A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

miki = sniki csak elgépeltem. BOCSI :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

ami kimaradt!

borcsi és marcipán nagyon nagyon édesek együtt!!!!!!!!!! zsóka igazad volt! nagyon jól nyomod bulvárilag :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andi: maja nagyon édes és szépséges a virágos mezben! szerelős, szemétszedős maja pedig naygon virgonc és cuki!!!!!!! éjszakák?

beni pedig valami hihetetlen cuki! újra meg kellett néznem a képeket!!! jahahaj de édes.

mi ma taliztunk bendével és anzsival bebebebebeeeeeeee.
tücsökzenéltünk.
kerekpocak

baßus, félórája írok nektek és elszállt !! :twisted:

Marcsi

KépKép
alon

szal munkásnő 2. próbált bejelentkezni, és magunkról írni, de majd legközelebb..

Edu, örülök, h. Zsombesz már otthon van ! további gyógyulást neki, és nem utolsósorban boldog névnapot neki!!

Zsófi, én ctrl c+ ctrl v amit írtál a bölcsiről !
osztom a véleményt, h ez már konvenció, h. 3 évig otthon KELL lenni, mert különben attttyaúristen.
főleg, h. nálunk is az én fizetésem is kell, h. jól \megéljünk.

SNiki, gratulálok a lakásprojekthez ! olyan aranyos vagy, mindig mosolygok, amikor feldobsz egy apróhirdetést ide szanálás okán ! :lol:
ANYÓS :twisted: szánalmas.
biztos forrong is rád ezerrel, h. elszeretted a fiacskáját. :lol: amúgy a férjed egyedüli gyerek, és Ákos meg Szabi egyedüli unokák?
nekem jelenleg nincs anyósom, és amikor ilyeneket olvasok, néha örülök is, h. nincs.
amikor meg arra gondolok, h. Laurának csak anyukám a nagyija, akkor meg sajnálom.

Fatima, kellemes kikapcsolódást és romantikázást mára ! jaj de jók is ezek !
nekem is ünnep minden ilyen ! bár mostanában rég voltunk kettesben el.
valahogy még nem jutottunk olyanra, h. Laura nélkül éjszakázzunk {én hajlanék, de apája morog}, de valszeg Szilveszterkor sort kerítünk rá.

elküldöm még mielőtt megint elszáll..

Marcsi

KépKép
alon

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocak.... kicsit elegem van az ilyen nőideálokból.

Zsófi, ez a MA a lehető legaszexuálisabb antinő, akit vha láttam.
kb.olyan, ha nem kennek rá alapozót összeolvad a betonnal, annyira jelentéktelen, és szerintem rettentő nőietlen. plusz szerintem dromedár kismama volt.

szal én is szeretem Paliknét, a színvonalas müüsorával együtt. :lol:

nálam a csúcsot az jelentette, amikor a Storyban v. vmelyik hasonszőrüüben cumisüvegből etette a gyereket, képaláírás: "sokáig szeretne szoptatni"..
amúgy a szilikonmell termel tejet egyáltalán?????

Marcsi

KépKép
alon

Zsóka, mi az a mozgásfejlesztő torna??
annyira szépek a gyerkőceid !!

Andi, olyan aranyos vagy, amit írtál ! {én és a tv...}
amúgy a mi jó bölcsink attól "jó", h. kifogtunk végülis 2 tündéri g.nőt.. emlékszel, h. indult, ugye? intézmény, játékok, udvar, kaja stb. u.az... csak a személyek mások, és mindjárt más színben látszik az egész. és tényleg más színüü is. szerintem már a bölcsire is igaz az, h. nem iskolát választunk a gyereknek, hanem tanítót. iszonyú személyfüggő.

Maja nagyon gyönyörüü ! kis kúszómászó ! annyira cuki, h. mindent megtalál. tényleg, éjszakák változatlanok?

ja, az gyümölcsleves dobozotokhoz gratula, jó választás. {ott dolgozom}

lányok, még egy gondolat a bölcsiről, főleg azoknak, akik vannak olyan szerencsések v. bármi miatt nem adják bölcsibe a gyereket: ne úgy képzeljétek már el ezt az intézményt, h. síró,depressziós, magába roskadt gyerekek gubbasztanak a sarokban, anya után kiabálva !! és nem csak gyermekmegőrzés zajlik, hanem korra szabott fejlesztés-játék.
SNiki, hidd el, h. az ovis beszoktatás u.olyan nehéz lesz{v.nehezebb}, mint a bölcsis, óvodaérettség ide v. oda.
amúgy a véleményem meg az, h. egy 2 éves gyereknek már kellenek a saját kortársai. tudom, a játszótéren is azokkal találkozik... na de akkor is.
Laura is iszonyat sokat fejlődött a bölcsiben, pl. már szerepjátékozik is, ami 1,5 éves korra ha jól tudom még annyira nem jellemző.

Klári, h viselte Juli a repülőutat? készültetek fél szatyor játékkal? :lol:
miért pont berlin?
képek Juliról? kb. 9 hónaposan tettél fel képet róla utoljára. na jó nem, csak már rég láttam a kisasszonyt. hajacskája mekkora? Lauráé növöget, de még copfot nem tudok csinálni neki.

tényleg copf: Kata, nagyon jól áll Lizunak !!
a víztisztitótok {is} nem semmi, tényleg jó lehet, nekünk szerintem az egész lakásunk ér annyit. :D bár tény, h. csapvizet mi is csak fürdeni használjuk.

Marcsi

KépKép
alon

Anzsi, nagyon jók a szülinapi képek !
ÍRJ MÁR LÉGYSZI MAGATOKRÓL IS !

sutyiban minitaliztatok Zsófival ?? és hogy tetszett Bendének a tücsökzene??
fordítasz még amúgy?

Viki, nagyon jó a Beni montázs !!
TÖK JÓ, H. ILYEN NAPJAITOK VANNAK !!
szégyellem, de én már olyan rég olvastam. este lenne rá alkalmam, de akkor meg bealszom rajta !

Anita, nektek puszi ! nekem te akkor is Mircike maradsz. leírni nem fogom, de ha emlegetlek magamban, akkor tuti így !

Evu, Ediske,Nelly,Teri,Panni nektek is puszi.

megyek, mert lakás romokban. még most állok neki. apája dolgozik, ma estétől holnap estig.

Marcsi

KépKép
alon

jA, MÉG:
Zsófi, én is kérek szépen privit !!

meg: nyitottam egy receptes topikot,itt közvetlen felettünk remélem lesz energiánk beleírni.

Marcsi

KépKép
alon

háhá elöljártam jó példával, és írtam egy receptet :) :)
kerekpocak

Jól leírtátok a magyar anyukák aktuális helyzetetét. Szerintem a legrosszabb az egészben hogy tervezni is annyira nehéz. Mert hiába tudom hogy mi lenne nekem is és Beninek is a legjobb, megvalósítani nem tudom, mert nincs semmi részmunkaidős lehetőség. Talán nekem is vállalkozni kellene, lenne is sok ötletem csak tőkém nincs hozzá... Maradok tehát alkalmazott és csak reménykedem hogy helyt tudok állni. Az a baj hogy maximalista vagyok és a jó munkát mindig túlórában tudtam tartani, előre félek hogy mivel ez lehetetlen lesz nem fognak-e előbb-utóbb megszabadulni tőlem. Főleg ha Beni beteges lesz. No de legyünk pozitívak. Nem lesz beteges én meg szupererőt merítek abból hogy róla kell gondoskodni!!!

KÖSZÖNJÜK Beni dícséreteket és a kedves szavakat!!!!! Mindenkinek!

Marcsi köszi a receptes topic megnyitását. Majd holnap leírom a kedvenc csirkés receptem, most már álmos vagyok nagyon....

Nőideál: Miért nincs szép, normális ideál manapság sehol? Miért csak ilyen magamutogató, okoskodó azt hiszem hogy én vagyok a legokosabb emberek vannak mindenhol? Én speciel Anikó mellműtétjétől vagyok ki. Tényleg csak ilyen hülyeségek érdeklik a népet? Most fáradt vagyok hogy gondolkodjam de tud valaki egy tényleg példaként állítható ismert embert mondani akit szerepeltetnek is ill. szerepel?? Én is gondolkodom.

Marcsi: Jajjj dehogy tudok én valami nagy művet olvasni. Nők Lapja, Kismama és Baba Magazin, könyvekből a gyereknevelési könyveket. Legutóbb pár hete az Abigélt olvastam ki amit még akkor keztem el mikor Benivel befeküdtem a Jánosba. Ja mert hogy nem olvastam fiatalon és most pótoltam be.

Zsóka: Borcsa és Marci GYÖNYÖRŰEK!

Andi: Maja tüdnér nagyon ügyesen áll! És huncut kis SZÉPSÉG!

Jó éjt!

Kép
viky30

MARCSI, DRÁGA VAGY. H LÉTREHOZTAD A RECEPTES TOPICOT!!!!! KÖSZI!!!!! ( ma ebédre a tonhalasaspecialitásodat kipróbálom, remélem ákos is imádni fogja :lol: , megint kezd válogatós lenni a drágám :cry: )
elhiszem, h sokat fejlődött laura a bölcsinek köszönhetően, sőőőőt nekem is minden álmom az lenne, ha heti 1-2-szer ákost félnapra elvigyem, de nálunk harasztin elég siralmas a bölcsi + ovi helyzet. főleg hogy itt van szabi, a védőnő már felkészített, h ákost 4 éves kora előtt tuti nem veszik be.....ettől leljesen kiakadtam, és teljesen felpaprikázott...nehogy már ne vegyék be, ha kell elmegyek a jegyzőhöz az ök-ba és kiverem a balhét. magánovival ugye nem lenne gond, csak nem túl jókat hallottunk róla. most h szabi jobban van, majd elkezdünk mi is zenebölcsizni + baba-mama klubozni, mert ilyenek is vannak már kisvárosunkban :lol:

anyóóóós brrrrrrrrrrrrr....mára kialudtam....de csabinak még lesz egy meccse vele :evil: nem egyszem picifú, van egy nővére is, aki most állapotos, de kb. kétszer láttuk pocakosan, úgy h 5 percre tanít tőlünk a magánnyelvsulijában.....ő is hasonszőrű egoista, pénzéheske....ákos azt sem tudja, h ki a nagynénje :oops: na jó nem mászok bele a témába, mert akkor soha nem fejezem be a hsz-emet...

nevethetsz újra, mert tegnap este kitaláltuk, h eladjuk a nappail bútorunkat is :lol: :lol: :lol: :lol: (ui nem fér el az új házikóban, sokkal kisebbek a szobák, mint a jelenlegiben)
lassan mindent kiszanálunk, csak mi költözünk át :lol:

zsófi vállalkozással kapcs. rengeteg ötletünk van, csaba egy ötletgyáros :lol: itt harasztin még annyi kiaknázatlan lehetőség van és azt látjuk, h sorra nyílnak az újabbnál újabb kisboltok, üzletek...kereslet az lenne. majd meglátjuk még, addig is nyitott szemmel járunk. annyit viszont elárulok, h eddig listavezető egy jó kis bababolt :lol:
anyóst én is sajnálom, azóta h belépett az életemben. sajnos komoly lelki problémákkal küzd, és mindenkit elmar magától.....
átfutottam az olaszos receptedet...nyami.....köv. hétre esélyes :lol:

vicki engem is sokáig kiakasztott ez a népbutítás, ezért mi max. egy héten 1szer kapcsoljuk be a tv-t, különben állandó dührohamom lenne. mostanában ákos kapcsolgatja ki/be és egyik este pont anikó mellplasztikája volt téma...most ez folyi k a csapból?????? gratulálok anikónak, tényleg fantasztikusak a mellei és sikerült elérnie, h Ő legyen a tökéletes NŐI ideál.....brrrrrr :evil:

na megyek főzöm a tonhalas nyamit ebédre, mert hajnali 4kor keltünk és hamar megéhezik a kiscsaládom....

pussssz
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Edus! De jó, h Zsombi jobban van!!!

Zsóka! ANnyira szépek a gyerekek, és látsazik, hogy nagyon imádják egymást!

Fatima! Gyönyörű kisfiad van, büszke lehetsz rá nagyon!
Én meg úgy nlézek ki, mint a partra vetett bálna. De majd csak lemegy (legalábbis remélem) :oops: :oops: :oops:

Anzsi! Szülinapi képek nagyon cukik!

Kata! Lizu nagyon szép. MIben ül? A csecsemőkép annyira édes, és sajnos ez az időszak olyan gyorsan eltelik.

Evu! Vandávak nagyon szépek vagytok! Fáradtság hol van? Az arcodon nem látszik...

SNiki! Nagyon édes Ákos, ahogy anyát utánozva eteti a maciját! Anyós nem semmi, az enyém se sokkal különb, ráadásul van hozzá egy sógornő is, és a kettő együtt horror! Szépen megkértem, h nem szeretném, ha a gyerek állandóan kézben lenne, m nem szeretnék olyan elkényeztetett hisztis gyereket, m az egyik unokahúgom, erre tegnap 1,5 órán keresztül nem tette le, s rázogatta. Nagyon kiakadtam rá. De ez csak egy kis dolog abból, amit művelnek velem. És természetesen addig semmi probléma nem volt amíg terhes nem lettem, na akkortól 180 fokos fordulás...
Ráadásul jövő szombaton Zoli bálba akr menni, és h majd az anyja vigyáz a gyerekre, mondtam h azt tuti nem, Nem tudom mi fenét csináljak...

Andi! Maja kis tündér, ahogy segít mindenféle házimunkában!

Ne is említsétek Marsi Anikót. Mindig is nagyon "szerettem", és különösen akkor lett a szívem csücske, amikor az egyik újság azt írta, h ő saját maga vágta el a köldökzsinórt. Anyira irritáló nő, de természetesen ő szent és sérthetetlen szuperanya.

Bocsi ha kicsit hosszú voltam :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

zsófi, lemaradt: 3. gyerkőc lelkileg már most is vágyunk rá, viszont fizikálisan kipurcannánk :lol:
szabi pocakosan egy boszi megmondta, h 3 év múlva kislányunk fog születni. mi 5 év múlvanra tervezzük......majd 2010ben meglátjuk...hihi...

marcsi tonhalas nyammmmmmmmmmmmmi
ha lesz időm, teszek fel még én is újakat!

teri
majd írok
Vendég

jó reggelt!

nálunk éjjel buli volt. mármint olyan szempontból hogy a teraszon a 10 tujából 6 összevissza van a kertben, a székek is meg még néhány dolog ami kint volt..
kicsit fújt a szellő éjjel :P :P :P :P
érdekes én meg felkeltem fél 5kor, hogy na mi van, Lizus nem is kel fel??? :P :lol: :lol:
de ő 7ig békésen alukált.

kérdeztétek miben ül, az egy hatalmas piros tölcsér!
egyensúlyérzék fejlesztő, meg sok minden egyben.
kaptuk kipróbálni, aztán ha tetszik, benevezünk egy sajátra :)
a nappaliból úgyis már csak a bordásfal hiányzik, van nagylabda (2), gördeszka, billenőlap, polifoamok, pléd, egy járókányi játék... :?

mondtam is apának kinőttük a házat :P :P :P :P :P :P :P

Hát a Beni és Maja képeket komolyan mondom, vagy 5ször megnéztem tegnap!
annyira szépek!!! Beni valami hihhetetlen pasi, a kádas pancsolós képe megint nyerő :wink:
Maja meg olyan cukkancs ahogy ott spurizik anya körül a konyhában h megőrülök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi az invitálást amúgy Anzsi, Andi :wink: valamikor lehet h élek vele, csak jövő héttől már gázabb, mert újra lesz Margit-gyógytorna is (eddig 1 hónap nem volt itthon), így H-dévény, K-fejlesztő, SZ-dévény, CS-dévény, P-HRG kontroll + emellé heti 4szer itthoni HRG torna !

ühüm.........

Niki írtam a wiwre tegnap gyorsan amikor láttam, de ide is hogy engem érdekel nagyon a kanapé! meg az asztalok!
privizzünk róla!!! de mingyá megnézem a wiwen írtál e. :wink:

anyós sztori :? :? :? nekem ez nagyon furi és nem tudok hozzászólni, mert nálunk annyira nincs ilyen..!!!
el sem tudom képzelni hogy egy ember hogy viselkedhet így, mi viszi el eddig???????? de mindenképp Csabidnak kell ezt rendeznie vele!!!!!! ha ő nem erős és nem teszi meg, akkor ez egész életetekben így lesz - na ilyet sokat hallok magam körül...

elküldöm nehogy úgy járjak h elszáll....
lmkata

jajjjj NIki nekem meg azt mondták tegnap, hogy nagyon termékeny időszakom van, és ilyenkor vagy egy kislélek várja hogy jöhessen, vagy gondolatok, ötletek szintjén figyeljek oda, mert most nagyon hasznosak lehetnek...
háááát mondom most kezdtem a fogigátlót szedni, úgyhogy pusszantom a kistesót és velünk van, de később várjuk majd őt :roll:
az utóbbi meg durva, mert mostanság én is nonstop ötletelek és tervezgetek :wink:

új védőnőnk van (szerencsére , a régi egy barom volt), és 4 gyereke van, 3-5-7-9 évesek! lány-lány-fiú-fiú
na ez milyen??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

azt mondta 10 éve már otthon volt, és most kezdett újra dolgozni.

hááááááááááát nekem azért egyben 10 év sok lenne. nagyon-nagyon sok. :?

amúgy szidhatjuk a magyar modellt, hogy 3 évig kell otthon lenni, mert másképp rossz anya vagy... mondjuk sztem manapság ez egyáltalán nem így van, főleg hogy ezzel h a 3. évben lószrt sem érő pénzt adnak nyílván nem arra akarnak ösztönözni h maradj még otthon....
de én azért nem szeretném azt mint külföldön, hogy a gyerek 3 hónapos aztán bye-bye tessék menni dolgozni.

így jó ahogy van, és ezen belül meg mindenki eldönti h akar / TUD -e otthon maradni vagy muszáj visszamenni a munkába.

és sztem mondjuk alapból kevés a jó munkahely, ahol megbecsülnek, emberszámba vesznek és nem egy igáslónak néznek, és ha felállsz a munkaidőd végén, még meg is rúgdosnak érte h miért nem maradsz tovább.

szal amíg alapból itt tartunk, várhatjuk h az anyákra nagyobb tekintettel legyenek.
de hallottam már néhány ilyen helyről - Marcsi nálad is azért rendesek voltak, meg van egy ismerősöm, Zsófi mondjuk sztem neked más, mert nem multi-szférában vagy - ez alapból más.
lmkata

teri
sztem a férjednek illene megkérni az anyukáját, h tartsa tiszteletbe a te/ti nevelési alapelveiteket, azaz nem szeretnétek hozzászoktatni az állandó ölbenléthez. mi is hasonló elveket vallottunk/ vallunk mindkét gyerkőcnél, de nagyszülőknél ez mindig befellegzett és vhol érthető is, h egy kicsit kényeztetni szeretnék. sztem azért ettől nem lesz hisztis egy gyerek...vagy mégis? majd meglátjuk...anyum is állandóan ölbeveszi ákost, aki már nagy cula, mert jó a lelkének / lelküknek :lol: én nem bánom. azonban komolyabb nevelési alapelvekben tényleg fontos a következetesség nagyszülők részéről is.
ha már vigyázott anyósod a picire napközben, és egymásra tudnak hangolódni, akkor nyugodtan rábízhatod éjszakára is, h elmehessetek a bálba. de amiket írtál, h alapból rossz a kapcsolatotok, ezt igy csípőből kizártnak tartom :oops:
hát nehéz tanácsot adni, de egy biztos: csak akkor bízd rá a gyermekedet, ha nyugodt szívvel teszed és BÍZOL BENNE! (én ezt tenném)
a bál meg ha annyira fontos az uradnak, akkor elmehet egyedül is, nem? :lol: aztán ha "elengeded", nagyon hálás lesz és sprintelni fog haza a kis családjához :lol:

kata:
olvastam és válaszoltam is neked az iwiw-en + mailt is repítettem a képekkel, de azóta fel is tettem a képeket a profilomba, mert sokan érdeklődtek és nincs arra kapacitásom, h mindenkinek egyesével küldjem a képeket...
hűűűű, ki mondta ezt a termékenységi istennős időszakodat???? bosziztál te is??? :P :o :lol:
fogamzásgátló? hűűű, vigyázat, mert nekünk ákos úgy érkezett meg és akkor pont én is a termékenységi istennős korszakomat éltem... lelkileg. azóta hiszek abban, h a lélek ereje mindennél erősebb :lol: :lol: :lol: és mennyire fantasztikus, h igy alakult!!!!
okos nődokikról meg csak annyit, h régebben egy alapos hormonvizsgálat alapján azt mondta több nődokim, h ha majd babát tervezünk egyszer, tuti nehezen fog összejönni és kezelésekre kell járnom, ui az eredmények alapján nem egy termékenység nagyasszonya vagyok....aztán ákos váratlanul megérkezett, majd szabi rögtön az első "próbálkozás" ( :lol: :oops: ) után kibélelte magának a kis kuckóját 9 hónapra :lol:
szóval????? :oops: :roll:
kíváncsi vagyok, h a 3. gyermekünknél hogy alakulnak a dolgok!!!
Vendég

Niki köszi igen aztán láttam utána a wiwet csak már nem tudtam írni.
de írtam is azóta... na ezt jól megbeszéltük :)
nagyon nagyon tetszik az a kanapé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:

juhujjjjjjjjjj fog.gátló, Ákos érkezése, termékenységi akármi... :?
no akkor dupla védelem legyen inkább vagy mi? hihihi
mert nekünk most tényleg nagyon nem a legjobb egy babácskához....de aztán meg ha akar, úgyis jön, és akkor amikor kell...

Marcsi kedves, azért remélem nem komolyan gondoltad hogy egy több millás kütyüt ajánlgatok jószívvel amikor itt majdnem mindenki épp gyeden (vagy min) van... meg amúgy is... :roll: :?
mert akkor eléggé félreismersz :roll:
de ha már érdekel, szívesen elárulom, hogy 140 000 Ft volt. :wink:

ez az idő!!!!!!!!!!!! közhelyes téma, de szerintetek meddig fog még fújni a szél??????? már 1 hete fúj.....

ma délelőtt banánt ettünk Lizivel. én tartottam neki, ő meg harapott belőle, majd csócsa.. úgy ízlett neki és ettől most nem is öklendezett! mint a darabostól egyébként... :roll: szóval király! 8)
lmkata

már ha érdekel bárkit is itt Nikin kívül :wink: :wink:
:roll: :roll: :oops: :oops:

na szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lmkata

kata
az iwiwre válaszoltam, mert a levelezésem átmenetileg nem működik.

hűűű de elvannak tűnve a többiek :roll: :cry:
mondom én, aki nagy ritkán jövök :lol: apa most ezerrel festi a leendő szobáinkat, ill. pakol......a srácok meg maratonikat alszanak :lol:

fogalmam sincs meddig tart ez a szeles idő, de már nagyon vágyom egy napsütéses szép napra, h ne síkabátba kelljen kimenni...

de jó, h összejött a banáncsócsa.....fincsi is az! ákos most taposta szét a nappali szőnyegén az ővét......... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok, én csak bekukkantottam ide... Jánosban született Andris kisfiam két hete, aranyos kis babóca, csak mostanában kezd kinyílni a csipája , egyre kevesebbet alszik napközben. :shock: AMin magakadt a szemem: mi is igyekszünk nem felvenni, ha sírogat.

Stellina, nektek bejött? Mert Andris két nap alatt úgy rákapott a karban levésre, hogy úgy érzem vissza kell fogjuk ebben. Ugyanakkor minden :evil: szakkönyv azt írja, vegyük fel, ha sír, nyugtassuk meg. Rossz anyuka vagyok, ha tényleg csak végső esetben veszem fel?
medveme

Niki oké nézem ;)

medveme,
ilyen picúron még nem hiszem hogy a csipája nyílt ki a babádnak, gondolj bele eddig 9 hónapig bent volt a meleg pociban, most meg...????
szóval nyílván te érzed, de olyan hamar elröppen ez az idő... :roll:
szerintem most még nem azon van a hangsúly hogy rákap a karbanlevésre, hiszen most neki még másról szól a világ. 2 hetesen azért még nem rafkóznak a bébik...
Stelllina kisfia már jóval idősebb, ezért merült fel benne a kérdés.
:wink: de persze ez megint csak a saját véleményem :wink:
lmkata

jajjjjjjjjj recept-topik?????????????
már itt sem vagyok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jajj nekem, a tv-ben is épp egy riport megy arról, hogy készül a baklava. nyamiiiiiiiiiiiiii ;)

ui.: jó 5let volt a kajatopik! ;)
lmkata

Életjel!

November negyedikén meg volt Ákos keresztelője, hetedikén kontrollon voltunk.
Keresztelő kitűnően sikerült.
Kontroll: Picit csökkentették a gyógyszeradagot, mert javult Ákos állapota.
Szavak helyett kép:
DÍSZMAGYARBAN / keresztelői ruha/
Kép

puszik

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

de jó, h jöttél szilvi!!!! már komolyan kezdtem aggódni értetek!!! nem ér igy eltűnni, és semmilyen üzenetemre nem reagálni :evil: :roll: :cry:

ákos meseszép, a ruhája pedig megszólal.... :lol:
ha lesz egy kicsit több időd, akkor az életjelen kívül bővebben is mesélj magatokról!!! H I Á N Y O Z T O K !!!!!!

kata
mindjárt megyek én is az iwiw-re, csak ált. itt kezdek 8)
az új avatar nagyon klassz!!!!

medveme
először is isten hozott itt! ez az ölben ringatásos probléma igazából prucinál merült fel. szabi kisfiamnál aki 4 hónapos nem nagyon gondolkozom még azon, h azzal h ölbeveszem, elronthatom.....sőőőt. mindennek megvan az oka, amire szépen lassan rájövünk mi anyukák. nekem sokat segített, h csendben figyeltem/ figyelem őket. olyan új nekik még minden ebben a világban, érthető h egy meleg szeretetteljes ölelésre vágynak :D
Vendég

zsófi, anzsi
nektek van ikeás etetőszéketek? tudnátok képet feltenni? + az árára is kíváncsi lennék! köszi
Vendég

S/Niki: mióta megírtad az sms-t tervezem, hogy felhívlak és mire észbekapok újra este van. Ma tuti hívlak!!!!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Szilvi! Jaj de jó h jobban van Ákos! Gyönyörű szép kisfiú és a ruhája is nagyon szép!

A ringatás azért persze nálam is megvan, mert rengeteget veszem fel Petrát, csak azt nem szeretem ha egész nap kézben van. Sajnos ő már rájött arra, hogy ki lehet bulizni a felvételt egy kis hisztivel. Csak hát én a hisztinél nem veszem fel. Nekem két unokahúgom van, az egyik keveset volt kézben, a másik viszont rengeteget, és ő hisztis is. Lehet h nem ettől, de mindenki erre fogja és én szeretném ha Petra nem ilyen lenne, m baromi nehéz vele.

Arra a bálra én nem akarok elmenni, m nem bízom anyósomban. Nem éreztném ott valami jól magam, és állandóan az órát figyelném h menjünk már haza. Tudom, ez nagyon csúnya dolog, de ő semmiben nem ért velem egyet nevelés szempontjából, kezdve a tápszer adásával. Szerinte az tök felesleges és neki sem volt elég teje, de valahogy kihúzta és 3 hónaposan már húst adott a gyerekeinek, és nem érti h én miért nem vagyok hajlandó ugyanezt csinálni.

Teri

KépKépKép
pruci

Szilvi: Gyönyörű Ákos keresztelőruhája!!! Nagyon jó ötlet hogy ilyet választottatok. Lehet kapni vagy varrta valaki? És mi az ami még gyönyörűbb a ruhánál is. Hát aki benne van!!!! :wink: :lol: Örülök a jó hírnek! Igy tovább!!!! Erős kis krapek a te fiad!!!

Kata: Banáncsócsa az jó kis délutáni program! :lol: Be is iktathatjátok rendszeres elfoglaltságnak. :lol: :lol:
Szelet én is nagggyon úúúútálom! Én fura mód még az esőt szeretem és nem zavar a borongós bús idő, de a hangos szél az kellemetlen! El vele! És nézzünk csak ki az ablakon! SÜT A NAP!

Na most mennem kell, szülinapi buli van. Nem az enyém, pótlányomé (Beni féltesója).

Szép Vasárnapot!

Edu: Fiúk meggyógyultak???

Kép
viky30

Sziasztok!!!

Kata, szuperjók az új avataros/vonalzós fotók!! :wink:

Receptes topik jaj de nagyon jóóó!!!!!!! Mindjárt megyek, bekukkantok, úgysem tudom, mit főzzek ma :roll: :wink: .

SZILVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ákos egyre gyönyörűségesebb!!!! Az a díszmagyar.....eláááájulok :D
Szuper,hogy javul Ákos!!!! jaj de jóóóó!!!! :wink:

S.Niki: nekünk is Ikeás etetőszékünk van kb 2 hónapja (előtte P.P.volt).Lehet kapni hozzá betétet is.
(nem volt 3000 Ft):

Kép

KépKép
logi

..szóval a szék volt 2900 Ft körül + a tálca kb 1000(??)Ft.
logi

Igen, pontosabban a szék 2.990, és a tálca 1.000, és a támasztó párna hozzá 995 Ft.
Nekünk is az van, és nagyon nagyon szeretjük!!!!! Csak kicsit sok helyet foglal, mert szélesen állnak a lábai (de legalább jó stabil) és nem is összecsukható.
De nem cserélném el!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi: komolyan mondom, hogy ma este jártatok a fejembe, hogy már megkérdezem mi van veletek, mert már egy hete volt Ákos keresztelője, és már olyan kíváncsi voltam a képekre!!!! De megelőztél. :lol: Ákos nagyon jól fest a díszmagyarban. Igazán fess nagy pasid van!!!!!! És milyen komoly benne.
És olyan nagyon nagoyn jó, hogy jobban van. Csak így tovább kicsi Ákos!!!!!!!

Kata: tényleg nagyon jó lett az avatar, meg az új vonalzó, meg a Lizu kép a vonalzón. Mindig meglepsz minket!!!!

Zsóka: Marci milyen komolyan vizsgálgatja a széket. :lol: :lol: Látszik, pasi!!! Műszaki érzéke van. :wink:

Marcsi: akkor ez már reklámnak számít??? :wink: :lol: Szeressük!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Jó reggelt Mindenkinek!

Kész vagyok. Emma mostanában éjszakázik. Nagyon sokat fenn van. És egyszerűen nem tudom, h. miért.
Általában cicin nyugszik meg, de nem tehetem minden órában mellre. Ezt egyszerűen már én nem bírom. Az h. szinte óránként felkel és keservesen sír, és feszeng....lehet, h. a szelek bántják. Hát nem tudom. Pár napja szedek a köhögésre gyógyszert, de én hülye elfelejtettem megkérdezni, h. szoptatás alatt is szedhető. Tegnap jutott eszembe, h. lehet nem lehet. Szóval még az is lehet, h. attól nem tud aludni. Passz. Vagy a foga? Két napja napközben is olyan nyugtalan, nyűgös. Lehet, h. azért, mert éjjel nem tud jól pihenni.

Kép
niki30

sziasztok Lányok!
semmit nem olvastam vissza, este próbálok jönni, de ezért jöttem:

MARCIPÁN DRÁGA NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

SOK SOK PUSZI!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

na meg en is vagyok am..
:D
latom, nekem nagyon jo kislanyom van..kepzeljetek, este 10 kor aludt el es negyed 5kor kelt hajnalban enni..tegnapelött pedig ejfelkor aludt el egy hosszu hiszti es nyügi utan es reggel 9kor keltettük fel szopizni ez nem semmi, nem? :shock: :wink:
amugy minden ok, mindjart jönnek öcsemek latogatoba
Vanibaba amugy össze-vissza szopizik mennyiseg szempontjabol, a rekord eddig 90ml, de van, hogy csak 20at sikerül neki..az erejetöl függ :?
az elöbb szopizas közben akkorat puzott, hogy ö maga is megijedt olyan edes volt, felriadt a pukira..aztan pelenkazas közben lepisilte anyut..na bravo kis mehecskem :D

ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :shock: :D

nagyon szarad a böröm, olyan, mintha vedlenek :?

most mennem kell, tergetes es vendegseg..

nagyon kellemes napot mindenkinek,pusszancs
Vendég

köszi lányok a gyors választ az ikeás székkel kapcsolatba. pont ezt szemeltem ki az ikea honlapján, de elbizonytalaínott, h nem volt hozzá tálca, párna...viszont tőletek megtudtam, h mindezeket extra meg lehet hozzá vásárolni. szuper! eladtuk ákos l.rossi székét és helyette tuti h ilyet veszünk + majd szabinak is ilyen lesz, ha elérkezik a főzelékes, gyümis idő. :lol:

niki
a levegőben is lehet vmi, mert szabi is sokat nyűgösködik éjszaka, alig alszunk...de én mi már egész jól hozzászoktunk. igaz 9kor sprintelünk is az ágyba :lol:
hááát gyógyszer tájékoztatóját okvetlen nézd meg, de a dokid nem tudta, h te szoptatsz????

MARCIPÁN MA NEVENAPJÁT ÜNNEPLI?! meglátszik, h a névnapos naptárunk már az egyik doboz alján csücsül :oops:

ÉDES MARCI! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKED ÉS EGY NAGYON FINCSI SZÍVECSKE SZAMOS MARCIPÁNT KÜLDÜNK AZ ÉTEREN KERESZTÜL!!! :lol: :lol:

zsóka
van egy másik spenótos receptem, ami hasonló mennyei mint a köleses. hátha az is ínyére lenne a kis marcipánnak! igykeszem feltenni a receptes topicba!

szilvi
3 után hívhatsz nyugodtan, mert most telcsi lenémít és ugrok az ágyba, h a srácok is alszanak.

sok-sok cupp mindenkinek
Vendég

Hahó Mindenkinek!

Visszaolvastam, de nincs sajna időm reagálni mindenre... :(

Basszus szakad a hó!!!!! :evil: :evil: :evil: Kb 1-kor indultunk el az Árkádba mondván sétálunk egy kicsit (ugye baromi közel van hozzánk) + nézek magamnak téli kabátot. Amikor indultunk még csak havas eső esett, erre hazafelé már szakadt a hóóóóóóóó! De durva!!!! Jól szétfagytunk!!! Persze Tarek nem, mert ő jól be volt öltöztetve és aludt végig hazafelé. :) Kabátot meg jól nem találtam! :( Ez mindig így van!!!

Niki, S/Niki, Andi és mindenki más, akinek nem alszik éjjel a gyereke!
Képzeljétek nálunk detto ugyanez van!!!! Már kb két hete ez megy! :shock: :shock: :shock: Azt hittem nálunk azért van, mert ugye hazajöttünk anyuméktól + az óra visszaállítása stb. Mostmár szinte biztos vagyok benne, hogy a fogak miatt. Kb 1.5 óránként kell szegény Tarekhez felkelnem. Nálunk ugye nincsen cici, így ő nem azért sír, viszont attól nyugszik meg, ha kiveszem és odaadom neki a cumiját. Mondjuk Hál'Istennek alig pár percig vagyunk így, aztán zsupsz vissza az ágyikóba. De sajna egész éjjel ez megy!!! :( Aztán hajnali 5-kor már fel is kel. Cserébe viszont napközben jól alszik. Kár hogy olyankor nekem 1001 dolgom van és én nem tudok lepihizni! :(
Ja! És már megintnem hajlandó "normálisan" enni a fiam! :( Szerintetek lehet az, hogy a tápi sokkal-sokkal táplálóbb és azért nem kér annyit, mint régebben az anyatejből??? :roll: :roll: :roll: Csak mert most nem úgy tiltakozik, mint régen, hogy dühből, hanem szimplán kilöki a nyelvével a cumisüveget és mosolyogva néz rám. csak akkor kezd el ordítani, ha én nem veszem tudomásul, hogy annyi elég volt neki, hanem próbálom még adni neki. :oops: :oops: :oops:
VÉLEMÉNY?????

Elküldöm...

fatima

Niki, ez egy recept nélküli gyógyszer. Nincs a dobozban tájékoztató, vagy csak ki lett dobva.... :roll:
De abbahagytam, hátha az zavart be. Vagy lehet fejlődési ugrás is, nem?

Fatima, szal, nálatok is ez van. Totál tanácstalan vagyok és azt várom, h. majdcsak elmúlik ez az állapot.
Ma vettünk neki jó kis recés cumit. Igaz nem cumizik, de kipróbáljuk, hátha beválik.

Ma vettem neki csőrös poharat is. Előbb utóbb úgyis kelleni fog.

Fatima, szerintem ha ő kilöki, h. elég, akkor elég. Akkor annyit kívánt. Ne erőltesd. Legyen bekészítve kellő mennyiség, de ha nem kér annyit, akkor ne add neki. Néha én is elcsodálkozom, h. ennyi elég is volt a gyermekemnek, dehát csak tudják, mennyi elég:)
(nem akartam okoskodni). Én is pont olyan tanácstalan vagyok sokszor, mint Te, vagy bármelyikünk.

Kép
niki30

Na és akkor megpróbálok reagálni mindenre!?! :)

Kimozdulás!!!
CSÚÚÚÚCS SZUPER VOLT!!!!
Végül "csak" a vacsira futotta az én erőmből. :) :oops: :) A kedvenc éttermünkbe a TRÓFEÁ-ba mentünk. Mindketten nagyon imádjuk!!! Komolyan mondom csajok olyan volt az ott töltött 2.5 óra, mintha kb az első randink valamelyikén lennénk! :lol: Tudni kell, hogy amikor mi megismerkedtünk Salimmel a mi kapcsolatunk nagyon lassan és igazi udvarlós módon alakulgatott. Nem rohant le és nem akart azonnal ágyba vinni. :shock: :lol: :lol: :lol: Rengeteget beszélgettünk és úgy tűnt, mintha sosem fogynánk ki a mondanivalóból. Aztán persze 4-5 év után már nem járt a szánk annyit amikor mondjuk elmentünk vacsizni. Nyílván azért mert együtt élve mindent megbeszéltünk napközben és nem voltak "nagy" híreink egymásnak. És most megint annyit beszélgettünk! Totál ki voltunk egymásra éhezve!!!! :) Lehet, hogy ez most furin hangzik nektek, de sajnos amióta Tarek megszületett nekünk nagyon-nagyon kevés időnk jut egymásra. Én rendszerint megyek aludni miután Tareket leteszem. Így hát amikor végre lenne időnk egy kicsit egymásra, sajnos én már holtfáradt vagyok és bezúgok az ágyba!!! :(
Na szóval nagyon jól éreztük magunkat!!!! :) :) :) Én nemmentem tovább, mert 1. azért éreztem, hogy aznap is hajnalban keltem, 2. a gondolataim szinte minden percben itthon voltak annak ellenére, hogy jó volt lazítani!!! :)

Kata! Egyetértek veled kimozdulás téren! Kell is az a szülőknek, különben meg van az esélye, hogy eltávolodjanak egymástól!

Evu! Nagyon szépek vagytok!!! :)

Viki! Jó olvasni a soraidat! És nagyon örülök, hogy Benivel minden kezd más lenni és hogy minden olyan jóóóó! :) Már én is várom azt a korszakot!!! :)

Ediske! Hogy van mostanság Luca??? Remélem elmúlt a nyűgösség! Az éjjelekhez külön gratula!!! Párod amúgy mit zenél???

S/Niki! a mi víztisztítónk asszem 60 000 Ft. Majd feldobom a weboldaluk címét!
Anyósodra inkább nem reagálnék.... :evil: :evil: :evil:

Edus! Ugye mára már meggyógyultatok??? És amúgy mizujs veletek??? ha lesz időm, írok majd mailt, hátha te is tudsz válaszolni! :roll: :)

Klári! Milyen jó nektek!!! Irigy vagyok, hogy ennyit utazgattok!!! A wellness nyereményhez gratula!!! :)

Szilvi! Ákos nagyfiad gyönyörűséges!!! A rucija is nagyon ott van! A gyógyuláshoz további sok sikert!!! Mennek a drukkok ezerrel!!! :)

Minden baba, azaz: miniLizi, Beni, Maja, Ákos (ha bárkit kihagytam ezer bocsi) nagyon édesek!!! :)

Marsi Anikó + az ehhez kapcsolódó témához: Zsófi veled értek egyet!!! Azt leszámítva, hogy én nem mennék külföldre. mert ott aztán tényleg vissza mennek a nők dolgozni, ha tetszik, ha nem! Itt meg ha valaki arra tart igényt, hogy otthon babázzon 3 évig és ráadásul megteheti, akkor szíve joga. Engem mondjuk az zavar piszkosul, ha valaki azért pottyantja a gyerekeit sorban egymás után, hogy otthon maradhasson. Sosem szülnék azért hogy ne kelljen dolgoznom! Én szerettem a melómat és sikeres is voltam a szakmámban. Azért szültem, mert vágytam egy babára! És azért megyek vissza dolgozni amikor Tarek 1.5 éves lesz, mert 1. kell a pénz nekünk is, mint sokaknak, 2. mert igenis jól fog esni felnőttek közt lenni és folytatni az életemet. Mert a gyerekvállalás számomra nem egyenlő azzal, hogy onnatól semmi más, csak anyaszerep! És ettől még semmivel nem leszek rosszabb anya annál, aki otthon marad 3 évet. Annál meg pláne jobb vagyok, aki csak azért szül hogy otthon maradhasson!

Na röviden ennyi!!! :)

fatima

Niki! Nem erőltetem!!! Már nem! Elfogadtam, hogy annyi elég neki!!! Most arra leszek kíváncsi, hogy ha ma lemérjük és a jövő héten végig csak tápit fog kapni (fagyasztott anyatejet nem) és cak annyit amennyit ő kíván, akkor mennyit fog gyarapodni. Mert ha jól gyarapszik, akkor neki ennyi elég. És akkor minden OK!!! De lehet, hogy a fogzás zavar be ide is!!! A franc se tudja! :)

fatima

Fatima, igen, sokszor nem tudjuk mi a fene zavar be....
A lényeg, h. gyarapodjon szépen. Mi sem eszünk sosem egyforma mennyiséget. Náluk is több tényezőtől függ az étvágyuk, gondolom.

Jajj, tényleg ti voltatok vacsizni. Örülök, h. jól érezted magad és kikapcsolódtatok. Elhiszem, mennyire hiányozhatott azért, h. kettesben legyetek Salimmal és egy jót trécseljetek. Ezek szerint úgy mint régen. Vagyis valahogy úgy. Ez milyen jó is tud lenni.
Én folyamatosan "pofázom" itthon, már elnézést, örökké jár a szám, elmesélek mindent Ferinek. Már sokszor az az érzésem, mennyire fárasztó lehetek szegénykémnek, de szerinte nem. Háhh, vagy csak azt mondja.

Kép
niki30

Niki! Jaja nagyon jó volt apázni egy kicsit! :) Amúgy én is nos-stop motyogok neki onnantól, hogy hazajön, de mindig valami baba dolgot. Pl, hogy mit csinálta Tarek - mi újat tud stb. vagy hogy a szomszéd gyereke így vagy úgy. Szóval érted!?! Este meg amikor egy kicsit úgy felnőtt dolgokról beszélhetnénk, na addigra én már hulla vagyok. :( Most egy csomót nosztalgiáztunk és nem végig Tarekről volt szó. És az olyan máááás! :)

fatima

Igen, értem én, értem. Kell is bizony másról is beszélgetni, sőőőt. Nagyon is jól tud esni egész más dolgokat megvitatni.
Mi is sokat beszélgetünk. Vagy csak én beszélek? :roll: :lol:
Nem ám:)

Kép
niki30

Na csajok, pár elmaradt kép Debrecenből.

Így közlekedtünk a Da Vinci kiállításon.
Kép

Egy élményfürdős pillanat
Kép

És a befutó zenélő kiskutya. (úgy néz ki karira meglesz:))
Kép

Kép
niki30

Zsóka: nagyon boldog névnapot Marcinak!!!!!
No, itt van mellettem a naptár (anélkül nem tudok élni, szakmai ártalom), és nem vettem észre. Biztosan azért, mert nekem Marci, Marci, vagy Marcipán. Kár hogy ilyen névnap nincsen. :wink:

Niki: az uccsó képen harisnyás kispippin??? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: Micsoda kis husi lett Emmácska!!!

Fatima: a trófea az tényleg nagyon nagyon jóóó!!!! És milyen nagyon nagyon sok jó finomságot lehet enni!!!! Nyami!!! Jó lehetett kicsit kikapcsolódni. Elfelejtettem, hogy írtad e, hogy ki vigyázott addig Tarekra.

SNiki: azt nem csodálom, hogy kihasználsz minden percet a pihire. Jaj, a múltkor olyan jót nevettem azon, hogy úgy néz ki, csak ti költöztök, és minden más marad, vagy megy máshova. Persze így azért könnyebb, mint dobozokból élni. :lol: :lol: :lol: De izgi, lassan költöztök.

Evu: gratula Vanda alvásához. Használjátok is ki, mert nem biztos, hogy így marad. :wink: :wink: (vészmadárkodom, hogy ne legyen igazam)

Esett a hó. Mi meg kimentünk megfürdetni a kiscsajt a friss első hóban. No, azért ruhában, de csurom víz lett. Meg én is, mert apánknak valamiért mindig meg kell hógolyóznia engem. Mondtam, csak óvatosan, mert ha kék-zöld foltos leszek, akkor megyek a Fókuszba Marsi (Marci :wink: ) Anikóhoz, és árulkodok!! :lol: :lol:

Lányok, kitartást az éjszakákhoz:

ui.: Fatima, Niki milyen kis aktívak voltatok ma! :wink: Helyes!!!

Kép

Kép
b79andi

Niki: én már meglestem az iwiwen a kiállításos képet. Olyan édesek lehettetek, így sokan nagycsaládostul!!!! És ez a csoportkép.... Tükörből fényképeztétek??? Nagy ötlet!!!! És milyen büszkék a papák!!! Mindhárom fogja a babáját. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Olvasgattam az otthon szülünk és vitatkozunk (vagy valami hasonló) témájú topicot, mert a receptesben Zsóka szóvá tette. Hát lányok, ez nem semmi egy topic. Csak erős idegzetűeknek. Már sajnálom, hogy bele olvastam. Pumpóka hogy bírja????

Bocsi, de ezen most tényleg kiakadtam.

Kép

Kép
b79andi

látom tegnap este óta nagy a pangás..

voltam én, csak közben volt egy csendes idegösszeroppanásom szombaton hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és aztán apa velünk volt vasárnap így inkább megpróbáltam feltöltődni.

kicsit besokalltam szombatra, így apa d.u. már velünk volt, ezzel persze azt bevállalva h csúszik a lakás....

vasárnap konyhabútortervezés volt, ma meg reggel a.f.p. (tiszta lila lett a karom..) és samu megkata a 15. hós oltását. szegény malac. remélem azok a rémes mellékhatások nálunk nem játrszanak majd be??!!

ákos keresztelős és emma sellős képei nagyon tetszetek! tündérek!!!

életjel megvolt, jövök mostmár többet.
kerekpocak

Marci azaz kedves Márton!!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!

Kép

Kép
viky30

Zsófi: Nem csodálom, hogy kimerültél. Remélem jót tett a nap Csabával és azért a nagy teendők között lesz még ilyenre alkalom!! Drukkolok hogy a lakással is legyetek kész karácsonyig. Még 43 nap. Talán annyi elég.

És még valami:

Este ha Samu huncutszépkisfiad elaludt próbálj meg gyertyák közt egy meleg fürdőt venni, nekem sokat segít ha kimerült és hisztis napom van. Pocakosan is jól esett és hát mini Jónásnak is szüksége van rá!
Kép

Kép
viky30

Niki: Emmácska cukkancs mint mindig. Baráti társaságra irigykedem, tök jó hogy babástul is tudtok közös programokat szervezni. Éjszakákhoz kitartást!

Teri: Ne is menj el a bálba ha nem éreznéd jól magad, bár egy kis kiruccanás jót tesz kettesben (ld. Fatima), igaz nem ez a fontos most, de azért ha Apa veled akar menni azt is figyelembe kell venni. Más nem tud vigyázni Petrára?

Fatima: De jó hogy sikerült a vacsi!!! Trófeát mi is szeretjük, fú de rég voltunk. Pont egy éve karácsony előtt a névnapomon. Jó volt pocakosan egy nagyon enni. :lol: :oops: Tarek tuti nem éhes ha vigyorogva tolja el a cumisüveget. Tök édi lehet!! Tápszer tényleg laktatóbb.

S/Niki: Bababolt nagyon jól hangzik! Végeztél már piackutatást vagy alapból ismered jól a terepet és menne a dolog? Jó ötlet! Én is jobban szeretnék egy kisebb bababoltban vásárolni ahol ismernek és jók az árak. Valahogy nekem hiányzik manapság az ilyen jellegű kereskedelem. Csak a Brendon vagy a nagy áruházak vannak és kész, a kisboltok nehezen tudják felvenni a versenyt. Ha lenne egy bejáratott kis turi itt a környéken oda is rendszeresen mennék, de sajna nincs.

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?