Na és akkor megpróbálok reagálni mindenre!?!
Kimozdulás!!!
CSÚÚÚÚCS SZUPER VOLT!!!!
Végül "csak" a vacsira futotta az én erőmből.

A kedvenc éttermünkbe a TRÓFEÁ-ba mentünk. Mindketten nagyon imádjuk!!! Komolyan mondom csajok olyan volt az ott töltött 2.5 óra, mintha kb az első randink valamelyikén lennénk!

Tudni kell, hogy amikor mi megismerkedtünk Salimmel a mi kapcsolatunk nagyon lassan és igazi udvarlós módon alakulgatott. Nem rohant le és nem akart azonnal ágyba vinni.

Rengeteget beszélgettünk és úgy tűnt, mintha sosem fogynánk ki a mondanivalóból. Aztán persze 4-5 év után már nem járt a szánk annyit amikor mondjuk elmentünk vacsizni. Nyílván azért mert együtt élve mindent megbeszéltünk napközben és nem voltak "nagy" híreink egymásnak. És most megint annyit beszélgettünk! Totál ki voltunk egymásra éhezve!!!!

Lehet, hogy ez most furin hangzik nektek, de sajnos amióta Tarek megszületett nekünk nagyon-nagyon kevés időnk jut egymásra. Én rendszerint megyek aludni miután Tareket leteszem. Így hát amikor végre lenne időnk egy kicsit egymásra, sajnos én már holtfáradt vagyok és bezúgok az ágyba!!!
Na szóval nagyon jól éreztük magunkat!!!!

Én nemmentem tovább, mert 1. azért éreztem, hogy aznap is hajnalban keltem, 2. a gondolataim szinte minden percben itthon voltak annak ellenére, hogy jó volt lazítani!!!
Kata! Egyetértek veled kimozdulás téren! Kell is az a szülőknek, különben meg van az esélye, hogy eltávolodjanak egymástól!
Evu! Nagyon szépek vagytok!!!
Viki! Jó olvasni a soraidat! És nagyon örülök, hogy Benivel minden kezd más lenni és hogy minden olyan jóóóó!

Már én is várom azt a korszakot!!!
Ediske! Hogy van mostanság Luca??? Remélem elmúlt a nyűgösség! Az éjjelekhez külön gratula!!! Párod amúgy mit zenél???
S/Niki! a mi víztisztítónk asszem 60 000 Ft. Majd feldobom a weboldaluk címét!
Anyósodra inkább nem reagálnék....
Edus! Ugye mára már meggyógyultatok??? És amúgy mizujs veletek??? ha lesz időm, írok majd mailt, hátha te is tudsz válaszolni!
Klári! Milyen jó nektek!!! Irigy vagyok, hogy ennyit utazgattok!!! A wellness nyereményhez gratula!!!
Szilvi! Ákos nagyfiad gyönyörűséges!!! A rucija is nagyon ott van! A gyógyuláshoz további sok sikert!!! Mennek a drukkok ezerrel!!!
Minden baba, azaz:
miniLizi, Beni, Maja, Ákos (ha bárkit kihagytam ezer bocsi) nagyon édesek!!!
Marsi Anikó + az ehhez kapcsolódó témához:
Zsófi veled értek egyet!!! Azt leszámítva, hogy én nem mennék külföldre. mert ott aztán tényleg vissza mennek a nők dolgozni, ha tetszik, ha nem! Itt meg ha valaki arra tart igényt, hogy otthon babázzon 3 évig és ráadásul megteheti, akkor szíve joga. Engem mondjuk az zavar piszkosul, ha valaki azért pottyantja a gyerekeit sorban egymás után, hogy otthon maradhasson. Sosem szülnék azért hogy ne kelljen dolgoznom! Én szerettem a melómat és sikeres is voltam a szakmámban. Azért szültem, mert vágytam egy babára! És azért megyek vissza dolgozni amikor Tarek 1.5 éves lesz, mert 1. kell a pénz nekünk is, mint sokaknak, 2. mert igenis jól fog esni felnőttek közt lenni és folytatni az életemet. Mert a gyerekvállalás számomra nem egyenlő azzal, hogy onnatól semmi más, csak anyaszerep! És ettől még semmivel nem leszek rosszabb anya annál, aki otthon marad 3 évet. Annál meg pláne jobb vagyok, aki csak azért szül hogy otthon maradhasson!
Na röviden ennyi!!!