A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni: ez nem pszichológusi szakvélemény volt, hanem személyes vélemény. :wink: Látszott a képeken, hogy mennyire gondoskodtok Hankáról, mennyi szeretettel és törődéssel veszitek körül. Hogy a túróba ne lennél akkor jó anya? :)
És mesélj majd a bölcsiről! Tök kivi vagyok.

Kép
Kép
tinu

Zsanci, olyan szépek a fiaid!!!
Borisz olyan kis bölcs, Igi töööök laza :D sirály :D Meme pedig egyszerűen harapnivalóan aranyos :D mind3 igazi kis egyéniség! csajom helyében választani sem tudnék a három Kántor-fiú között! :D (bár ugye nekem Ganxta Igi a szívem csücske :oops: de nem erőltetem rá az akaratomat a lyányomra :D)

Gréti is nagyon szép a szőke loknijaival és a hatalmas nefelejcs-kék szemeivel :D Barninál meg dobtam egy hátast, meeekkora!!! én hülye valahogy mindig csecsemőnek képzelem, ehhez képest már nagyon helyes kispasi lett :D

Johi, hogy vagy?

Nuk???

Neet, neked írtam még régen de írtad hogy átugrottad az oldalt :lol: szal 2 napja "nézem" a BK-t :lol: ennek holnap vége is lesz, mert hazajön a főtávirányítász. nade. rájöttem, hogy ez a Soma úr, ez pont egy hete ott ült a szomszéd asztalnál ikejában, és tök szép 2 gyereke volt meg egy nagyobbról mondták, hogy az óviban van. és én tökre megbámultam mert sztem elég jó pasi (bocs, Ancsi :D), és ő meg biztos azt hihette, hogy azért, mert felismertem :D :D
és ez az új Tilda sztem szar színésznő, fáj hogy mennyire rosszul játszik...
btw. ki a Panda gyerekének az apja??
BK OFF vége :P

mi holnap fél2 körül megyünk a MOM parkba fotóztatni. Vki csatlakozik?

votiv 8)
votiv

Leni,
bölcsi nagyon jól hangzik!!!!! :) :)
Vendég

Barbi,
L. ma nem csurizott be, mert nem vártam meg, hogy szóljon, tessékeltem 2x is a klotyóra. de ugye minden megeshet!

Votiv,
nem baj, hogy neked tetszik a Soma, legalább nem nekem kell, hogy tessen. Panda pedig az én kedvencemtől, Bartától terhes ;-)
és a Tilda már vagy 3 éve új. vagy régen nézted, s ahhoz hasonlítod? különben szerintem Tildánál még bénábbak is vannak...

EREDMÉNYEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEGATÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍV!!!
azaz az esélyem, hogy downos legyen a babucim, kevesebb, mint 1:1000-hez, ami azért jó, mert koromból adódóan már alapból 1:600-hoz volt az esélyem, s ezt még növelte kb. 1:300-ra a rossz afp eredmény. úgyhogy most ez a 4-es teszt meg feljavította 1:1000-re. az egy ezrelékkel kiegyezem :))
ancsipancsi

Ancsi, éljjjjeeeen! Bár, ugye biztos volt, de mégis! És most aztán lazulás és boldogság! :wink:
Nagyon rendes tőleg, hogy felvettél a táblázatba. Majd lövök át friss fotót az aprónépről.
marcangoló

Zuzi,
képzeld, mi is börsre megyünk egészségesre, jövő kedden... :lol:
zsancikant

Lindi,
csodaszééééépek :D

Tinu,
á, értem, majd tudosits az eredményröl :wink:

Ruzi,
én abszolut egyetértek ezzel az agresszio agressziot szül dologgal. sajna nálunk már B eltanulta tölem a kiabálást :( ö is elkezd orditani, ha érvényt akar szerezni a mondandojának :roll:

Barbi,
Anda fejlesztés :lol: (én a popsijára ütöttem rá egyszer, de az sem ért semmit.....)

Vot, Zuzi, Deni,
én is arra jöttem rá (csak pár hete :oops: ), hogy ha Ábelt altatom/szoptatom, ergo csak vele vagyok, akkor utána külön figyelmet szentelek csak B-nek is, játszok vele, megszeretgetem stb., és akkor megbeszélem vele, hogy most kirakózunk, utána anyának dolga van, és megyek pl mosogatni vagy levelet irni (ide :lol: ), és elfogadja egy ideje. (mert persze akkor rosszalkodik, ha mást csinálok). meg amikor látom rajta, hogy azért piszkálja Ábelt, mert nem figyelek rá. eleinte megbüntettem érte, de ugyanugy csinálta. na, most helyette foglalkozok vele, mesélek neki, és azután békén hagyja. egy ideig....
fibi

Ancsi,
éljeeeeen a jo eredmény :D :D

Zsan,
nagyon ügyi vagy!!!!! :D
fibi

Votiv,
mi esetleg arra járhatunk, csak úgy...

és köszi a dicséretet, mintha hájjal kenegetnének...
:lol:

Ancsi,
éljen!!!!!!!!!

Zuzi,
tudom ám, hti már voltatok dokinéninél, de nekem furi volt,h börsre, de most mi is oda kaptunk ip-ot...

BK:Sztem előző Tilda is eléggé khmmm tehetségtelenke volt....
és nekem nem volt bajom pl. D. Anitával, de mondjuk én együtt jártam vele a GNM-be, és egyszer együtt mentünk felvételizni a SzE-re...és akkor megbeszéltük,h ismerjük egymást... :wink:
azóta sem beszéltünk...

számomra elég gyengusz még: Tilda férje, nagymamája, az a szőke pincérlány, és az újaktól sem estem hasra. Ja, Tóni haverját, azt a pécsi csávót sem birtam, nevekkel most épp hadilábon...
bocsi..
zsancikant

AFP
avagy, ami nagyon nyomja a csőrömet:

nem csak a dokim, de nagyon sok honlap, s megkérdezett szakember, mind-mind azt mondja, hogy az afp-t már nem lenne szabad mérni , be kellene tiltani, stb. KÉRDEM ÉN, MIÉRT??
magas afp eredmény esetén igen nagy a kockázata a velőcső záródásos betegségeknek (tehát ez a teszteredmény viszonylag sokatmondó), míg igaz, alacson afp esetén az esetek nagy részében vaklármát eredményez az adat, de miért nem mérnek Mo-n is quarter tesztet, mint Londoban, ami már sokkal nagyobb találati pontossággal bír?? miért kellett nekem ezért külön fizetnem, és Mo. miért nincs berendezkedve a másik három mérésre (a quarter teszt egyik eleme az afp, + másik 3 van, és hozzá veszik az életkort, súlyt, egyéb rizikó tényezőt, melyet mind-mind súlyoznak az eredményben). ne arról verjék a nyálukat , hogy be kéne tiltani az afp-t, hanem arról, hogyha a 35 év felettieknél is először csak egy jóval olcsóbb quarter tesztet végeznének, kevesebb lenne a kötelező "hasbaszúrás" miatti vetélés, s nem utolsó sorban, kevesebbe kerülne az államnak is, mert csak a tényleg indokolt eseteket küldenék el magzatvíz vételre.
és a quarter teszt eredménye "csak" 75%-os találati pontosságú, úgyhogy az integrált tesztről , ami 95%-os, még nem is beszéltem!
ez utóbbit már az anya 12 hetes kora körül elkezdik, az egyik adat a nyaki redő (amit nálunk is mérnek) a másik adat egy fehérje, s ehhez jön hozzá a terhesség kb. 16. hetén mért quarter teszt.

és akkor még arról nem is beszéltem, hogy míg Mo-n egyetlen protokoll eredmény van, vagyis azt tudják, hogy a 16. hetes terhesnek mennyinek kellene lennie az afp-jének, külföldön minden időre tudnak ilyen eredményt mondani, tehát nem az anyára van bízva, hogy időben menjen el vizsgálatra, hanem bármikor veszik le a vért, az adott kornak megfelelő afp-t veszik alapul.
(oké, azt tudják Mo-n, hogy a terhesség legvégén mennyinek kellene lennie az afp-nek, de ezzel általában csak ijesztgetik a mamákat)

HAB A TORTÁN:
apf vizsgálatra csak hivatalos sztk-ban rendelő nőgyógyász rendelhet el. így aztán én nem vállaltam, hogy külön bemegyek az sztk-ba, bejelentkezek egy ottani nőgyógyászhoz, aki ad egy beutalót a vérvételre, aztán leveszik a vért, s visszamegyek az idegen dokihoz, hanem a maszek nőgyógyászomhoz mentem vérvételre, amiért 6500 Ft-ot perkáltam szépen. nesze semmi, fogd meg jól! megspórolhattam volna, ha tudom, hogy később el fogom végeztetni a 25eFt-os quarter tesztet. (és pont akkor alig bírtam lábra állni, külön elmentem anyósomékhoz, ott aludtam, hogy ne innen a XXII-ből bumlizzak a maszek rendelőbe, és baromira fájt a lábam, és zuhogott az eső, beázott a cipőm, és estére már nem tudtam lábra állni....szóval az egész úgy sz...r ahogy van!)
ancsipancsi

Zsan!
Azért olyan jó lehet neked, 3 ilyen pasi anyukájának lenni. Nekem is Igi boy jön be a legjobban 8)

Ancsi! Gratula a jó eredményhez. Engem anno BZS lebeszélt erről a vérvizsgálatról, mert állítólag az sem 100-as. A profi uh-n sokkal több mindent lehet látni. És ha ott gaynús valami, akkor meg ott is a hasbaszurit javasolják (mint ahogy gyanús vérvizsgálati érték után is a hasbaszuri mond pontos eredményt)
És még ott volt a nagy dilemma, hogy mi van, ha az derül ki, hogy down kóros a babuci. Megölöm huszonakárhány hetesen?

Pisi: Gréti már ölég régóta szobatiszta, és az esetek 90%-ában mondja is, hogy pisilni kell, de a maradék 10%-ban én tessékelem a wc-re, mert tudom, hogy régen volt. Ilyenkor persze jön azzal, hogy nem kell, de nem hagyom magam lebeszélni, és mire már a fürdőszobában vagyunk, alig bírja visszatartani és mondja: "Jajjj, de bepisilek!" Szóval szerintem 2 óránál több ne teljen el pisi nélkül. Szerintem.

Köszi mindenkinek a gyerkőcök dícsérését. Gréti olyan a képen (de mondjuk az életben is), mint egy kis boszorkány. Nekem annyira látszik a képeken a gyerekek egyénisége, Grétim egy szél-vész, minden hájjal megkent csajszi, Bajni meg maga a megtestesült nyugalom. Vagy csak én látom rajta?

KépKép
KépKép
lindicita

A sok szép baba láttán, kedvet kaptam, hogy én is betegyem az én Nyuszimat:

hát ezért nem vittük mi baba-szépségversenyre idén:

Kép
ancsipancsi

Lindi,
én hamarabb megtaláltam a kőceidet, minthogy betetted :D a linket.

BZS engem is lebeszélt a vizsgálatról, mondván nem ér sokat. node! ha terhesség elején (koromból adódóan) 1:600-hoz az esélyem, majd BZS rendelőjéből úgy jöttem haza, hogy esélyem kb. 1:300-hoz lett, és most azt az eredményt kaptam, hogy esélyem kevesebb, mint 1:1000-hez, nem jobb a kedvem?
én se vetettem volna el, ezért is nem járultam hozzá a magz. víz vételhez. csak így nem kell 4 hónapot még végig paráznom.

férjemben felmerült még, hogy vajon a maszek rendelőből miért nem voltak képesek telefonon keresni, hogy az eredményem nem kielégítő? persze én is hibás vagyok, mert miért nem telefonáltam én? node asszem 6500-ba bele fér még egy telefon is, még ha be is ijedek tőle, de időben el tudok menni más vizsgálatra, uh-ra, akármire, és nem kutyafuttában.
ancsipancsi

Sziasztok!

Fotók szuperek!!!! :D

Tinu!
jajjj!!!!!!! De sajnálom, hogy kiírtam magamból a dolgaimat :cry: Nem akartam elvenni senkinek a kedvét a tesótól, csak egy két elszólásból azt vettem ki, hogy másoknak is hasonló problémája van, és vettem a bátorságot, és írtam egy őszinte kirohanást, amire aztán a többiek is egy kicsit megnyíltak. Remélmem, nem hiszed, hogy abból áll a napunk, hogy kezemben a nyújtófával örjöngve rohanok B után, hogy "gyere ide te büdös kölök, mert agyon verlek!!!!!!!!!!!" Imádom a gyerekeimet! Minden nap hálát adok értük, és külön azért, hogy bár nem akartam tesót, de lett. Ő érte azért vagyok nagyon hálás, mert így érzem igazán kereknek a családunkat. ÉS szuper, ahogy Bazsikám minden reggel azt kérdezi meg először, hogy hol van a Pannuska, és a bölcsiben is kérdezte ezt. Tudom, hogy szereti. És azt is tudom, hogy vannak olyan tesók, akik folyamatosan macerálják egymást, ennek ellenére elválaszthatatlanok. Nem az a jó tesó, aki csak puszilgatja a másikat. Mi sem ilyenek voltunk a nővéremmel, és most nagyon jó a viszonyunk! Csak én most úgy érezem, hogy könnyebb lenne, ha nagyobb lenne a korkülönbség, vagy ha legalább alkalmanként tudna segíteni az én anyukám :oops:
(azt meg csak úgy zárójelben, hogy nagyon vágynék még majd babára :oops: :D , csak úgy szeretnék egy kicsit pihenni :oops: :lol: )
Gyerekverés-ordítozás szerintem nálunk hasonlóan van/VOLT jelen az életünkben, mint itt a nagytöbbségnél........

Votiv!
Értem én ezt a szeretgetős dolgot, de hidd el, én annyit szeretgetem őt! Már más is mondta, hogy nem értui ezt a féltékenységet, B-t sokkal többször ölelem meg......De megpróbálom TUDATOSAN akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Fibi!
Érdekes, de B tök jól eljátszik és nem igényel engem, ha Pannus (kivételesen :lol: ) alszik. Akkor van gond, ha ébren van. És nálunk már más, PAnnust csak az érdekli, amivel B pont játszik. Néha kifejezetten sajnálom B-t, mert látom, hogy zavarja őt Pannus a játékban.
A gondozónők is azt mondták, hogy hihetetlenül jól le tudja magát kötni ( ha hagyják!)

Egyébként egyre jobban tetszik a bölcsi, asszem sikerül jó gondozónőket kifognunk, úgy látom, nagyon szeretik a gyerekeket, és foglalkoznak is velük. Ma B a többi gyerekkel együtt megfodrászolta Judit nénit, úgy röhögtem, még csavarót is raktak a hajába :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsanci!
Mivel hétfőre minden ip elfogyott, ezért mentünk Börsre.

Ancsi!!!!!!!!!!!!!!
NAgyon örülök a jó hírnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
te vered a gyereket? :mrgreen:
fibi

Zuzi,
nem kérsz ilyet? most sült ki! hamarosan át tudnék ugrani vele!

Kép
ancsipancsi

Ancsi!
GYERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Adok helyette arnicát és Traumeel kenőcsöt :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
szuper a bölcsi hirek :D
és ne sajnáld az öszinte kirohanást, én szeretem az öszinte embereket :) és a panaszáradatot én kezdtem elözö este :oops: emiatt indult be a többgyerekes tesótéma, de én sem csak a negativumokat akartam kiemelni :?

B is jol eljátszana (régen igy volt) egyedül az idö nagyrészében, és nálunk is sztem a teso "zavar" be. Ábel még nem veszi el a cuccait, csak nézi szegénykém, de mégsem tud ugy elmerülni a játékban mint régen, mert örökké foglalkoztatja közben, hogy Ábellel mi van éppen. még ha csak fekszik nyugodtan az öccse, akkor is odamegy, nyomkodja a fejét, vagy ráül a hátára :shock: , ilyesmi. és lesz ennél cifrább is, ha elkezd mászni, és ö is játszani akar majd... már most mondja B, hogy " ne kapja be a kirakomat", pedig csak nyult érte egyszer....
fibi

Ancsi,
én is a szomszédod akarok lenni :lol: :lol:
fibi

Ancsi,
ÉLJEN!!! Nagyon jó hír ez :lol: És ekkorát behúzni Lencsének... :mrgreen:
Pisi: nálunk voltak ilyen időszakok, én általában fejlődési ugrásokhoz tudtam kötni (beszédben, finommotorikában, fogalmi gondolkodásban). No meg nagyon igaz, amit Lindi mond: vinni kell 1,5-2 óránként, ha kell neki, ha nem :) Én mindig megmondtam D-nak, hogy nem baj, ha nem sikerül, csak próbálja meg :)

Macsek,
ha lesz időm, szkennelek ész nélkül, és küldök :wink: :lol:

Tinu,
ezt még tegnap írtam, de már nem jutottam el a küldésig: az "én így csinálom" nálam nem szinonímája a "nem értek egyet"-nek. Huh, nehéz ezt pontosan megfogalmazni, mert ebben az esetben tényleg a saját etikai kódexem egyik alapjáról van szó (vállalom a hibáimat, és ennek része az, hogy ezt verbalizáljam), tehát erősebbek az érzések és ellenérzések, mint mondjuk egy egyszerű hozzátáplálási módszer esetében, de azért az is fontos, hogy tudd, hogy egyáltalán nem élem meg abszolút igazságként mások szempontjából. Csakis magamra nézve. Ez így érthető valamennyire? :roll:
És KÉT GYEREKKEL JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
És lehet, hogy mentek idegenbe? :)

Zsan,
vau, ügyes vagy :D :D Fijúk csodaszépek, személyes kedvenc Borisz (ezt el ne mondd nekik), festenivalóan szép kissrác :)

Johi,
hogy vagy, merre vagy???

És összeszorul a szívem, amikor titeket olvaslak, hogy mennyire nehéz szituációk vannak, testvérféltékenység, stb. Csak rengeteg ++++++++++++++++++++++++++-t tudok küldeni, remélem, mindenkinek jut, akinek szüksége van rá!!!

Kiabálás: olyan vagyok, mint Kanga: Szenvedélyes és Tüzes Állat :mrgreen: A sztereotípia szerint Olaszhonba kellett volna születnem, ami megmagyarázná azt is, hogy miért utálom a hideget . Tőlem az elfojtás-vigyorgás-másholkiadás egyszerűen rendszeridegen, de mindig nagyon csodáltam azokat, akiknek ment . Sajna ez van...

v
kisün

Ancsi! Mit csináltatok ezzel a gyerekkel??? :shock:

Egyébként csak a másik oldalon is kellett volna így sminkelni :)

Szerintem így is vidd el, nem a szépségverseny miatt, szerintem senki nem azért viszi, de tök jó minden évben ugyanabban az időpontban egy profi fotó a gyerekekről. Ezzel tudnád is nevelni (bár tényleg nem ismerem a monokli előzményét), de ha rosszalkodik csak rámutatsz a képre, hoyg na? szeretnél megint úgy kinézni? Akkor viselkedj! :lol:
lindicita

Zuzi,
dehogy baj, hogy írtál a gondjaitokról!!! Remélem, hogy kicsit itt is tudtál gőzt leadni, az mindig jó! :) Én már amúgyis megszívtam, késő lenne elvenni a kedvet a kétgyerekes léttől meg a kis korkülönbségtől :mrgreen: :mrgreen:
Bölcsi jól hangzik, ++++++++++++++++++++++++++-ok mennek továbbra is, pénteken megnézem fmh-ban, hogy mikor van keddenként a táncház!

v
kisün

Ancsi,
az a mázlid, hogy nem szeretem a köménymagot :wink:
kisün

Lindi, de, abszolút! :lol: azért még Barni is "kinőheti magát", és megtanulhatja a huncutságokat a nővérétől :D

Ancsi, örülök, hogy jó lett az eredményed! :D

Lindi, a fejlesztőben a ma reggeli csoportunkban 2 DS kislány is van, mindkettőnek szép, fiatal anyukája, és olyan boldog természetességgel és nagy szeretettel gondozzák-nevelgetik a gyermeküket :) akárcsak Szirkát :) (innen is sokan ismerik a blogját)
A legjobb barátnőm húga DS, és az ő szülei titkolják, rejtegetik a lányt (már huszonéves). Ezért is jó érzés látni, hogy ma már nem kell "szégyellni" ezt sem, és azok sem bánják, akik megtartották a babájukat :)

még Indi skandinávos hsz-ére akartam mondani, hogy azért a svéd paraszt is svéd paraszt (már bocs a svédektől, akiket én nagyon csípek, a filmjeiket is meg a gyermekverseiket is :mrgreen:), és az se törődik a gyereke lelkével, viszont egy minimálisan intelligens magyar ember is tud szépen bánni a gyerekével. Sztem ilyesmiben nem nagyon lehet általánosítani, hogy a skandinávok ennyivel különbek... szoktak csinálni ilyen idióta felméréseket is, hogy melyik a Föld legboldogabb országa, hát a skandinávok általában nagyon lent vannak, elég depisek :wink: (szvsz nem csoda, a fél életüket kuksi sötétben kell éljék, én már attól is befalcolok hogy du 4-kor setét van)
szóval tőlünk északabbra/nyugatabbra sem sokkal zöldebb a fű, lásd porosz iskola, vagy a britek jó kis boarding schooljai, itt is eléggé ridegtartásban nevelődnek a kölkök, és nem tudok még egy olyan országot mondani Mo-n kívül, ahol 3-4 éves korukig otthon vannak a nők a gyerekeikkel...

ja míg nem felejtem el, ma este 20.35-től a Duna TV-n egy jó kis film lesz, az Avalon. Sok generációs családról, rengeteg szeretetteljes kapcsolattal :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
K. múltkor találkozott a játszótéren egy finn házaspárral, anyuka itt dolgozik, apuka meg elkisérte, és vigyáz a gyerekekre, és imádják az éghajlatot 8) Itt meleg van. És világos. Még sosem gondoltam így Magyarországra, de tényleg, most nincs mínusz 10 fok és napi tizenakárhány órában sötét :wink: Tiszta hawaii 8)
kisün

és így van, én AKÁRHÁNY nővel beszéltem eddig külföldön a magyar gyed-gyes rendszerről, mind összevisszairígykedte magát az anyatámogatási rendszerünk miatt. Nekik meg ez zöldebb :wink:
kisün

Ancsi: szuper hír az eredményről! :)

Zuzi: ne hülyülj már! Persze, hogy nem probléma, ha kiírod magadból a bajokat. Nem te voltál ezzel egyedül. Abszolút megértem, hogy jól esett és másoknak is, hogy megoszthatták a gondjaikat. Csak plíííííííííííz, mondjatok valami pozitívat is a negatív mellé, hogy ne ijedjek meg annyira. :)

Kisün: értem, mit akarsz mondani. SZámomra meg mégis azt jelenti, hogy te így csinálod. Neked azért erősebb, mert erős érzelmek kötődnek hozzá. Nálam meg nem annyira. De egyébként értem. :)

Kép
Kép
tinu

Ja, még Ancsi: nagyon szép szeme van Lencsinek! És tisztára olyan, mintha sminkelne. :wink:

Kép
Kép
tinu

Ancsi, én is nézem, hogy Lencsének miért csak az egyik szemét festettétek ki? :P Istinek a homlokán van egy jókora függőleges vörös csík, de ettől még viszem, sosem készülne kép róla, ha csak akkor fotóznám, ha nincs épp kék-zöld foltja vagy sebe :lol:
(ha nagyon zavar, egy kis korrektor? :))

Zuzikám, sztem tök jól csinálod a dolgokat, semmit sem ronthatsz el, csak ez most egy nehéz időszak, de el fog múlni és végül úgyis csak a jó testvérség marad!!! mi is gyapáltuk egymást sokat, de a felnőttek meg az idegen gyerekek ellen mindig gondolkodás nélkül összefogtunk :P mára pedig már nagyon jó tesók lettünk, pedig még kamaszkorunkban is egyfolytában szivatuk egymást...
és nyugodtan panaszkodj, az tök legális itt :D

Zsanci, anyám is jön, úgyhogy pletyizni nem tudnánk :? de azért szívesen meginnék Veletek egy kv-t! :D esetleg délelőtt McCafé, miután elvitted B-t az óviba?

votiv 8)
votiv

a pogácsa, bármily furcsa is, csak a képen szereplő köményes-sajtos, a többi 99%-ban csak sajtos és néhány köményes, mert én perverzen szeretem a köményt. Zuzinak nagyrészt sajtost vittem :)

LENCSE SZEME:
(aki nem olvasta a sztorit) rohangált, elmondása szerint, mint az őrült, s puff elesett a küszöbben, s fejjel neki a fenyő ágy keretének.
ancsipancsi

Maryni,
üdv, kőceid gyönyörűek!!! :D

Tinu,
na ezt megbeszéltük :wink: és jól összefoglaltad a lényeget :wink:

Dóci a biztonság kedvéért tegnap megint kitette az ajtó elé a mikulás-csízmát... mondta, hogy perszepersze, nincs még itt a december, de hátha :mrgreen:
kisün

Ancsi,
kömény... te tényleg perverz vagy :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kisün

Hol lehet ezt a Jónás naptárat megnézni? Annyit beszéltetek róla. Ha jól tudom, ezt akkor is lehet használni, ha én nem akarok gyereket, ugye? Mintha olvastam volna erről, hogy a manus, aki ezt kitalálta, kb annyi pénzért, amennyibe egy évre kerülne a fogamzásgátló, megcsinálja az egész éves termékenységi naptárat. (Bakker én annyira félek egy harmadik gyerektől, hogy már lassan kerülöm apjukot :roll: )
lindicita

Sziasztok!Micsoda pörgés! :)

Ancsi, ovi 5 hónap után TALÁN már nem zavar be, de ezt csak akkor tudod majd eldönteni. (Nálunk 8 hó volt.)
Hurrá,hogy minden ok!!! (Bár mindenki tudta.) Elvileg az afpnél is kell a súly meg az életkor. Nálam az elsőnél ez kimaradt, lehet,h ezért lett rossz. És én semértem,h minek ez, de hét van itt még hasonló probléma dögivel...

Mary, nem tartott sokáig, pár hét talán. Szept.közepén kezdte az ovit, nov.1körül volt őszi szünet, azt hittem visszaesés lesz, de nem! Sőt, inkább "fixálódott" a dolog, szívesen és vidáman megy minden nap. Az elején volt kicsit szeppent, 1x sírt nagyon (de állítólag nem sokáig), nééha mondta,h nem akar menni, meg maradjak ott. 2 kislány anyukája is mondta ma,h náluk visszaesés van, pedig ők az elején nagyon könnyen vették a dolgot. Remélem, mi a nehezebb részén (bár nem volt durva) túlestünk, és már mindig szívesen fog menni. :)

Leni, bölis hírek szuperek!!! Megvan a megoldás!! :)

Gyerekképek: Borisz, Igi, Meme, Gréti, Bajni és Rékáék mindmind gyönyörűek!!!!!!

Zuzi, P is kérte már,h tegyem be Bt a "ketrecbe" (=járóka), mert mindig az kell neki, amivel ő játszik... De jófej, meg szokta próbálni elterelni a figyelmét vmi mással. Ill.tegnap Bt próbálta odébbvonszolni, a nyakánál fogva...

Tinu, elő a titokkal! :)

Kisün, meg akit érdekel: Muzsikás táncház keddenként 5-fél7ig az Fmhban! (Mi soxor megyünk, P tácház-fan, meg ovistársak is szoktak jönni.)
rídonli#

Jajj, bocsánat Lana, és Domi is gyönyörűek, és Lencse is, sminkkel együtt!!!

És Indi most (végre) megnéztem, és betegre röhögtem magam! :)
rídonli#

Lidni, lehet,h én vagyok hitetlen, de nem bíznám Jónásra a dolgot...
rídonli#

Zuzi, ANcsi,
én egy kicsit jobban sajnálom,h nem leszünk szomszédok... :cry:

Vera,
köszönöm, és akkor az én személyes kedvencem Meme lett, ünnepélyesen... :wink:
a te személyes kedvenced tegnap azzal lepte meg Levit az oviba, h mikor belépett apuka, őnagysága ott SAKKOZOTT az óvó bácsival... :wink: :? 8)
(büszke, büszke anya)
zsancikant

Tinu, 4 jú:
Kép Kép
KépKépKép
KépKépKép

KépKép

votiv 8)
votiv

Ríd,
köszi :D

Zsan,
éreztem, hogy összeköt bennünket valami láthatatlan kapocs 8) 8) és wow! és hű!!!! :lol: És Levi MENNYIRE volt büszke? :lol:
kisün

Ancsi,
HURRRÉÉÉJJJJ :P

Zuzi, nekem nagy segítség volt az őszinteséged. Köszönöm!!!!!

Fotózáson nem lesznek holnap millióan? :roll:
Én úúúúúgy elmennék, de félek a nagy tömegtől :?
/ nem magam,hanem a gyerkők miatt/
leni

Zsanci, mekkora király helyre járhat Boriszod, ha nekik óvóBÁCSIJUK van!!!! :P
Sakk miatt nem csoda, ha BÜSZKE vagy!!! WOW!!!

Votiv, úgy szeretem nézegetni a fotóitokat!!!

Ancsi, nekem a köményes is jöhetett volna :oops: :lol:
Lencsét először én is sminkeltnek néztem, de a felemásság miatt beugrott a story. Wazz, elég nagyot eshetett!! :shock:
leni

Votiv: könnybe lábadtam. Annyira szépek a tesók együtt. :)

Ríd: na a nagy titok már leleplezhető. Szóval a férjem megpályázott külhonban egy munkát, de nem kapta meg. Most tudtuk meg. Én megkönnyebbültem, bevallom.

Kép
Kép
tinu

Hú bakker, mennyit írtok!! :D :D alig bírlak beérni Titeket! Hát nem arról panaszkodik mindenki, hogy nincs ideje??? :lol: :lol:
Mire átfutottam a termést, már csak távirati jellegű hsz-ekre maradt időm :oops: :

Neet :) Jó, hogy jöttél és helyre teszel minket!! :wink: :D volt doli?

Leni :) Éljenek a szupi bölis hírek! :D

Ancsi :) Neg. eredmény, hurrá!!! :D :D Lencse monoklija :roll: :roll:

Zuzi :) Autózó Pannus :lol: és tudjuk mi ám, hogy nagyon klassz anya vagy, nyugi! :wink:

Barbi :) Buborékok :lol: és merre jártál, rég írtál!?

Zsugyu :) Vigyázó gyerkőcök :lol: Feszkó: ha időben észreveszi az ember, már az is kész nyereség 8) Apukádnak +++++++++++++

Zsan :) Sakk :lol: :lol:

Ríd :) P és B és a ketrec :lol:

Indi :) Videó nagggyon jóóó :D

Fibi :) Kialvás rulez :D mi is az? :lol: És ügyes vagy, csak így tovább, ezek az apró "trükkök" nagyon hasznosak tudnak lenni :wink: Szerencsére Bálintomat nem izgatja annyira Bence (mármint hogy mit csinál és hogy megeszi-e a játékát), de gyömöszölés persze mindig van, én hagyom is, csak irányítom, hogy mit lehet és mit nem (pl. ne üljön rá). Pakolással hogy álltok?

Tinu :) Poz. a többgyerekes létről: nem cserélném el semmiért a világon!!! :wink: ez rövid, de velős volt :lol:

Minden kép szuper és csodásak a gyerkőcök!!!!!!
Bocsi, hogy nem részletezem név szerint, de várnak a banditáim 8) csók mindenkinek :D
denizsa

Deni,
te vagy az én jóangyalom :lol: Mindig emlékeztetsz azokra a hozzászólásokra, amiket meg akartam írni, de elfelejtettem :oops:

ZSUGYU,
reggel olvastam apukádról, sokat gondoltam ma rátok!!! +++++++++++++++++++
kisün

Hűűű, csatlakozom Denihez, egy csomó mindent kellett elolvasnom. :D

Neet, igzad van, örülés. De olykor jólesik kiönteni, és picit megnyugatja az embert, h nem egyedül kálváriázik, mert akkor normális. (perzse, nem annak örül ember lánya, h másnak rossz) És tökjó, h ennyi minden kijött.
kincsimano

És a nagy prögés miatt még 1szer:

Jövő csütörtökön Sukorón tali, fini kajával, nem túl rossz idő és igény szerint séta (akár terepen is, szal kényelmes cipedli javallt).
kincsimano

Ja és érkezés enitájm.
kincsimano

Zsu, rengeteg +++++++++++++++++!
Votiv, nagyon szépekboldogak a gyermekeid!
Ancsi, phew.
Indi, kérdeztem néhány(száz) oldallal ezelőtt, h van-e fejlemény csana ügyben. Sikerült már helyet találni?
kincsimano

Jé, tele van velem a topic. :mrgreen:
kincsimano

Na, hány hsz-t tudok írni megszakítás nélkül? :lol:
kincsimano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?