A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa! Neked van már eredményed???? Hol vagy?merre csavarogsz? :D
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:00-kor.
Vendég

Lilluska! Jobbulást kívánok!!!!!Ez nem jó hír, mármint a vérképed. De reméljük mihamarabb rendbejössz és nem kell kórházba menned.Szorítok érted és Dorottyának is jobbulást kívánok!
Vendég

Lilluska!!!
jobbulást nektek!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Lilluska, azonnal írd meg, ha van fejlemény! Kórház remélem, nem lesz belőle!

Érdekes ez az elaltatás dolog, Benét soha nem kellett, kiskorában nem is nagyon igényelte a sok ölben levést, stb. És erre nyár óta ott kell ülni mellette, akár 1 órát is, mire elalszik, mert bármilyen erélyesek is vagyunk, úgyis kijön, ha mi nem maradunk :) Szó volt róla, hogy apja átveszi ezt tőlem, mert 2 gyerekkel nehéz lesz menedzselni a dolgot, de eddig sem ő nem volt következetes, ráadásul Bene üvölt, ha nem én altatom... :roll:
Úgyhogy a jó kezdetből is lehet rossz folytatás :)

mtunde

mivel még mindig nem esik a hó, úgy döntöttem ide csalogatom...

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Gabi, nagyon nagyon köszi, ez annyira gyönyörűséges... :D

Lilluska, szorítunk, remélem, mihamarabb rendbejössz, és Dorottyának is jobbulást!

Benő, no comment. Most tudtam letenni aludni. Nem tudtunk lemenni sétálni ebben a trutyiban, így végül egy órával később némi szopival ez is összejött. Mi lesz, ha nem lesz cici? :? :shock:
vbea

Eni, nyugi, ha nem lesz cici, lesz majd valami más, amivel nagy nehezen, de mégis elalszik... Ne aggódj előre! :)

mtunde

Sziasztok!

Itt vagyok csak szurit kaptunk délelőtt így kicsit el vagyunk csúszva, ráadásul ez a rossz idő.... ki sem lehet menni szörnyű....
A doki néni megdícsért minket Emmus 7700 g :D
Sajna usziba nem mentünk mert nem javasolták szuri után. Na nem baj majd Micu pancsizik helyettünk is!

Hófordulósoknak boldog- boldogot! Nem sorolom mert nem akarok kihagyni senkit!

Emano! Köszi a hiányolást.

Eni!
Sajnálom azt a balesetet semmi bajod nem lett remélem! Nagyon cuki Benőke!

Gabi!
Jók a Mazsolás képek! Enci nagyon élvezi gondolom!

Veronikusz!
Rég nem lttunk képeket a manókról! Imádom a kis fürtöket! :D

Hanna!
Áront is szeretném már látni :D

Steffi!
Martinnak millió puszi!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

LÁnyok, akik a másodikat szültétek, hogyan oldottátok meg a nagyobbik otthonhagyását, stb? Őszíntén szólva önző módon azt szeretném, ha apa a rendkívüli szabiját akkor venné ki, amikor én is itthon vagyok, mert kelleni fog a segítsége. Apósom elvileg napközben tud Benézni, és akkor apjuk tud dolgozni menni, kérdés, hogy engem mikor fog látogatni??? :) Na még igények? :oops:

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:01-kor.
Vendég

Lilluska!
:oops: :oops: jobbulsát nektek!

Gabi!
köszi a képeket :D

Tünde!
mi az hogy kimászik???? mi is volt hogy hamar kiszedtük a kiságy rácsait és Kata kimászott, de vissza is raktuk. Most már nagy és ki lehet szedni, mert megérti, hogy este nincs kimászkálás, különben visszarakjuk a rácsokat. De nem jön ki soha, csak reggel. De olyan édes. Volt hogy arra ébredtem, hogy valaki lehelletfinoman megmozgatta az ajtót, de nem is láttam és végül nem jött be. Majd mikor hívtam, szólítgattam akkor bejött. Volt hogy mikor felkeltem kint üldögélt a fotelben csöndben, böngyölkézte a tigrist, cumizott és úgy várta hogy kijöjjek. Hát nem édes???? :D :D :D

Első babuci elhelyezése szülés alatt:
nálunk a férjem azt akarta, hogy napközben legyen Kata a papámnál és ő majd megy érte este ... végül maga is belátta, hogy ez az ő életvitele mellett kizárt. Végül a nevelőmamám vigyázott rá 2 napot (majd mivel el kellett utaznia) az emlegetett nagynéném szintén 2 napot. Mikor rohantunk hajnalban a kórházba, telefonáltunk a nevelőmamámnak, hogy jöjjön mi meg rögtön húztunk is el. Ciki, de kb 10-15 percig egyedül volt Kata. Aludt mint a bunda. Sorry de nem tudtuk volna megvárni, csak ha itthon szülök. :oops: Végül a férjem örül, hogy a munkája után - de már a látogatási idő leteltével - csak beosont hozzánk a kórházba. :D Én kibuliztam hogy csak 4 nap után menjünk haza. (így nem kellett PKU-t 2x is megcsinálni mint Katánál, ráadásul Szofi tudott szolizni egy kicsit! :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! Tünde!
nálam egy napot se volt itthon a férjem a szülés után. Bár ezt szerintem sejtette mindenki. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hát kimászik, mert felhúzza magát és áttornászik a rácson.
de már emiatt nincs is rács :) Így legalább nekem nem kell beemelnem. Ő meg úgyis kijönne, ha akarna!

és Bene nem kímáletesen ébreszt, hanem leszedi rólam a takarót és az orromnál fogva emelgeti a fejem. :)

mtunde

Humánus a fiú! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon, csak tudnám, kitől tanulta, mert iylet tőlünk nem látott. És persze mint ahogyan elalváshoz is csak én vagyok jó, felkeléshez is :evil:
pedig apja néha próbálkozik, igaz nem túl kitartóan :(

mtunde

Sziasztok!

Minden hófordulósnak boldog hófordulót!!!

Eni: Mi az, hogy nincs ki befejezze a lakást? Nagyon tündér Benőke! Szerintem én közelebb fogok hozzád lakni, mint Vica, bár nem tudom,hogy Kőbányán pontosan hová költözöl?

Borsa: Milyen szurit kaptatok?

Körmenden szakad a hó! Apa telefonált, hogy nem tudja mikor ér haza, mert hóviharba került.

Mi jól vagyunk. Gyerek alszik, nekem vasalnom kéne, de nincs kedvem, így inkább titetket olvaslak :lol: :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

HAhóóóóóó!

Van itt köztünk egy könyvelő????? Vagy ilyesmi????? :D :D :D

mtunde!
Én is ilyen önző voltam :-)
Apa legyen akkor itthon amikor már mi is.
Szóval mi beköltöztettük sógoromat az utolsó két hétre, hogy ha menni kell akkor tudjunk menni.
Még jó, hogy itt volt.... :lol: :wink:
Aztán anyukámnál aludt egyzser és ott is volt napközben aztán meg minden reggel érte jött anyukám.
Azt semmiképpnem ajánlom, hogy elvigyék a korházas időre mert komoly károkat okozhat egy gyerek lelkivilágában...
Sajnos nem egy ilyt láttam :cry:
Az egyik kislány annyira kiborúlt, hogy lement a nagyiékhoz (akiket persze imádott) és mikoör hazahozták anya otthon várta egy pici babával, hogy nekiesett az anyjának meg utána a picinek is...a mai napig nem tudja elfogadni.... :?
Viszik dokihoz minden héten és ott mondták is neki, hogy ezt nem kellett volna...
Fontos, hogy bemenjen a korházba akkor is ha rosszul esik neki és távolságtartó a mamával...
Mondanom sem kell, hogy a kislány elötte kisangyal volt...és nagyon várta kistesót :(

Na mindegy nem akarok okoskodni..ki hogy tudja megoldani...Orsinak is elég nehéz volt az a pár nap...reggelre eltüntem és mikor bejött egy babával feküdtem a karomban :D

Kép

Kép
cukipofa

Cukorfalat!
Sorstárs! nekem is vasalnom kéne, de nem visz rá a lélek :lol: :lol: :lol: csak nézem a kupacot :lol: :lol: hátha összemegy vagy eltűnik :lol: :lol: :lol:

Cukipofa!
mi is aggódtunk Kata miatt, de mi direk úgy intéztük, hogy nagypapi aznap vigye haza Katát hozzánk és ők várjanak minket. Ne fordítva! Nálunk szerencsére nem volt gond, de féltékenység az van néha mind a két irányba. De szerintem ez normális. Nem is adom oda a nevelőmamámnak csak Katát, nehogy úgy érezze hogy ő ki van rekesztve. Pedig ez is könnyebbség lenne, de hiányzik és úgy hiányolják ők is egymást. Bölcsiben is csodálkoztak, hogy hogy szeretik egymást. :D Kata anyáskodik is Szofi felett.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Hú, most értünk haza, most még az átlagosnál is sürűbbek a napjaink.
Férjem azt mondta éjszaka dolgozik, így akkor nem tudok ideülni, így most gyorsan.
Bár nincs túl jó kedvem.
Vagyis az volt, mert Lara kapott tegnap az egyik barátnőmtől egy FP tanuló széket, és hát annyira boldog volt, mert most raktam neki össze! És büszke voltam magamra. De egy pillanat, és kiesett. :cry: :cry:
és láttam az esést, de nem tudtam elkapni.
Annyira haragszom magamra.
tudom hogy ez előfordul, de ezeket az eséseket nagyon nehezen viselem.

ancsaboszi

Cukorfalat-Brigi! Egyszerű, még nem adták át a lakást, a ház építése folyamatban. Még nincs fűtés, a wc-ben nincs szaniter, azaz budi, a nappaliból ellopták a laminált padlót ellopták, mielőtt még lerakhatták volna, hogy csak a legégetőbbeket említsem. Gyuzso, sajna kötbért nem kell fizetniük, csak ha a késés meghaladja a 90 napot, ott meg nem tartunk... :?

Veronikusz, annyira cukik a csajok, hogy így szeretik egymást. :D

Orsi, pár napig a traumatológián dekkoltam, agyödémával. Gyakorlatilag fájt a fejem. De hálaégnek megúsztam ennyivel. 3 héttel később már vezettem, ennek örülök a legjobban.

Ez a Beneébresztő nagyon tuti. Én Beném is pofozkodik... remélem, leszokik róla. Veszedelem. :lol:
vbea

Ancsa, ezer és ezer ilyen lesz, ne okold magad. A szemem láttára művel Benci olyanokat, hogy betojok! Simán magára ránt egy széket / karton ásványvizet, ilyesmit. Ha röhögök, ő is elkezd nevetni. Amikor pánikba esem, percekig ordít... :lol:
vbea

Cukorfalat,
szerintem vagy összemegy vagy eltűnik.. :wink: :lol:

Ancsa,
már megtörtént, nincs baja, ne emészd magad rajta!! bár biztos én is sírni fogok alkalomadtán..

Tünde
Hiába, Bene pasi, ő nem célozgat arra, hogy kelned kellene :lol:

Cukipofa,
írtam privit!

Emma,
hiányoztatok Micunak.. rápattant egy csaj, de ő sírva fakadt Tőle, hiába, nem az Emmusa volt :lol: :lol:
ma már merült mindenki :lol: Micu mutatta be megint, a többieket István vezette a vízbe és adta ki a szülőknek :lol:

Jegyzetelünk a hogyan vezessük be a kistesót témában, nagyon sok okos dolgot vetettetek fel, amit én még nem is gondoltam így át..!

Kép Mica keljfelKacsával

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa!
nem akarok bántó lenni, de sajnos ehhez hozzá kell szokni, mert csak rosszabb lesz. Én egy komplett szekrényt rántottam magamra kb 5-6 évesen. Ki se látszottam alóla akkora volt. ÉS ÉLEK! Talán még meg se buggyantam!!!! :lol: :lol: :lol: Sok sok puszi Lara bibijére. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
Micu olyan kis értelmesen néz, mint ha sokkal idősebb lenne. :D Úgye ilyenkor még szabad öregíteni őket??? :lol: :lol:

Kedvenc gyerekdumám egy 5 éves kislány szájából:
"amikor kicsi voltam, sírtam" :lol: :lol: :lol: nem is tudom, hogy hogy jutot most az eszembe.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
Micu annyira édes, titttta nadfiú :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, köszönöm a hiányolást!
most tudtam reagálni, de még nem olvastam végig, még az előző oldal hátra van, csak gondoltam elküldöm, nehogy elvesszen!

Vica,
Jó hogy jöttél.
Gratulálok a hízáshoz!

Kriszta,
Én is egyetértek a többiekkel! Nekem is voltak fájdalmaim és olyasmi mint mikor meg akar jönni, de nem jött meg!!! Cici nem fáj?
Én nagyon nagyon szurkolok ám neked, és sok, sok és még több boszi energiát küldök arra!!!!
Igen édes vagy, jól vagyunk, csak ez az esés kicsit megviselt! :cry:

Vali,
Nagyon jók a képek!! Nálam a pancsolós a nyerő!!

Brigi
Boldog hófordulót Nektek!

Borsa,
Sajnos a redőnyöst kirabolták, így nem jött tegnap. De tegnapelőtt feltettem egy takarót, így 7,30-8 között keltünk, az már jónak mondható! Talán hétfőn jön!

Jajj, a hideg is kirázott!
Ez borzasztó! Örülök, hogy nem lett senkinek semmi baja!
Férjed hogy van??

Barbi
Hogy vagytok?
Hogy van Danca? Remélem nem lett beteg.
De jó lesz nektek jövő héten!!!
És nekünk is, mert lesz sok sok kép!!!
voltatok úszni?
mi holnap megyünk 4,30-ra

Gabi,
Jövőre tuti négyen lesztek, ezt Ancsaboszi mondja neked, és ilyen hozzáállással, sikerül az fix!!!
Édes lehet nagyon ez a puszi az égbe, nagyon megható!!!

Hanna,
Remélem jobb már a pocak, és nem vagy annyira álmos, és nem amortizálod le tesem a házat! Nekünk a redönyös csak hétfőn jön, talán!

Gyuzsó,
Egyetértek, én is élvezném a télapós programot!

Veronikusz,
Ma is láttam reggel, hogy írtál, de nem volt időm írni, remélem már nem fáj a fejed, és pozítiv gondolatokkal vagy tele! Nem tudok már újat írni, csak amit eddig is írtam, szuper Anyuka vagy és szuper feleség!!!
Boldog gyerekek + szép lakás + fini vacsi + hajnali hancur = boldog, kiengyensúlyozott háttér = BOLDOG APUKA!!!!!
ENNÉL NEM KELL TÖBB! EBBEN MINDEN BENNE VAN!

Édes lehetett a bújás!! Olyan kis tündérek!!!

Vali,
Jaj szegény Ákos! Nagyon kis ügyes, és bátor, hogy így megy suliba! Sok sok puszi neki és aki csúfolja azt jól megverem!!!!!
És sok sok gyógypuszi neki!!!

Tünde,
Annyira jó!!! Mi is láthatjuk a rózsaszín cuccokat? Na, léci!!!

Cukipofa,
Jajj, gyógyulást Neked!!!
Annyira édes ez a történet!
Még kérünk ilyet!!!

Borsa, GYuzsó

Remélem összejött a mai úszás!!!

ancsaboszi

És íme az a bizonyos szék!

Kép

ancsaboszi

Ancsa,
Mekkora nagylány!!!

Gabi,
köszönjük a szép téli képeket!! megkívántam a meleg itókát rögtön, most épp kakaózom :lol:

Eni,
szörnyű ez a karambol-história.. annyira jó, hogy így megúsztad!! Jó lenne már közösen játszóházazni, hogy lássuk Benő hogy kapja szét a berendezést.. :wink:

Emano, Veronikusz
köszönjük a dícséreteket! :D

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi,
remélem használ a kakukkfű!! Mennek ma is a gyógypuszik!!!

Lilluska,
sajnos törvényszerű, hogy elszállnak a májenzimek mononukleózisban!! Drukkolunk, hogy otthoni környezetben gyógyulhass!!! Sok gyógypuszit küldünk!!

KépKép
Kép
gyuzso

Na ismét itt, a végére értem! :wink:

Gyuzsó,
Ti is feküdjetek oda Csipa mellé! :wink:

Hanna,
Ahova mi járunk úszni 33 fokos a víz, előtte nem kell szoktatni, mi mielőtt elmentünk úszni, csak annyit tettünk, hogy én is fürödtem vele, hogy ne azonnal az egyedüli vizből menjen a sok baba közé! De nem kell szoktatni, és szerintem előbb nézd ki, hogy hova szeretnél járni, és hívd fel őket, mert ide ahova mi járunk speciális bugyi kell, de ezt ott adják, és ott lehet venni. És ha ebben van a baba, és bekakil akkor oké, de ha másban akkor nem vállalják a felelősséget, és lehet fizetni a tisztítást!

Gyuzsó,
Tényleg? :roll: Mi nem szoktattuk. :roll:
Annyira édes ez a kép! Nem is hiszem el, hogy 6 hónapos lesz! Micu már egy igazi kis fiú! Meg is értem Emmát! Én is már igent mondtam volna neki egy életre!!!

Igyekszem! És igen, ezek az első esések kemények :oops: , aztán majd biztos könnyebb lesz! REmélem. De ilyenkor jól esik az idősebb biztatása! KÖSZÖNÖM MINDENKNEK!

Hát igen, tegnap is azt mondták a barátnőim, ha lenne haja, simán azt lehetne rá mondani, hogy két éves! De nincs!

Gabi,
Nagyon jók a képek Enciről, és a téliek is!
Velem lehet alkudni, ha most nincs hó azt elviselem, de karira legyen!!!!

Eni drága!
Annyira együtt érzek veled lakás ügyileg! Úgy szeretnék segíteni! És sok sok erőt küldök, és próbálj meg pozitivan hozzáállni, hogy hamarosan ott lesztek, addig meg az a lényeg, hogy együtt vagytok, és boldogok vagytok, és egészségesek!!!
Nekünk is 2002-ben volt egy nagy balesetünk :cry:

Jajj, ezek a képek, megzabálom!!!

Édes vagy, köszönöm
Hát itt nem lehetett nem pánikba esni, kisebb esésnél, én is csak mondom Neki, hogy nincs baj, de ez nem az volt!

Steffi,
Itt is gratulálok Martinnak, és sok sok puszi neki és van közte gyógypuszi is!!! Majd írok mailt! Ettél tegnap éjszaka fini csokit?

Barbikám,
Itt vagyok,
Tudom, tudom írok majd, de nem ma éjszaka, mert ma Apa fog itt ülni, én meg most ülök itt, és majd a munka később jön!
Jó volt a Ringató, de hiányoztatok!

Györgyi!

Jázminnak boldog hófordulót!
És kérünk képeket!

Lilluska
Jajj Te szegény!!! :cry: Nagyon sok egészséget kívánok!! Gyógyulj meg minél előbb! Pihenj sokat!!!

Boldog hófordulót Hunornak.

Valentina Viktornak is boldog hófordulót!

Masni

Tudom, hogy most nem vagy az országban,
De azért Máténak is boldog hófordulót!!

Veronikusz,
Édes vagy, és nem vagy bántó, de hogy nem buggyantál meg, hát? :oops: :wink: ?? Ezen lehet vitatkozni, de én így szeretlek ahogy vagy! Hisz a buggyantak a buggyantakat szeretik.

Átadom, ha felébredt! Most van a fürcsi előtt alvás!

Na fel is ébredt, megyek átadom a puszit!

Szép estét mindenkinek!!!

ancsaboszi

Cukipofa, ez nagyon fontos, ezek szerint, hogy legalább éjszakára itthon aludjon Bene :?: Mert napközben apósom tudna vigyázni rá, de asszem azt is el lehetne nála érni, ha elég határozottan kérjük, hogy ő jöjjön ide, és maradjon, amíg apjuk hazaér. Így itthon lenne, a saját környezetében, és apja is lenne este-reggel, és csak én nem. Már ez is elég.

Pont ma vitte el nagyija az első hétvégéjére nélkülünk. Nagyon vártam már, meg úgy gondolom, ez neki és nagyinak is fontos, stb. De persze amikor elváláskor bömbölt... Persze én megigértem magamnak, hogy nem telefonálok, anyu rendes volt, és hívott, mikro hazaértek, hogy már a sarkon nem sírt :) Annyira összenő az ember ezekkel a kis lurkókkal, még ha hajnalban átmásznak, keresztbe fekszenek, és rugdosódva alszanak, és fél hétkor keltenek... :)

mtunde

Sziasztok!

Zsuzsi!
Még jó hogy sírva fakadt az a szegény legény hiszen a csaját várta de nem őt látta :D Holnap is nagyiztok még?

Ancsa!
Lara de édes! Hogy megy az ülés nem borul már annyit a kis drága? Sajnálom a redőnyt! Mikor csinálják? Usziba nem mentünk a szuri miatt.

Brigi!
Gennyes agyhártya-gyuszis oltást kaptunk ill. az ellen.

Memme?
Merre vagy? Hogy van Eszter?

Hanna!
Igen midjárt fél éves... tök jó :D

Eni!
Ez szörnyű, szerencsére már csak rossz emlék, megy a drukk a lakás miatt!

Lilluska!
Jobbulást!

Képzeljétek nem akarom elkiabálni de Emmus egyre mélyebben alszik, nem ébred fel ha kicsit kijövök mellőle este :D Hiába már olyan nagylány :D

Ja és igen nekünk van a legszebb pasink :D :oops: Szeretünk Mica!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eniii, Benőcid hihetetlenül cukkancs a fotókon, kiskopééé!!! Képzeld, Dani is él-hal az üvegfelületekért, anyukáméknál van egy nagy üveg teraszajtó, ahhoz egyből odarohan (kúszva persze, nem lábon :D ) és rátapad az üvegre, ő is egyből feláll és nyalja ezerrel, biztos jó a hideg az ínyének :lol: :lol: anyukámék meg örülnek, múlt héten volt náluk az ablaktisztító :lol:

Borsa, már reggel akartam írni, h milyen aranyos vagy, h észre vetted az avatar fotómat vagy mimet, és férjed meg vigyázzon magára!! Emma meg ügyes, h alakul az alvása!

Gyuzsó, menő a vonalzód!! :D :D És édes a kacsáskép, kejfel kacsa rulez! :D

Ancsa, Danca jól van, pedig tényleg furán viselkedett, picit szürcsögni kezdett azóta, de nem vészes, még nem mondanám betegnek és igen, megyünk úszni, holnap délelőtt tízre elvileg! Az a baj, h jövő héten meg lehet, h kipróbálunk egy másik ringatót, mert nekem onnan a hazamenetel borzasztó, 1 órát álltam múltkor a dugóban és valami délelőtti időpontot szeretnénk kicsikarn ia Marczibányi téri foglalkozásokon!

Esés miatt megy gyógypuszi Larának, mi is ma vendégségben voltunk és Daninak sikerült a kövön egy nagyot esnie, kúszott ezerrel, nem figyelt és az állára ráesett tiszta erőből, de szerencsére hamar abbahagyta a sírást, gyorsan felkaptam és vittem az ablakhoz nézelődni...én már nagyon edzett vagyok, elég sokat esik (naponta 2-3x), szal most már meg se kottyan, de emlékszem, elején nagyon sajnáltam szegénykét...

Veronikusz, tigrises sztori annyira megható, elképzelem, ahogy kint a fotelben ücsörög és vár rád, jaaahaj, de cukiii! arra emlékeztet, hogy amikor már nagyobb voltam, olyan 8 éves, mindig hamarabb felébredtem, mint szüleim és anyukámnak csináltam kávét és tálcán bevittem neki az ágyba, azzal keltettem :lol: lehet, h néhány év múlva rád is ez vár :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

HÁt nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de mi ma nagyon vártuk hogy essen a hó!!! Erre mi van???? SEhol semmi :cry: Még jó hogy Gabi tett fel képet.... Ettől tiszta happy vagyok!

Minden hófordulósnak sok-sok boldogságot kívánok!

Eni,
Le esett az álam, mikor meglátam Benő fényképeit... Milyen nagy fiú már!!!!!!!!!!!!!!! Most olvasom, hogy Kőbányára költöztök. Tök szupi...

Cukorfalat,
Hát nem tudom, hogy ki lakik a Kökihez közelebb... Nekem 3-om busz megállóra van, vagy 1 metró megálló :lol: :lol: Te nem a P.Erzsébeti Határ útnál laksz???

Gyuzso,
Hát ez a Mica, tényleg "öregebbnek"néz ki!! Amúgy nem is csodálom, hogy rácuppanak a csajok :lol: Szupi az új vonalzótok! :D

Ancsa,
Lara kész hölgy! Nagyon jó ez a FP székecske... Gondolom Lara nagyon örült neki. És nyugi, fog ennél (sajnos :cry: ) nagyobbat is esni.

Lilluska,
Gyors gyógyulást kívánok! Pihenj sokat.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Ancsa! Szegény LArababa :cry: :cry: Nekünk is ilyen székünk van,jól ismerem...Zenéljünk.....
Enci is esett róla anno, aztán jött az (nem akarlak elkeseríteni) hogy ráállt az ülőkére és onnan esett le :cry:
Mostmár lépcsőnek használja, ha vmit nem ér el, odaviszi, rááll és kész. (Ráadásul a háttámlája sokszor az ember kezében marad,mert olyan könnyen kijön) :evil: Bennem meg megáll az ütő :evil:

Barbi! Neked is milyen jó az avatar képed!!!ÉSDanika is nemsokára 1 éves lesz!! :D :D :D

Gyuzso! Vettem kakukkfüvet. Le is forráztam.Gőzöltünk meg minden.remélem javulunk :D Ez a mononukleózis micsoda? :oops:
én még nem hallottam róla :oops:
Vendég

Na utána olvastam a neten mi ez a mononukleózis.
hát mit mondjak? nem egy kellemes dolog.
Lilluska! Feküdjél!!!! remélem mihamarabb meggyógyulsz belőle!!!

Elköszönök majd holnap jövök

Jó éjt... mindjárt keresek képet :D
Kép
Vendég

Sziasztok!
Nálunk nagyi-papa-apuka volt itthon Jankóval, amíg én a kórházban mulattam az időt. Mondjuk nekem annyiból volt mákom, hogy Nagyjankó 24-72-be dolgozik(24 óra munka, 72 pihi-na vajon mi lehet a foglakozása? :roll: ),meg egyébiránt betegállományba is volt, mert a szülés előtt egy hónappal lábfej csontját törte.Egyébként ez tök tipikus, én kínlódom szülőszobán, közben mindenki a férjemet sajnálja, mert látványosan bebotorkál két mankóval. :) De a törés miatt féltem ráhagyni Kisjankót, szóval volt B terv is, ha Nagyiék nem érkeznek meg, be volt szervezve egy baráti házaspár, na meg az egész utca.
Flórka egyébként nagyon jó fej volt. Én júl. 11-re voltam kiírva, de megbeszéltük a nagyiékkal, hogy pár nappal előbb jöjjenek, biztos ami biztos. Csak 7-én tudtak jönni(papa külföldön dolgozik, és csak így tudott hazajönni), délelőtt megérkeztek, este meg kibújt Flóri-de megvárta őket, nehogy anya egyedül szüljön.

Jut eszembe bátyuska. Csajok, két napja a fiam megint bepisil. Normális ez a visszaesés? Én ma már legszívesebben sírva fakadtam volna. Biztos, hogy tudna szólni, hiszen eddig is szólt. Szerintetek mért csinálja?

Gabi,
jól láttad, Jankó kék szemű, mint az apja, Flórkáé meg barna, mint az enyimé.

Kép
Kép
paklincs

Egy kis kedvcsináló a hó mellé. Nálunk tavaly apa volt a Mikulás. Én a fényképezéshez is béna vagyok, dehát itt kénytelen voltam én fotózni, meg videózni. Nagyon hangulatos, hogy a videón a Mikulás minden második szava az, hogy : Anyuka, VAKU!!!,
:D
Kép Kép

Na jóccakát!

Kép
Kép
paklincs

Tünde,
Hogy bírod Bene nélkül? És mi lesz a hétvégén? Mit terveztek?
Remélem Te nagyokat pihensz! 8)
Majd mesélj, hogy Nagyi mit mesél!
Messze laknak tőletek?

Borsa,
Hát még borul, feljebb írtam, hogy lelki beteg vagyok, mert leborult a székről is :cry:

És hogy van a kis hölgy a szuri után?

Barbi,
Milyen fotó???
Örülök, hogy jól vagytok!
Hát sajnálnám, ha nem jönnétek többet! :cry: De megértem!
De a délelőtt nektek jobb? Nem akkor alszik Danca?
Köszönjük a gyógypuszikat!
Hát igen, Ti már gyakorlottak vagytok, engem azért még a víz kiver!

Gabi,
Komolyan? Rááll??? Jujjj, bár ez nekem is eszembe jutott! :twisted: most egy ideig csak úgy játszunk vele, hogy az én ölemben ül, lényeg a lámpa és a regiszter!
Nagyon jó, nem? Enci szereti???
Én csak ajánlani tudom!!!
Jajj, ez a mai jóéjszakát nagyon édes!!! :wink:

Veronikusz,
Annyira édes Kata!!!! Úgy szeretem ezeket a sztorikat!!! :lol: Még, még! Bár nem teljesen értem, hogy mit csinált a tigrissel :oops: . Gondolom gyömöszölte, magához szorította! Hm? :wink:

Paklincs
Nekem sajnos nincs tapasztalatom bepisilés ügyben. Csak annyi, hogy mikor a keresztfiam már nagy óvis, vagy talán már kisiskolás volt, bepisilt egyik éjszaka. :cry: miért? Mert váltak a szülei! :wink:

Jaj, ezen annyira jót nevettem, hogy mit mondott a Mikulás!!! :wink: :lol: Szerintem jók a képek!!!

Memme?????

Zsófi ha tudsz jelentkezz a dobozok közül!!!

ancsaboszi

Figyeljetek!

Hova lehet elmenni MIkulás ünnepségre? Hogy jön a Mikulás, énekelnek meg ilyenek, vagy ez még korai! Mert a férjem munkahelyén nincs ilyen!
Úgy szeretnék, mert Lara tuti élvezné, mert imádja az éneklést, és a társaságot!

Kéne csinálni egy Babanetes Mikulást!
:lol:

ancsaboszi

Jó reggelt!!

Paklincs, édesek a Mikulásos képek, és Jankó nem sejtette, h az apukája van az álruhában? Vagy ezért is akarta leszedni a szakállát, h megnézze, kit rejt az álarc? :)
Újra bepisilés nem lehet a kistesó miatt? Barátnőm mondta,h nem sokkal miután megszületett a kistesó, anagyobbik elkezdett megint bepisilni, aztán ez idővel elmúlt...

Ancsa, szerintem neten nézd meg ezt a mikulásos ünnepséget, sztem művelődési házakban, meg iylen helyeken, biztos van valami ilyesmi...és lara tényleg élvezné, sztem nem korai! Én mondjuk nem szerettem kiskoromban annyira az ilyen közös ünnepléseket, tesóm kifejezetten rettegett a Mikulástól :D nagy sírás-rívás volt, amikor nagybátyám személyében megjelent!! :D

Gabi, köszi, apukám képét megvágtam és azt raktam be avatarnak, de nálatok meg mindjárt itt a 2. szülinap, az se rossz!!

Lilluska, én még nem is írtam, jobbulást neked és pihend ki magad!! Sajnos én már ismerem ezt a betegséget, mivel egyszer azt hitték, h az van nekem és el kellett mennem vérvizsgálatra, de szerencsére nem ez volt a bajom, de akkor utánaolvastam eléggé...ja, és Szávay Ágnesnek is ez volt pár éve, most meg a világ 20. legjobb teniszezőnője! :lol: :lol: szal biztos gyorsan felépülsz belőle és erősebb leszel utána, mint újkorodban! :D

KépKép
barimami

Szép jó reggelt!

A hangulathoz egy kép! :lol:

Kép

Szép napot Mindenkinek!

ancsaboszi

Jó reggelt Lányok!

rögtön visszaolvasok (ha hagynak) :D csak a Ketteske érkezésével kapcsolatosan elfelejtettem egy NAGYON FONTOSAT!!!!

KETTESKE MINDIG HOZZON AJÁNDÉKOT EGYESKÉNEK, MIKOR HAZAJÖN A KÓRHÁZBÓL!!!! ezt nem mi találtuk ki, de tényleg nagyon fontos, hogy az a kis "betolakodó" jól indítson otthon :D :D :D :D Szofi is hozott és talán ez jó pont volt Kata szemében. :D

Ancsa!
édes a Kis Ücsörgő!!!! hogy szalad az idő, pedig néha úgy megállítanám, hogy ne legyenek olyan gyorsan szemtelen kamaszok a lányaim, mert kettőt pislogok és már lassan ott fogunk tartani. :D
Nem akartam írni, hogy mit csinál Kata a tigrissel, mert vki félreérti :lol: de akkor leírom: a tigris farkát huzogatja át a szétnyitott ujjacskái között, azzal csikizi az ujjai között. :lol: Neki ez jön be és nyugtatja meg. :D :D

folyt. köv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép jó reggelt!

Bocsánat hogy az előbb rövid voltam, de nekünk az a reggeli progi, hogy eszünk egy nagy adag tápiót és utána kijövünk a gég elé, itt ücsörgünk, és produkáluk valamit a pelóba :lol: !

Remélem mindenkinek jól telt az éjszakája!!! Borsa? Hanna?
Steffi,
hogy vagytok ma?

Memme,
gyere egy pár szóra!

Mi sajnos voltunk fent éjszaka 2-kor (én még nem aludtam, így nem volt gond :lol: ) ettünk. de hát ez várható volt, hisz tegnap az IKEÁ-ban hamiztunk, és ott megkostoltuk hogy ott mit adnak, hát nem nagyon ízlett :-))) és hát enni sem tudott Lara baba, hisz annyi mindent meg kellett nézni!

Barbi
most már tudom, mi az a kép!
HOgy vagytok?
mentek úszni?
Én szerettem mindent, hisz Zánkán (az úttörő városban :wink: )furi lett volna ha nem szeretem! :wink:
igen, igen majd körülnézek Télapó ügyben, lehet a babakuckóban is lesz!

Veronikusz,
Én értem, és hát egy gyereknél ki értené ezt félre! nagyon édes!!!!
Kép?

ancsaboszi

Vica, már akartam mondani, hogy tök jól nézel ki, simán elmennék az új Vica mellett... :shock: :lol: Mi konkrétan a Szent László térre költözünk, vagy írtam? :roll: Ott van nem messze a KÖSZI, egy csomó babás-mamás program, nagyon várom. Hiába, népszerű környéken lakunk, de itt semmi nincs. Kati tudja, legközelebbi dm pl a duna plazában, ami tőlünk 45 perc séta. Ritkán vállaltam be. :?

Gyuzso, Mica annyira de annyira jól néz ki. Ciki ilyet mondani, hisz még nagyon pici, de jó pasi lesz belőle.

Igen, Benőke hatalmas. Én sem értem, bár apája sem kis darab, de én... :oops: vagyok vagy 163 cm max. :lol:
vbea

Ancsa!
te miket tudsz!!! nagyon jó! ez lesz a Xmas képeslapotok????

Cukipofa!
a férjem könyvelő + Könyvvizsgáló!!! mit szeretnél kérdezni? küldheted a mail-emre is. Ott van a PÜ gomb mellett az e-mail címem. :D Gyors választ nem merek igérni. :oops: :oops:

Barbi!
Fúúú! milyen kis rendes voltál már akkor is!!! kávé az ágyba?!
Daninak meg gyógypuszik, hogy még véletlenül se legyen beteg!!!!

Memme!
hol vagy? mikor költöztök???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,

Örülök ha tetszik. Hát nem hiszem, ahhoz majd szeretnék csinálni külön képet! Most csak próbálgattam.
Csajok? Jól vannak? Lelked????

ancsaboszi

Ancsa!
majd rakok fel képeket! még se letöltve nincsenek, meg csinálni is kéne párat.

Ja! Szofi tegnap sampont ivott. Még a lehellete is olyan volt. :oops: Szerintetek???? Ez a dilijük most hogy beállnak a zuhanytálcára és ott bohóckodnak! :? :shock: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!
Ancsa honnan szeded ezeket a jó képeket????

Veronikusz, nagyon édesek lehetnek a csajszikák :? :lol:

Remélem ma már ideér a hó,bár nem úgy néz ki.Itt szakad az eső :(
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?