Heni! HA nem megy a fénykép-kicsinyítés. küldd el nekem priviben (ott tudod csatolni), és én lekicsdinyítem neked szívesen.
Zsófi baba TV-zik.

Méghozzá a Baby TV-t sasolja, kizárólag függőlegesben Anya válláról....
Tegnap úgy vágtam le a körmöcskéit, hogy az ölemből TV-zett, én meg manikűröztem.
Mmarica! Nem találtam meg iwiw-en amit csináltál.
Én nem írom mennyit szopizik Babuka, viszont én is mérlegfüggő lettem. Szörnyű! Állandóan méricskélem, kivéve éjjel. De mióta merül az elem, és össze-vissza mér, így inkább nem rakom rá.
Babakötvény: Mi nagyon hamar megkaptuk az értesítést, de még nem csináltam vele semmit.
A Baba
lakcímkártyáját és
adókártyáját hogyan és hol kell intézni?
MA voltam a kínaiban, vettem magamnak egy 1990 Ft-os farmert az átmeneti időszakra, míg le nem fogyom azt a 6-7 kilót, ami még rajtam van.
Ráadásul én - asszonyos alkat lévén -, a fenekemre és a combomra hízok. Ennek eredményeképpen a régi farmerjaim combközépig jönnek fel.

Brühühűűűűűűűűű......
Baba a kézben: Nálunk most már nincs olyan, hogy hagyom sírni egy kicsit, majd megnyugszik, mert már mindent csináltam, és semmi sem jó csak sírok.
Megtanultam a nyelvét, tudom, mikor mire van szüksége. Ha kell, el tudom altatni a kiságyában úgy, hogy ringatom a popóját, puszilgatom és beszélek hozzá, de úgy is elalszik, hogy a vállamon vagy a mellkasomon cipelem. Ilyenkor megvárom, hogy bealudjon, és le tudom tenni.
Ha megijed, vagy nyűgös, vagy nézelődni akar, ha Anya kell, felveszem. NAgyon sokat van a kezemben, de nem vettem észre, hogy függő lenne. Éjjel - mikor alszik -, és én már nagyon fáradt vagyok még a fejem is felemelni, de úgy megpuszilnám, felkelek, és óvatosan megpuszilom, mondván: használj ki minden alkalmat, amíg csak lehet, nehogy megbánd később, hogy nem tetted meg.
Én rengeteget ölelgetem, cipelem, puszilgatom, beszélgetek vele, mert nagyon gyorsan elreppen ez az idő.
Most szültem, de már 2,5 hónapos.... Mosolyog, "beszélget", és markol mindent a pelenkázón (ezáltal rombol is

). Kettőt pislogok, és látom magam, ahogy Apával zokogunk az ovi kerítésén kívül, mert ott kell hagynunk pár órára a mi Kislányunkat....
És ott nem akarok arra gondolni, hogy: Jaj.... többet kellett volna babausgatnom, puszilgatnom, mert már nem nagyon hagyja, oviba jár.....