DÓRA és ANDRÁS és APUKA és KATIKA LEGYETEK EGYÜTT MIND NAGYON BOLDOGAK!!! Szép nagy baba! Várjuk a képeket róla!!!!
Ancsi: szuper, hogy lány lett

A hasbaszúrás megagáz én soha többé nem tenném ki magunkat ennek
Viszont miután nekem is gázos volt Kamillával az AFP cucc, fontolgatjuk az integrált tesztet az Istenhegyi úton...
Ríd: igen, az én saját bejáratú nagyim aki ilyen kedves, olyannyira, hogy tegnap "odacsábította" a párom, hogy sütött a gyereknek sütit, meg küld lekvárt és cserébe szerencsétlen Lackó több mint fél órát hallgathatta, hogy nagyi szidja a családom: Anyám, Öcsém, Engem

és magasztalja a nagybátyám családját! Ja és most fűnek-fának terjeszti, hogy szegény Kamilla milyen beteg??!!
Azt már ugye nem is mondom, hogy hiába mondtam, hogy a gyerek nem ehet tejes cuccot (margarinosat se) csokimáz van a süti tetején, amit nagyi margarinból csinál ugye és ő csak Rámát használ, meg is mondta ezt!
Tinu: Kamilla kb pont igy néz ki mint Tünci és látod őt meg éheztetjük és szegénynek arc nélkül kell felnőnie

Szóval Tünci is mint Kamilla is teljesen rendben vannak!!!
Kátya: nekem ez ütötte meg a szemem: 7 hósan áll akkor 70%ban diszes lesz??????? He?? Nekünk ilyet a Dévényes néni sosem mondott!!
Fejlesztő: mi azért mentünk, mert a homeós vénbanya dokink anno mondta, hogy ez meg az nem stimmol, figyeljem a gyereket. Aztán elküldött Edithez aki megmondta, hogy nem gáz, itt-ott le van tapadva az izom, de hamar helyre rakjuk! Egyáltalán nem éreztem pénzlehúzásnak miután havonta voltunk 1x összesen 3X asszem és utána egy telefont kellett még megereszteni amikor elindult. Ennyi. És sok otthoni torna volt, amit ded marhára élvezett. A kövi dedet azért szeretném elvinni Edithez (DENI!) mert mostmár nem járunk ehhez a homeósbanyához, viszont úgy ismertem meg a tornanéninket, hogy ő bíz ha nem lát semmit hazaküld majd minket. És én is olyan vagyok mint az anyákok többsége, biztos ami biztos! Ha anno Banyadoki nem mond semmit, akkor mi se jártunk volna Dévényezni. De egy csöppet se bántam meg a dolgot! Magamtól sose mentem volna ilyesmire!
Macs: igen Kamilla fossa a szót, ellenben teljesen önállóan nem tud még felmászni a csúszda létráján, szal én vagyok a biztosíték mindig mögötte. Füles meg felszalad a létrán, mintha mindig is ezt csinálta volna

De majd Füli is belejön a szövegelésbe és Kamilla is hamarost úgy szalad a létrán mint a kismajom...ez igy van jól!
Curse: ÉLJEN ADÉL! És az a torta nyamiiiii milyen ízű volt??
Kisün rólad nincs fotó amint a dobost majszolod??
Nuk: Neked egy ÓRIÁS
+
és hányszor de hányszor fogod még majd azt érezni, hogy tele a tököd az egésszel és lelkifurdi hegyek...ó ha csak magamra gondolok...
És igen a pasikkal KOMMUNIKÁLNI KELL, mert sajna ők csak a beszédből értenek, ez a hendikepjük
Votiv: enyém Apa hazajön és kockavárat épít a deddel, meg lovacskázik vele meg ilyesmi! De oltári szerencsém van vele, mert nekem ez volt az elvárásom vele szemben és ő ezt teljesíti is teljesen magától!
De pl ő se veszi a lapot, hogy simiznie kellene a lelkemet ha magam alatt vagyok, csak ha mondom neki
Ancsi: APám ez jó húzós doki hallod!!! És ezért a pénzért vártál két órát!!!
Tegnap én is két órát vártam

alig voltam pipa... még az volt a szerencse, hogy a szomszédék meglátták, hogy megyünk el és elcsaklizták Kamillát, hogy menjek egyedül, a gyerkök meg eljátszanak
És jelentem 9-10 hetes a Porontyom és vannak már kis végtagbimbói és ver a szíve meg minden oks és vasat kell ennem sokat és akkor a csillagok háborúja is megszűnik a laborleletemen

És és és olyan fura volt megint egy monitoron látni egy bébicseket aki az enyim.....meghatódóssmájli
Rylie