásra szert tenni? Ugye Te írtad, hogy nagyon lesoványodtál?

NÁ: gyerekorvos látogatás nálunk: mi ma voltunk oltáson. A dokinővel tanácsadáson védőnő is dolgozik, aki a levetkőzött babát leméri súlyra, hosszra, fejét körbe, bcg-re is rápislog. Ezután bady vissza, megyünk a doki elé. Míg bemosaxik kérdezi mi újság, elmeséltem a konduktornál tett látogatásunk, és hogy mostanában az éjjeli étkezések bőségesebbek, mint a nappali. Azt mondta ez a fogzás miatt is lehet, valószinű vigaszként kell a tej, nem csak éhségre, tehát ezért nem tudom cumival csillapítani. Majd egy általános vizsgálat: sztetoszkoppal hallgatózás, kutacstapi, szájbanézés, heretapi, csípőforgatás. Ez után szuri. Majd írja a recepteket (popsikrém, konakion....stb.) Ma megemlítettem neki, hogy szeretnénk úszni vinni Bors babit és -mivel olvastam Tőletek- kértem igazolást. Elmondta, hogy nagyon örül hogy visszük, mert a későbbiekben ez milyen jó lesz. És itt jött a meglepi: megkérdezte tőlem, hogy szeretném e, hogy elmondja mit kell tennem, hogy ne szedjek össze gombát az usziban :shock: Persze, mivel minden érdekel, mondtam, hogy kiváncsian hallgatom mit mond (saforelle intim szappant minden napos használatra, majd betadin kúpot uszi utáni este). Bors lehetséges uszis problémáit nem sorolta, mert ha észrevételem van, vigyem le.
Ilyen nálunk egy látogatás. Én ezt várom el, de ahogy már Neked is írtam, szerencse kérdése hogy ki lesz az orvosa gyerekeinknek. Nekünk se Ő lenne, csak mikor Bors született Ő jött el újszülött látogatásra, mert akihez tartoztunk szabin volt. A második látogatásnál mondtam neki, hogy mivel megtisztelt minket látogatásával, szeretném ha hozzá járhatnánk. Nem ellenkezett. Nem ismerem a másik orvost, jelenleg örülök a mienknek.
Nektek is legalább ilyen dokit kívánok!

Mai -4.hónapos- Bors adatok: 7540g/65cm (idehaza 7420at mértem előtte 2 nappal)

Szolgáltató váltás volt, nem volt netünk, hamarosan végzek a visszaolvasással :D

üdv.: ckat
ckat

Manó :)
Igen, fáj a pocija, ha nem kakil 2 napig. :? Szerencsére a probléma megoldódott, már 2X is telerakta a pelust. :)
Templomba én se szívesen mennék, 1X voltam katolikus misén, hát uncsi volt. (Bocsi a vallásgyakorló katolikusoktól. 8) ) Milyen vallást választottatok?

Uxi :)
Ti milyen gyülibe jártok? :)

Esztora/Bridzsi :)
Részvétem a cicus miatt. :(

Tücsi :)
Szőrös hát :shock: Nahát!

Kata :)
Éjszaka belázasodott, de Panadolra minden ok lett. Nyügi olt, de inkább a pocija miatt. :)

Andi :)
Naggyon nagy fiú Dömpi! :D

Emi :)
Boldog 4.-et a leányzónak! :wink: Szép méretek! :)

Zsú :)
Marci is nagyon cuki! :)

Orsi :)
Szépek vagytok! :)

Enikő :)
Szegény Vilcsi. :( Jegeltétek? Akkor hamarabb lelappad. :?

Ckat :)
Bors sem kispályás, szép méretek! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Picit belestem. Rövid leszek ígérem.
Túl vagyunk a tüdőgyulladás nehezén. Még nincs jól Tömzsi, de jobb mint volt. Napokon keresztül nem akart rendesen enni.:(:(:( A kórház is szóba került, de szerencsére nem került rá sor. A 4 hós oltását is csak tegnap kaphatta meg. 6960 gramm (fogyott a nem evéstől) és 66 cm.
Babák nagyon szépek!

Sziasztok.
Vendég

Sziasztok!

Dani elment dolgozóba, Marci megszoptatva, én meg nem tudok aludni. Ma egész nap egyedül leszünk, mert új munkahelye van és fél 10kor végez. Idáig Kánaán volt, hiányozni fog. :( Plussz összeszedtem valami fertőzést alulról, de csak hétfőn tudok dokihoz menni, addig szenvedhetek. Pedig alig háromhete, hogy Betadine kúrán estem át. Mióta terhes voltam azóta mindent elkapok. :( Így félek usziba menni Marcival.

Ckat, tényleg nagyon alapos a dokinénitek, elhiszem, hogy megvagy vele elégedve! Nálunk is a dokival együtt van a védőnéni és a méréseket ő végzi.

Enikő, pusszancs Violának és gyors gyógyulást a bibijének.

Manó skorpió jegyben lévő névnap? Én tudnék egyet Szilvin kívül. :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

Nahát, Judit, csak egy nap van János és Beni között! Éljenek a "sereghajtók" :wink: (Beni itt a legfiatalabb, kicsit tovább volt odabent, mint kellett volna).

Manó, dehogy veszett el! Ha van egy kis időd, nézd vissza, talán 2 napja raktam fel Beniről képet. Olyan, mintha Dömpikével ikrek lennének. Le is teszteltem tegnap, Eminek megmutattam a fotót, amit Andi feltett, s kérdeztem, ki az? Erre ő: Benike. (Na jó ez nem nagy kunszt, ő minden babára azt mondja hogy Benike).

KépKépKépKépKép
uxi

Ti hogy írtok a Lurkoldalra? Nekem sehogy nem sikerül, hiába jelentkezem be, mintha semmi nem történne, az van kiírva, hogy csak olvasható a topik, s nincs is hová írnoma hozzászólást.
A régire tudtam, de ezzel az újjal nem boldogulok.

Egcsi, egy kis protestáns gyülibe járunk. Leginkább a baptistára hasonlít. (talán annyi a különbség, hogy "modernebb", nem orgona van az imaházban, hanem zenekar, pl. gitáros, fuvolás, stb.)Nálunk nincs gyerekkeresztség, felnőttként lehet bemerítkezni. Én a 6. hónapban voltam, mikor bemerítkeztem, úgyhogy Beni már bemerítkezett a hasamban :wink:...

KépKépKépKépKép
uxi

Bocs a szóismétlésért... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt! Csak a lottót lövöm le gyorsan,mert Emőke szid engem az ágyában :wink: Szóval nem a plébános keresztelte! Mi direkt a legnagyobbal kezdtük,hogy ne ijedjen meg Blanka,ha mondjuk Emőke sír! Kinga mondjuk küzdött,törölgette a fejét. Édesvolt! Szóval minden jó ha vége jó és a pap nagyon gyorsan,szellemesen keresztelete meg lánykáinkat!

dikó: Jázmint akkor nem lesz egyszerű,de megnéztem volna a mi Blankánkkal is :lol:

Nadine: Ne haragudj,hogy kimaradtál :oops: Neked pontosan mikor van?

És köszönöm a dicséreteket! :wink:
Vendég

Cenikő: szegény Viola! Mielöbbi javulást neki!!
Ckat: Jófej a dokid. Énis megvagyok elégedve a mienkkel. Elméletileg én is hozzátartoztam gyerekként! :wink:

Na vadul alány!
Vendég

:D :D :D :D :D
Emi játszik Benivel!!! :D :D :D
Kezébe adja a játékot,és élvezi, hogy Beni megfogja és nézegeti. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Odaadta a keze ügyébe még a cumiját is (ez azért nagy szó ám!) Még jó, hogy Beni nem cumizik.
Na még pár hónap és ellesznek nélkülem is :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?