Sziasztok!
Zsóka -
Boldog névnapot kívánunk Neked szeretettel!
Kata - fogzós idő

yess, nálunk is, eredmény: 15. fog is kijött, most készül a 16.
Zsófi - de jó, hogy tudtál pihenni. Ezeket az éjszakákat csak így lehet túlélni. Gratula az AFP-hez!
Evu - Vanó tündéri! Fogyás - hát a szopival nekem sem ment igazán. A 19-ből maradt rajtam 6, de az is 5-el több, mint az ideális. Viszont nem is megy feljebb azóta se
Fatima - nagyon ügyik vagytok, csak így tovább!!! Öreg róka

, hát amíg Márk fenn van épp, hogy csak olvasni tudok, ha meg alszik olvasok még egy kicsit, meg eszem, iszom és már ugrom is aludni. Este meg hulla vagyok + a férjem is ilyenkor dolgozik a gépen. Azért néhe adok életjelet

De nagyon jól esik, hogy hiányolsz!!!!
Andi - gratula Maja 1. fogacskájához! Már csak 19...

A fogatlan mosolynál már csak a teli szájas, fogas vigyor a csúcsabb!

De mindennek eljön az ideje...
Bogi - napirend - háááááát az nálunk nem nagyon volt, ahogy esett, úgy puffant (azaz igény szerint etettem, ha álmos volt elaludt, sose keltettem fel, stb.). Aztán kb. 1éves kora óta viszont magától lett, és eléggé kiszámítható is, én nem görcsöltem ezen.
Rólunk - Mint fentebb írtam kinőtt a 15. fogunk, melyet enyhe hasmenés és orrfolyás követett. Mára már jobb a helyzet, és várjuk a 16.-at is. Éjszakáink egész jók 1x van kelés és du. pedig nagy alvás. Estére jól elfárad, főleg ha du. is ki tudunk menni. Most a nagy sláger a motor, de leginkább csak akkor, ha van valaki velünk. Babakocsi nélkül nem merek elindulni, mert visszafélé cipelnem kéne, na azt meg nem bírom már. 11,5 kg + a téli szerkó
Puszi mindenkinek, szép estét!