A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsu!!
Ismerős ez a börtön effektus. Nekem kb. 2 hónapig volt ilyen érzésem de nem az időtől.
Kicsit jobb kedvre derítselek, hétvégén jobb idő lesz!!
torolve_20131003125716

Zsú: Értem én.. de ezt a "nem vagy jó anya" mondatot verd ki a buksidból!!!
Igenis jó anya vagy!!!! És az ami a szülésed körül történt, nem a Te hibád!!!
Oké? Kép
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek mielőbbi jobbulást!

Manó: Gréti a kis hurkamaci! Nagyon édi! A hó is szép, de nekem is csak nézni!

Az én éjszakám is sz@r volt. Semmit nem aludtam! Máté köhög, tele az orra, de nem tudom kiporszívózni :cry: Nem is nagyon jön semmi, meg üvölt mintha gyílkolnám :cry: Samu is köhög és szorcsog. Szopizni sem nagyon bír mert fullad, Neki tudom szívni az orrát, de sajnos nem sokat ér :cry: Elegem van nagyon!
Holnap lesz az állampolgársági eskűtételem, nincs mit felvennem, és sajnos ma esélyem sincs, hogy vegyek valamit :cry: Két köhögős-taknyos gyerekkel nem megyek sehova.

Ági: drukkok mennek!

Gurgi: mienk a D típusu ház! Mi volt a gond Érden? A 17-ben hol néztetek? A helikopter lakópark szép ott! Andi férjéék itt építenek. A mienket is ők építették :lol: Ha gondolod gyertek ki szétnézni :lol: Tök jó lenne, ha itt laknátok :wink:

Megyek betegeket ápolni és ebédet főzőcskézni

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

A picsába mostmá... :evil: :evil: :evil: :evil:
Huss minden betegségnek!!!!

Brigi: Jobbulást a Manócskáknak!
Vendég

Annee: Tömzsi cukifalat :lol:

Zsú: Ismerős az érzés. Én éjszaka már majdnem kiabáltam Mátéval, hogy aludjon végre, pedig szegénykém nem az én bossszantásomra köhögött :cry: Nem vagy rossz anya, és remélem ma már jobb a kedved lesz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok,
Manó: :lol: hát csak anyai megérzés, hogy fájhat a torka, mert megnéztem picit piros neki, köhög, tüsszög, meg nem eszik úgy ahogy szokott... Adtam neki Stodalt tegnap és mára már jobb nem nyügizik annyit és rendesen evett. Vagy hülyeség?

Boldog hófordulót Ádinak!

Jobbúlást a betegeknek!

Andrea
Kép
kindernay

Köszi

brigi73

Tudtam, hogy akartam még valamit!
Szülinaposoknak nagyon sok boldogságot!

Ádámnak boldog 5. hót

brigi73

Hello-Bello!!!!!!!!
Anyósapósos hétvégénk volt, 6 oldallal voltam lemaradva... Most már csak 4gyel. 633 ig reagálok, ha már nem aktuális, nézzétel el nekem

Zsú
Ülés. Én is hallottam, hogy nem jó, de mikor végigfektetem döntve magamon, és magától felhúzza magát, nincs szívem visszanyomni. Arra figyelek, hogy kb. 10 perc negyed óránál többet egyhuzamban ne legyen így

Manó
Olvasom a pénteki besokallást... 3 gyerek, meg hát a pasik néha nagyon nem úgy állnak hozzá.... Az enyém is nagyrészben mintaapuka, de ha napokig nyűglődés van, akkor annyira már nem akar babázni.........Kíváncsi vagyok, mi volt szombaton, de ott még nem tartok :lol:

Pillangó
Egyáltalán nem ítél el senki, hogy meguntad a 10-20mlzgetést... Nekem is napról napra változó a tejmennyiség, és már nics bennem az a nagy harcos kedv mindig visszatornázni

CUMI el nem fogadás: babám sem hajlandó inni belőle!!!
Sajnos itt az első betegség: mindketten náthásak vagyunk, akartam adni neki kamillateát (nem nagyon győzöm szopival, annyi folyadék kell most neki), de eddig nem sikerült... Ha kanállal adok, az megy. De 40-50 ml-t nem bírok kanállal adagolni!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Hétvégi elvonás után újra itt! Ez már azt hiszem mindig így lez. Péntektől egyszerűen hétfőig nem jutok gép elé...

Amire emlékszem a legalább 10 oldalból!

PKU, mi is kaptunk papírt! :evil:

Videó: nagyon szupi lett!

4 hósak: mindenkinek boldog hófordulót!

És végre, íme a konyhám! :wink: :D (a terigetőt csak azért hagytam a képen, hogy lássátok, oda kerül majd egy ülőgarnítúra, ha megtaláljuk végre a megfelelőt! )
Kép Kép Kép

Legújabb felvidító szerzeményeim a búcsúból : :wink:
Kép Kép

És nem utolsósorban a 4 hónaposam!!!!
Kép

KépKépKép
dikó1

Jó reggelt! Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! Orsi, Móni, boldog szülinapot!!!!! Betegeknek jobbulást, dokihoz menőknek meg sok-sok ++++++ Ma megyünk mi is a 4 hósra, meg a PKU-szűrés pótlására. Ahogy utána olvastam, egyre jobban felhergelem magam, mert 4 hónapra már komoly maradandó károsodást tudott volna okozni, ha baj lett volna. És Monccs dokijának ugye azzal mentegetőztek, hogy nem voltak elegen, de most vajon lesznek-e elegen ahhoz, hogy az azóta született babáknak, plusz a mieinknek is kivizsgálják, pont, amikor be akarják zárni a Budai Gyerekkórházat??!! :evil:

Amúgy én is kicsit náthás vagyok, és kicsit zavarban is vagyok, mert ez már ugyan a lecsengés, de lehet ilyenkor dokihoz menni? Nem fertőzöm meg a többi babát? :?

És képzeljétek, Dávidom megtáltosodott, végre vége a majd' két hete tartó katasztrofális éjszakáknak, amikor fél óránként-óránként felsírt, és csak szopival tudtam megnyugtatni. Most már a második éjszakánk, hogy csak 3-szor eszik, és fél 7-7-ig alszik. Arra gondoltam, lehet, hogy nőtt a foga, aztán msot szünetet tart. És egy hete teljesen egyedül elalszik a kiságyában. Kicsit babusgatja az ember, időnként visszadugjuk a szájába a cumit, aztán elalszik magától. Peddig korábban hányszor próbálkoztunk nevelni, sikertelenül. most meg magától!

Na, jó hosszú lettem, bocsi.

Dikó, gyönyörű a konyhád!

Kép
nenoke

Enikő
huh, szegény Zalánod ilyen magas lázat :( meg a lányod... meg szegény te.... Én úgy ki tudok purcanni 2x fél óra éjszakázástól, le a kalappal előtted

Kinderandi
nekem is mindig táncolhatnékom van, aztán szinte sose alakul úgy

Zsuzsi
Gratula a házhoz

UTAZÁS kocsiban: mi most 2 és fél órát kocsikáztunk. Oda úton tragikus volt: negyed óra nézelődés, háromnegyed óra alvás, aztán ordííííítás :( Vissza meg végig aludt (nagyszülők és uncsitesók lefárasztották :) )

Kép
Kép
emma1976

Ckat
gratula a forduláshoz!!! Tényleg tutkó, hogy vettetek járókát :D
Zalán meg oldalára fordul, én is megnugodtam, hogy lesz itt vmi :D

BIMBÓVÉDŐ - 3 hétig használtam, akkor nem is volt gond a cumival, de azóta kicsike megszokta a bőrfeelinget, no cumizás

Kép
Kép
emma1976

Betegeknek gyógyulást!!! :cry:

Isten éltesse az ünneplőket!!!

Ki nem pihent anyukáknak kitartást!Nálunk is már sötétedéskor elkezdődik a nyűg,olyan hosszúak az esték...S még csak november, hol van még a tavasz??

Mi is rosszul aludtunk az éjjel.Székrekedéssel küzködünk, már 3. napja nincs kaki, ahhoz képest, hogy mindig naponta 2-4 4 széklete volt. Most agyalok, hogy közbe kellene lépni valahogy,mert már szenved szegénykém.
Mi hatékony?A lázmérős dolog hogy működik?Kamillatea hatékony?
Vendég

Kormi! Grétánkon csak a jólét nyomai láthatók. Ő is nagyon husi!!! Olyan megfogdosni, puszilgatni, gyöntöszölni való husika. :D
Mikulásbácsinak csúszni fog a szánja, ha addig is marad a sok hó! Már csak a gyerekeknek kell jól viselkedniük.:D

Anne! Korán reggel tv nézéssel kezdeni a napot.... Tömzsike jól informált szeretne lenni, naprakész a kül- és belföldi ügyekben. De az is lehet, hogy most kezdődik a kedvenc sorozata. :lol:

Zsú! Hesegesd el légyszi ezeket a depis gondolatokat. Abba kell belegondolni, hogy milyen klassz kishapsid van és majd a második babánál remélhetőleg úgy lesz minden, ahogyan te szeretnéd. Rémtörténeteket -ugyan megtörténtek az ismerősi körben- nem szeretnék most írni, de hidd el, hogy így is maximálisan jól csináltál -és most is jól csinálsz- mindent, ami tőled tellett. Az éjszakák lesznek még jobbak, sőt nagyon jók is. Marcika szépen fejlődik, ügyesedik. Néha számomra is megmagyarázhatatlan volt, hogy miért az éjszaka folyamán van sírás, nyugtalanság. Most már tudom, hogy átmeneti, el fog múlni. Tudom, csak az a kérdés, hogy mikor? Nálunk Ádikám 2 éves korára aludta át életében először az éjszakát. Addig minden éjjel többször is én keltem hozzá. Mindig kibulizta, hogy én, az anya jöjjön, ne az apa. (Emihez hasonlóan közölte, hogy ne az apa jöjjön, anya jöjjön!) A popsitörlésnél is kegyet osztogatott azzal, hogy ki jöjjön. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Kindernay: Álmodnak talán a babák, felsírhatnak attól is, nem??? Én néha arra fogom :roll:

Kispiskóta: ne add fel! Inkább írd le nyugodtan, még ha depi is, meghallgatunk, könnyebb lesz, hidd el!!!! Kicsi terelésként írok a tegnapi hsz-edhez: eteőszék :lol: . Legjobb ötlet nálunk a kari ajándékra. Akartam írni, hogy "virágot a virágnak" mivel még ovis jelként is találó lehetne az én jóhúsban levő fiamnak :lol:
Én hagyom hogy fogja a cumisüveget, egy ujjammal segítek tartani, aztán etesse meg magát :D

Manó: Mosógép garija: szerintem jó kifogás a szervínek hogy ne ingyen csinálják meg... nálunk tuti visszaélnének azzal, hogy más országból hoztad a gépet. Más: részvétem :(

Dikó: király a konyha!!!!

Zsanett: mi anno szélcsöveztünk szoruláskor. Most a fordulási gyaxi miatt a sok erőlködéstől napi 4 kaki is van...
ckat

Dikó! Nagyon szép, otthonos így is a konyhád. Biztos jó érzés még főzni is a szép új környezetben. Az ablak alatti részt be fogjátok építeni vagy más funkciót kap?

Zsanett! Gábornál még nem volt szükség rá, de a nagyoknál a cukros kamilla tea bevált.

Klári! Ha nem tüsszögsz, köhögsz, fújod állandóan az orrod és nem csókolgatod a babákat semmi bajuk sem lesz. (Óvatosságból lehet, hogy érdemes a rendelés vége felé menni, amikor már kevesebben vannak.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gurgula: sorházat kerestek? Itt -16.ker- a közelben vannak nagyon csinos kertes sorházak, megkeressem, vagy lefotózzam Nektek -séta keretében-?
ckat

Tücsi: Mellette volt a szabályzó, ő meg megkaparintotta. :lol: :lol: A tv nem volt bekapcsolva. :lol: :lol: :lol:

Utánaérdeklődtem ennek a ringatónak itt Kőbányán. Tök jó, a Pataky Művházban van, és minden nap. :shock: :D :D Valamikor meglesem Tömzsivel.

Barátnőm meg elcsalt a jövőhéten hétfőn Gazdagrétre. Piszok messze van, de ott is van valami zenés bigyó babusgató cimmel.
Már bejelentett 2 főt, igy vagy én megyek vele, vagy senki. :lol: :lol:
Kiváncsi vagyok rá hogy milyen lehet.. még nem jártam ilyesmin. :roll:
Vendég

Annee: Emmával már megcéloztuk egyszer, de fél éves kórtól látnak ott szívesen minket (gazdagrétiben)
ckat

Ckat: Tényleg? Ezt nem mondták! :evil: Barinőm csak azt mondta hogy pár hónapos kórtól lehet menni.
Basszus! Akkor nem utazom át a fél várost! :shock: :evil:
Vendég

Annee: és a barinődnek mennyi idős a gyereke??? ... aztán lehet ha más vette fel a telefont más mond...előfordult már ilyesmi a világtörténelemben...

Emma: mi legyen??? Ha Anneeéknak mást mondtak, bepróbálkozunk jövő héten????
ckat

Annee
Én írtam itt a babusgatóról. Aztán majdnem mentünk, de mikor hallották, hogy 4 hónapos Zalán,mondták, hogy csak 6 hónapos korától várják

Kép
Kép
emma1976

Rajta vagyok a témán! Majd adok én nekik 6 hónapos kort! Az van irva hogy pár hónaptól.
Mi ez a diszkrimináció??? :shock: Ha csak 6 hónapos kortól várják őket akkor mi a pöcsnek nem azt írják?? :shock: :twisted:
Barinőmé 2 héttel fiatalabb mint Tömzsi.
Irtam ezeknek emilt. Majd kapnak az orrukra! :twisted: :twisted:
Vendég

Zsanett: kaki témában Szivvi a legjobb, szerintem keresd Őt.
Dikó: nagyon szép a kisfiad és az otthonod is! Mivel te is beléptél a tejes üzletbe kérdeznék tőled valamit. Te CSAK tejet adsz Bencének? Elég neki? Hízik rendesen? (Anyám felidegesített, hogy biztos azért kel éjszaka Botond, mert nem elég neki a tejem és adjak neki mást is :? ezért kérdezném)
Ági: drukkok ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++
Emma: jó, hogy jöttél!
Ckat: én is szoktam arra fogni, a fokhagyma már befigyelt az ágy alá (az ártó szellemek ellen...)

Andrea
Kép
kindernay

Kinderandi: :lol: ,jóóóó trükk! Majd akkor is használhatod, ha Dömpi olyan csajt hoz majd haza, akit nem szívesen látnál menyedül :lol:
ckat

Annee: kemény vagy :D Lázadjunk! Ombucmanhoz fordulunk! Ombucmanhoz fordulunk! :lol: :lol: :lol:
ckat

Andrea: Valami nem jó. Dikónak lánya van, és nem Bence hanem Jázmin. :lol: :lol: :lol: :lol: Illetve Bencéje is van, de Ő már 5 éves. :lol: :lol: A kép viszont Jázminé. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ckat!
Igen sorházat keresünk (arra van keret) ha nem jön össze akkor nagyobb lakást. (elsősorban újépítésűt--> szocpol miatt)

Emma!
Bőrfeeling! :lol: azaz, nálunk annyira bőrfeeling van, hogy nem tudok neki cumit adni..reménykedtem, hogy ha majd a szájába vesz mindenfélét rákap a cumira de nem, adom a kezébe, mutatom hogyan kell de nem akarja az igazságot, naná, hogy nem a szopókáját veszi a szájába :?
torolve_20131003125716

Monccs: rosszkedv és sírás husss-husss-husss!!!!!
ckat

Kinderke!!

Na jó, hogy írod ezt a fokhagymás megoldást..
Szellemek ne is mondd, soxor álmodom, hogy hozzám ér valaki éjszaka és arra ébredek, hogy ráz a hideg, iszonyat szar érzés..
Én besózom a sarkokat + füstülőzni kéne..de még annyira nem merek füstölőzni..hátha irritálná Samesz nyálkahártyáját..nemtom :roll: pedig imádom
torolve_20131003125716

Andrea! Felejtsd el amit a mamád mondott! Nyilván nem bántó szándékkal mondta, hanem a jártasság hiánya mondatta vele. Ha a baba szépen gyarapszik hónapról hónapra és csak anyatejet kap, akkor nagy valószínűséggel elegendő tápanyaghoz, anyatejhez jut. Kiegészítésre, pótlásra nincsen szükség. Már korábban írtunk arról, hogy a mi babakorunkban más volt a lehetőség otthon maradniuk a mamáknak. Nagyon kevesen tehették ezt meg, sokan visszamentek még a baba fél éves kora előtt dolgozni. Én úgy tudom, hogy akkor is 6 hónap járt az anyukáknak szülés után, de ennek letelte után újból munkába kellett állniuk. Így korábban el kellett kezdeniük a hozzátáplálást, hogy mire a bölcsödébe kerülnek a babák, már az ételek megismertetésén, elfogadtatásán túllegyenek. Nekik ezt tanácsolták, ők így csinálták, ilyen tapasztalataik vannak. Valószínű, hogy ebben a témában bizonytalan, hiszen ilyen tapasztalatai talán nincsenek is. Röviden: más volt akkor a szoptatási trend. :D

Dikó! Mina gyönyörű!!!! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Brigi!
Helikopter nagyon közel van a reptérhez de tényleg nagyon szép.
Most a Strázsahegyen találtunk egyet..hát nincs közel..

http://www.ingatlan.com/h1724642

Mátédnak jobbulást!
torolve_20131003125716

Mi van ma velem? Több részletben adom elő magam. Ja lehet, hogy hormonális.:lol:

Brigi! Nektek is gyógyulgatást kívánok. :D Nektek padlófűtésetek van?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dikó: király a konyha. Énisénisénis akarok narancssárga függönyt/sötétítőt a konyhámba.
Mina cukker.

Brigi: kitartást. Meg gratula a holnapi naphoz. Szerintem nem olyan nagy gáz ha nem nyomulsz új cuccosban. De hogy csak most leszel magyar állampolgár?

Emma: gondoltam, hogy családi programoztatok, vártam ám, hogy jelentkezz. Gondolom a hátralevő oldalakon megtaláltad a kérdésedre a választ.

Tegnap elhatároztam, hogy még kapnak ezek a tejtermelő egységek egy uccsó esélyt az észheztérésre. Ma meg holnap szeretnék még jó sokat szippantyúzni, hátha hátha. Mert a napi 3 vagy 4 az kevés, tudom én is. Na, tegnap megvolt az 5. Ha ma meg holnap is bejönne.....
Apa aszonta eme elhatározásom hallatán, hogy anno a nagytatája is napi 3-4x fejte a tehenet ha csökkent a leadott tejmennyiség, így stimulálva a bocit, hogy ne vegyen vissza a hozamból. nna, mondom én, hogy hibás egy tehén lennék.
Ehhez társul ma még az is, hogy elhatározásommal párhuzamosan jányom is elhatározta, hogy növeli a bevett mennyiséget.
Eddig olyan 150 körüli volt a maximális adagja, kivéve a napi uccsót, akkor 170. Bár soxor a 150 alig volt 120. Na, tegnap délutántól állandóan benyomja mind a 170-et. Csoda akkor, hogy telipocival nem tetszik a mozgolódás? Sehun semmi forgás.

Kép
kissmanó

Tücsi: ne is emlegesd a Mikulást. Fingom sincs ajándékügyileg.
Ma jártunk a Carrefourba a kicsi meg a nagy jánnyal vásárolni. Végigsétáltunk a játékrészlegen is. Voltak cefet drága cuccok, amit közöltem is a jányommal. Mire ő: nem neked kell legyen pénzed, Anya. A Mikulásnak meg az Angyalnak. És nekik van is. Sok pénzük van.
Szal.....

Kép
kissmanó

Andi, Annenak igaza van, kis tévedés van a nevek és nemek között! :) De egyetértve Tücsivel: csak anyatejet kap Mina, bár amióta kissé nagyobb a szükséglete éjszaka többször felébred, van amikor csak inni, mert pár korty után bealszik, de van amikor teleszívja magát, mint egy kis teve a púpját! :D
Szóval ne foglalkozz a "rossz" tanácsokkal, csak magadra hallgass! / hós korukig elég csak a tejcsi, de mi azért pár kanálnyi gyümit már kóstolgattunk, lekes üvöltés és kiköpködés volt az eredmény. Szóval Jázmin még nem igényel mást!

Annee, köszi a helyesbítést! :wink: :lol:

Tücsi, köszi!

KépKépKép
dikó1

Manó, ikeás a függyöny, ráadásul olcsó kategória! A hálóban lila van belőle! :)

Mikulásos beszólás nagyon édes!!! Tejcsihez meg sok ++++++++++!

KépKépKép
dikó1

na, nyomulok is az Ikea honlapra

Kép
kissmanó

Tücsi: akkor legalább ebben trendi vagyok :lol: . Manóval egyetértésben én sem szívesen hallok a mikulásról, csak én a "női mikulást" utálom, pedig megint vendég :evil: Van is sírás evés alatt, mint ahogy mondtad: más az íze a tejnek. Szegény kölyköm :( (a többi, aki issza az enyémet... :( hú, szegénykék, meg az anyjukat is sajnálom, nem tudják mi bajuk a gyereknek...)
ckat

Manó!
Ez nem semmi duma. Jó fej a lányod nagyon! :lol: A mikulásnak és a zangyal tele vannak zsével...kész vagyok
torolve_20131003125716

akkor jobb lészen nekünk béőtözni, háha a ruci zsebe tele lessz zsével.....

lányom majd kiugrott a pihiszékből ahogy meglátta az almát a kezemben. Megkapta, hát olyan ínyenc módra nyalogatta, hogy élvezet volt nézni. azt a reklamációt mikor elvettem.....
Most meg teát kapott, iszonyat csuklik, s láthatóan zavarta. Hát csak ámulok-bámulok, nyeli mint kacsa a nokedlit, eddig nem kellett, pláne nem Aventes cumival..... szal változik a kölök, az tény.

Ckat, nem mondod: női Miki? pfúj, én is ellene szavazok.

Kép
kissmanó

Manó: o.k. :lol: Mikulások kirugva! :lol:
ckat

Kép

Apropó ikea: Ezt az ötletet onnan loptam. Ha Apjuk nem az erősítőjét építette volna egész hétvégén, akkor már a falon lenne.
ckat

az a baj, hogy kirúgjuk az ajtón, visszamásznak az ablakon.
ezt a tarka, hangulatos cuccost te kreáltad?

Kép
kissmanó

a fasz kivan a Brendonosokkal.
kerek egy hónapja levelezek velük, erre ahelyett, hogy beismernék, hogy hülyék, jönnek nekem az adatvédelemmel

Kép
kissmanó

Manó: adatvédelem: elég nagy kamu ez a téma is! Mióta megszültem, azóta gyakorlatilag naponta jönnek biztosítós meg babakötvényes stb. hívások, vegyem ezt-azt, fizessek ide-oda és hűűű de király ajánlattal éljek stb. Csak azt kérdezem, hogy ki az aki kiadja az egyébként titkosított mobilszámom? Kórház? Vagy a brendon???
Másik téma: A képet az egyik ikeás gyerekszobában láttam: megvettem egy képkeretet meg egy ilyen kölyökmintás méterárút, azt összefabrikáltam.
ckat

Ckat! Én sem kedvelem a női Mikulást. El is kergetném a világ végére is akár, ha tudnám. :D De már második napja, hogy rontja a hangulatomat, beleszól az életünkbe. Tejcsi íze is más, úgy ahogyan te is mondod. Gabókám csak akkor szippnat belőle rendesen, amikor már álmos. Napközben hamar befejezi és kicsiket vissza is bukik. Most ilyen napokat élünk, ez van. Még így is örülhettem idáig a mentességnek.
Klassz a frissen kreált kép!

Kormi! Milyen igaza van a nagylányodnak! :lol: Tejcsihez +++++ :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hú sikerült visszaolvasnom,pedig csak szombatig kellett.
Betegsekedőknek jobbulást!Nem tudom már ki kérdezte Domi Cecloretta nevű gyógyszert kapott torokgyuszira.

irigylem aki tud tornázni.Én is tudnék mert időm engedné csak baromi lusta vok.Itthon ez nem nagyon megy el kéne járnim vhova tornázni.Egyébként 2 hete már csak fél kg plussz volt rajtam de akkor d.e. és d.u. is másfél órát sétáltunk.Amióta csak fél-1 órát sétálink naponta híztam 1kg-t.Kész vagyok.

Andi Botond hason alszik vagy hanyatt?Lehet írtam már de Domi ha hanyatt fekszik akkor napközben csak 1 órát alszik d.e és d.u. is.Viszont ha hason teszem le napppal 2-3 órát alszik ,éjszakát pedig végigalussza.Jaj csak nehogy elkiabáljam!Most is 1 órától alszik.
pillangó7

Manó gyönyörű helyen lakhattok és még hó is van arra.Jól láttam,hogy hegyoldal vagy nem?Mit nem adnék érte ha olyan hekyen lakhatnék.Rám a havazás úgy hat mint a napsütés,tiszta boldog vok tőle.Bezzeg itt most is csak az eső esik.

Andi férjed építésí vállalkozó?Én férjem is most társasházakon dolgozik,ő csinálja a tetőket.
pillangó7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?