A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Mammikák!
Köszi a vizesfül válaszokat! :lol:

Hajni! elhiszem, hogy kivoltál, hát igen, itt tart a magyar egészségügy... Motiot! Németo.-ban nincs ilyen, igaz?

Sense! Nálunk is volt ilyen csakazanyaölébenjó, nálunk a hordozó és a kedvenc csörgője együttesen oldotta meg a dolgot! Egyébként ahogy Regi írta: ha hasfájás van, ott sem jó...

Kiskolbi! Forralt tej :lol: :lol: :lol:
Én is szoktam mesélni Noelnek, hogy a kakók, meg a pukik jó barátok, és együtt járnak a hasikájában, meg ez így van rendjén, hogy aki eszik az kakil :lol: egyébként állítólag nem hatalmas fájdalmakról van szó, csak feszíti a pocakját, gondoljatok bele mekkora balhé van amikor kivesszük a melegvízből őket, ők még nagyon érzékenyek

Viranka! De aranyos vagy, és tényleg, volt is itthon körömvirágolajom, mindegy, már Noel nyálacskája meggyógyította :lol:

Fleur! Noel akkor szokott nagyokat bukni, ha túleszi magát!
Nagyon szép Lillababa! :lol:

KőszegiTimi! Tényleg aranyosak ezek az előkék, és persze a Kisfiad is :lol:
Nekem már úgy tűnik megjött :roll: pedig szoptatok.

Irina! A sírásra való találgatásoktól (biztos... ezért sír) és a jaj mi a bajától én is a falra mászok, egyébként egyre többször tudom mit szeretne, de nem mindig tudom, vagy akarom megfogalmazni :lol: Ez egy lüktetés Anya és Gyermeke között, nem tartozok magyarázattal...

Timi! Egyetértek, ezt is át kell élni :lol: és biztos minden kornak megvan a szépsége és a nehézsége, de ha csak szépsége lenne, nem is tudnánk róla, hogy az :lol: :lol:

Granda! Tündéri a kis Linda!

Majd jövök még! Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Tünde!
Azt hiszem, több a tejem az UU-tól. Nem mindig ugyanannyira, van hogy sikítani tudnék, úgy bebetonozódik, de van, hogy nem annyira. Nem tudom, mitől függ. Szerintem ha nem szedném, nem biztos, hogy lenne tejem. (Elkezdtem szedni a Cerazette-et... :? ). Néha így is elkél egy kis pótlás, de szerencsére csak ritkán. Ha gondolod, próbáld ki, vesztenivalód nincs, sőt. Legfeljebb ha túl sok lesz a tejcid, elrakod tarcsiba.

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Anyukák!
Hú, képtelenség végigolvasni benneteket! Remélem mindenki jól van, a babák fejlődnek! Mi is csak Zszuzska evése kicsit rapszodikus mostanság, lehet, h. unja a tápszert? Majd kiderül, h minden oké-e,mert este megmérjük őkelméket.

Csajok!
jövő héten csípőszűrés, oltás. Ti már voltatok?
Csípő a Heim p-ban merre? "A" épület, de ez a Nagyvárad térnél van? mit csinálnak velük ott? Meztelenre vetkőzésre számítsunk? Oltás? Kúp kell láz ellen? Mi a tapasztalat?

Köszi előre is a válaszokat!
Puszi
Gica

Kép
gica1

Én már ezt szoktam válaszolni, ha valaki kérdezi, miért sír Szelina: "Nem tudom, nem mondta!" ... :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Én attól kapok, gellert, hogy mindeki azzal jön, hogy "Biztosan éhes!" :evil: Egy gyereknek más baja nem lehet? A védőnő is ezzel cseszegetett hétfőn, pedig semmi más baja nem volt a Fiamnak, csak odafelé elaludt a babakocsiban, és fel kellett keltsem. Na meg utána a vetkőzés... Mutasson egy embert, aki ettől nem méltatlankodna!

Detti
KépKép
kiskolbi

Babakötvény:

Még kell az eredeti irat, amit az Államkincstár küldött, hogy átvezette folyószámlára az adott összeget.

Egyébként nálunk volt kinn egy nőci hétfőn az OTP-től. Itt helyben megcsinálta a szerződést. Mondjuk mi nem a START számlára fogunk havonta befizetni, hanem egy GENERÁCIÓ nevűre, mert a START nagyon-nagyon alacsony hozamú, ráadásul az egész összeggel el kell majd 18 év múlva a gyerekeknek számolniuk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Regi Ez jó :lol: ezt megjegyzem magamnak :lol:

UH Nekünk nem volt semmi gond vele, nem kellett teljesen meztelenre vetköztetni, és a pelus is rajtamaradt. Csak egy kicsit bontották belőlle, ki akkor Ő is gyorsan lepisilta az asztalt :lol: :lol:

Granda Nagyon csinos Lindus :lol:

naptár Mi is azt adunk a szülőknek karira, csak nálunk a párom megcsinálja :wink: :lol: Szeret ilyennel foglalkozni a munkahelyén meg van profi nyomtató és még a spirálozást is megcsinálják a kollégái :lol: Én csak a képeket válogatom össze, hálás feledat :lol:

Timi(Kőszegi) Én már most elkezdtem leszoktatni magam róla, nem mérek már minden étkezést. Hamarosan vissza kell vinnünk a mérleget, jobb így mert tényleg függő az ember :oops: Nagyon jók az előkék :D

Hajni No comment :cry: :cry: Ilyen a magyar egészségügy.....

Lányok kemény ezreket költünk a párommal a kicsilány játékaira, hogy minnél jobb és érdekesebbek legyenek neki, erre a kedvence egy az IKEA-ban vett 99 ft-os plüss halacska. Félórákat magyráz neki és úgy szoritja a kis kezében :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek után elgondolkozok, hogy érdemes-e venni neki a sok drága dolgot :wink: :lol:

Timi26 Igazad van, minden korszaknak megvannak a maga nehézségei és ha csak arra koncentrálunk akkor lemaradunk a szépségekről.
Én ma a kicsi lányomnak azt mondtam, hogy szeretem erre két hüppögés között olyan széles mosolyt kaptam válaszul, hogy elkezdett potyogni a könnyem a boldogságtól. Ezeket a pillanatokat kell megőrizni és elraktározni a tudatunkba :lol: :lol:

Emese Nem dagi Zsófika, csak van pár édes hurkája :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok!
Rendel valaki a jokefoodtól kaját? Milyen? Érdemes kipróbálni? Ehető?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka
nekem is leesett az állam a naptár láttán :!: :)

Banita

Mosószóda:
Általános- http://www.e-misszio.hu/05mososzoda.html

A mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. Igen kis mennyiség is elegendő belőle.
Szennyes edények, tárgyak áztatásához 15 liter vízhez kb. 1-2 evőkanál mosószódát adjunk.
Általános le- és felmosószer: egy liter forró vízhez három evőkanál mosószóda.
Erősen szennyezett felületek tisztítására: egy liter forró vízben oldjunk fel egy evőkanál mosószódát.
Leégett edények mosogatásához: 5 liter forró vízben egy evőkanál mosószódát oldjunk fel.
Beszerezhető: Zöld Bolt,
1051 Budapest, Nádor u. 34
T: 06-80-269-446 (díjmentesen hívható zöld szám)

Gica

Lázra 72 órán belül az oltás után lehet számítani, nekünk a védőnő mondta. Csípő UH: rövid, csak a pelenkát kell levenni, felsőruházat maradhat.

Hasfájhásra szerek:

egyetértek, többsége csak a szülőt nyugtatja meg, mondván: tett valamit... De szerintem ez is jobb, mint semmi, mert a bébiknek nagyon fontos a BIZTONSÁG és nyugalom, én hiszek benn, hogy hangulatunk átragad a babára. Ezért is beszélek mindig higgadt, türelmes hangon Lindához és úgy, mitha baromira nagy babaszakértő lennék :)

Kép
granda

Banita
Látom, szegedi vagy (ott jártam egyetemre) :) ha a pesti címre nem tud rokon-ismerős jönni a mosószódáért, kapható webáruházakban:
http://www.minimano.hu/termekeink/31/39 ... a_2kg.html

http://www.netbio.hu/

stb...

Kép
granda

Banita
Még valami - szegedi:
http://biocsemege.hu/

Kép
granda

Sziasztok,

Ancsi, Heni: szuperek a keresztelős képek. tündériek a babák. Mi is tervezzük, de majd szerintem majd csak tavasszal, bár igazából erről még nem is beszéltünk. Na fel is vetem ma este a témát

Anitja: Örülök hogy nincs semmi gond!!!

Granada: Linda baba tüneményes abban a szoknyában, Én is szeretnék már ilyen csajos cuccokat ráadni,

Viranka: a naptár frenetikus, szupi ajándék karácsonyra a nagyiknak! Mi még elhívjuk egy barátunkat aki fotós és csinál majd szé képeket a kis családunkról. Állapotosan is készített rólunk képeket. Egy albumot csinált belőle. Szupi lett.

Mi holnap megyünk a 2 hónapos oltásra. Tegnap voltunk 2 hónaposak! Kicsit félek nehogy belázasodjon, a doki ismerősünk felirt neki kúpot és azt mondta hogy ahogy hazahozzuk egy felet adjunk be neki és akkor nem fog belázasodni. Meglátjuk!

Tegnap eset nem sokat aludtunk, olyan nyűgi volt Emmácska. Szerintem rólam ragadt rá, mert be kellett mennem ma a tb-hez valami ellenőrzésre. Végülis minden ok, de paráztam előtte már vagy két napja. Szerintem ezt érezte meg.

Nekem nem akar az avatarba képet engedni: Miért?
sziasztok

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!
VargaTündi: tökéletesen leírtad, amit én is érzek (mi is az emeleten lakunk, alattunk a szüleim). Nagyon szeretem őket, és rengeteget segít, hogy itt lakunk, de megvan az ára is. Azt remélem, a következő babánkat már saját lakásban nevelgetjük...

Banita: nekem is ezt műveli a cicim, most megint a jobb valamitől bedurrant. Alig várom már, hogy megjöjjön az Avent mellszívó, amit a Vaterán vettem, mert eddig nem tudtam fejni, talán azzal menni fog.

OLTÁS+LÁZ: Ádikám drága az imént kapott két szurit (a kötelező Infanrix-IPV-Hib-et és az agyhártyagyulladás elleni Neisvac-C-t). A doki azt mondta, hogy fél órán belül egy fél Germicid-kúpot kapjon, majd éjjelre is egyet. Hát én felraktam a kúpot, de rá -10percre kakilt, a pelusba nem került a kúp, remélem, addig feloldódott és felszívódott... vagy ha nem, hát biztos észreveszem, ha lázas lesz... Szóval engem nem is kecsegtettek azzal, hogy ezek az oltások láz nélkül megúszhatók...
Amúgy Ádám nagyon ügyesen viselte a szurikat, sírt persze, de hamar megnyugodott, majd a kiságyból fixírozta a dokibácsit... (persze amint elment, rögtön sírva fakadt -- "vendégek előtt nem sírunk"-féle Ádika-szabály...);-)

Kép
Kép
irina

-10perc = 5-10 percre :oops:

Kép
Kép
irina

na kiváncsi vagyok sikerült e?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
avatar: a képméret jó? Sajnos csak 80X80 megapixel lehet!

Kép
granda

Megint itt..:)

Viranka: nagyon szép a naptár....:)

Anitja:nekem is megvan a mensim. :? arra leszek kíváncsi,hogy ha már nem lesz vajon visszajön a volt tejmennyiség?

Kiskolbi:most,hogy megbetegedtem nem tudom,hogy használ-e az U.U. már újra szedem pár napja, kicsivel több tejem van,de majd akkor tudom meg,( talán) ha elmúlik a mensi.
Hasikátok jobban fáj tőle? Én nem vettem észre külömbséget.. :roll:

Valaki kérdezte,hogy a mensi mikor jön meg szülés után:
Változó,van akinek egész szopi alatt meg sem jön.
De ha megjön,akkor sem biztos,hogy utánna is megfog..
Lehet egyszeri eset vagy rendszeres ez személy függő.

Hát én remélem ez után amíg szoptatok nem jön meg.. 8) :shock:

l.móni: Nekem tegnap vitték el a mérlegem. Sokkal nyugodtab vagyok,nem értem miért..Talán mert nincs késztetés,hogy na most lemérjük.Aztán meg para,hogy most csak ennyit ettünk :shock:
De azért a méreckedésre kivi vagyok,kibírom-e kéthetente v. nem és viszem hetente.. :D

Napi rend nálunk csak az éjszakában van.
Pontosan tudja mikor jön el a fürcsi ideje, és azt ki is követeljük rendesen.:)
Fürcsi 6kor után szopi,aztán alvás.
Kelés 12kor evés alvás,3 kelés evés alvás 6.30 kelés evés alvás.Ez az éjszakai járat..:D:D

Nem tudom miért így alakult , de legalább itt tudom mivel számoljak.
varga tünde

BABAKÖTVÉNY
Szóval akkor először az Államkincstár küld egy levelet és utána kell menni a bankba a Regi által felsorolt cuccokkal, ha jól értelmezem. Mi még nem kaptunk semmit. Ti mikor kaptatok?

Heni
KépKép
heni81

Folytatok :lol:

Viranka! Fúúú nagyon édes a naptár!

KőszegiTimi! én nem írom mennyit eszik Noel, nem is tudom, csak azt, hogy már pár napja tápszer se kell, sőt egy cicóból jól lakik a Kincsem, úgyhogy nagyon boldog vagyok, talán kezd minden a helyére rendeződni :lol: :lol: :lol: ( csak el ne szóljam magam... :lol: ) Szerintem ha szépen fejlődik a kis Ádám felesleges vezetni mennyit evett, esetleg emléknek jó lesz visszaolvasni, Anyukámnak is meg van még az etetési naplója, mármint az enyém :lol:
Aranyos, hogy ilyen lázba vagy a karácsony miatt, mi is nagyon várjuk :lol:
Szépek vagytok Ádámmal :lol:

Kiskolbi! Azt a rugis képet megnézném :lol: Édes lehet benne kis Máté!

Banita! Én sem iszok már semmilyen teát, sört... egyedül ezt a kézfeltevős lazítópózt alkalmazom, és durrannak be a cickók nálunk is :lol: letelt a bűvös 6 hét :lol: meg tudatilag is lazább vagyok már.
Mosószóda:
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... Bio_291825
de látom már Granda is írt :lol:

Heni! A babakötvény úgy tudom automatikus, és az állami kincstárba kerül, de onnan Te átrakathatod egy választott bankba, én hagyom a kincstárba, utálom a bankokat :evil: hitegetnek, de kezelési költséget is felszámolnak!

Regi! Ez jó: "nem tudom, nem mondta!" :lol:

Kiskolbi! igen-igen "biztosan éhes", ezt fújják, ilyenkor meg ugye (én legalábbis) úgy érzem, hogy azt kérdőjelezik meg bennem ezzel, hogy van-e elég tejem? etetem-e rendesen?... például múltkor mentünk Anyósomékhoz, előtte vagy 1 órát szopizott Noel, a kocsiban elaludt, ott felkelt és sírt, hát nem éhes volt...

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Heni! itt egy link a babakötvényről: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/baba ... tudnivalok

pusza

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Huu kiskolbi elfelejtettem még,hogy cerazetről is kérek tapasztalatokat..Mennyivel kevesebb neked a tej mennyiséges stb..:D:D

Csak jövőhéten mire megyek a dokimhoz tájékozott legyek..:)Thx..:)
varga tünde

Anitja köszike!Csak aggaszt hogy miért nem küldenek már valami értesitést, hogy megnyitották.

Heni
KépKép
heni81

heni!
elvileg 2 hónap az államkincstárban az átfutási idő.
ti nem kaptatok tájékoztató levelet?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni! A Start számlanyitáshoz nem kell más! Nem tudom, hogy Sense milyen iratra gondol... :?:
Anitja! Nincs ennél a számlánál kezelési kötség (egyelőre!). És - ha jól emlékszem - jegybanki alapkamattal megegyező a kamatozása.
De látom már küldtél egy jó kis linket! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok, Ti hogy vágjátok el a kúpot? A védőnő szerint csavarjam alufóliába és úgy vágjam ketté. Oké, de az egyik fele mindig darabokra törik így (és hát amúgy sem lesz vmi szimmetrikus)...

Kép
Kép
irina

babakötvény :

"A gyermek adóazonosító jeléről a Magyar Államkincstártól kapott levélből értesülhetnek a szülők. Ennek megléte a feltétele annak, hogy a szülők a kincstári számla helyett a pénzintézeteknél nyitott Start-számlára igényeljék a gyermeküknek járó támogatást. A levél elkeveredése esetén elegendő az is, ha a szülők a választott bankot hatalmazzák fel arra, hogy beszerezze a Start-számla nyitásához szükséges adatokat. "

Innen van :
http://www.babakotveny.info/?oldal=reszletesen_3

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na most remélem már jó a kép!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense mi nem kaptunk semmit az Allamkincstártól!De még nem telt le a 2 hónap. Lehet még kapunk.

Heni
KépKép
heni81

Már mindenkinek van képe csak nekem nincs :(

Hogyan kell olyan picire kicsinyiteni? HELP!

Heni
KépKép
heni81

Heni
Példa a kicsinyítésre:
jobb gombbal a fotóra kattintasz és a "társítás" menüből kiválasztod a Paint programot. Ezen belül a "Kép" menüpontban a Nyújtás/Döntés funkciót választod és beírod pl., hogy 50-50% legyen Azután az "Attribútumok" funkcióban leellenőrzöd, hogy hány megapixel lett az új (kicsinyített) fotó, ha még nem elég kicsi, tovább zsugorítod.

Üdv és sok sikert :)

Kép
granda

CSINALTAM MAGUNKNAK EGY IWIW-ES vmit, meg egy kozos email cimet is.

az iwiwre csakis a forumunkban irokat vegyuk fol isminek es akkor jobban meg tudjuk egymst ismerni. na meg arra gondoltam olyan jol nezne ki ha mindenki rakna fol ababucijarol egy kepet es ott lennenek a babain egyutt

augusztusi-szeptemberi babák neven futok, kit tudok bejelolok, aki tud jeloljon be

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok Lányok!

I'm back! Voltunk koradélután sétálni, és majd befagyott a popóm, pedig felvettem a hosszú téli kabimat :shock: . Legszívesebben bemásztam volna Máté mellé az overálba. Ott jó meleg volt. Mire haazértünk, kezdődött a menetrendszerinti 3órai hasfájás. :( Hát igen...

... szerintem a legtöbb, amit tehetünk, hogy ölbevesszük a Picurt, és simogatjuk, meg folyton beszélünk Hozzá, legalább nyugodjon meg mihamarabb 2 görcs közt, és érezze magát biztonságban. Minden "csodaszer" csak mellékes.

Tündi: nem erősebb a hasfájás az UU-tól. Egy rokonunk homeopátiás szakértő, őt is kérdeztem, és mondta, hogy ettől nem kell félnünk. Cerazette: mikor elkezdtem szedni, totál leapadt a tejci. :evil: Legalábbis a korábbihoz képest. Mondjuk olyan etetés nem volt, hogy csak tápi, mindig mellretettem Mátét, és Isten tudja honnan, de mindig tudott kinyüstölni valamennyit. :roll: Persze a gyogyi papírján az áll, nem befolyásolja a tejmennyiséget, de mondják ezt másnak, én mást tapasztaltam. :?

Anitja: nem lett olyan jó a kép a ruciról, de majd felrakom. Megint kérhetem meg Anyucikámat, mert az én hülye gépem nem enged felrakni képet. :? Egyszerűen nem értem, miért, mikor megfelelő méretűre és felbontásúra kicsinyítek... De már kezdek beletörődni... :(

Detti
KépKép
kiskolbi

Én nem tudom mam mi van, de Linduska egy angyal! Jókat alszik, nem sokat sír (talán ma egyszer), keveset bukott éééééééééés

nagyokat mosolyog (mondanám, hogy kacarászik, de hát ugye ekkora babánál még nagyképűség lenne) a játékaira. Van egy hordozóra és babakocsira is tekerhető játékhídunk, azon csörgő-zörgő figurák és egy csörgőfejű cica a kedvence :)
Tegnap meg a sima Boci Napolini csokipapír csörgésére cuppant rá, még a szemével is követte... :)

Kép
granda

Granda!
Valóban megfigyelhető, hogy sokszor a leghétköznapibb dolgokért vannak oda a gyerekek. Máté egy zöld teafilteres dobozt tud megbűvölten bámulni. :shock: :lol: Meg a kanapé párnáin a spirális vonalakat. Azoknak szokunk is énekelni: "csigabiga, gyere ki.." :lol:

Marica: átnézek az iwiw-re, jó ötlet! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni! HA nem megy a fénykép-kicsinyítés. küldd el nekem priviben (ott tudod csatolni), és én lekicsdinyítem neked szívesen.

Zsófi baba TV-zik. :shock: Méghozzá a Baby TV-t sasolja, kizárólag függőlegesben Anya válláról....
Tegnap úgy vágtam le a körmöcskéit, hogy az ölemből TV-zett, én meg manikűröztem. :D

Mmarica! Nem találtam meg iwiw-en amit csináltál. :(

Én nem írom mennyit szopizik Babuka, viszont én is mérlegfüggő lettem. Szörnyű! Állandóan méricskélem, kivéve éjjel. De mióta merül az elem, és össze-vissza mér, így inkább nem rakom rá.

Babakötvény: Mi nagyon hamar megkaptuk az értesítést, de még nem csináltam vele semmit.

A Baba lakcímkártyáját és adókártyáját hogyan és hol kell intézni?

MA voltam a kínaiban, vettem magamnak egy 1990 Ft-os farmert az átmeneti időszakra, míg le nem fogyom azt a 6-7 kilót, ami még rajtam van. :?
Ráadásul én - asszonyos alkat lévén -, a fenekemre és a combomra hízok. Ennek eredményeképpen a régi farmerjaim combközépig jönnek fel. :shock: Brühühűűűűűűűűű......

Baba a kézben: Nálunk most már nincs olyan, hogy hagyom sírni egy kicsit, majd megnyugszik, mert már mindent csináltam, és semmi sem jó csak sírok.
Megtanultam a nyelvét, tudom, mikor mire van szüksége. Ha kell, el tudom altatni a kiságyában úgy, hogy ringatom a popóját, puszilgatom és beszélek hozzá, de úgy is elalszik, hogy a vállamon vagy a mellkasomon cipelem. Ilyenkor megvárom, hogy bealudjon, és le tudom tenni.
Ha megijed, vagy nyűgös, vagy nézelődni akar, ha Anya kell, felveszem. NAgyon sokat van a kezemben, de nem vettem észre, hogy függő lenne. Éjjel - mikor alszik -, és én már nagyon fáradt vagyok még a fejem is felemelni, de úgy megpuszilnám, felkelek, és óvatosan megpuszilom, mondván: használj ki minden alkalmat, amíg csak lehet, nehogy megbánd később, hogy nem tetted meg.
Én rengeteget ölelgetem, cipelem, puszilgatom, beszélgetek vele, mert nagyon gyorsan elreppen ez az idő.
Most szültem, de már 2,5 hónapos.... Mosolyog, "beszélget", és markol mindent a pelenkázón (ezáltal rombol is :D ). Kettőt pislogok, és látom magam, ahogy Apával zokogunk az ovi kerítésén kívül, mert ott kell hagynunk pár órára a mi Kislányunkat....
És ott nem akarok arra gondolni, hogy: Jaj.... többet kellett volna babausgatnom, puszilgatnom, mert már nem nagyon hagyja, oviba jár.....

Kép
Kép
Kép
gremese

No erről beszélek. A Baby TV, meg a körömvágás esete.
A hajamat ne nézzétek, elég régen voltam fodrásznál, és nagyon gáz.
Persze most, hogy ezt leírtam, mindenki a hajamat fogja nézni... :?

Ez ugyan olyan, mint a "ne nézzetek oda!". Persze, hogy mindenki odanéz.... :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsófi olyan tüneményes!!!!!
Ahogy koncentrál, és érdeklődve nézi a tv-t. Emma is szeretné nézni de én nem hagyom neki.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Köszi a dicséretet! :D Én sem nézetem vele, de a körömvágásnál ez pont jól jött. Amúgy megy a játszószőnyeg, cipelészés, lakás-megmutogatás, beszélgetés, játszás....

Kép
Kép
Kép
gremese

igen ezek mennek nállunk is. ja és a falak találkozását a sötétebb csíkokat imádja nézni

KépKép
kaqk
Debrecen

Augusztusi-szeptemberi babák 2007

Kép

Kép
mmarica

Gremese
Két pillanat és már Zsófi lesz a TV-ben, úgy rohan az idő :!: :)
Lakcímkártya: nekünk rögtön a születési akvivel adták a kórház szerinti önkormányzatnál. Adókártya: úgy tudom, az Államkincstár értesítéssel jön.

Körömvágás

Én nem tudom, másnál van-e ilyen, de én még egyszer sem :!: :!: vágtam körmöt, mióta hazajöttünk!Egyszerűen nem nő Lindának, de nem is szakad, foszladozik... :shock: A kórházban volt utoljára két fityegő darab, azt akkor és ott levágtam. Arra gondoltam, hogy éjjelente, mint a macska, egy fához jár körömkaparászásra a kislányom... :D

Kiskolbi

Én tegnap az "Ugri a bokorban vígan játszik" kezdetű örökzöldet énekeltem, meg az LGT-től a ringasd el magad nótát. Plusz vannak saját szerzemények :lol:

Kép
granda

Marica!
Nem találom .

Emese!
Nagyon édes Zsófka.

Heni!
Még nekem sincs avatar képem.

Húúú mit látok.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Most csak képek, azt írok bővebben. :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Mmarica: visszajelöltem!

De édesek az újabb babaképek!!!

Kép
Kép
timi26

Marica: nnnaa végre megvan! Visszajelöltelek! :D

Emese: tök profi vagy! 8) Én általában kivárok egy nyugodt, szopi utáni helyzetet. Emiatt sajnos 1-2 napot néha csúszik a körömvágás (nyűgiben nem lehet!), de ma pl. simán ment.

Granda: az ugrifülesre gondolsz? ("Látszik a bokorból 2 nagy nyúlfül..." :lol: ). Másik ugris nekem nem ugrik be, de lehet, hogy túl fiatal vagyok..?! :roll: :oops: (Itt nem arra gondolok, hogy Te vagy öreg :oops: , de asszem van köztünk pár év... :lol: )

Babakötvény: nem rémlik, hogy jött volna valami ilyesmi az Államkicstártól... utána kell néznem a dolgoknak.

Zsófi, Ildike, Lilla: gyönyörűek vagytok! Micsoda hölgykoszorú! :D :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja, még valami körömvágás-ügyben: Anya mesélte, hogy nekem annó csak akkor lehett körmöt vágni, mikor ment a TV Maci. A mese alatt nem ment, csak előtte meg utána, míg a Jóöreg Maci ténykedett! (Az meg nem túl sok idő, ugyebár. Anyám is profi. - Innen is sok puszi Neki. :wink: ) :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Mmarica :!: :!: :!:

Az iwiw-en fedeztem fel, hogy van egy csomó közös ismerősünk! Én is kisvárdai vagyok :lol: :lol:

Kép
granda

Kiskolbi
8 év van köztünk.
Amikor még bekakáltál, én már olvastam-írtam.
Amikor én már bottal járok, Te még dizsizni fogsz :lol:

Igen, erre a dalra gondoltam.
Ugri a bokorban vígan játszik
Hopp ide, hopp oda ugrik ám.
De Brekkencs se Tüskés se tétovázik
Ugri után üget szaporán

Látszik a bokorból két nagy nyúlfül,
Látszik a bokorból Brekkencs orra.
S még mi látszik a bokorból?
Látszik egy tüskés hát!

Hogyha a homályból este lesz, már
Nem liheg a fürge már nem ugrál,
Nagyot ásít s elszunyókál
A három jó barát.

Kép

Kép
granda

Csajok!
Nem kell adószám a Start számla nyitáshoz!!! Ne várjátok a papírt! Alá lehet írni egy nyilatkozatot, hogy a bank lekérheti az adatokat!!!!!! :!: :!:

a bankika :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj Granda! Libabőrözök! :lol: De szerettem ezt a mesét! És hogy fogom újra élvezni ezeket. Már megvettem a Szaffit DVD-n! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?