A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Esztergomban esik a hó!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Benő és Micu nagyon nagyok már, Micu tényleg nem 6 hónaposnak néz ki. :-)

Lilluska pihenj sokat, a vérképről meg mindenképpen szólj!

Könyvelő ügyben nem tudok segíteni, bocs, de nem tudom ki kérdezte. :oops:

Gyuzso, miért nem kapjátok meg a CSP-t visszamenőleg? Felháborító! Bezzeg én 4 hónapig kaptam 1 gyerek után a TB-től, 2 gyerek után a munkahelyemtől, és persze a TB-nek mindent vissza kellett utalni! Ez így is van rendjén, de akkor neked is fizessék ki ami elmaradt! :evil: Kár, h nem maradt nálam, átutaltam volna neked, hisz nektek jár... :-)
Egyébként gratula, hogy ilyen precízen számon tartasz minket! :-) Olyan jól esnek a meglepő köszöntéseid!!!

Ancsa, Miki program van fent a Gyermekvasúton is sztem. Nézd meg a honlapjukat, www.gyermekvasut.hu. Amikor ott dolgoztam és elkezdtük ezt szervezni, akkor nagy sikere volt, most nem tdom. Van Mikulásvonat, az utazás közben jön a Miki, oszt ajándékot, esetleg mond pár egyéni szót a gyerekeknek, ha a szülők előre odaadják, hogy mi legyen az. Legalábbis régen így volt...

Veronikusz, jobban vagy már kedves rokon után?

Tünde, nálunk Ákos még ovis volt, amikor megszületett Ádám. Maga a szülés érdekes volt, mert Ákos focizni ment, amikor beindult Ádám, de sok telefonnal megoldottuk, hogy egyedül ment meccsre, amikor meg visszaértek, öcsém vigyázott rá. Apa amíg bent voltunk dolgozott, Ákos a szüleimnél volt, Ők intézték az ovit (egy településen lakunk). Uram csak esténként tudott jönni látogatni, de volt olyan nap, amikor nem is jött be. Annyian jöttek, hogy ez nekem nem is volt túl nagy probléma, mert fáradt voltam.
fontos, hogy együtt jöttek értünk, a picit a Tesó mellé kötöttük be, Ő vigyázott rá már a hazafele úton, erre utána nagyon büszke volt.
Csütörtökön mentünk haza, tehát akkor nem volt oviban, sőt, a szüleim kitalálták, hogy az a legjobb, ha pénteken sem megy, ne legyen gáz, hogy én meg itthon a picivel. Mit mondjak, nekem ez nem esett túl jól, de mivel apa ekkor már itthon volt, és végül teljesen igazuk volt szüleimnek, ezért nem háborogtam, de nem is pihentem. :?
A következő héten pár napig apa itthon, Ő hozta vitte Ákost, de ha jól emlékszem csüt-ön már ment doglozni, onnantól kezdve, meg már nekem kellett intézni az ovit az 1 hetes babával.
Tehát pihenés nem maradt, de a lényeg, hogy szuperül átvészeltük a féltékenység kezdeti korszakát, és most semmi baj sincs. Sztem az fontos, hogy Ő is menjen értetek a kórházba, és utána ne legyen elpasszolva, mert akkor kirekesztetnek érezheti magát...
Ja, és ajándék. Mivel Ádám 2 héttel korábban érkezett, ezért nem készültünk, de amikor először hozták anyuék a kórházba, addigra vettem neki valami sütit a büfében, és azt vittem ki neki, hogy azt a tesó hozta. Csodálkoztam is, hogy bevette, de nagyon-nagyon örült neki, én is jó ötletnek tartom, kisebbeknél azért méginkább fontos lehet.

Más: Tegnap volt szülői a suliba, és odajött az egyik anyuka, megkérdezte, hogy tudom-e, hogy a lányok fele szerelmes Ákosba. :lol: Állítólag teljesen odavannak, most a sebek miatt nagyon sajnálják, de tudják, hogy hamarosan meggyógyul, és nem kell neki a kötés... Nem tudtam róla, de olyan jót mulattam rajta, és annyira büszke vagyok az én kis Kaszanovámra... Esküszöm, jobban dagad a mellem, mint attól, hogy már megint 100%-ot írt magyarból, és ő a 2. legtöbb pirospontos fiú. :lol: Olyan mulatságos ezt hallani. Este titokban meséltem a férjemnek, hogy Áki ne hallja, erre mondta, hogy helyes, hozza csak majd a csajokat, nem baj az... :lol: Mi lesz itt majd 10 év múlva.... Apa és fia beindul. :lol:

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Eni,
a Szent László téren van egy iskola a sarkon és ott megy a 3-as villa is, nem..? azt hiszem oda jártunk kosarazni a munkatársaimmal!
ott a cégünk nem messze, majd mindig összefutunk, ha megmutogattam a manót bent, jó..??? :lol:
Köszönjük szépen a dícséretet, tisztára belepirultunk :wink:

Ancsa,
nagyon jó a képeslap, amit összehoztál!!! Ügyi vagy nagyon!!

Veronikusz,
én hallottam olyat, hogy amikor egyeske megunta ketteskét összekészítette a játékokat (amit hozott magával) és mondta, hogy vissza lehet vinni a tesóval együtt :lol:

Vica,
szépek vagytok a fotón, esetleg lehet még képet kérni? :lol:

Barbi,
Dani nagyon fotogén (mondjuk a mamája is) + jó fotósok is vannak a családban, így könnyű tuti képeket csinálnotok!!
Apukádnak nincs véletlenül stúdiója, ahol gyerkőcöket is fotóz? :lol:

Paklincs,
édes Jankó a Mikulással!!! Idén ki lesz a Télapó? Szerintem cseréljünk Apát, a Tietek jön Hozzánk, a mienk meg Hozzátok!! :wink:

Tünde,
mennyire szokatlan lehet, hogy bene nem molyol körülötted..! biztos jó lesz a nagyinál!

Gabi,
hát igen, mi ilyen neten keresgélő-okosodó mamák vagyunk :wink:
Volt mediterrán kaja illat a fürdőben? én azt szerettem a legjobban, hogy a kakukkfűtől olyan kaja hangulat lett a víznél :lol:

Borsa,
nagyi szombat kora délután megy haza, István tegnap reggel ment el és este jön csak, akkor megbeszélem vele, hogy hétvégén esetleg átnézünk :lol: :lol:
tréningen vannak, nem lehet nyüstölni napközben :roll:

Mi 3.22.-ig ritkábban keltünk, aztán gyakrabban, ez mostanság a menetrend. Most Mica épp a nagyi ölében játszik a baromi drága üres ásványvizes palackjával! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,

Ok, ok, várjuk!!!!

Vali,

Hú megnéztem ez a Mikulás vonat nagyon jól hangzik. Szuper!!! :lol: Bár aznap megyünk szinházba, de csak este! Köszönöm

Hát nem is csodálom, hogy oda vannak érte a csajok!!!

ancsaboszi

Vali,
:lol: :lol: :lol:
István is azt várja, hogy jöjjenek a fiához a csajok, hátha neki is leesik valami, az állán kívül :lol: :lol:
jó ízlése van a csajoknak Péteriben, az biztos!! :wink:

Időjárás: itt semmi, tegnap hullott hó, de azonnal elolvadt.. :cry:

Veronikusz,
samponivó csajok :lol: :lol: , adni kéne rendesen kaját nekik!! :wink:

Emano,
mindig lesem a karácsonyi vonalzótokat, hogy mennyi van még hátra.. :lol: tök jó!!

KépKép
Kép
gyuzso

Jelentem reggel Pilisborosjenőn tiszta fehér volt minden, és szállingózott a hó...

Ancsa!
Az a baj, hogy Pankával ezeket a tüneteket csak akkor éreztem, amikor már meg kellett volna, hogy jöjjön. De most még idő előtt vagyok, és már mindenem fáj. Ráadásul PMS tünetként már bejött a visszér fájás is. Eltéveszthetetlen, sajnos.

Gabi!
Eszembe jutott, hogy nekem valaki tanácsolta, (és bejött) a ima mentolos orrkenőcsöt, hogy kenjek egy kicsit a csaj orra alá, és az is oldja a fikuszt. A szomszédasszonyom meg ezekre légzéskönnyítő mellkaskrémekre esküszik. De reméle, azóta már jobban vagytok...

Gyuzsó!
Egy kis szakmai tanácsot plíz! Úgy néz ki, befodatunk egy cicát, de lány a szerencsétlen, kiscicákat meg nem annyira, bár Panna biztos örülne. Mikor érdemes elvinni állatorvoshoz?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

halihó!

borzasztó két napon vagyunk túl, de a fő, hogy éjszaka martin 2x kelt, tökre bodlog vagyok tőle!

zsu!
jó az új vonalzód! tényleg nagyon szépséges a baba!!!

ancsa!
köszi mindent, igyekszem válaszolni, msot martinnak bekapcsoltam a notebook-ot azzal el van egy darabig :lol:

vali!
:lol: :lol: mi lesz ha mind a két fiad hódítgat?? :lol:

Eni!
Hozzám is elég közel laksz majd, velünk is összefuthattok egy-egy dm-H&M-C&A bevásárló körútra :wink:

nem tudom mit akartam még...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ketteske hazavitele:
nálunk nem volt megoldható, hogy Kata is bejöjjön a kórházba a hazajövetelkor, hisz csak 16 hónapos volt és nem maradt volna kint egyedül (be meg nem engedik csak az apukát), férjem meg hordta le a bőröndöt, kismama-ajándákzacsit stb. több fordulóban vitt le mindent. Kata meg csak üvöltött volan, hogy mért hagyja őt ott. Nem lett volna nyugodt hazamenetel. Ezt csak nagy tesóval lehet megoldani mint Ákos nagyfiú. :D :D :D :D
De jól jött ki, hogy ő mint tőzsgyökeres otthon várt minket és rögtön kapott ajándékot hugitól. :D
Nem akarok erőszakosnak tünni!!!! ez nem szent írás!!! csak egy variáció!!! :D mindenki alakítsa saját szája íze szerint! a lényeg: hogy használjon!!!!

Mondtam, hogy Szofi pár hete megtanult cuppanós puszit adni és azóta ahol tud (comb, arc, kéz, stb) folyoton puszilgat!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok!
Rakok fel pár képet,nem baj?

Kép Kép Kép
mi is imádjuk az üvegeket :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Zsuzsi!
Ha van kedvetek szombat du-ra összehozhatunk valamit, most én csinálom a vacsit!

Vali!
Micsoda Don Huan :D

Bocsi még jövök csak Emma hív....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Vali!
köszi kérdésed IGEEEEEEEEEEEEEN sokkal jobban. :D :D :D azóta fokoztam a fokozhatatlan és még édesebb vagyok, de szerintem a férjem is :D :D :D :D :D

Gyuzso!
nem mondod!!!! ilyet mondott Egyeske??? :lol: :lol: :lol: édes :lol:
most mond meg!!!! ha megtömöm kajával 2x kel enni, most meg csak 1x reggel 5-kor. Áttérünk esti samponivásra. :lol: :lol: :lol:

Steffi!
:oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: mi volt a baj 2 napig????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali!
WOW!!! bárcsak nekem is így dagadhatna majd a mellem a fiam miatt!

Emano!
nagyon cukkancs Balázs! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
A Flóriánban lesz december 5-én Csukás István dedikálás, és állítólag a Télapó is ott fog osztogatni.

Emano!
De baj! :D Tudod, hogy nem bírjuk a helyes, édes babákról készült képeket. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Vali!
nem semmi,már most igazi szívtipróóóóóóóó :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Notebook - Kire ütött ez a gyerek?

Kép
Kép
kriszta36

emano!
tényleg édi!

veronikusz!
hát ott kezdődik, hogy szerdán egész nap ölben volt, pedig ő nem az a típus. aztán négy körül látom, hogy merő kitüés az egész teste. irány a doki ott röpke 1,5 órát töltöttem várakozással,vizsgálattal együtt. martin már tök ki volt mostanában 6kor már alszik, hazajöttünk 5perc fürdés 17:50kör vittem fürdeni óra 5kor már aludt. aztán 8kor történt egy kis baleset (borsa úgyanaz amit múltkor is írtam :( ) - de nem akarom nyilvánosan leírni, mert olyan izé dolog - és 1.5 órán keresztül nem bírtam megnyugtatni, pedig már minden volt, cici, ringatás, járkálás, zene stb. éjjel ekkor már csak 4x ébredt, dehát persze egyből sírva nem nyöszörögve. reggel aludt volna, de fél 7kor kelteni kényszerültünk, mert mentünk a gottsegenbe, 7kor indultunk fél 9re már ott is voltunk. hamar túl lettünk az EKG-n aztán az ultrahangon is túlestünk 10-re. ezekután fél 2kor kaptuk meg az eredményeket! mit mondjak már a falat kapartam! ráadásul már akik utánunk jöttek mind kezdtek elmenni és azokat kezdték hívni akik olyan dél körül jöttek. mondom, ha ez tudom nem jövünk ide ilyen hamar, elcsezni az egész napot! már úgy voltam vele bekopogok és elkérem az eredményt nem érdekel ki mit szól és hogy néznek rám végülis fél 9óta már jogos volt szerintem, egyébként én is utáom mikor valaki pofátlan, de szerintrem ez nem az az eset volt. na sóval ez volt. jóval 3óra után értünk haza 7óta!!!!!!
ja és majd dagad a fiad miatt a melled, de szerintem a lányok miatt is van rá bőven okod!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi!

Mi is abba a korházba jártunk szívultrahangra Danival amikor még a pocimvab volt.
Mivel vastag volt a tarkóredő és nem down-koros így valami szívbajt is meg kellett nézni hisz az is okozhatja...
Eszméletlen volt...reggel mentünk este jöttünk...tisztára ki voltam akadva...még jó, hogy Orsit nem vittük.

Veronikusz!
Igazából Hannának lenne kérdése...én csak rásegítettem :D
Ja, én februártól folytatom a mérklegképest...ha férjednek kell gyakornok akkor beajánlasz???? :D :D Nekem van férjem és két gyerekem...nem mondok semmit a főnököm nejére :D :D :D
Ja és persze munkahelyem már nincs :wink:
Mondjuk engem egy kpmg vizsgálat mindíg kikészített :?
Sampon????? Ilyet én is csináltam anno... :D
Ja. és Kata szülinapja????? Mi lesz?????? Ajándék?????
Fotózz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vbea! Tegnap voltam a Szt. László téren...ott a játékfutárban....
Ha tudtam volna, megyek hozzátok etetni :D

MIKULÁS!
Mi megyünk a nyugatitól mikuklásvonattal.
A vonaton jön a mikulás és átmegy a vasúttörténeti parkba...ott program és vissza vonattal.
1500 ft a jegy...Orsi imádni fogja.
Eza nosztalgiavasút vagy mi...
Aztán megyünk auchan mikulásra és CIB bank mikulásra...Orsi sok mikivel találkozik majd :D

Kép

Kép
cukipofa

Atyaég, Steffi, micsoda kálvária!!
Szegénykék! Kiderült, mitől voltak a kiütések? És a lázat mi okozta?
tragikusak a sorok a rendeléseken.. én nem hiszem, hogy ez így normális.. nálunk e-mailen kiküldik a véreredményeket (labor állatoknak..)
vonalzó ügyben már hallgattam a célzásokat itthon, hogy ideje képet cserélni benne :)

Veronikusz,
csak bírd samponnal!! :lol:

Kriszta,
mennyi idős a cica/mekkora? most februárig elvileg nincs szezon, addig jó esetben nem látják el a kandúrok a baját, de jövőre aktuális a kérdés..
a szokásos oltás-féregtelenítés!! miatt mindenképp aktuális 1 vizit a dokinál mihamarabb :lol:
bármi egyéb felmeröül, írj nyugodtan!!

Emano,
naggyon szépek vagytok!!

Eni,
amint látod 1 költözés és minden napra jut valaki, aki vásárol, sétál Veletek!!! :lol: :lol:

Szerintetek is itt a fórumon vannak a legszebb babák?? :lol: :lol: vagy csak elfogult vagyok? :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Jajjj, Képzeljétek!

az előbb úgy megijedtem!
Bent voltam a konyhában (VI. lakunk) és olyan volt mintha lenne valaki mögöttem, jajjj és kinéztem és ott volt egy pasi, ott szerelte a vezetékeket a ház falán, lógva!
Hú, le is húztam a redőnyt! Ott még jó! :lol:

ancsaboszi

Steffi, nem semmi két nap, de talán már nyugodtabbak következnek. Mi lett az eredmény? Azért nem semmi, hogy ennyit kelljen várni. Legalább mondanák azt, hogy anyuka, 4 óra múlva jöjjön vissza, és addig el tudtok menni valahova... Hihetetlen!
Mik azok a kiütések? Most, hogy néz ki Martin?

Veronikusz, örülök, hogy rendben vagy, annyira jó, hogy ilyen nagy a harmónia és a béke! Kedves rokon meg ilyenkor lásson, ne dumáljon!
Na, én meg a lányomat szeretném már félteni. :lol: Mindig az kell az embernek, ami nincs. :D Nem baj, majd évek múlva a Te Kaszanovád jár az én lányomhoz udvarolni, mi meg lerágjuk a körmünket, hogy mit is csinálnak kettesben!!! :lol: OK?

Tesó témában meg tény, hogy nekem nagyon jó dolgom van azzal, hogy Ákos már ilyen nagy!

Ancsa, örülök, hogy tetszik, majd mesélj, hogy milyen volt, ha mást nem privátban. 16 évig voltam Úttörő/Gyermekvasutas, még mindig a szívemen viselem a sorsukat. :)

Emano, nagyon jól néztek ki, Balázs is milyen nagy már!
A karácsonyi vonalzót már én is figyelem amióta feltetted, de nekem mindig az jut eszembe, hogy úristen már csak ennyi időm van készülni... :oops:

Kép
Kép
Kép
v30

Gyuzsó
Köszönöm szépen, igyekszem :wink: , de amúgy nem egy nagy történet, csak leszedtem egy keretet és így elmentettem!

Kriszta,
Pozítvan!!!! Ne gondolj a múltra, most most van!!!
Ennyien szorítunk, sikerülnie kell, és sikerülni fog!!!!
Tényleg? És Ti is jöttök? :) És hánykor lesz?

Veronikusz
Édes lehet a cuppanós puszi, videó? :wink:
És milyen ízű sampon a nyerő???
Örülök nagyon, hogy jobb a lelked! Akkor valamit segítettünk!!!

Hétvégén mi lesz? Buli? Meg van már az ajándék? Mi lesz?

Egyetértek Steffivel, a lányok miatt már most dagadhat!!!!

Steffike
Itt is küldöm a sok puszit!
Úgy látszik ez a leesős hét!
Remélem a nap jól indult, és így jó lesz továbbra is!

Cukipofa,
Tényleg?
Voltatok már ilyenen?
Biztos nagyon jó lesz.
És a másik kettő mikulás az milyen? Ott dolgozol/férjed?
Köszönöm a program ajánlatot!

ancsaboszi

Vali,

Ok, ok mesélek, de még nem tudom hova megyünk!
szerinted nem kicsi hozzá? a vonathoz?

ancsaboszi

Veronikusz,

Most megnéztem a képeket, amiket régen küldtél.
De nincs közte olyan amin a két lány együtt van.
pedig ha jól emlékszem itt láttam olyat!
Kérek!!!!

ancsaboszi

cukipofa!
nekünk is a vaskos nyaki redő miatt kellett még magzati korban menni, hát akkor és fél nap volt... persze szék alig leülni... Ti is Kádár Krisztinához mentetek? Nekünk vissza kellett menni tavaly mikor 1.5hós volt és akkor valami a szívében valami nem volt összenőve, de valószínűsítették, hgoy össze fog nőni, de azért akarta látni a dokinő! szerencsére spontán zárodott úgyhogy rendben van a kölök többet nem kell menni!!! kopp-kopp!!!!

zsu!
a kiütést a vírus okozta, már múltkor is volt, érzékenyke a gyerek és így reagálja le a szervezete. most elég erős volt úgyhogy kaptunk calcium ampullát. de ma reggel meg nem is láttam rajta :shock: mindegy a calcium ampulla nem árt, ha van. láz már kedden elmúlt, gyermekem egyébként gyógyult, közösségbe mehet :lol: magyarul nem fertőz!!!! legalábbis azt mondták, remélem mert akkor tegnap egy pár gyerköcöt megfertőztünk

vali!
vírustól van a kiütés és a szíve rendben! de tényleg gáz volt. ha nincs a férjem velünk nem is tudom mit csinálok! Így mikor álmos volt kivitte az autóba és ott aludt! én meg vártam! nektek hogy áll az autó porjekt? kis tesó kérdésen én is annyit agyalok. azon töröma buksit vajon jöjjön egy éven belül :lol: :lol: vagy menjek vissza dolgozni 3évre és toljuk el? na majd az idő eldönti!

ancsa!
köszi, hát igen ez van! hú nem csoda, hogy megijedtél! én is betojtam volna!

ja képzeljétek 2 lakásba betörtek a héten. 3tömbből ál és az elsőben és az utolsóban törtek be! mi a középsőben lakunk. jó mi? laptop, kp, értéktárgyak. ilyen patak folyik a ház előtt arra néz az erkélyünk és onnan másztak be az erkélyre és úgy a lakásba. Őrület! most így hogy legyek nyugodt? vagy hogy menjek sétálni??

kriszta!
hát tiszta apja a gyerköc :lol: :lol: :lol:

tünde!
ti hogy álltok az autó projekttel? meg van már?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

láttátok már a meccafé reklámját? amiben az a jó kis zene szól?
ha valakinek tetszik:
http://loituma.toimii.net/
martin imádja! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
Nekem ez a csengőhangom!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Réka is imádja!

Eni,
Aranyos vagy, de azért ennyire nem változtam meg... Kicsit megnövesztettem a hajam és sikerült pár kilót ledobni magamról! :lol: Kőbányán tényleg nagyon jó baba-mama klubbok vannak. Régen én is gondolkoztam rajta, hogy átruccanunk oda Rékával de szerencsére már találtam itt a közelünkben is...

Emano,
Nagyon szépek vagytok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Ancsa!
Aznap érkezik a chilei barátnőm, és a férjem megy érte a reptérre. Nekem esélyem sincs, hogy vele menjek, így én fogok menni a bölcsibe Pankáért, és akkor lehet, hogy benézünk a mikihez. (Ja, 16 órától van a dedikálás) Kíváncsi vagyok, Panna Mit szól, mert tavaly nagyon félt a Mikulásoktól.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffi,
attól, hogy halálra idegesítjük magunkat, betörhetnek fényes nappal is.. minden pótolható, kivéve a szeretteink, úgyhogy vigye, ami kell neki :evil:
mondjuk én le lettem tiltva az itthoni kp-ról :lol:
jó, hogy akkor lassan minden visszatér a régi kerékvágásba :D
jó a calcium a háznál!! :lol:

Ancsa,
nekem a régi lakásomnál volt a fürdőben is nagy ablak, amikor festették a gerendákat én is csak reggel kóvályogtam ki és ott láttam, hogy a faszi skubizik befelé.. :shock: , törülközőt applikáltam rögtön + hazamentem inkább fürödni a szülőkhöz :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

zsu!
teljesen igazad van, de azért mégis... ja azt nem mondtam, hogy fényes nappal törtek be?! nálunk sok mindent nem vihet autó kulcsait és a forgalmit, amit a cipős szekrényen van tartva ill. volt, mert szóltam, hogy ez így nem jó, fényképező,szám.gép, laptop, tv na jó azért ez sem kevés,de a lényeg, hogy engem az piszkál, hogyha itthon vagyok egyedül a gyerekkel és valaki beprólálkozik??? na mindegy idegeneknek úgy sem nyitok ajtót :D
remélem alvás is ilyen marad! mert megérdemlem! :lol: :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Szerintem lassan Cavinton-t kellene szednem, mert mindíg elfelejtem, amit írni akartam mire végigolvasom amit írtatok! :?
Ancsa Te hogy csinálod? Mindíg olyan aranyosan válaszolgatsz mindenkinek :D

Látom sokan várjuk már a havat, bár én most egy pár napot elhalasztanám, mert úgy volt anyukám jön a hétvégén, de a rossz idő miatt inkább áttettük jövő hétre...

Mint mindíg ma is fitten és korán ébredtünk, :D ami persze el is fárasztott bennünket mostanára, úgyhogy Áronbaba már 2 órája huzza a lóbőrt :D De mindjárt ebédídő!!!

Picit még mindíg nyűgik vagyunk, azt hittem az idő miatt, de senki sem írta, hogy náluk is ez a helyzet, így lehet, hogy csak a nagyi miatt szomorkodunk.

A képek nagyon szépek, tényleg édesek a babák :D
Micu persze csal, mert sutyiban eszik alvás helyett :wink:

Veronikusz
Aha, tehát ezért a göndör fürtök!!!Valami egyedi recept netán??? :D

Kép
hanna09

Halihó!

Na most vagyok mert egy pár percre talán kidőlt a kisasszony.

Steffi!
Nagyon sajnálom.... :( Bizti megijedtetek.

Hanna!
Küldünk egy kis ++++++++++++++++ energiát. Egyébként ti sem alszotok hanem esztek :D

Kati!
De jó ez a vonat, jó tudni jövőre mi is megyünk! :D

Ancsa!
Bocsi de pár helyen csak felületesen olvastam, mert Apa nincs itthon Emmus nem egy nagy alvó így csak sutyiba jövök néha. Sajnálom az esést, de hamarosan biztos elmúlnak ezek is.

Veronikusz!
Te me csak légy büszke az angyalkákra ilyen fürtöket kevesen produkálnak, és szerintem mindenki el van ájulva tőlük :D

Emano!
Hihetetlen agy ez a fiú :D:D:D

Zsu?
Holnap?

Orsi

borsa

És már fent is van bocsi akt kihagytam! Még próbálok jönni!

Vica!
Rékának utólag boldog másfelediket :D

Orsi

borsa

Steffi!
ezt végigolvasni is szörnyű volt! És most hogy van a nagyfiú? jobban?

Cukipofa!
Dani hogy fogja viselni ezt a sok Mikizést??? :shock:
Ok szólok! Bár most vett fel egy 4. alkalmazottat. Talán most megbírkóznak a feladattal. Ha tudom majd valamelyiket kitúrom neked. :lol: Bár nem is ismerem őket, ezer éve nem volunk bent. Olyan bunkón tudnak nézni az emberre, minha bármi dolgom is lenne velük. :idea:

Vali!
ok, amint meglesz Peti, megyünk udvarolni a születendő lányotoknak. Megbeszéltük! ŐK MÁR TUDNAK RÓLA????? :lol: :lol: :lol:

Ancsa!
tegnap épp L'Orealt ivott festett hajra, de már a sajátjukat is megkóstolta. :oops: :D Fene izlése van!!! :shock: :lol:
Kata kap egy baba-sett-et: kiságy + sport-babakocsi + etetőszék. Még nézek valamit! csak velük kicsit nehéz vásárolni,hisz látja. Férjem is vett valamit amit úgy eldugtunk még anno, hogy már azt se tudom hogy mi volt. Rollert meg még valamit. Bár szerintem az kisfiús. Ja! a héten úgy kellett lebeszélnem, hogy egy Barbis, beleülős, akus kisautót vegyen Katának, amivel itt rodeozott volna a lakásban. És mivel 1-személyes, így Szofit max fellökheti vele és menne a hiszti érte. (ja! potom 20 ezer lenne amin veszekedhetnének. Imádom őket, na de .... még ha együtt játszhatnának vele)
video nincs, mert ha elkapja pl. a lában. Nehezen ugálok el a gépért. Más meg nincs nagyon hogy fotózzon. De majd igyekszünk.
Igen, igen!!! Nagyon köszönöm a lelki segítséget! Nem is tudom mihez kezdenék ha TI nem volnátok itt nekem!!!! :oops: :D :D :D

Vali!
remélem ma már nem lesztek nyűgik! :oops: lehet hogy ő is a havat várta ami nem jött???? :D
Hát tudod!! Most hogy mondod!!!! ha ezen múlik, akkor én is sampont fogok inni, hogy ilyen fürtös legyek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi,
új avatar..?? :lol: és új vonalzó is...? :wink:
cuki mindkettő!!!
Emmus azért aludjon is, Mica 45 perceket is bír időnként!!

Hanna,
akik "csalnak", mert rossz a memóriájuk (mint nekem is!!!!), azok wordben írják meg és utána másolják be ide :lol: :lol:
jó, hogy jönni fog a nagyi Hozzátok!!
Mica ilyen kis sutyi nassoló.. :) főleg hajnal 3-tól, akkor már óránként kelünk.. így könnyű hízni :lol:

Steffi,
én tudom, hogy nem kevés, amit el tudnak vinni.. meg persze a félelem.. ha gondolod, rakjatok ki egy harapós kutya táblát vagy a szomszéd pont felhozta a kiskorú! macskáját, hogy nő a hasa :lol: , akkor Nektek is lesz Karate Csipa2-tök :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu!
Nálunk reggel óta 1X 20 perc volt! Holnap?

Orsi

borsa

Borsa!
nagyon jók a képek!!!! :D :D látom újítottál! :D

Büszkeség:
félre ne értsetek! én nagyon büszke vagyok rájuk. De más egy apa-lánya kapcsolat és más egy anya-fia! Ciki, nem ciki, de a férjem csak büszébb mint én. Vagy csak jobban kihangsúlyozza. Ha vhova viszem a lányokat, az az első kérdése, hogy és mit szóltak a lányokhoz???? :D :D :D Én meg ezen alélok el, hogy ő milyen kis büszek. Ha társaságba megünk, vagy nyilvános helyre, akkor ő viszi a két csajt a két karjában, mint valami nem is tudom mit. Mintha azt mondaná, hogy: " na!!!! látjátok MIT TUDOK???? ilyen szép/okos/tündér stb. másnak nincs!!!!" Sokszor hogy pótolja a hiányosságát, MSN-en kamerán nézi őket. :D
Én csak annyira szeretném a a fiús-anyaságot IS kipróbálni.

megyek mert hazaugrott az uram :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Muszáj haladni a korral olyan gyorsan nőnek! :D
Hajrá otthon van az angyalkák apukája! :D

Orsi

borsa

sziasztok,
az az igazság, hogy szerintem betörők ellen nem sokat lehet tenni. akikhez ismerőseim közül betörtek, azok mind otthon voltak és aludtak. az egyik esetben a férj aTV előtt elaludt és halotta, hogy valaki motoszkál a nappaliban mellette, de azt hitte, hogy a felesége. még szólt is neki, hogy ne matasson és hagyja őt itt aludni!!!!! a feleség meg fent hallotta a szöszmötölést és azt hitte, hogy a férje bolyong megint valamiért. reggel jöttek rá, hogy nem egymással beszéltek.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Benét szerintem apja nem fogja tudni behozni látogatni nálunk se, túl kicsi még ehhez, de a többi dologban tök igazatok van! Majd még ki kell találni, mit hozzon a kistesó a karácsonyi dömping után :)

Steffi, örülök, hogy Martinnal minden rendben!

Mikis ötletek nagyon jók, csak hogy bonyolítsam a döntést, az Állatkerben meg a finn Mikulás lesz 1 hétig!!! Mivel finn szakos vagyok, nekem meg ez a szívügyem! :)

mtunde

Orsi, Zsu, megnyugodtam,Benci sem alszik, sőt. Ha szabad ezzel a szóval élnem, nyíg. Kapaszkodik a nadrágomba, és nem enged... :oops:

Megyek is, de mindenkit szeretettel várok majd az új lakásba... :lol: Majd 2008ban. :wink:
vbea

Eni!
Mi nyihogásnak hívjuk :D

Orsi

borsa

Tünde!
és ti mentek akkor az állatkertbe????
lehet én is erőt veszek akor magamon!!! :D pihenek előtte egy hétig, hogy bírjam a két csajjal. :lol:

Eni!
ez a gatyába kapaszkodós nyígás ismerős!!! Ritka, ha Szofi este nem produkálja. :D

Steffi!
Martinnak küldünk még gyógypuszit, hogy bizti ne legyenek pöttyök! :D

Betörés:
vki azt mondta, hogy jobb ha nem nehezítjük meg a betörők dolgát, hogy kisebb kárral tudjanak bejutni. :shock: Ez is egy felfogás! Nálunk a papáméknál egyszer már megfogta az ajtó őket. Nekem később nem volt szerencsém.
Itt ahol most lakunk, beköltözés után végigrabolták az egész házat többször is. Nekünk csak a pinyót "találták" meg. Pár üveg bor bánta. Szerencsére már NEM VAGYUNK NEKIK ÉRDEKESEK. Odébbálltak. :D
jut eszembe! a férjem a szívinfarktust hozta rám, mikor nyitotta az ajtót. :oops: A kis Sunyi nem szólt előre! :D :D Még jó hogy nem volt itt a postás. :lol: :lol: :lol: (ja! persze már rég elment a férjem vissza dolgozni. De legalább én meg el tudtam ugrani a DŰM-be :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

DŰM = DM :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
VOltunk ma csipőszűrés kontrollon,minden oké!Ésmegint csak 15 percet voltunk.

Steffi,
Martinnak még küldünk gyógypuszit

Megyek elaltatom a fiatalurat....

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Húha lányok,kezdem a fonalat elveszteni, szóval ha azt akarom, hogy jól aludjon a gyerek, nyelesek be vele az esti táp helyett egy kupica sampont? Azért megbeszélem a védőnővel...

Gyuzsó,
Mikulásra szívesen kölcsönadom apát, vérprofi... Még nagyon forszírozza(így kell ezt írni?), hogy ő akar Kisjankó Mikulása lenni az idén, de szerintem a kölyök ki fogja szúrni...

Emano,
épp ilyen tigrises előkénk van, csak a Tiétek sokkal tisztább...Igaz, nálunk már jó néhány sárgarépa főzeléket kapott szegény pára az arcába Kisjankótól. Balázs tündéri.

Betöréstől meg nem félni, apa bűnügyi helyszínelő, ha prevenciós tanács kell szóljatok, aztán kikérdezem.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
WOW!!!!!! tudod, hogy le se lehet robbantani a HELYSZÍNELŐKRŐL!!!! szerintem nagyon érdekes hogy mit hogy derítenek ki. :D tanácsot meg mindig szivesen veszünk! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szerintetek honnan lehetne 30-as táblát szerezni?????(a lopáson kívül :lol: :? )
AZ Uram 28-án lesz 30 éves :lol:

Paklincs
én vanishezni szoktam
Helyszínelő azt nadddddon izgi lehet

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz,
engen se lehet... csak engem konkrétan egyről... :)

Kép
Kép
paklincs

Mielőtt nagyon beindultok, semmi vér... Csak vagyon elleni bűncselekményekre megy ki (lakásbetőrés, kocsifeltőrés, ilyesmi). Kicsit porozgat, jegyzőkönyvet ír, szóval nem egy NCIS(ez a címe? Férfiasan bevallom, én Született feleségek rajongó vagyok-de azért ne tiltsatok ki!)

Kép
Kép
paklincs

Szóval rövid övel betörés

Kép
Kép
paklincs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?