A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Era nem vagy egyedül :roll: :oops: Apa már jelezte, hogy egy kicsit sok amit veszek a teszveszen és a vaterán. De amikor olyan szépek és olyan jó áron vannak :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk Emmácska nagyon szép hajas baba :lol: :lol: :lol: Tényleg szép a szeme, de még változhat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lanyok!

HELP!!!!!

Nagyon aggodom, es nem tudom, hogy ez normalis, vagy valami baja van a kicsikemnek, de reggelente, foleg ha hason alszik es sokat, teljesen be van dagadva a felso szemheja.
Amikor eloszor jelentkezett, rogton elvittem orvoshoz, azt mondta, semmi baja nincs. De azota is van, ma pedig tenyleg nagyon duzzadt. Igaz, sokat aludt, 12 orat, tegnap 14-et... :shock: este fel 10-tol masnap fel 12-ig... :shock: De szerintem ez nem lehet az oka...
Segitsetek lanyok, szerintetek ez normalis?

Amire meg gondoltam, hogy hajnal korul elkezd szortyogni, mintha tele lenne a garatja, es nathas lenne, de aztan napkozben semmi.

Amugy semmi laz, jokedvu, mosolygos, nem sir soha.

Jajj...mi lehet? :cry:
Vendég

Lányok, nagyon köszi Mindenkinek az együttérzést, nagyon jólesik! Bennem is Ti és a férjem tartjátok a lelket, no meg az a tudat, hogy előbb-utóbb a hasfájásnak múlnia kell... remélem, mielőbb (bár nem sok erre utaló jelet látok), és nem tart el mondjuk Ádi féléves koráig.
Az éjjel vegyes volt, férjem szerint a sok sírás mögött azonban nincs mindig hasfájás. Én már annyira belefáradtam, hogy nem tudok különbséget tenni és ugrok, ha valami van. Most épp nyugi van, nem tudom, meddig. Az a rossz, hogy ezek szerint Ádi szervezete valamennyire hozzászokott a papaverines oldathoz, más meg nagyon nincs, Gripe Watert nem szívesen adnék (írtátok, hogy nagy bukásokat okoz), meg nem is tudom, hogyan diktálnám bele, állítólag nem édes... Erről jut eszembe egy kérdés:

TI TESZTEK CUKROT A (BÁRMILYEN) TEÁBA?

Én nem akarnék a kamillába, de a múltkor is kiköpködte (még a forralt vizet is, mert nyilván az sem olyan édes, mint az anyatej v. a papaverines oldat).
Drukkoljatok, hogy jó napjaink legyenek, létszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

Hajni, az adatok
Eszter (nektarin) 39 + 2 hét, Róbert Bálint, 3225 g 54 cm, császár Sote I.

Granda, egy kórházban szültünk, én is abban az őrzőben voltam, bár hála istennek éjjel 1/2 1-től másnap reggel 9-ig.

Gremese
Robesznak is baj volt a szemével, kamilláztam, nem múlt el, szegénykémnek folymatosan összeragadt, kihívtuk az orvost, kőtő-hártya, azt mondta forralt lehűtőtt vízzel törölgessem, és kaptunk szemcseppet, gyönyörűen elmúlt, akkor nem vittem sétálni egy jó pár napig, de szép lett hamar
gipsz készlet
www.brendon.hu, de tényleg drága
vagy a www.kezeslabas.hu itt is drága el lányzó csinálja jópofa
Mi nem is kaptunk beutalót koponya és hasi uh-ra, no majd megkérdezem.

Irina! Drukkolok, hogy hamar elmúljon, nekünk bejött a kamilla édeskömény tea.

Era, nagyon szépen gyarapszik a kiscsaj, mekkora már:)

Én is sokat iszom, iszom a szoptatós Dm teát, és szedek homeos bogyót is, reggel eszik Robesz iszonyat mennyiséget a csúcsúnk 250 ml, aztán a nap folyamán még 5x eszik kb., de olyan 120 mlket átlagba, most meztelen súlyra kb. 5400 g, és olyan 60-61 cm.

Csatolom a szüléstörténetemet, bár már régen:) írtam.
Furcsa is volt elolvasni.
Kép 1195037272.1544.doc

Kép
Kép
nektarin

sebes mellbimbó

hát nekem már 2x nagyon durván kisbesedett, ami nekem bejött, szellőztetés, anyatejet hagyni rajta, és az aventes krém, bimbóvédő nem jó, más lesz a szopizás technikája, amúgy nekem fent sem maradt, de muszáj vele szoptatni, nem túl kellemes de túlélhető.

Kép
Kép
nektarin

mmarica
Ez a járókat, nagyon szuper, mi is most hévégén szeretnénk venni, nagyon jó:)
Merre vettétek?

Kép
Kép
nektarin

Niki!

[quote]I írta:gaz, sokat aludt, 12 orat, tegnap 14-et... este fel 10-tol masnap fel 12-ig... De szerintem ez nem lehet az oka...
Segitsetek lanyok, szerintetek ez normalis?

Igen az! Zsófikám is, ha sokat alszik (és ő állandóan hason alszik) felpüffedt szemhéjjal ébred. Apával jókat derülünk rajta, mennyire be van nőve a kis feje a sok alvástól.
Ne aggódj, felnőttnél, gyereknél, babánál egyaránt előfordul. :wink:

Szörcsögés: Lehet attól is, hogy száraz a szoba levegője, de leginkább attól van, hogy közlekedik az anyatej a nózijában. Következő szopinál lenyeli. Nem kell aggódni, ez is normális. Nálunk már nem nagyon van. Sőt, mi a fürdővizet bent is hagyjuk a szobában reggelig, hogy párásítson.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, ügyes voltam! :evil: Az első két sor az idézet!

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Én teszek a teába pici cukkert.
MEgy a vudu a pocakfájás-mentes napokért!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Jajj Emese.......ezt a megkonnyebbulest!!!

NAGYON KOSZI!!!

Mizu Zsofika szemevel? Az en nagylanyomnak, amikor baba volt, elkezdett konnyezni a szemecskeje, azt mondtak, konnycsatorna-elzarodas, gyakori a babaknal. At kellett mosni. Mit mondott a doki?
Vendég

Niki:
sztem is nomális mindkettő. :)

Nektarin:
beraktalak a tábliba, jól gondolom, h akkor 2007. aug. 31 a szülés dátuma?

Kép
Kép
h@jni

igen:)
köszi

Kép
Kép
nektarin

Silka! :lol: :lol: :lol:

Hajni! Nyugi, Szeli se tolja még ki magát. Majd eljön az ideje. Pedig 3 napos kora óta átfordítja a fejét hason fekve... :roll:

Tápszer: Nem parázok a kaján. Beszéltem a védőnővel, ő is mondta, hogy ne foglalkozzak a dobozzal. És testsúly kg-onként 150-et szoktak mondani, az meg pont megvan, úgyhogy… :D

Era! Az igen! Mekkora pocak! :D

Heni! Én simán beteszem a nyelve alá a homeós bogyót.

Kaqk! Nekem azt mondta a védőnő, hogy összetehetem a kezem, hogy Szeli végigalussza az éjszakát! Úgyhogy ne aggódj, hogy a Tiéd még nem teszi. És valszeg a tápszer is közrejátszik nekünk, az jól elnyomja. :shock:

Era! Móni! Apa rám is rámszólt, hogy kicsit sokat költök mostanában… :oops:

Szeli betaknyosodott kicsit. Szerintem elkapta tőlem a náthát. Egész éjjel szörcsögött szegény. Én meg alig aludtam, mert (a légzésfigyelő ellenére) egész éjjel azt figyeltem, kap-e levegőt. Persze ő meg nyugodtan aludt. :shock: Úgyhogy most tengervizet csepegtetek, aztán porszívós orrszívó. Én most próbáltam először, de már tudtam Tőletek, hogy jól viselik a babák! Szépen ki tudtam neki tisztítani. Meg kaptunk kálcium ampullákat is, azt kell meginnia, és talán elég is lesz neki. Remélem!

Irina! Én nem teszek cukrot a teába. Igazából nincs szüksége rá a babának, csak hozzászokik az édes ízhez, az meg később fogszuvasodáshoz vezet. Akkor lehet cukros kamillát adni, ha nincs kaki, mert az jól meghajtja. És a védőnőm azt mondta, hogy igazából a cukor hajtja meg, nem is a tea… 8)
Próbáld többször megkóstoltatni vele! Nekem a csipkebogyót szokta meg nehezen, de harmadszorra már megitta. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hát lányok, nincs időm visszaolvasni....
Én csak ámulok-bámulok a 3-4 óránkénti etetéseken, Lindának 2 óránként, de inkább óránként kellene tejcsi v. tápszer. Beletuszkolni nem akarok egy nagyobb adagot, azt úgyis visszabukja, de arra gondoltam, azért eszik gyakrabban, mert keveset szopizik.
Úgyhogy jókislány éccaka (tegnap 10-től reggel 8-ig egyszer kelt fel), de nehéz vele bírni nappal. Etetés-büfizés-nyugtatás állandó körforgása, nem alszik, apjával már azon aggódunk, pihen-e egyáltalán :shock:
TIPP :?: :shock: :shock: :shock:

Kép
granda

Pardon, ma 2X 10 percre elaludt, úgyhogy 11-kor bekaphattam pár pirítóst :)

Kép
granda

Granda! Szeli is szörnyű napközben. Az éjszakát átalussza (8-tól 7-ig), de nappal :!: Egyik nap összesen alszik másfél órát, másnap meg 11-kor elalszik, és 4-kor úgy kell felébresztenem... Ma pont az ébrenlevős napunk van. Fél órát aludt, most ordít a kiságyban. Lehet, hogy a hasa... nem tudom. :roll:

Megyek is!

Kép

Kép
regcsiken14

...mármint persze nem szörnyű, csak ez a szójárásom! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Granda! Rania is sokszor eszik. Megemlitettem a vedononek, azt mondta, ez egyaltalan nem baj, ez is valtozo a babaknal, mint minden mas. Azt mondta, hogy ne aggodjak, valakinel elobb, valakinel kesobb alakul ki rendszer. (Mert nalunk egyaltalan nincs... :? ) Ha ehes, szomjas cicire rakom, ha aludni akar alszik, ha "jatszani", jatszik, de mindez....mikor, hogy.... :)
Vendég

a csufolodok kedveert dobok ket kepet :roll: Kép megvan linike :)

Kép es meg van hely a jarokaban ujabb jatekoknak

Kép

Kép
mmarica

era: csucsszupi a kislanyod, legyel is ra buszkaaaaaaa

granda: nekunk az elso ket honapban nappal linike szontes semmit sem aludt, egesz nap vkinek az oleben volt. most meg jarokat kellett venni, mert a mozesben mar uncsizott, oda csak 2 jatek fert. a soxor eves tuti nem gond azt mondjak, bar nekem errol van egy elmeletem: ha orankent ennenk, akkor en tuti nem tudnam megemeszteni a kajcsit es elobb utobb tutu fajna a hasam, sztem min2 ora kell az emeszteshez! en ezt a vonalat kovettem.

elajulok ettol a forgotol, tegnap estetol linikenek hangjat sem lehet hallana, csak idonkent, azt is azert, h allitsam le, mert ztem nem tudja jol megfigyelni, de ut ujra el kell inditani hihihihihihi tudom rakattantam es mar irtam, de ilyen meg nem volt, ami ennyire tetszett volna linikenek!

irirna: nekunk par napja minden este kaja elott megy a balheee! annyira sir, h felek servet kap! (ma remelem nem fog mert kitalaltam eg uj dolgot) ilyenkor eszembe jut, milyen rossz lehet, akinek pocifajos a babaja ... azt a normaflort probaltatok mar? szoritok neked, h minel hamarabb rendezodjon ez a dolog.

csutortokon kapjuk a 2. oltast es a 2.szamu rotat. szegeny lincsike. mar nagyon varom a drnot, mert linike egyre tobbet es nagyobbakat bukik! ugyh, majd kerem en is azt a tapit, akoszegi titmi mondott.

kaja: linike 650 es 780 kozott eszik naponta, lehet keves???????? majdnem o a legidosebb es sulyahoz kepest kb 1000t kellene ... nna majd ezt is megkerdezem

Kép

Kép
mmarica

Küldök egy üzit a e.mail címünkre nézzétek majd meg.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lanyok, valaki legyszi kuldje el nekem az adatokat az iwiw-hez. Koszike :D
Vendég

Ildi, koszi :D
Vendég

Sziasztok.

Van pár percem,hogy benézek..

Egy nagy kajáláson és egy hátközép magaságáig tartó kakin túlvagyunk..:D
Most apának adtam a fiam,hogy szórakoztassák egymást kicsit.. :D :D

Szomorú vagyok,olyan rossz az idő.. :( Ma ki sem tudunk menni sétálni,és Beniért sem tudunk elmenni az oviba..:(:(

Üdvözlet az Új csapatagoknak..:)

Era:Gyönyörű a lányod!! Nagyon szépen nől,csak így tovább..:)

MMARICA:Nem semmi mennyi játékot raktál a járókába..:D Jót nevettem rajta,bocsi..:) De tényleg megértem megtalálni a picúrt közte.:D:)De legalább nem mondhatják,hogy nem ingerszegény környezetben van..:DDe gondolom neked is jó volt neki vásárolni,ilyenkor elönti a hév az embert,hogy még ezt is meg ezt..:D:D Nehéz megáljt parancsolni,még velem is megesik még mindíg. :oops:

Kagk: Nagyon szép Emmácska..:)

Gremese:Nem töltődik be az oldal.Amit láttam a tescoban az a képeknél volt,tescos márkanévvel.:D:DOtt keresd legalábbis siófokon ott volt ..8)
Akartam kérdezni, amiket rendeltél rucikat magadnak a bron prixtől,milyen minőségű?

Irina:Mi nem buktunk semmivel sem többet, mint szoktunk a Gripe Watert-tól..Csak fosiztunk tőle egyszer-kétszer,miután megitattam vele.

Hát csajok ott tartunk,hogy nem kell a cumi,viszont a kezünk annál inkább.. :cry: :cry:
Viszont napközben mi a saját ágyában altatjuk,csak tök világos van a szobában,na meg zajok.Este sötétség,meg próbálunk csöndben lenni a szobájában,viszont a másik szobcsiban a bátyus szokott turbozódni.:D De ez eddig bejött.
Sőt már napok óta,úgy van este,hogy fürcsi,kaja,böfike és anya rakja le az ágyikóba,akkor egy nagy szuszanás,végre ágyikó..:)És otthagyom behajtom az ajtót,ő meg elalszik egyedül..:)Viszont sűrűn behalgatozók és megnézem.Aztán mikor lefekszem egy utolsó szemrevételezés.Egy szobában alszunk.:)
Napközbe is ha fáradt hisztizik,hogy tegyük le,még ha ölben van is,és egyedül bealszik.:)

Mi is rendeltünk játszószönyeget,de még mindig nem jött meg..:(:(

Kinek mennyi időre jött meg?? Mivel számoljak...

Granda
:Leírom én is a tapasztalatomat neked az evéssel és arcal kapcsolatban. Nálunk is előfordul ilyen sűrű szopizás.De nem aggódom miatta,mert a védőnő és a gyerek orvosok, akiket kérdeztem,azok azt mondták,nem baj,ha kevesebbet eszik többször.Legalább nem terheli le a pici gyomrát,és így több tejci is fog termelődni.Majd beáll.Eleinte nem vígsztalt ez,de beletörtödtem,most meg már kezd beállni 3 órákra.Így több időm marad.De van néha egy-egy nap amikor,rájön a sűrűn evés,viszont arra gondolok,hogy ilyenkor kezd kevesebb lenni neki a tejci,és így próbálja megenni az adagját.Viszont másnap több is a tejci, cicin érezhetően..:DSzerintem ez normális..Na meg anya közelsége is kell..:)
Az arcunk nekünk is olyan volt mint nektek,ezt írtam is neked és kérdeztelek,hogy hason alszik Linduska,de nem válaszoltál..:(
Mi úgy alszunk,nekünk is pikkelyes volt.Bekentem sudokremmel,és olyan szép lett.De írattam fel gyogyszertáros krémet az arcára,attól is gyöngyörű.Láttam te is azt használod.Viszont nem tudom mitől lett olyan.Arra gyanakodtam,hogy talán vékony a bőre és kidörzsöli.De nem tudom.Te mire gondolsz?Mi okozhatja..

Na most megyek apa szólt,hogy megint összetojta magát az én fiam..:D:D

Benézek még..:)
varga tünde

Anikó!
Üdv közöttünk!

Silka!
:lol: :lol: Bocs a hasonlatért, de nekünk Bogi kutyánk szokott ilyet. :lol: Édi!

Niki!
Nekünk is volt már ilyen. Először azt hittem megcsípte valami. De csak begyógyult a szeme a sok alvástól. :wink:

Irina!
+++++++++++++++++

Teszvesz
Hát nálam is játszik... De mondjuk én inkább eladok rajta. A fél családom azt hiszi megőrültem. A másik fele örül hogy megszabadulok a szükségelen dolgoktól. :? :shock:

Granda!
Szitu ugyanaz. Vannak napok, amiket kisangyal módjára végigalszik, van amikor SEMMIT! A mai végigalvósnak indul.

Tegnapi éjszaka:
Hát érdekes volt. Tegnap este el kellett mennünk Balázzsal felkészítőre a keresztelőre ( :!: :shock: ). Fél hétkor kezdődött. A szokásos 19 óra körüli rutint (fürdés+ hosszú szopi) átraktam 17.30-ra. Nem is volt semmi gond. Csak nem hajnal 2 körül kelt a kis dárga, hanem fél 1-kor. Gyors kaja. Letettem. Nekem el kellett mennem fejni, mert a cicim nem bírta volna következő etetésig. Mikor visszajöttem Balázs sétálgatott Botonddal. Nem is úgy nézett ki, mint aki álmos. Nevetgélt, gurgulázott a sötétben. Édi volt. De ez hajnal fél 4-ig tartott!!! Már majd leborultam a fotelról. Végre beájult, és fél 5-kor újra kelt enni! :shock: De ezek után cserébe aludtunk délelőtt 11-ig. Valószínűleg éjszaka megint megbánom ezt. :?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Egy utcsó mmarica: Tök jó helye van Linikének..Nemcsoda,hogy elvan..És tényleg van még hely,annyi a pénztárcádnak előbb vagy utóbb.:D:D
varga tünde

mai tisztába tevés:
rugi le. pelus le. pisi ki. feltörlöm. fosi ki a pelenkázóra. feltörlés közben újabb pisi ki. már minden úszott. és akkor hirtelen újabb pisi ez ívben a saját arcára + a feje fölötti macira. :shock:
végeredmény: 3 pisi + 1 kaki 2 percen belül pelenkán kívülre!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

silka: mindig elfelejtem, az a kep csuuuuuuuuuuuuucss is ismeros :)

Kép

Kép
mmarica

Aztaaa! Termeltetek rendesen!
Mingyá visszaolvasok, de ezt most muszáj megírnom!
Voltunk dokinéninél, szuri, meg minden... Noel tündéri volt nagyon jól viselte. Igaz még a váróban megszoptattam előtte, így jobb kedve volt (volt ott 3 Apuka is, megkérdeztem őket, nem zavarja-e ha szoptatok, egy kicsit zavarba voltak, de végül egyiksem nézett oda én meg nyugodtan szoptattam :lol:)Na és a lényeg!!!!:
Hát Csajok! mégsem elég a tejem, a dokinéni azt mondta tömjem meg egy picit jobban, mert elbírja még bőven. 5120gr egyébként, tehát 1,5kg-ot hízott 2 hónap alatt. Aztán, már megint nem ihatok- ehetek tejterméket, mert kezdődő ekcémája van a Csibémnek (én is ekcémás vagyok mellesleg)
És vérvételre kell mennünk, mert vérszegénynek tűnik.
Hát én majdnam ott bőgtem, de tartottam magam, és hazajöttünk hatalmasat szopiztunk, majd benyakalt még 130ml tápit. Naaa utána egy hangja nem volt (mármint sírós) 1órát mondókázott az ülcsiben :lol: ilyet még sosem csinált, sőt el is aludt! Szóval én azt hittem hasfájós, és azért nyöszörög szopi közben, hát nem, csak már nem volt neki elég.
Lányok! nem érdekel semmi és senki, egy a lényeg, ez a kicsi fiú nőjjön fel, szoptatok amíg tudok, és annyit kap még pluszban amennyit kér. Szóval végülis megkönnyebbültem, mert most érzem, hogy a kezembe tartom a dolgokat, és nem görcsölök tovább azon, hogy elég-e a tejem...
Szóval nem szabad görcsölni, lazán kell ezt az egészet csinálni, különben felörlődik az ember lánya :lol:
Ja! és ezt mellékesen:
http://f.freeblog.hu:80/c/o/m/combfiksz/files/india.jpg

Silka! Neked már tegnap akartam írni, hogy van olyan, hogy biztonsági fülpiszkáló babáknak, mi azt már kezdetek óta használjuk.

Na puszi! Jövök még...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na most talán van esélyem, hogy 20 percre elalszik... :)

Köszönöm a válaszokat!

Tünde
Bocs, hogy nem válaszoltam :oops: de bizony megesik, hogy egy-egy mondaton átsiklik a tekintetem, van, hogy csak "gyorsolvasóban" vagyok itt... No meg nem mindenkinek a tündérkéjét dicsérem meg, mert esetleg elfelejtem, de ezúton is tudatom mindenkivel, hogy ebben a topikban vannak a legszebb babák :D
Kiütések: nem hiszem, hogy a pelustól volt, én egyszerű anyatejes kiütésre gyanakodtam, amit a gyermekorvos is megerősített, állítólag zsírdús a tejem... Eleinte nem csináltam vele semmit (mert mindenkitől azt hallottam, elmúlik), de nálunk elhatalmasodtaka a kiütések és egyre összefügggőbb piros területet alkottak, mígnem egy napon pikkelyessé váltak, annyira száraz lett Linda arcocskája.
Kaptunk krémet a dokinénitől és már másnapra szebb lett a kislányom pofikája.

Lányok, most hozta a posta (2 nap alatt megcsinálták!):

Kép

Regina :!:

Kép

Kép
granda

Sense! :lol:

Tünde!
Október 26-án rendeltem a ruhákat. Nem tudom milyen minőségűek, mert még nem érkezett meg. :evil:
3 hét az átfutás, mert egyenesen Lengyelországból jönnek.
A játszószőnyegre nekünk két hetet kellett várni, a pihenőszékre már 4. hete várok.... :evil: (Mire megérkezik, kinövi a gyerek...)

Niki! Ma 5-re visszük Zsófit gyerekdokihoz. Megnézetem a popóját is, mert ugyan már nem tűnik gombásnak, de a pirosság baromira nem múlik. Már 3 hete... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok!
L'szi vki küldje el nekem is az iwiw-ws adatokat
köszi

Kép
bfagi

Én is kérem az iwiw-es adatokat!

Sense: akkorát nevettem a sztoridon, hogy kiugrott a fikuszom :oops: :oops: :oops: bocsi, nagyon tetszett

Marica: szertnék nálatok baba lenni, eddig azt hittem én tettem sok játékot a kiságyba, de úgy látom tévedtem! :lol:

a játszószőnyegre e hét végét, jövő hét elejét ígérték!

Gremese: kíváncsi vagyok a minőségre, én nem mertem megkockáztatni, mert sok volt benne a 100%-ig műszálas cucc.

Anitja: azért nem is kevés, és szerintem se akarj görcsösen szoptatni. Én is panaszkodom, hogy csak 20-at eszik a gyerök, erre az előbb szopizott 90-et, honnan???
Vendég

MINDENKINEK NAGYON KÖSZI A DRUKKOT, eddig bejött! ;-)
Amikor Titeket olvaslak, rájövök, hogy nem szabad ennyire elkeseredni, amennyire én tudok... mert probléma mindenkinél van, és különben is örülök, mert van egy csodás fiam...

Granda: mi is gyakran eszünk, engem a védőnénink megjegyzése ("sok az a 3 óránkénti evés egy ekkora babának") ijesztett be, de hát azóta is az a helyzet, hogy Ádi napközben általában 3 óránként kér enni (és van, hogy 2,5 sokszor és van, hogy 3,5 óránként). Egyértelműen éhes olyankor, úgyhogy most nem érdekel a tankönyv és a mit-hogy-kéne, éhes, etetem. És ilyenkor el is mondom magamnak, hogy Ádám 10 hetes, mégis, mit várnak tőle?

Regi és többiek: a napközbeni alváshossz nálunk is teljesen változó. Erős hasfájós napon akár csak fél-egy óra összesen!!! Ma viszonylag sok a szunya.

Mmarica: köszi a tippet, a normaflorról még nem hallottam, a gy.dokinál rá fogok kérdezni.

VargaTündi: Akkor azért bepróbálkozom a Gripe Waterrel, hátha, hátha.

Era: NAGYON SZÉP NAGY MÁR BEATRICE, IGAZI HURKALUJZA Ő IS!!!

Kép
Kép
irina

Anitja: :lol: tudod mi jutott eszembe: szegény országokban így néz ki az Avent mellszívó :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, puzzleszőnyeget hol lehet rendelni a neten vagy venni?

Kép
Kép
irina

Anitja, ez a kép hihetetlen(ül) jó!!! ;-)

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!!

Na én is irok magunkról pár sort... :D

Azt hiszem nekem is olyan jó dolgom van,mint Jolkának!!!
Bevallom sokkal rosszabbra számitottam két gyerek mellett,de kellemesen csalódtam!! Dehát ebben ugye közrejátszik,hogy Molli nagyon jó baba!!kopp-kopp-kopp :D

Már van egy teljesen kialakult napirendünk:
7.30-kor kelés,kaja
9-től 10-10.30-ig alvás
10.45 kaja
12-13-ig alvás
13.45 kaja
15.00-17-17.30-ig alvás kint az erkélyen
17.45 kaja
19.30-45 fürdés...kaja
20.30-45-től alvás hajnali fél5-ig...10-15 perc szopi,majd vissza csucsuka 7.30-ig!!!! :P :P

Szóval igy telnek a napjaink és tök jó,mert délután egyszerre alszik a két csajszi!!
Meli is egyre jobban szereti Mollit...gagyog neki,Molli meg vissza!!
Annyira édesek!!!! :P

Nagyon szép képeket tettetek fel... :D

Na kicsit pihizek én is!!
--------------------------------------------------------------------------------

ancsi26

Gremese, köszi! :-)

Kép
Kép
irina

Lanyok, Horcsog elkuldte nekem az iwiw adatokat, de valami nem stimmel, nem enged belepni. Valaki dobna nekem egy uzit?

koszike
Vendég

Granda: hol csináltattad a pólót?

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Granda:
nagyon szupi. :)

Anitja:
nem semmi étvágya van. 8) :wink:

Emese:
én is nézegettem, de nem mertem rendelni.
Asszem rajtad a világ szeme. :lol: :lol:

Túlvagyunk a fülbelövésen is.. jajj, annyira sírt szegény. :cry:
De hamar megnyugodott, megijedt h lefogtuk sztem, meg a kattanás... Ha ezt tudom, lehet h nem viszem el, annyira sajnáltam/sajnálom. :oops:
Képet majd csinálok. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Igen, igen, azóta is alszik Linda! Ettem tejbedarát/tejbegrízt :)

Nyerkit
www.polomania.hu

Hajni
Én még a kórházban csináltattam, de oda se mentem megnézni, mikor szúrták a fülét. Így csak gondolom, hogy üvöltött szegényke, mint a sakál...

Niki

Szerintem a jelszó, amit kaptál, csak a gmail-es közös címhez jó (2007szept@gamil.com). Az iwiw-belépéshez biztos más kell, kérdezd Maricát!

Era
Én magam is büszke vagyok Beára :)

Kép
granda

ja, akkor mar ertem, az e-mailre kell kuldeni a fotot, es Marica felrakja..... :oops:
akkor mar nem is kell az iwiw-es jelszo.... :oops: koszi, Granda, hogy megvilagositottal...gyes-betegseg? :D
Vendég

Csak erős idegzetűeknek!!!!

Jól felhúztam magam egyes kommentárokon (ld. cikk vége) :evil:

Kép
granda

Kép
granda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?