Sziasztok!
Gyors bekukk...
Benő és Micu nagyon nagyok már, Micu tényleg nem 6 hónaposnak néz ki.
Lilluska pihenj sokat, a vérképről meg mindenképpen szólj!
Könyvelő ügyben nem tudok segíteni, bocs, de nem tudom ki kérdezte.
Gyuzso, miért nem kapjátok meg a CSP-t visszamenőleg? Felháborító! Bezzeg én 4 hónapig kaptam 1 gyerek után a TB-től, 2 gyerek után a munkahelyemtől, és persze a TB-nek mindent vissza kellett utalni! Ez így is van rendjén, de akkor neked is fizessék ki ami elmaradt!

Kár, h nem maradt nálam, átutaltam volna neked, hisz nektek jár...
Egyébként gratula, hogy ilyen precízen számon tartasz minket!

Olyan jól esnek a meglepő köszöntéseid!!!
Ancsa, Miki program van fent a Gyermekvasúton is sztem. Nézd meg a honlapjukat,
www.gyermekvasut.hu. Amikor ott dolgoztam és elkezdtük ezt szervezni, akkor nagy sikere volt, most nem tdom. Van Mikulásvonat, az utazás közben jön a Miki, oszt ajándékot, esetleg mond pár egyéni szót a gyerekeknek, ha a szülők előre odaadják, hogy mi legyen az. Legalábbis régen így volt...
Veronikusz, jobban vagy már kedves rokon után?
Tünde, nálunk Ákos még ovis volt, amikor megszületett Ádám. Maga a szülés érdekes volt, mert Ákos focizni ment, amikor beindult Ádám, de sok telefonnal megoldottuk, hogy egyedül ment meccsre, amikor meg visszaértek, öcsém vigyázott rá. Apa amíg bent voltunk dolgozott, Ákos a szüleimnél volt, Ők intézték az ovit (egy településen lakunk). Uram csak esténként tudott jönni látogatni, de volt olyan nap, amikor nem is jött be. Annyian jöttek, hogy ez nekem nem is volt túl nagy probléma, mert fáradt voltam.
fontos, hogy együtt jöttek értünk, a picit a Tesó mellé kötöttük be, Ő vigyázott rá már a hazafele úton, erre utána nagyon büszke volt.
Csütörtökön mentünk haza, tehát akkor nem volt oviban, sőt, a szüleim kitalálták, hogy az a legjobb, ha pénteken sem megy, ne legyen gáz, hogy én meg itthon a picivel. Mit mondjak, nekem ez nem esett túl jól, de mivel apa ekkor már itthon volt, és végül teljesen igazuk volt szüleimnek, ezért nem háborogtam, de nem is pihentem.
A következő héten pár napig apa itthon, Ő hozta vitte Ákost, de ha jól emlékszem csüt-ön már ment doglozni, onnantól kezdve, meg már nekem kellett intézni az ovit az 1 hetes babával.
Tehát pihenés nem maradt, de a lényeg, hogy szuperül átvészeltük a féltékenység kezdeti korszakát, és most semmi baj sincs. Sztem az fontos, hogy Ő is menjen értetek a kórházba, és utána ne legyen elpasszolva, mert akkor kirekesztetnek érezheti magát...
Ja, és ajándék. Mivel Ádám 2 héttel korábban érkezett, ezért nem készültünk, de amikor először hozták anyuék a kórházba, addigra vettem neki valami sütit a büfében, és azt vittem ki neki, hogy azt a tesó hozta. Csodálkoztam is, hogy bevette, de nagyon-nagyon örült neki, én is jó ötletnek tartom, kisebbeknél azért méginkább fontos lehet.
Más: Tegnap volt szülői a suliba, és odajött az egyik anyuka, megkérdezte, hogy tudom-e, hogy a lányok fele szerelmes Ákosba.

Állítólag teljesen odavannak, most a sebek miatt nagyon sajnálják, de tudják, hogy hamarosan meggyógyul, és nem kell neki a kötés... Nem tudtam róla, de olyan jót mulattam rajta, és annyira büszke vagyok az én kis Kaszanovámra... Esküszöm, jobban dagad a mellem, mint attól, hogy már megint 100%-ot írt magyarból, és ő a 2. legtöbb pirospontos fiú.

Olyan mulatságos ezt hallani. Este titokban meséltem a férjemnek, hogy Áki ne hallja, erre mondta, hogy helyes, hozza csak majd a csajokat, nem baj az...

Mi lesz itt majd 10 év múlva.... Apa és fia beindul.
Hali, vali