Basszus én fel sem köszöntöttem a ma szülinap illetve névnaposokat! Akkor most megteszem!
Isten éltessen minden ma ünneplőt
Manó: Hja hogy a hosszára gondotál???

Amúgy ma itt volt barátnőm és együtt lemértük és 64 cm-t mértünk

Ahányszor mérték a dokinál,annyi értéket kaptak

. 2 hósan is 58 volt és 3 hósan is annyit mértek (közbe láthatóan nőtt a gyerkőc, hisz 68-as rugikat hordunk, van amiből már az is kicsi!) Hja a 3 hós oltás után is le lett mázsálva béjb, és a védőnő rácsodálkozott, hogy megint 58 cm? És közölte hogy akkor a 2 hós lett elmérve javítsuk ki. Úgyhogy átjavították a 2 hóst 54 cm-re

Úgyhogy fogalmam sincs hány centis a pasim

De mondom ma lemértük apánk kőműves colostokjával, avagy centijével és az bezony 64-et mutatott fejtetőtől talpacskáig (nem kinyútva hanem a sarkáig)
Hemej: Nálunk most szopi+tápi van! Viussal csak az volt (5 hós kora után) uhyanígy csináltam mint amit fentebb Kati írt, hogy ha megnyekkent cumisüveget dugtam a szájába hangtompítónak ( Viola nem cumizott sosem) Ő mindig elfogadta és szépen megdagadt

Most úgy csinálom, hogy szopi+tápi (90 tápit szoktam csinálni, de általában nem issza meg mindet kb 60at fogad el...) és közbe ha sír vagy nem tudom eldönteni mi baja, akkor teáztatom! Tea amúgy is kell neki a kaki gondunk miatt! De a 3-4 órát az EVÉSEK között igyekszem kivárni! Tehát Zalán naponta 5x eszik! Este az utolsó kaja úgy megy, hogy szopik majd fürcsi, majd megint cici és utána bepuszil 120vízből

tápit! Hja és reggel az első szopi után nem pótolok tápival, nem kell. Tehát Ő tápit naponta kb 4x kap!
Te hogy csinálod? Naponta hányszor és mennyiket adsz neki?