Sziasztok.
Van pár percem,hogy benézek..
Egy nagy kajáláson és egy hátközép magaságáig tartó kakin túlvagyunk..
Most apának adtam a fiam,hogy szórakoztassák egymást kicsit..
Szomorú vagyok,olyan rossz az idő..

Ma ki sem tudunk menni sétálni,és Beniért sem tudunk elmenni az oviba..

:(
Üdvözlet az Új csapatagoknak..:)
Era:Gyönyörű a lányod!! Nagyon szépen nől,csak így tovább..
MMARICA:Nem semmi mennyi játékot raktál a járókába..

Jót nevettem rajta,bocsi..

De tényleg megértem megtalálni a picúrt közte.

:)De legalább nem mondhatják,hogy nem ingerszegény környezetben van..

De gondolom neked is jó volt neki vásárolni,ilyenkor elönti a hév az embert,hogy még ezt is meg ezt..

:D Nehéz megáljt parancsolni,még velem is megesik még mindíg.
Kagk: Nagyon szép Emmácska..
Gremese:Nem töltődik be az oldal.Amit láttam a tescoban az a képeknél volt,tescos márkanévvel.

:DOtt keresd legalábbis siófokon ott volt ..
Akartam kérdezni, amiket rendeltél rucikat magadnak a bron prixtől,milyen minőségű?
Irina:Mi nem buktunk semmivel sem többet, mint szoktunk a Gripe Watert-tól..Csak fosiztunk tőle egyszer-kétszer,miután megitattam vele.
Hát csajok ott tartunk,hogy nem kell a cumi,viszont a kezünk annál inkább..
Viszont napközben mi a saját ágyában altatjuk,csak tök világos van a szobában,na meg zajok.Este sötétség,meg próbálunk csöndben lenni a szobájában,viszont a másik szobcsiban a bátyus szokott turbozódni.

De ez eddig bejött.
Sőt már napok óta,úgy van este,hogy fürcsi,kaja,böfike és anya rakja le az ágyikóba,akkor egy nagy szuszanás,végre ágyikó..

És otthagyom behajtom az ajtót,ő meg elalszik egyedül..

Viszont sűrűn behalgatozók és megnézem.Aztán mikor lefekszem egy utolsó szemrevételezés.Egy szobában alszunk.
Napközbe is ha fáradt hisztizik,hogy tegyük le,még ha ölben van is,és egyedül bealszik.
Mi is rendeltünk játszószönyeget,de még mindig nem jött meg..
:(
Kinek mennyi időre jött meg?? Mivel számoljak...
Granda:Leírom én is a tapasztalatomat neked az evéssel és arcal kapcsolatban. Nálunk is előfordul ilyen sűrű szopizás.De nem aggódom miatta,mert a védőnő és a gyerek orvosok, akiket kérdeztem,azok azt mondták,nem baj,ha kevesebbet eszik többször.Legalább nem terheli le a pici gyomrát,és így több tejci is fog termelődni.Majd beáll.Eleinte nem vígsztalt ez,de beletörtödtem,most meg már kezd beállni 3 órákra.Így több időm marad.De van néha egy-egy nap amikor,rájön a sűrűn evés,viszont arra gondolok,hogy ilyenkor kezd kevesebb lenni neki a tejci,és így próbálja megenni az adagját.Viszont másnap több is a tejci, cicin érezhetően..

Szerintem ez normális..Na meg anya közelsége is kell..
Az arcunk nekünk is olyan volt mint nektek,ezt írtam is neked és kérdeztelek,hogy hason alszik Linduska,de nem válaszoltál..
Mi úgy alszunk,nekünk is pikkelyes volt.Bekentem sudokremmel,és olyan szép lett.De írattam fel gyogyszertáros krémet az arcára,attól is gyöngyörű.Láttam te is azt használod.Viszont nem tudom mitől lett olyan.Arra gyanakodtam,hogy talán vékony a bőre és kidörzsöli.De nem tudom.Te mire gondolsz?Mi okozhatja..
Na most megyek apa szólt,hogy megint összetojta magát az én fiam..

:D
Benézek még..