A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Mary :)
Cukker a fiatalúr! :wink: Gyere gyakrabban, jó hallani rólatok. :)

Emma :)
Kaki :lol: Ezen én is nevettem volna. Zalán tojt a dokira. :wink:

Orsi :)
Kitartás! :)

Dorka :)
De jó húsban van Balázskád! És ez a vigyor! :D
A forgásról már írtam a múltkor, hogy a mai, amerikai álláspont szerint, a napjukat hanyatt töltő babák 2-3 hónappal később kezdenek forogni, mert elég érdekes a világ körülöttük így is, nem motiváltak. Plusz a sok hanyattfekés miatt nem annyira erős a karjuk, hátuk, nyakuk. Bence 3 hónaposan hanyatt dobta magát, azóta hanyagolja a témát. Oldalr fordul, ha érdekeset lát, de hasra még nem. :wink:

Enikő :)
Tudom milyen érzés "a jó lenne kétfelé szakadni", pedig csak 2 poronty van. :roll:
Ezentúl én is beveszem reggelente a "leszarom tablettát." :lol: :wink: Apjuk kapacitása nálunk is szerény, a 3 évessel elvan fél órát, kettőt akkor, ha alszik. Vagy a gyerek vagy ő. :D

Emi :)
Sajna vannak időszakok, amikor minden összejön. Azért lesz ez még jobb! :)

Manó :)
Happy Birthday! :wink:

Szivvi :)
Boldog hófordulót a csemetének! :)

Nenőke :)
Egészségügy :roll: :(

Mütyürke :)
Nagyon szépek a gyerekek. :D Miért rejtegetted őket? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Te szegeny, megint nem lesz kivel dumcsizzal...
Jo ejt, azaz szep napot neked. :wink:

Emi! Es nem hanyagolhato valamelyik? Spec a lakas felenek a kifizetesere gondoltam. Hasonlo cipoben voltunk nemreg, akkor az en noverem jelentkezett, kicsit mas temaban... eleg szarul esett.
molkata

Kösz lányok a drukkokat! Jólesik.

Manó!
Boldog szülinapot!

Judit! Igen, apukát Jánosnak hívják. :wink:

Átfordulás: írtam kb két hete, h Ádi átfordult, azóta nem aktivizálja magát :)

Kata :)
Így jártam. :? :D

Andrea :)
Fogacskák :wink:

Ági :)
Kitartás a kivizsgáláshoz! :)

Móni :)
Milyen vizsgára készülsz? Bocsi, ha írtad már. :oops:

Az összes babakép nagyon cukker! :)
Most egy időre eltűnök. Nem sokáig, csak a hétvégére. :wink: Megyünk Disneylandbe és holnap már készülődni kell, szombat hajnalban meg indulás. :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönjük, aranyosak vagytok!

Babaaa! Jó, hogy itt vagy újra!!!

Ági, megy a drukk Nektek!

Tömzsinek jobbulást!

Manó, Sok Boldogságot!

Baba képek tündériek! És azok a fogacskák :lol:

Hozzátáplálás: 5-6 hónapos kortól ajánlott. Itt Japánban is régebben hamarabb kezdték, de a legújabb -amerikai- kutatások alapján ha a baba túl korán kap mást (anya- v. táp-)tejen kívül, akkor később sokkal hízékonyabb lesz.
Ki tudja mi az igazság, de én szeretném szoptatni, ameddig csak tudom.

Forgolódás: Yukumo hasról hátra párszor már átfordult, de lehet ezek csak véletlenek. Hátról hasra még csak félig sikerült, azaz csípője már átfordult, de felső teste még kicsavarodva :wink: . Tegnap óta emelgeti magasra a lábait, szóval gondolom szépen lassan majdcsak menni fog neki. Ám erre még bőven van ideje.

Éjszaka már nem kelünk, általában éjfél körül elalszik, majd nyolckor kel. Néha van, hogy 10-12órákat is képes aludni. Ám mindig változik. A hisztis két hétben pl reggel 5-6körül keltünk.
Vendég

Jó reggelt!

Megint hulla vagyok.:( Kezdek zombi lenni. Nem tudom mi lehet Tömzsivel... :roll: Egész éjjel feszeng, nyűglődik vagy ordít. :shock: :(
Tegnap napközben is alig aludt valamit... :roll:

m.andrea: Betettem a fotót, nagyon köszi.:)

Többieké? Pillangó, Ná, Zsanett...? Baba, Te is tegyél légyszi..:) és Tjuditot, Te is!:)
Igy hamarosan minden baba a tablóban lesz.:D
Vendég

Sziasztok!

Már megint esik. :( Én ezt már nem bírom. :(

Forgolódás:
hasról hátra az nagyon megy (utálunk hason lenni :wink: ), fordítva sose fog megtörténni. Ki van csukva, hogy az utált pozítúrába forduljon. A viccet félreéve, egy hete kezdett oldalra fordulni, de max. naponta csak egyszer-kétszer. Felhúzza a lábait és úgy dönti át magát oldalra.

Andi, úgy néz ki fiaink egymást utánozzák. Ha alvós nap van mindkettő alszik, ha sírós mindkettő sír. :lol:

kispiskóta

Morning!

Aranyosak vagytok, mindenkinek köszönöm, hogy megemlékeztetek rólam. andi, kár hogy középső jányom nem láthatta most reggel, hogy zölddel írtál. Nála, ha rajta múlna, csak a zöld szín létezne, legalábbis számára.

Baba: mi asszem elkerültük egymást, legalábbis asszem, mert nekem csak a Dorka féle táblából vagy ismerős. De ha már ennél a táblánál járunk, felfedeztem egy hiányosságot: hun van belőle M.Andrea és Zsuzskája? Lécci orvoslandó, Andi küldd az adatokat el Dorkának, hogy legyél te is becsúsztatva Kati és Egon mellé, mert látom egyidősek a gyerkők.

Tegnap kikészített a kicsim. Igaz ő is kész volt. Egyáltalán nem látszik még semmi a fogínyén, de a mélyben nagyon dolgozik. Rettenet rág mindent, minden a szájában végzi, dühös, rángatja kezeit, lábait, hisztisen kapkodja a fejét. Mondtam is apának, hogy engem a bölcsességfogaim nagyon megviseltek, uhhó át tom érezni a picur kínjait. Tesókkal sem volt ám sétagalopp a fogzás, de velük nem adtam homeóson kívül mást (azt is Adrinál). Na Grétu megkapta a (Judit után szabadon) a hozzátápit Panadol szirupból az este. Hát figyelt tőle mint üregi nyúl.Eccerűen nem bírta felfogni, hogy mi az, de rendesen tolta a kezem a szájába, hogy még. Tisztasor, ez is édesszájú lesz.

Este elvonókúrára ítéltettem net ügyben. Apát nekikényszerítettem dolgozni olyan este 8-kor, csak abban tévedtem, hogy azt hittem rövid idő után elmegy tvzni. Hát éccaka 3-ig bújta a netet, asszem az irodában mások is megaszonták jó lenne véglegesíteni a honlapot. Szal elkövetkezőkben várható a folytatás. Ha nem vagyok, akkor Grétu fogzik, s apa netel.

Kép
kissmanó

Akkor a lista:

Dikó Jázminjának, Brigi Samujának, Mütyürke Ilkájának, Gurgi Samujának, Ná Ádámjának, Emma Zalánjának és Tücsi Gáborkájának Boldog 4. hófordulót!:D
Vendég

Annee - azért mert már kibújt egy pici rész a Tömzsi fogából, még símán lehet a rossz hangulatának a fogzás az okozója.

Bassz. Tegnap lucsogó vízben volt a Laternenfest. Meg a hülye pap nem engedett be a szász evangélikus templomba. Kapja be.
Meg lemerült a ténypékelő aksija, apa 1 kép nem sok, annyit sem bírt csinálni. Hogy én ily ökör vok. Nem vittem pótaksit. Most könyöröghetek másoknak képekért, ha valaki egyáltalán ténypékelt minket.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Kati, nem tudom, hogy lesz, elvileg januártól lesz neki még egy 4órás, de a mostani ami 4 lesz, szerintem hamar meg is szűnik, valószínű az lesz, hogy nővérének várni kell, de nem is értem, miért nem szólt előbb, tudták már egy ideje! ez meg nem megy pikkpakkra! :twisted:
na sebaj, már nyugisak vagyunk, megoldjuk, akkora nagy gond nincs (még)

Baba én is nézegettelek iwiwen, nagyon szép Vazul fiad! :wink:

MAndi, nagyon édi Zsuzska a kis fogacskákkal!

Manó boldog szülinapot így utólag

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ühümm.
egyetértek.
boldog hófordulót az érintett babóknak.
Grétu ha jobb formában lesz, kérek tőle egy extra mosolyt kivételesen csak Gáborkának. remélem rávehetem.

Ági: tudom, most ez a hóforduló nem épp gondmentes nektek, de tényleg, menjetek csak, vizsgáljátok ki a dolgokat, reméljük nem találnak semmi komolyat. Lásd Hencsi Bogija sem épp a pufi kategória. ennek ellenére köszöni szépen, jól van, ami azt jelzni, hogy nem föltétlen lehet baj Ádámkádnál sem. mi itt a topikon ebben bízunk. tényleg, kérhetünk képet a fiacskádról? lécci-lécci.aztán mihamarabb várunk vissza titeket a kórházból a fórumra, feltehetőleg extra jó hírekkel

Kép
kissmanó

ja, ami tegnapról lemaradt: Móninak drukk a vizsgákhoz, Orsinak kitartást a családhoz, Zsuzsi gyerek gyakrabban.
Emi: nem irigyellek a sok mostani macera miatt, de a lényeg, hogy mára már nem vagy olyan borús hangulatban
bocs, ha valakihez illett volna még legyen pár jó szavam, most más nem ugrik be, de azért sok pusszantást küldök azoknak.
meg sok ++++++ energiát, hogy bírjanak vidámabbak lenni.

nyűgös babók anyócái: írjátok azt, hogy javul a helyzet, mert ez a kis huncut asszem stikában olvassa, hogy milyen a többség hangulata, s úgy alakít ő is.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Borzalmas éjszakánk volt! Panka 4-kor felkelt, 6-ig nem bírtam visszaaltatni. Olyan kevés a tejem, hogy tápit kellett csinálnom neki, ez eddig egyszer fordult elő eddig :(. 6-kor visszaaludt, de 7-kor kelt :shock: Annee megértelek, hogy zombi vagy. Nálunk eddig aludt éjjel, de napközben vagy üvöltött vagy karban elvolt. Ez a hóesés óta tart.... wáááá

OFF
Viszont van egy jó hírem: Sikerült megszereznünk életünk első saját lakását, azaz házát. Szigetszentmiklósra költözünk jövő év elején. Akkor lesz kész a házunk. Ma megyünk az ügyvédhez aláírni a szerződést. Hitelt veszünk fel, de még így is nagyon szuper. Olyan boldog vagyok, hogy csak na...

ON

Köszi a hozzátápi infókat, én is így tudtam, de valószínűleg én hamarosan elkezdem gyümilével. Hippet adok neki szerintem, mert azt lehet 4 hónapos kortól, biztosan ellenőrzött minőség. Talán nem követek el ezzel nagy hibát... hmmm, mit gondoltok? :roll:

Kép
zsuzsi**

Kedves Grétu!

Andris vidám, roppan mosolygós és nagyon jó hangulata van! :D (ez mind jó lenne, ha nem lenne ilyen hisztizsák)
Vendég

Manó: Jövök, ígérem. :D

Boldog hófordulót mindenkinek!

Gurgi: Panka öleli, csókolja a szerelmét!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Eddig Tömzsinek is jó volt az alvókája. Most meg... Igaza lehet Manónak.. Én is a fogacska miatti nyafira tippelek. :roll:
Vendég

OFF
Emi: Hogy vagy fent az iwiwen? És Baba??? Szeretnélek benneteket bejelölni!

Kép
zsuzsi**

Annee: Nem tudom, nem látok és nem is érzek semmit Panka ínyén. Hááát, Tömzsikét most nem irigylem, biztos fáj neki.

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Emit nálam megtalálod. Juhász.
Babát én sem tom.

Zsuzsi: akkor vedd komoly fenyegetésnek, hogy majd Szigetszentmiklóson meglátogatunk ecce. Ugyanis Szigetszentmiklós-Lakitelek, oda szokunk járni egy céghez áruért.
Ja, s gratula eme önállósodásotokhoz. Szuperr dolog, s egyenesen ház. Ez igen, legyetek nagyon boldogok majd benne.

Kép
kissmanó

Zsuzsi: nem muszáj sem látni, sem érezni, hisz a kis fogrügyecskék ott lent a mélyben már dolgoznak, az is fáj már nekik.
Panka pakolja a dolgokat a szájába ezerrel? Rágja ujját, mancsikáját?

Kép
kissmanó

Zsuzsi: Gratula a házikóhoz.:) Sűrűn járok arra felé. A nővérem Szigetújfaluban lakik.:)
Vendég

Sziasztok!

Beni megint átaludta az éjszakát:lol:, fél 5-kor volt szopi, igaz utána 6-kor is, gondolom be kellett pótolni az elmaradt evéseket :D . Este fél 9-től nyomta fél 5-ig egyhuzamban :D . S most még Emi sem károgott 6 előtt, úgyhogy végre volt alvás :wink: .

Picit izgulok, nem csökken-e a tej, de madj kiderül. Ha csökken, biztos megint jelentkezik majd többször éjjel ágytársnak, még hiányoltam is, hogy nem aludt velünk semennyit.

Kicsit ki vagyok akadva az itteni gyerekorvosi rendelőre. Minek kell 35 fokra felfűteni még a várót is?! Tegnap 3/4 órát sültünk ebben a melegben, jól leizzadtam, már sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége, s meg is történt: mára fáj a torkom, s mindkét gyerek taknyos. Jól megfáztunk mikor kijöttünk a havas esőre, igaz csak kb 20 métert mentünk a kocsiig, de az elég volt. :evil:
Mindenhol így fűtenek? A pesti dokinál nem emlékszem, vagy csak nem volt dolgunk nála télen...

KépKépKépKépKép
uxi

iwiw-től is kaptam tegnap ajándékot: egy meghívót.
nem számítottam rá.
valakit érdekel? szívesen átadom, most épp nincs senki akinek adhatnám

Kép
kissmanó

Milyen ravaszak a gyerekek, Emi reggel 6:05-kor elkezdett üvölteni, azt ordibálta ki a kiságyából, hogy "Anya ne szoptassad BEnikét!" Tudta, hogy szoptatom, de honnan? Néma csendben vittem át Benit, Eminek külön szobája van, s nem láthatott/hallhatott semmit.
Ezeknek van valami titkos radarjuk. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Meghívón nekem is van. 2 is. Az egyik már csak 4 napig. :roll:
Vendég

Zsuszi én mint Manó írta Juhász Emília B.fűzfő, BAba pedig Czakó Erika Jászberény

de jó nektek! én is alig várom, hogy házunk legyen! de ez még jópár év :(

lynia-

Manó: De jó lenne!!! Gyertek bármikor... majd egyeztetünk! Háhá

Fogacska ott van, tudom. A kezét eszi veszettül, de nem nyáladzik nagyon, mást meg nem nagyon tömköd... Nem tudom. Elvileg időszerű a fogzás? Vagy itt nálunk télleg szuperbébik vannak?

Annee: Köszi a gratut neked is!

Kép
zsuzsi**

Babát lenyomoztam, Katinál megtaláltam közben.
Csak há még mi azétt nemigen ismerjük egymást, nem akarok tolakodni.

Kép
kissmanó

Emi: Mi már lassan nyolc éve erre készülünk, de így is csak szülői segítséggel tudtunk belevágni. Elég kemény ez az egész. A fiataloknak szinte semmi lehetőségük nincsen! 4 éve élünk együtt, de 10 éve együtt vagyunk, így is nehéz...

Uxi: Eminek tuti van valami paraképessége... átlát az ajtón.... :shock: 8)

Bakker, Panna reggel hét óra óta nyomja a játszószőnyegen, a tengelye körül forogva ordibál a majommal :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: innen még lehet akár 2 hónap is míg kibújik.
Tapasztalat. Meg aztán van egy hullám, rágnak ezerrel (eddig Grétu is nyáladzott, most meg leállt kb. egy hónapja), aztán fogacska kicsit megnyugszik, nem kibújik, pár hét után meg folytatja ahol abbahagyta.

decemberben apjuk megy áruért, akkor én nem bíttos. meg még nem is fogtok ottlakni, uhhó marad jövőre :wink:
szívem szerint mennék apával, hisz kilfeldrül tutibb karácsonyi ajándékokat tudnék hozni lurkóknak, de eszem aszongya, míg a napi minimum 2 kaja megvan anyatejből, addig nyomjam le itthon a hátsómat.
na, ez majd még kiderül, egyenlőre úgy néz ki, hogy dec. 9-én indul apjuk.

Kép
kissmanó

s a majom tűri, ugye?

Kép
kissmanó

Uxi: asszem jó lenne keverni a dunakeszi-i rendelő levegőjét egy kis brassóival. itt múlt héten fagyás volt, sztem tuti alig érte el a 17 fókát. pedig banya nyomatott valami elektronyos izével, de há 1000 éves, alig tudott valami langyosat teremteni a herkentyű körül

Kép
kissmanó

Zsuzsi Te hallod-e? már régen voltál ism. között wiwen, emlékszem, hova lettél?

lynia-

asszem még nem ébredtem fel rendesen, olvasom Manó írományát: " van egy hullám", na tovább nem olvastam és azon kezdtem agyalni, milyen hulla???? :shock:

lynia-

Lynia: Nálam is egy csomó ismi törlődött. :( :( Gyerekeknél is.. Valamit nagyon eltolt az iwiw. :roll: :?
Vendég

Huh!

Annee!
Köszönjük a 4 hós köszöntést.
Sálálá 4 hó-4 hó

Zsuzsi!
:lol: viszont. hehehe
Gratu a házhoz! de ezt már lezsíroztuk :lol:

Sztem nem gáz a hozzátápi, régen már 3 hós kortól adtak, a 6 hós mostanság divat. Bár mi sztem karácsonykor kezdjük el. Amit észrevettünk, hogy ha eszünk valamit, Samu néz és a nyalogatja a száját :lol:

Nálunk az oldalra fordulás régóta megy, hasról-hátra, hátról-hasra 3 hete, a hátról-hasra mostanában mindennapos de csak a bal oldalára.. tegnap ecce átfordult hasról-hátra (ez max hetente 2x csinálja)

Mandrea!
Igen, nagyon bevált az új babakocsi, szeretjük, könnyű és eccerű összecsukni és kisebb helyet foglal a csomagtartóban.
Klassz idő van megint. :?

Tojásrántotta rulez :lol:

Klassz idő van megint.
torolve_20131003125716

tatilni kell tatilni kell Kép
torolve_20131003125716

Lynia: Ez hulla jó! :lol: :lol: :lol:
Vendég

jaja: hullám Kép

Kép
kissmanó

Jah, Ti adtok már banánt az aprótalpúnak?
Tegnap kérdeztem a védőnénit. Azt mondta hogy simán nem kaphat, csak teával vagy gyümilével higítva. Mert naturban valami súlyos felsőlégúti izét (latinul mondta, nem tudom) okoz. :shock: :shock:
Vendég

Aneee!
Én semmit nem adok Samunak az anyatejen kívűl, egyelőre.
torolve_20131003125716

amúgy ki is írta (nem aludtam ki magam), hogy azon gyerekek túlsúlyosabbak akiknél a hozzátápi hamarabb kezdődött?
cáfolunk, cáfolunk. Edina 6 hósan már rengeteg kajával lebratyizott, míg Adri 3,5 hós korától 6 hóig csak tápit kapott, utána kezdte az ízekkel az ismerettséget kötögetni. Adriámra sok culi nem megy fel, mett nagyobb a popsi, meg van kis pocó is. Edina meg olyan elől deszka hátul léc típus. De há megmagyarázom: Adria rám ütött, nekem is ebben a korban már volt pocim (ami azóta elég nagy bendőre fejlődött). Edina pedig..... asszem apára, mikor vigyáz a mennyiségekkel, hogy ne egye degeszre magát, s ne hízzon el. Akkor tuti jóképű pasi. Ebben az évben meg nagyon betartotta, hogy útálja az extra méret cuccokat.

Ennek ellenére Grétu karácsony-szilveszter táján fogja kapni a gyümileveket.
Múltkor kérdezte védőbanya, hogy adom-e neki a sárgarépát meg az almát. Leráztam azzal, hogy a gyereknek nem ízlik, én meg nem erőltetem. Már csak váltsak, ne hazudjak szemrezzenstelenül mint anno Adrival.

Kép
kissmanó

dokit helyesbíteném: okozhat.
Edó anno kapott, eddig nem tok róla, hogy ártottam volna. de ma már más elveim vannak

Kép
kissmanó

Gurgi: tápit sikerült mellőzzétek?
Hurrá. :D

Kép
kissmanó

Szépjóreggelt!

Mindenkinek aki az elmúlt napokban ünnepelt: Nagyon sok boldogságot!!!

Tücsi: köszi a hiányolást, már jobb, de még nem 100%-os. Meg sajnos a depi is megint ideköltözött :cry:

Csatlakozom a mosott...táborához. Samu napközben alig eszik, sokkal érdekesebb dolgok vannak a világban számára, így az evésre már nem jut idő. Éjszaka persze pótolja a mennyiséget, már nem is számolom hányszor ébredünk. Fogacskánk még nincs, de tuti az is munkálkodik már odabent. Ömlik a szájából a nyál ésa kezét rágja iszonyatosan. Fordulással is leállt, eddig talán 2x fordult hátról hasra azóta semmi. Oldalra fordul, de hasról hátra meg egyáltalán nem. Sőt, ha jól emlékszem az én gyerkőceim soha nem fordultak hasról hátra :shock: Egyébbként Samu szeret hason lenni.

Nagyon jók a képeg, Annee köszi neked és a videót is! Nekem is volt sok baba akit nem tudtam beazonosítani :oops:

Mary, Baba, jó, hogy jöttetek!

Uxi: látod-lkátod, nem hiába mondtuk, hogy csak idő kérdése és jobb lesz a helyzet :wink:

Dorka: szerintem természetes, hogy most úgy gondolod, hogy nem szeretnél több gyereket. Én is éreztem így Dani után. Most viszont már nagyon sajnálom, hogy nem lett hamarabb testvére. Úgy gondoltuk mi is, hogy inkább neki adunk meg mindent, közbe meg pont a legfontosabbtól fosztottuk meg, a testvértől :oops: Igaz most már van neki három is, de a nagy korkülönbség miatt nem igazán tudnak mit kezdeni egymással :cry: Most látom Marcit és Mátét játszani kezdem végre érteni Dani miért olyan amilyen :cry: Neki nem volt kivel játszania, hiába járt oviba 3éves kora óta, az nem ugyanaz :cry: Na jó, túl hosszú lettem, egy szó mint száz, 1-2-3év múlva hátha másképpen fogod látni. És az tényleg igaz, hogy több gyerekkel sokkal könyebb mint 1-el! Nem fenékig tejfel, de nem cserélnék senkivel :wink: Pedig szinte állandóan egyedül vagyok velük és néha besokallok :lol:

Még tuti akartam reagálni, de kiesett a lukas fejemből :oops:

Ja igen, Ági: hidd el, jó lesz a kivizsgálás, végre megnyugodhattok. Drukk, hogy semmit ne találjanak!

Hozzátápi: a legújabb kutatások szerint 6hónapos kortól ajánlott. Viszont ez olyan téma amit mindenki maga dönt el mikor is kezdi, mit ad, mennyit, stb. Én nagyon szeretném 6hós korig csak szoptatni, csak azután kezdeni a kóstoltatást, ami még csak 1-2kiskanálnyi mennyiség. Aztán meg rábízom a gyerekre hogy fogadja. Máté csak 1éves kora után kezdett mennyiséget enni :roll: Szoptatni is addig szeretném ameddig ő akarja-igényli. Tudom ez nem biztos, hogy így is fog sikerülni, annyi minden bejátszik, de egyenlőre megy és bízom magamban.

Na megyek ebédet gyártani meg valami rendet varázsolni, mert nálunk megint bomba robbant :lol:

Szép napot és főleg nyügimenteset! Ja és minden 16. án születettnek boldog hófordulót!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szerintem semmi köze a hozzátápinak az elhízáshoz.

Emi 7 hónapig csak anyatej+tápi, aztén 9 hós koráig csak tápin élt, mivel nem volt hajlandó semmit elfogadni. Aztán nagy nehezen beindul a hozzátápi, eredmény: 1 vesen alig 9 kiló, 2 évesen alig 11, kullogunk az átlag alján.
PEdig 3 hósan 6 kiló volt, jó vastag hurkákkal.

De ha logikusan gondolkodunk, szerintem is úgy van, ahogy Manó írta: 1 dl anyatejben /tápiban kb 75 kcal van, 1 deci bébipapiban a fele sincs, hisz nem rántottával meg csokival és társaival kezdünk, hanem almával, őszibarackkal, főzelékkel.Majd ha husi is lesz benne, talán kicsit kiadósabb, de addig inkább diétás koszt. :wink:
(Csak nálunk EMi nem ismerte a logikát :D )

KépKépKépKépKép
uxi

Éljen a sok kis 4 hónapos!!!!

Zsuzsi
szerintem hipp gyümilével nem csinálsz rosszat...
Mi egy hónap múlva kezdjük a kóstolgatást

most vhogy nincs annyira írhatnékom... hülye havazás

Kép
Kép
emma1976

Brigi: Jó hogy jöttél!:) Jobbulást Neked továbbra is, és huss a depinek! :wink: Kép
Vendég

Manó!
Egy hétig talán ha kapott tápit esténként.

Amúgy megint nem hízott sokat ebben a hónapban.
Fél kiló meg van esetleg 60 dkg de nem több.

Szia Brigi!
No depi!
Jaja mi is ébredezünk, főleg hajnalban..nem nézem az órát és nem is számolom..minek :wink:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?