Na ismét itt, a végére értem!
Gyuzsó,
Ti is feküdjetek oda Csipa mellé!
Hanna,
Ahova mi járunk úszni 33 fokos a víz, előtte nem kell szoktatni, mi mielőtt elmentünk úszni, csak annyit tettünk, hogy én is fürödtem vele, hogy ne azonnal az egyedüli vizből menjen a sok baba közé! De nem kell szoktatni, és szerintem előbb nézd ki, hogy hova szeretnél járni, és hívd fel őket, mert ide ahova mi járunk speciális bugyi kell, de ezt ott adják, és ott lehet venni. És ha ebben van a baba, és bekakil akkor oké, de ha másban akkor nem vállalják a felelősséget, és lehet fizetni a tisztítást!
Gyuzsó,
Tényleg?

Mi nem szoktattuk.
Annyira édes ez a kép! Nem is hiszem el, hogy 6 hónapos lesz! Micu már egy igazi kis fiú! Meg is értem Emmát! Én is már igent mondtam volna neki egy életre!!!
Igyekszem! És igen, ezek az első esések kemények

, aztán majd biztos könnyebb lesz! REmélem. De ilyenkor jól esik az idősebb biztatása! KÖSZÖNÖM MINDENKNEK!
Hát igen, tegnap is azt mondták a barátnőim, ha lenne haja, simán azt lehetne rá mondani, hogy két éves! De nincs!
Gabi,
Nagyon jók a képek Enciről, és a téliek is!
Velem lehet alkudni, ha most nincs hó azt elviselem, de karira legyen!!!!
Eni drága!
Annyira együtt érzek veled lakás ügyileg! Úgy szeretnék segíteni! És sok sok erőt küldök, és próbálj meg pozitivan hozzáállni, hogy hamarosan ott lesztek, addig meg az a lényeg, hogy együtt vagytok, és boldogok vagytok, és egészségesek!!!
Nekünk is 2002-ben volt egy nagy balesetünk
Jajj, ezek a képek, megzabálom!!!
Édes vagy, köszönöm
Hát itt nem lehetett nem pánikba esni, kisebb esésnél, én is csak mondom Neki, hogy nincs baj, de ez nem az volt!
Steffi,
Itt is gratulálok Martinnak, és sok sok puszi neki és van közte gyógypuszi is!!! Majd írok mailt! Ettél tegnap éjszaka fini csokit?
Barbikám,
Itt vagyok,
Tudom, tudom írok majd, de nem ma éjszaka, mert ma Apa fog itt ülni, én meg most ülök itt, és majd a munka később jön!
Jó volt a Ringató, de hiányoztatok!
Györgyi!
Jázminnak boldog hófordulót!
És kérünk képeket!
Lilluska
Jajj Te szegény!!!

Nagyon sok egészséget kívánok!! Gyógyulj meg minél előbb! Pihenj sokat!!!
Boldog hófordulót Hunornak.
Valentina Viktornak is boldog hófordulót!
Masni
Tudom, hogy most nem vagy az országban,
De azért Máténak is boldog hófordulót!!
Veronikusz,
Édes vagy, és nem vagy bántó, de hogy nem buggyantál meg, hát?

?? Ezen lehet vitatkozni, de én így szeretlek ahogy vagy! Hisz a buggyantak a buggyantakat szeretik.
Átadom, ha felébredt! Most van a fürcsi előtt alvás!
Na fel is ébredt, megyek átadom a puszit!
Szép estét mindenkinek!!!