Sziasztok!
Fotók szuperek!!!!
Tinu!
jajjj!!!!!!! De sajnálom, hogy kiírtam magamból a dolgaimat

Nem akartam elvenni senkinek a kedvét a tesótól, csak egy két elszólásból azt vettem ki, hogy másoknak is hasonló problémája van, és vettem a bátorságot, és írtam egy őszinte kirohanást, amire aztán a többiek is egy kicsit megnyíltak. Remélmem, nem hiszed, hogy abból áll a napunk, hogy kezemben a nyújtófával örjöngve rohanok B után, hogy "gyere ide te büdös kölök, mert agyon verlek!!!!!!!!!!!" Imádom a gyerekeimet! Minden nap hálát adok értük, és külön azért, hogy bár nem akartam tesót, de lett. Ő érte azért vagyok nagyon hálás, mert így érzem igazán kereknek a családunkat. ÉS szuper, ahogy Bazsikám minden reggel azt kérdezi meg először, hogy hol van a Pannuska, és a bölcsiben is kérdezte ezt. Tudom, hogy szereti. És azt is tudom, hogy vannak olyan tesók, akik folyamatosan macerálják egymást, ennek ellenére elválaszthatatlanok. Nem az a jó tesó, aki csak puszilgatja a másikat. Mi sem ilyenek voltunk a nővéremmel, és most nagyon jó a viszonyunk! Csak én most úgy érezem, hogy könnyebb lenne, ha nagyobb lenne a korkülönbség, vagy ha legalább alkalmanként tudna segíteni az én anyukám
(azt meg csak úgy zárójelben, hogy nagyon vágynék még majd babára

, csak úgy szeretnék egy kicsit pihenni

)
Gyerekverés-ordítozás szerintem nálunk hasonlóan van/VOLT jelen az életünkben, mint itt a nagytöbbségnél........
Votiv!
Értem én ezt a szeretgetős dolgot, de hidd el, én annyit szeretgetem őt! Már más is mondta, hogy nem értui ezt a féltékenységet, B-t sokkal többször ölelem meg......De megpróbálom TUDATOSAN akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.
Fibi!
Érdekes, de B tök jól eljátszik és nem igényel engem, ha Pannus (kivételesen

) alszik. Akkor van gond, ha ébren van. És nálunk már más, PAnnust csak az érdekli, amivel B pont játszik. Néha kifejezetten sajnálom B-t, mert látom, hogy zavarja őt Pannus a játékban.
A gondozónők is azt mondták, hogy hihetetlenül jól le tudja magát kötni ( ha hagyják!)
Egyébként egyre jobban tetszik a bölcsi, asszem sikerül jó gondozónőket kifognunk, úgy látom, nagyon szeretik a gyerekeket, és foglalkoznak is velük. Ma B a többi gyerekkel együtt megfodrászolta Judit nénit, úgy röhögtem, még csavarót is raktak a hajába
Zsanci!
Mivel hétfőre minden ip elfogyott, ezért mentünk Börsre.
Ancsi!!!!!!!!!!!!!!
NAgyon örülök a jó hírnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!