A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Enikő: akkor azért kölöknek nem volt olyan nagy a trauma mint nektek, ha máris mászkál.
De jó, hogy ennyi lett csak a "következmény".
pussz

Kép
kissmanó

Manó: Igazából az a rengeteg vér volt az ami sokkolóan hatott rám :shock:
Szörnyű mennyi minden éri őket amíg felnőnek :cry:
Amúgy Violánál asszem várhatom, hogy tanuljon ilyenekből...nem fog. :cry: Olyan mint az apja volt kicsinek... azon is több forradás/heg/vágás....stb van, mint ép bőr! :roll: :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

manó: :wink: :lol: ...és akkor is felejthetőt... :lol:

KépKépKép
mütyürke

Enikő :)
Nem semmi Viola, kis eleven a lelkem. :lol: Egyébként a fejen-arcon van a legtöbb ér, ezért ott vérzik a legjobban az ember, akkor is, ha nincs nagy baj. :)

Annee :)
Tényleg, mi van Tömzsivel? A nagyfiaddal megcsináltatták megint a tesztet?

Emi :)
Anyós :roll: Nem szeretem, ha alaki nem a szemembe mondja, ha valami baja van, hanem másokat uszít rám. :?

Bence gyakorolja a hangját, visongat ezerrel. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ági :)
Ügyesek vagytok! :) Vissza kell mennetek még kontrollra? Mennyit hízik Ádám hetente?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nyunyika is náthás nem komoly csak folyik az orra.
éjjel olyan jól aludt hogy nem cseszegettem szippantással.
kapja az oscilot is napi 1-et.

Bridzsi

Kép
esztora

KINDERANDI NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!

Bridzsi

Kép
esztora

Andi, Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! Zsú és Marci

kispiskóta

Andi Boldog Születésnapot!

Kata:Valahogy majd egyeztetünk mikor legyen a mini a tali.Remélem még ebben az évben sikerül össze hozni. :wink:

Manó:Nagyon aranyosak voltak a gyerekek.DE viszont nagyon hideg volt.Amikor vége volt a felvonulásnak.Az oviba volt süti meleg ital.Egyébként ök az ovi körüli utcákba vonultak.Volt kis előadás Szent Martinról az ovónök adták elő.Nagyon jó volt .Ezt énekelték:Ich geh mit meiner Laterne und meine Laterne mit mir.
Dort oben leuchten die Sterne und unten, da leuchten wir.
Mein Licht ist aus, ich geh nach Haus.
Rabimmel, rabammel, rabum.Ime a képek: Kép Kép KépÈs akkor egy Beni: Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Bori adatok:Szül súly:3240 most 7200 Szül Hossz:51 Most:65:Gyermek neve:Benjamin.

hemej

Melinda: kössz a fényképes beszámolót, s a dalszöveget. Megkérdem ovónénitől, hogy ezt tudják-e.
az én semmi német tudásommal leragadtam ott, amit Edináék tanultak még 2004-ben, hogy
Laterne, Laterne, Sonnen Mund und Sterne.
Zseni vagyok, ugyi?
Azokat a lámpásokat a gyerkőcöknek készítették vagy vásárolták?
Nagyon klasszak, nekem tetszenek.

Beniről nem a mostani, hanem a 3 hós adatok kellenének. Az is megvan?

Kép
kissmanó

Andi: Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Bori, Emma: nagyon jó a táblázat! Köszi nektek érte!

Gurgi: képet a fejedről légyszi! Milyenek mostanában az éjszakáitok? Bejött a teamentesség?

Kata: jobbulást Egonnak!

Hemej: nagyon jók a képek!

Velünk semmi különös! Samu próbálkozik a hasrafordulással, de még csak félig sikerül, a feje még túl nehéz :lol:
és akkor én is küldök egy tesós képet
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Enikő: nagyon jók a képek! Puszi Viola bibijére! Nem lehet az ágyából kivenni 2rácsot, hogy ne másszon ki?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Manó:ezek a 3hós adatok csak mostaninak írtam.a héten voltunk 3 hós oltáson

hemej

ja, akkor jó

Kép
kissmanó

na, akkor most visszanéztem a Bori által küldött uccsó táblát, ahhoz képest Enikő és Melinda frissített. A következő anyukáktól kérjük akkor az adatokat:

Zsanett24, Ckat, Dikó, Mandarka, Zsuzsi**, Szücsi (apropó: nagyon el vagy veszve, tőled beszámoló is kéretik) és Marykiskacsa (ugyanaz vonatkozik mint Szücsire).

Ja, s 5 lurkót látok min. 7 kilával, s 6 lurkó min. 65 sentis.
Ez igen.

Kép
kissmanó

Enikő Zalánja és Bence a sereghajtók a tornasorban.
Ellenben lányom gavallérja vezeti a topplistát. Asszem magassarkú cipő után kéne nézzek, hamarosan Gáborka átnéz a Gréti feje fölött. Na, asszem a lány az anyájára ütött, aki már sosem éri el a 160-at sem.

Éhség van, mentem.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Andi! Nagyon boldog szuletesnapot!

Koszonjuk a gyogyulos kivansagokat. Tovabbra is rekedt es taknyos szegenykem. Ma mar ketszer szippantottam. Kezdi megszokni. Az ejszakat igy is atalussza, de hajnal korul mellenk kivankozik. Most is igy volt, es mellettunk aludt tovabb 6-ig.
Kedden mennenk PEKIP-re, addig remelem, meggyogyul.

Melinda! Jok a kepek. En sem tudtam, hogy mi ez. Nem volt nagyon hideg? Mi ki sem mozdulunk ilyen idoben. Vasarolni apa volt egyedul.

Brigi! Hasrafordalas. Egyszer Egon hasrafordult, mikozben oldalrafordulva bameszkodott. Jol felidegeskedett, mert uatalja hason meg mindig. Azota vigyaz, hogy ne forduljon at. :lol:

Meli! Az jo lenne. :wink: Beni-apuka, mondta, hogy szetnezne Stutgartban. Setalhatnank egyet ott es Anti megmutatja, ami erdekli. Meg a Merceds-muzeumrol volt szo anno. :wink:

Eniko! Olyan edesek a gyerekeid egyutt. Violan nem is latszik, hogy olyan rosszcsont lenne. Kis angyalka. :wink:
molkata

Hemej
cukik a lámpásos tesók

Brigi
Ezt a fekete hajó-szemű bandát! Odavagyok a feketehajú pasikért :D (bár uram barna, és Zalánom is világosodik, nem őrzi meg a gyönyörű sötét haját)

Andi
Isten éltessen! Azért babástól mennyivel jobb egy szülinap, nem? :D

Egon, Nyunyika,
Gyógyuljatok!

Tábláról: legalább Bori érdeklődését sikerült ismét felkelteni a topikunk iránt - már ezért megérte :wink:

Mi jól, ebéd fő, hó esik, fiam alszik, apa téligumit szereli fel :)

Kép
Kép
emma1976

Nenoke! Kicsit kesve, de nagyon boldog szulinapot!

Es ezt Andinak es Klarinak!

Kép
molkata

Enikő
a te képeid is szuperek!!!! :D

Kép
Kép
emma1976

Emma: köszi! A kép csalóka ám. Marci és Máré is inkább barna. Sőt, ha levágom a hajukat akkor szőkék :shock:

brigi73

Marcikat is éltesse az istenke Klári és Andi mellett!!!

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Bocs hogy megint zavargok! :oops: :oops: Nem tudom mi történt az iwiw lapjainkon. Tölem és Tömzsitől is egy csomó ismerős törlődött.:( Kérem hogy aki még méltónak tart rá hogy oda tartozzunk az tegye meg hogy bejelöl. Azért nem én jelölöm mert a visszautasítás nagyon szarul esne... :oops: Köszönöm. Lynia, Egcsi! Köszönöm az érdeklődést!:)

Andrea, Nenőke! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!
A Mártonokat is Isten éltesse sokáig!

Annee és Tömzsi
Vendég

Brigi!!
Lesz kép, jövő héten nyomatok. most elég tré a fejem :?
Teát nem ivott Samu egyáltalán. Tudod kapott párszor tápit de nem azért ébred. Szal tápit nincs, ébredés van. Ott alszik velem egy idő után így én is tudok aludni :lol:

Marciknak Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Brigi!
Aranyosak a gyerkőceid. Rád hasonlítanak mind egy szálig.

Hemej!
Cukker Beni, mint egy kismanóóóóó :lol:

Épp főzök megint de semmi extra. Mirelitből: sajttal töltött pulykamell, rántott hagymakarika, burgipüré, zöldköret, viszont délután sütök Braunit. Nyamika

Samu meg lapít a bébkocsiban :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi: tudom, hogy nem Samu itta a teát, hanem te a laktoherbet. Én ott tartottam, hogy ha te nem iszod, akkor jobban alszik. Ezek szerint az nem jött be? Az együttalvás nálunk is megy, én is csak így tudok picit pihenni!

Nenőke: Boldog szülinapot!

Zsú: Marcinak Boldog Névnapot!

brigi73

Brigi: Nagyon édesek a pasijaid :) Az összes :D Nem lehet sajna kiszedni a rácsokat :( Vagy átalakítjuk kisággyá, vagy marad így. Az a baj, hogy a bölcsibe se alszik sima ágyon csak rácsosban... Neki ez biztonságérzetet nyújt... Itthon se alszik el másutt csak a kiságyába... Jó ötlet a 2 rács kiszedése amúgy, ha szabadnapos lesz a párom megkérem nézze meg, hogy kiszedhetők-e úgy hogy a többi ne sérüljön...

Hemej: Szuperek a képek, klassz lehetett ez "felvonulás". Szépek a gyerkők :wink:

Manó: Ahhoz képest, hogy Zalán a sereghajtó a csapatban a súlygörbéje:

Kép

Tehát teljesen átlagos, jó ütemben gyarapodó béb a dárágám :lol: A többiek a túlsúlyosak :lol:

ceniko
Szeged

Enikő
De jó ez a görbe :D én is akarok!!!
szerintem Zalán is pont jó :D :D meg az összes baba :D

Kép
Kép
emma1976

Néhány ma reggeli kép, mentünk sétálni meg boltba:
Kép Kép
Huncut mosoly :)
Kép Bogim se maradjon ki :oops: Kép

ceniko
Szeged

ceniko
Szeged

Brigi!!
Jah, hogy én, ááhh ugyanúgy ébredt ha nem ittam akkor is. szal iszom :lol:
eccerűen hozzám akar bújni éjszaka. azt is megfigyeltem ha szorosan mellette vagyok az ágyban és nincs cicizés simán alszik..amint kicsit arrébb megyek mert mondjuk kényelmesebben szeretnék feküdni, rájön is cicizni akar..kész ez a kiscsákó :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Egyem, a kis édes, anyuci kell neki :lol: Mi is így alszunk, jól összebújva :lol:

Enikő: értem! Hátha apa meg tudja csinálni, mégis csak biztonságosabb lenne. Te hogy tudtad berakni a görbét? nekem nem engedi :evil:

brigi73

Brigi: át kell konvertálni JPG formátumba!
Ha nem tudod megcsinálni, lődd át, átformátumozom és visszaküldöm :wink:

Gurgi,Brigi: Tapadósak a Fiaitok :lol: Mi külön alszunk :oops: Így mindenkinek jobb!
Ma reggel 8ig aludtak a kölkeim mind egy szálig :) Olyan rendesek voltak :lol:

ceniko
Szeged

Szasztok Mamik!Nézzétek ma mit vadásztam Beninek az ebay-n.Igazából járokát kerestem.Ime az eredmény: Kép

hemej

Enikö:Akkor nekünk Norbi féle diétát kell el kezdeni :?: :shock:

hemej

Ilyen etetöszéket kap anyóséktól: Kép

hemej

Hemej: Klassz a karácsonyi ruci és az etetőszék is jó választás :wink: Norbi up-date? Tudnátok tartani a diétát? :lol: :lol: Sztem nincs az a baba akit lehetne diétáztatni,viszont ha tápszeres érdemes odafigyelni, nálunk Viola volt az és átestünk a paci túloldalára súlygarapodásilag... :cry: Mindenki azt mondta, hogy majd ha elindul lemozogja..hát nem mozogta le :shock: :x :cry:

ceniko
Szeged

hemej!

télapós szerkó! szuper! :lol:

kész a brauni. nyamm

no megyek mert jönnek a hugomék
torolve_20131003125716

Enikö:Igazad van.èn is nagyon gondolkozok hogy valahogy valamit tenni kell.Mivel mi tápisok vagyunk én szerintem nem fogom meg várnia a hat hónapot el kezdem majt a hozzá tápit.Sokan mondják nekem is hogy majd le mozogja.Szerintem lassan-lassan el fogom kezdeni ha betölti a 4-hónapot a gyümit.Tehát a diéta el van vetve. :wink: :D

hemej

Tegnap d.u. már semmi baja nem volt Dominak,biztos a sok gyógypuszi segített amit küldtetek,köszönjük.
pillangó7

Hemej: Viola súlygörbéje:
Kép
Na ez az ami miatt nem akarok ugyabba a hibába beleesni mégeccer! :(
Én is előbb fogok hozzátáplálni... :roll:

ceniko
Szeged

Nagyon édesek a babák,Bori tök jók a képek.

Gurgi kíváncsi vok a hajadra,a múltkori is tök jó volt mikor levágattad.

Szülinaposokat,névnaposokat isten éltesse!Aki betegeskedik jobbulást!Már nem tudom ki kérdezte,hogy kapott-e Domi gyógyszert,igen kapott Cecloretta a neve.

Jó ötlet az esővédő szélben is.Elmondanám,hogy a babakocsi csomagtartójában volt de eszembe nem jutott volna ,hogy feltegyem.Lehet kicsit hülyének néztek volna szikrázó napsütésben ha használtam volna.Pedig jó ötlet.Lábzsákot viszont használtuk.
pillangó7

Hemej én is pár napja adom Dominak a gyümit.A reszelt almát nem nagyon díjazza.Kicsit öklendezik tőle.Viszont a gyümölcspépet egyenlőre imádja.
pillangó7

Hemej: nagyon szép a ruci, és az etetőszék is jó!

Pillangó: Dominak jobbulást!

Enikő: nem semmi Viola görbéje :shock: Most hány kiló? Köszi a felajánlást de talán sikerült.
Samu görbe:

Kép

brigi73

Enikő: centi témában sereghajtóra gondoltam.

Kép
kissmanó

Samu hasrafordult :lol:

brigi73

Melinda: asszem ez az etetőszék eléggé fullextrás, reméljük a fiatalúr díjjazni fogja. Meg tesókat is szépen kiszolgálja.

Kép
kissmanó

felismerhető, hogy apa-lánya milyen folyóiratot nézegetett ma délelőtt?

Kép

Kép
kissmanó

Néhány friss kép
Kép
Kép
Kép

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?