Jó reggelt! Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! Orsi, Móni, boldog szülinapot!!!!! Betegeknek jobbulást,
dokihoz menőknek meg sok-sok ++++++ Ma megyünk mi is a 4 hósra, meg a PKU-szűrés pótlására. Ahogy utána olvastam, egyre jobban felhergelem magam, mert 4 hónapra már komoly maradandó károsodást tudott volna okozni, ha baj lett volna. És Monccs dokijának ugye azzal mentegetőztek, hogy nem voltak elegen, de most vajon lesznek-e elegen ahhoz, hogy az azóta született babáknak, plusz a mieinknek is kivizsgálják, pont, amikor be akarják zárni a Budai Gyerekkórházat??!!
Amúgy én is kicsit
náthás vagyok, és kicsit zavarban is vagyok, mert ez már ugyan a lecsengés, de lehet ilyenkor dokihoz menni? Nem fertőzöm meg a többi babát?
És képzeljétek, Dávidom megtáltosodott, végre vége a majd' két hete tartó
katasztrofális éjszakáknak, amikor fél óránként-óránként felsírt, és csak szopival tudtam megnyugtatni. Most már a második éjszakánk, hogy csak 3-szor eszik, és fél 7-7-ig alszik. Arra gondoltam, lehet, hogy nőtt a foga, aztán msot szünetet tart. És egy hete teljesen egyedül elalszik a kiságyában. Kicsit babusgatja az ember, időnként visszadugjuk a szájába a cumit, aztán elalszik magától. Peddig korábban hányszor próbálkoztunk nevelni, sikertelenül. most meg magától!
Na, jó hosszú lettem, bocsi.
Dikó, gyönyörű a konyhád!