A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Látom, este aktívak voltatok :lol: . Én elaludtam Pannástól, reggel 6-kor viszont ébresztő volt: átöltöztetős peluscsere :roll: :lol: .

Lányok, nem is emellek ki benneteket egyesével. Olyan jó korán reggel ilyen tündéri babákat nézegetni. Olyan jókat mosolyogtam... :)

Az iwiw-ről kaphatnék infót? Tudom hogy nemrég csatlakoztam, ezért teljesen le vagyok maradva. Van fórumos oldal?

Én is rakok újat Panciról :)

Kép
:lol:
dettyk

Bfagi! Timikeeeeeeee!!!!!!!!!! JEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Hurkatársa Zsófi babának!!!!!! :twisted: :lol:

No ennyit a rendszerességről. Tegnap letettem Babcit f8-felé, erre hajnali 4-kor őkelme éhes......
Idáig ugye már 4 napja átaludta teljesen az éjszakát, és 7 felé kelt. Remélem visszaáll a rend. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Fejemelés: :lol: :lol: :lol:
Irina! Ezt Te is kipróbálhatod!!! :wink:

Hörcsög! Ildike nagyon cuki! :D
Bfagi! Ott is vannak hurkák biza!!! Nagyon szép pofika! :D
Ugyanilyen az anyukámnál lévő pelenkázó szivacsunk!!! :)
Dettyk! De gyönyörű szemek! :D

Emese! Ezt Szeli is eljátszotta! 3 napig végigaludta az éjszakát, aztán egy hétig megint nem, utána újra jött egy-két alvós éjszaka… és így tovább… Most már egy hete átalussza, de nem reménykedek. Már így is olyan jó pihent vagyok! Mennyit számít az éjszakai alvás. Az ember nem is gondolná!!! :roll: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Még mindig taknyos a lelkem... :cry: Meddig tart egy nátha egy babánál? (De hülyeséget kérdezek, gondolom változó, mint a felnőtteknél... :shock: ) Csak úgy szeretném, ha már meggyógyulna!!! :?

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Mi meg most ébredtünk. Este 1/2 6-kor evett utoljára Viktorka! :shock: De most benyalt 230 milli tápszert!

Regi: nem akarlak elkeseríteni, de én Viktorka 3 hetes kora óta nem bírom eltenni a porszívót a helyére. Megint kezdődik nála valami. :(
Jó mondjuk nálunk Rebeka gondoskodik az utánpótlásról. Szerintem C-vitamin és sok friss levegő sokat segít a náthán.

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt, Csajok!
Köszi és nagy puszi mindenkinek a kedves szavakért!
A BABAK EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰEK, nem tudok betelni a képekkel! :-)

Bevallom (ez a kedvenc szófordulatom, árulkodó, nem? folyton be akarok vallani vmit... ;-)), néha megnézek a kedvenc sorozataimból egy-egy epizódot, eddig be is vált, de azt hiszem, tényleg agyamra ment az itthonlét. Lényegében július óta folyamatosan itthon vagyok.
:shock: Miközben "civil" életemben mentem, mint a mérgezett egér... csak ez a pocifájás nagyon behatárolta a lehetőségeket, de majd kinyílunk, mint a virág ;-).

Ádika azzal lepett meg minket, hogy éjjel 8 órát aludt ébredés nélkül. Előtte 2 órán át folyamatosan (!) sírt, és NEM a pocija fájt. Fogalmunk sem volt, mi baja. Majd ma mosolyogva ébredet, evett, nézelődött, és ismét bealudt. :shock: Persze én éjjel 2 óránként ébredtem, csekkoltam a gyereket, az apját, meg a melleimet. Utóbbiak tök furák, a jobb pl. folyton túltöltődik, de van, hogy nem hagyja magát fejni, már kék-zöld szinte, de nem jön belőle semmi, pedig fél órát maszíroztam előtte. Szóval van itt kaland! ;-)ű

Regi, jobbulást a picidnek!

Era, gyönyörű a lányod súlya (és a lányod is)! Írtad, beszélték annak a mozogni nem tudok kislánynak az anyukájával. Mi a baja a kicsinek?

Kép
Kép
irina

Ennyi elütést, fúj! Bocs! :oops:

Kép
Kép
irina

Irina: nem kérdeztem rá, de igazából szerintem a dokik sem tudják, azért hívtam fel, hogy ajánljam azt a fajta gyógytornát, ahova mi is járunk. ők 8 hónapig jártak oda, de semmi javulás, most 2 hónapja kezdtek egy másik fajta tornát ezzel egy cseppet javult a kislány. Azt mondta az anyukája, hogy olyan tüneteket produkál, hogy az orvosokat is meglepi.

Jó reggelt mindenkinek Bea is benyakalt 150-et reggel, felteszem a nyaktartós képet. Tegnap 1 kézzel sikerült lekapnom.

Kép
Vendég

Timi26! :( Csak lázas ne legyen!!! A C-vitamint hogy adod??? Én csak csipkebogyóteát adok neki és Kálcium ampullát napi 2x felet.

Kép

Kép
regcsiken14

Era!
Gratula a 4 kilóhoz!

Emese, Bfagi!
Aztaaaa! Azkok az édi hurkák!!!!!!

Regi!
Remélem Szeli hamar meggyógyul!

Granda!
Linda nagyon édi ebben a ruciban!
Én már mondtam neked, h sztem Linda lesz a gyerekek között vmi... :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi: naponta 6 csepp Cebion cseppet adok neki közvetlenül a szájába. Tudtátok hogy az is jó a csuklásra???
Amikor csuklik, akkor szoktam beadni neki, így tuti nem felejtem el.
Meg 100%-os gyümölcsteát szoktam neki csinálni.
Amikor meg jobban kijön rajta, akkor irány a dokinéni. Sajna már 2 antibiotikumos kúrán is túl vagyunk és még nincs is 3 hónapos! :(

Múltkor már panaszkodtam az asszisztensnek is , biztos én csinálok rosszul valamit, hogy mindig beteg, de azt mondta, ne aggódjak, sajnos a nagyobb tesós családoknál gyakran előfordul.
Viszont így erősödik az immunrendszere, később nem lesz beteges.
Na erre kíváncsi leszek!

:oops: Tegnap belekóstoltunk az almás sütőtökbe... :oops:
1-2 kanállal kapott, nagy sikere volt!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! Köszi! És ez a Cebion csepp kimondottan babáknak van???
Biztos, hogy a nagyobb tesó miatt betegesebb szerintem is! Sajna hazaviszik a bacikat... :(

Irina! Örülök, hogy jó volt az éjszakátok!!! A mosoly mindenre gyógyír, igaz???
Nekem pl. apa szinte semmit nem segít. Talán néha elmegy a boltba, de ennyi... :cry: Inkább csak hátráltat, mert még utána is pakolnom kell. Elég szar, állandóan vitázunk is emiatt. Sajnos ő ilyen. Mint a Suttogóban ("nem az én dolgom" típus). De egy Szeli-mosoly mindenre erőt ad. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

kikapcsolódás:
mindenki azt mondja nekünk, hogy kapcsolódjunk ki! menjünk ide-oda, tévézzünk. amikor lehetőségem van rá, én is csinálom, mert nem túl jól viselem az örökös itthonlétet. na nem mintha unatkoznék... :roll: azért jó felnőttekkel felnőtt témáról beszélgetni.
DE: nekem mindig lelkiismeretfurdalásom van, hogy ezalatt tudnék a fiammal is lenni. az agyam tudja, hogy hülyeség ilyenre gondolni, de az érzéssel nem tudok mit kezdeni. nagyon hülye vagyok, vagy nektek is vannak hasonló gondolataitok :?: :?: :?:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ildikó, tudom, mit érzel, Bencével ui. lelkiismeretfurdalásom volt, de most kicsit önző vagyok, és úgy érzem, így jó. Szükség van arra, hogy beszélgess felnőttekkel, különben szellemileg teljesen leépülsz és ez nem vicc! :!: Azt vettem észre amikor Bencével voltam Gyesen, hogy csökkent a szókincsem, nehezebben fejeztem ki magam, ha felnőttekkel kellett beszélnem, sokáig kellett a megfelelő szavakat keresnem, pedig előtte kifejezetten szószátyár voltam :lol: . Ez a kis idő pedig, amit nem a kicsivel töltesz, nem fogja megviselni, ne aggódj! Legyél kicsit önző! :wink:
dettyk

Regi: A Cebion cseppet csecsemőkortól lehet adni. A doktornő és a védőnő is ajánlotta.

Kép
Kép
timi26

Sense! Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Igenis, ki kell kapcsolódnunk. Fel kell töltődnünk! Ez jót tesz a mamának is és a babának is. Foglalkozunk eleget a babáinkkal, egyáltalán nem szenvednek hiányt, és az az egy óra, míg nélkülük vagyunk, és magunkkal foglalkozunk, hamar elreppen. És az eredmény: Mosolygós anyukák, akik nem győzik puszilgatni a babáikat. És erre a válasz: egy hatalmas mosoly. :wink:

Regi, Timi! Jobbulást a babáknak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Olyan gusztustalan idő van! És sötét! :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kicsit beleolvastam az augusztusi topikba, hát ott is megy egyes babákkal a műsor rendesen. Kicsit megnyugodtam... amúgy Ádi kb. egy órája alszik, halleluja, tudtam vasalni meg idejönni! ;-)

Sense, egyetértek Veled, nagyon fáradt vagyok idegileg, de én sem tudok a gyerek nélkül sehol elleni, ha meg együtt mozdulunk ki (igen ritkán!), abban is kevés a köszönet, mert a pocifájás/nyűgölődés/bacik miatt aggódom. Egy barátosnőm írta tegnap nekem, hogy nem lehetne, hogy a gyerek mindjárt 1,5 évesen szülessen? Mert onnantól nagyon élvezetes az egész... (Csak viccelt persze ;-).)

Kép
Kép
irina

Era, tünemény a kiscsajod! :lol:
Mi ma kereken 5 percet bírtunk ki hason, meg tegnap is. Ma a forgó egyik állatkájával foglaltam le, de azok pár nap múlva elfogynak. Úgyhogy átnézem a lakást, mi mindennel lehetne Ádika rafinált kis agyát lekötni. :-)

Kép
Kép
irina

Irina!
Próbáltad már a hason fektetést tükörrel?
Nekünk van a játszószőnyegen és Botond nagyon értékeli. Nézegeti magát benne, és beszélget. Az meg persze visszabeszél neki! :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Irina: és úgy próbáltad, hogy félig fekvő helyzetben a hasadra teszed? Viktorkának az nagyon tetszik. Kénytelen felemelkedni, ha rám akar nézni!

Kép
Kép
timi26

Sense, Timi26, köszi az 5leteket, ki fogom próbálni holnap! :-)

Kép
Kép
irina

Irina! Tessék igenis kimozdulni!!!
:wink: Én egyébként a múltkor elmentem csizmát venni (mivel ugyebár nem jön rám a tavalyi, mert nőtt a lábam), hát ne tudd meg!!! Fél óra múlva már mondtam a barátnőmnek, hogy ez nem igaz, hogy már most hiányzik... :shock: De tényleg ezerszer jobb utána, én is felfrissülök, és sokkal több energiám van Szelihez.

Kép

Kép
regcsiken14

Bár én ritkán mozdulok ki Szeli nélkül, de a babakocsival is sok ismerőssel találkozok séta közben, és már az a kis beszélgetés is jól esik. De szerintem a szókincsünk talán nem lesz annyira vészes, mivel itt "beszélgetünk" egymással!!! :lol: És ez olyan jó! Köszönöm Nektek!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, teljesen igazad van a kimozdulással. De nekem egyetlen barátnőm lakik csak viszonylag közel hozzánk, ő viszont kétgyerekes anya (egy kisbabával), eléggé le van foglalva. A férjem estefelé ér haza hétköznapokon. Vásárolni meg nem lehet mindig (ráadásul tényleg vacak boltok vannak elérhető közelségben, így a férjem szokott intersparozni kocsival), és most már a szép őszi időnek is annyi, ráadásul az utak is kerékszaggatók (pl. a mi utcánkban frankón tönkremenne a babakocsi kereke, ha párszor kitolom, olyan murvás). Minden ismerősöm minimum 2-3 órányira lakik tőlem oda-vissza. Szóval a lehetőségeim elég korlátozottak... de legalább van net. :-)

Kép
Kép
irina

Nagyon klassz volt az esküvő.Persze szörnyen hiányzott a Kicsi! Ő viszont észre se vette a hiányomat.Jóizűen durmolt mikor hazaértünk.
Éssssssssssssssssssssssssssss. A vadiúj sogórnőm 7 hetes terhes. :D :D :D

Granda! Én úgy próbálom most hozzászoktatni, hogy amikor nagyon nyugis beleteszem és vele együtt teszek-veszek otthon.Viszont ahogy legörbül a szája kiveszem belőle.Így remélem csak pozitív élményei lesznek és szeretni fogja.

Viranka: Igen, lehet majd háton, csípőn és kifordítva is vinni benne.Persze a baba súlya nem tünik el de jóval könnyebb a kenguruba vinni mint kézben. A hátam meg szépen erősödik majd a súlyához. Egyébként olvastam róla hogy néhány embernek akiknk a hátukkal problámájuk volt segített a hordozás mert megerősítette hátizmaikat.

Irina ! Pont így jártam én is.Egyik mellemből újabban egyáltalán nem tudok semmit kifejni.Marci jóizűen falatozik belőle de fejéssel csak pár cseppet tudok kifejni.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Kép ezt jól megkaptam...

Kép
Kép
Kép
gremese

Jajj, de édik a babák!!!!

Emese! Hogy Zsófinak mennyi hurkája van!!! Meg sem tudom számolni, nagyon édes!

EMESE, HELP!!! Egyik barátnőmnek valószínű elzáródott a tejcsatornája. Megtennéd, hogy elküldöd nekem milyen módszerek vannak, meg hogy te mit csináltál, hogy rendben legyen?
Azt mondta, hogy annyira fáj a melle, hogy nem bír hozzá érni.

Köszi előre is!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó80! Megmondom őszintén, én nem masszíroztam a gyulladt cicit, mert úgy gondoltam, nem cseszegetem a gyulladást, és jól is tettem.
Bármennyire is fáj, fejni és szoptatni kell!!!!!
Ha láza van, vegyen be Rubophen-t, de a legjobb, ha dokihoz elmegy, mert lehet, hogy antibiotikum kell.
Tegyen rá kicsi melegvizes borogatást, mert az lazítja-tágítja a tejcsatornákat, és könnyebben ürül a cici.
Ha kifejezetten érzi a csomót, akkor óvatosan masszírozza szét.
Igyon sok folyadékot, hogy legyen sok tejci, mert az is segyt átmosni, mikor megindul a fejés vagy a szopi során.
Pihenjen nagyon sokat! Lesz.rni mindent a babán kívül!

De Kiskolbit is megkérdezheted, mert neki volt tejgübője, és sikeresen megoldotta a problémát.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Emese : édesek azok a hurkák. Bár a váladon lévő kicsike büffencs az már nem annyira édi.

Úgy látom sokunknak narancssárga kádja van.
Nálunk most az a módi fürdésnél, hogy lemosom szép daliás testét utána hasra dobom és már csak az állát kell tartanom mert néha elfelejti tartani a fejecskéjét és úgy uszikál kb 3-4 percet. Nagyon élvezi csak utána ettől a kevés pancsitól is kiázzik a pici keze.
Olyankor kis ráncos öreg ember kezű.

Nálunk a tegnapi nap volt nyügős. Kevesett aludt de megvolt a jó oldala este fél 11-kor már aludt és reggel 7-kor úgy kellett keltenem.
Ma végig alukált remélem éjszaka is lesz alvás bár lekopogom nálunk már 3 hete végig alussza az éjszakát Ádám.

Most épp anyukáméknál van a drágám mert pakoltuk a nappalit meg a férjemnek levágtuk a haját.

Ja hajvágás teszem az új frizumról a képet.
Kép .
Nem a legjobb kép de látszik azért.

Ja és dobok még egy képet.
Kép és ez nem beállított kép ő tartotta így az ujjacskáját

Lányok kérdés : kedden jönn a doki néni és beadja a 2 hónapos oltást. Kell féljek tőle, hogy belázasodik Ádám ?

A másik kérdésem, hogy van-e valakinek köldöksérves babája ?
Mert a házunkban lakik egy baba aki már 3 hónapos és nagyon csúnya köldöksérve van és a dokijuk csak sima sebtapasszal ragasztatja. Létezik esetleg valami speckó köldök tapasz ?

Mindenkinek kellemes estét.
20200310173350

Irina: nincs a közeletekben baba-mama klub? esetleg oda eljárhatnátok.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

K.timi!
Csini lettél,jó a frizud.
Aranyos Ádám.

Emese!
Hát igen megköszönte a tejcsit :lol:
Én lányom is csinál néha ilyet :lol:

Regi!
Köszi :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Elfelejtettem

Dettyk!Era!
Panna és Bea is nagyon aranyos.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

KTimi! Félned semmitől nem kell, maximum tarthatsz attól, hogy belázasodik. Szuri után 3 napon belül belázasodhat, de nem feltétlenül. Zsófinál csak annyi volt, hogy nagyokat aludt és kicsit kevesebbet evett. Meg nyűgösebb volt, de ez két nap alatt elmúlt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!Ma külföldön voltunk, ez ám az élet mi? Két hónaposan már külföldre jár!:-) Anyukámáknál voltunk, még nem voltunk amióta megvan Petyka, hát szinte végigaludta az egész látogatást.

Holnap szuri, parázok kicsit, de remélem nem lesz semmi gond.

Mellgyuszi nekem is volt, lázra Rubofen, görcsöt szétmaszirozni a melegvizes zuhany alatt és sokat fejni és szoptatni. Nekem gyorsan rendbejött.

Nekem rengeteget segit apa, most is éppen ringatja, hogy irhasak nektek, ja és nyomonköveti a topikos életet is, állandóan beszámolok rólatok. Jó volna neki valami itthoni meló, hogy itthon maradjon velünk, mert már nemsokára munkába fog menni:-(

Emese -Ma Szlovákiában nagyon szép idő volt, sütött a nap és kb. 8 fok volt. Majd biztos holnapra ide ér a rosz idő Pestről:-(

Heni
KépKép
heni81

Irina! Teljesen megértelek. :( Barátnőm is ilyesmi helyen lakik (Szilassy út), hasonló problémákkal kűzdött. Júliusban múlt egy éves a kisfia. Sima úton már nem is aludt a baba a babakocsiban, csak ha zötykölődött... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Helló Lányok!

Minden Babuci Édibédi!!!! :D :D :D Most rohanok, Apa most jött haza a pécsi kiruccanásról, csak annyit, hogy:

Tejkő. fejni, fejni, fejni!!! Kézzel!!!
Bfagi: este f8-8 körül teszem le aludni, és hn4-kor jelez. Végülis alszik 8 órát... ne aggódj, meg fogod hallani a légy zümmögését is! :wink: Ösztön, és működik. :D Én se hittem el, de így van. :D

Ha valaki szeretné, jelentkezzen be az email-címünkre, feltettem Máté születésének történetét. :D Már rég adós voltam vele... :oops:

Puszi,

Kolbi

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok !

Na megvolt a pancsi és a mázsálás.
Már 5100g az én drágám.

Regi : na , hogy haladtok a kaja adag emeléssel ?
Mi már a két lyukúval eszünk két napja. És az adagot is emelem.
Ma 120-130-akat evett.
Nálatok mikor lesz szuri ?
20200310173350

Sziasztok!

Benéztem, nehogy lemaradjak.

Nagyon aranyosak a babák!!!!! Mint mindig. :D

Kőszegi T. jó lett a frizurád! Én is tegnap voltam, kicsit extrém lettem. Vörösből barna, szőkés-barackos tincsekkel. Na és ilyen rövid hajam még nem volt azt hiszem... :lol: De tetszik apának szerencsére.

Szopizás: Rátértünk váltott mellre és valami változott, mert alig kell fejnem. Pont annyi van, amennyi kell. Megmondom őszintén: nem bánom... Éjszaka is 3 óránként fejtem mint nappal ,kicsit kezdtem kibukni tőle. Így is van mit fagyasztani, szóval lesz vésztartalék is.

Köszönöm a privit, ha jól sejtem a történet....Próbálok erőt gyűjteni. :cry: Köszönöm akárki küldte, még nem néztem meg. :oops:

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Timi: Zéti belázasodott, de mást mástól még nem hallottam, hogy előfordult volna. Nem volt vészes, jobban megijedtem mint kellett volna. Kúptól lement gyorsan. Kicsit bágyadtabb volt, annyit láttam rajta.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna : kéerk fotót az extrém frizuról.
Nekem egyszer pink volt. De már nem kéne.
20200310173350

Miléna!

Kérjük a frizu fotót.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

T. kőszegi: jó lett a séród. Én is erősen gondolkozom, hogy levágassam-e a hajam. Rövidre, mert nagyon hullik. :oops:

Nekünk is van köldöksérvünk, ugyan azt mondta a dokink: sebtapasz :cry:

Ma Beatrice 1,5-2 óránként ordít a kajáért. :oops: :oops: :oops: Van valami a levegőben?

Miléna: képet, képet, képet....

Gremese: durva a bukás, nem semmi

Kötelező átváltani 2 lyukú cumira? Nálunk nincs baj az egy lyukúval, bármennyire sűrű is a tápszer, percek alatt kiszívja a kiscsaj. Váltsak?
Vendég

Kiskolbi: lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de nem találom a szüléstörténetedet! Segíts!!!

Dettyk: megkaptad már a jelszót a gmailre??? Ha nem, szólj, elküldöm!

Kép
Kép
timi26

Timi! Én cseszerintettem el... nem csatoltam... :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Orvosoltam a problémát, most már jó. :oops: Jóéjt!

Detti
KépKép
kiskolbi

Köszi Detti, megtaláltam. Nagyon szép volt!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Na jó, még egy üzi!!!! :lol:

KTimi: a dokinénink napi 3x5 Apis mellifera homeós bogyót javasolt láz megelőzésére. Bejött! :D Popsiban mérve is 38.0°C volt a legmagasabb, tehát enyhe hőemelkedésnek felelt meg. A séród pedig nagyon jó. :wink: A színe nekem is hasonló lesz (megint), jövő 7végén megyek, ha minden igaz, hogy csini legyek a Nagypapám 80. szülinapi ebédjén. :oops: A formáján még gonodolkozom, le kéne vágatni, mert nagyon hullik, de sajnálom... majd megkonzultálom a fodrásszal. Már alig várom! Lélekemelő dolog egy hajcsináltatás! Legalábbis én imádom! Miléna, dobj egy képet, légyszi!

Mosmá télleg jóccakát! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó reggelt!
K.Timi! Egyelőre csak reggel eszi meg a 150 milli vízzel a tápit, utána 120-al kapja, napi 5x eszik. A kétlyukút lehet, hogy ma megpróbálom, meglátjuk. :roll: Holnap megyünk szurira. Szegénykémet előre sajnálom!!! :( A BCG is kezd bedurranni… :?
Jó a frizud!!! :D

Era! Szerintem nem muszáj még váltani, ha gyorsan szívja. Szeli olyan 10-15 perc alatt kajcsizik meg. Attól függ, mennyire éhes.

Én biztos, hogy nem vágatom le a hajam akkor sem, ha nagyon elkezd hullani (még szerencsére nem hullik!). Nekem nagyon rosszul áll a rövid haj, és apa se szereti. Szerinte egy nőnek legyen hosszú. Persze rajtatok nagyon tetszik!!! Jók a frizuk!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ma 2 hónapos Szeli!!!! :D Teszek is fel képet.

Fürcsi előtt:
Kép

Indulásra készen, félálomban:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?