Szépjóreggelt!
Mindenkinek aki az elmúlt napokban ünnepelt: Nagyon sok boldogságot!!!
Tücsi: köszi a hiányolást, már jobb, de még nem 100%-os. Meg sajnos a depi is megint ideköltözött
Csatlakozom a mosott...táborához. Samu napközben alig eszik, sokkal érdekesebb dolgok vannak a világban számára, így az evésre már nem jut idő. Éjszaka persze pótolja a mennyiséget, már nem is számolom hányszor ébredünk.
Fogacskánk még nincs, de tuti az is munkálkodik már odabent. Ömlik a szájából a nyál ésa kezét rágja iszonyatosan.
Fordulással is leállt, eddig talán 2x fordult hátról hasra azóta semmi. Oldalra fordul, de hasról hátra meg egyáltalán nem. Sőt, ha jól emlékszem az én gyerkőceim soha nem fordultak hasról hátra

Egyébbként Samu szeret hason lenni.
Nagyon jók a képeg,
Annee köszi neked és a videót is! Nekem is volt sok baba akit nem tudtam beazonosítani
Mary, Baba, jó, hogy jöttetek!
Uxi: látod-lkátod, nem hiába mondtuk, hogy csak idő kérdése és jobb lesz a helyzet
Dorka: szerintem természetes, hogy most úgy gondolod, hogy nem szeretnél több gyereket. Én is éreztem így Dani után. Most viszont már nagyon sajnálom, hogy nem lett hamarabb testvére. Úgy gondoltuk mi is, hogy inkább neki adunk meg mindent, közbe meg pont a legfontosabbtól fosztottuk meg, a testvértől

Igaz most már van neki három is, de a nagy korkülönbség miatt nem igazán tudnak mit kezdeni egymással

Most látom Marcit és Mátét játszani kezdem végre érteni Dani miért olyan amilyen

Neki nem volt kivel játszania, hiába járt oviba 3éves kora óta, az nem ugyanaz

Na jó, túl hosszú lettem, egy szó mint száz, 1-2-3év múlva hátha másképpen fogod látni. És az tényleg igaz, hogy több gyerekkel sokkal könyebb mint 1-el! Nem fenékig tejfel, de nem cserélnék senkivel

Pedig szinte állandóan egyedül vagyok velük és néha besokallok
Még tuti akartam reagálni, de kiesett a lukas fejemből
Ja igen,
Ági: hidd el, jó lesz a kivizsgálás, végre megnyugodhattok. Drukk, hogy semmit ne találjanak!
Hozzátápi: a legújabb kutatások szerint 6hónapos kortól ajánlott. Viszont ez olyan téma amit mindenki maga dönt el mikor is kezdi, mit ad, mennyit, stb. Én nagyon szeretném 6hós korig csak szoptatni, csak azután kezdeni a kóstoltatást, ami még csak 1-2kiskanálnyi mennyiség. Aztán meg rábízom a gyerekre hogy fogadja. Máté csak 1éves kora után kezdett mennyiséget enni

Szoptatni is addig szeretném ameddig ő akarja-igényli. Tudom ez nem biztos, hogy így is fog sikerülni, annyi minden bejátszik, de egyenlőre megy és bízom magamban.
Na megyek ebédet gyártani meg valami rendet varázsolni, mert nálunk megint bomba robbant
Szép napot és főleg nyügimenteset! Ja és minden 16. án születettnek boldog hófordulót!
Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája