A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

ANZSI!!!!
Kép
viky30

MAJA!!!

GRATULA AZ ELSŐ FOGACSKÁHOZ!!!

Kép
viky30

hahó lányok!

bogi, evu: a babák nem mindig éhesek, amikor sírnak. samu legtöbbször azért sírt mert fáradt volt, de a babák nem tudnak még elaludni- erre
vagy meg kell őket tanítani (nem egyszerű, de hosszűtávon esetleg jól jöhet)
vagy segíteni kell nekik benne (ringatás, cic stb)

hogy kinek melyik fekszik, megy, jön be, az sok mindenen múlik. én nem vagyok ringatás párti, fatimához csatklakozva a rendszert szeretem, mert ilyen a természetem. szal bogi a kérdésedre válaszolva, én sztem el lehet kezdeni ilyen pici babával is rendszer szerint élni. de ez is mindenkinél más és más.

ma vettünk samuval egy számmal nagyobb hálózsákot, próbálkoztunk egy ideig a sima paplannal, sajnos samunak nem jött be, egyfolytában a fejére húzta éjjel meg sírt, hogy nem kap levegőt :) :) szal mi maradunk a hálózsáknál.

ma voltunk délután 2 órát sétálni (végig ment, semmi ababkocsi) és ezidő alatt kétszer sikerült lekoccolnia a betont :) :) olyan kis béna volt, most tiszta piros folt a feje. mókásan néz ki szegény.

ZSÓKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
kerekpocak

bocsi az elgépelésekért :oops: :oops: :oops: :oops:
pl hosszútávon, cic, babakocsi, ez idő alatt stb stb
kerekpocak

Sziasztok Lányok!
Én is olvasó üzemmódban vagyok mostanság, és most is csak Bogennek jöttem segíteni, ha tudok. Velünk minden renben, Nagyon szép minden babó, és üdv itt az új mamiknak!

Bogen: szerintem is vizsgáld át a melled, és jól maszírozd ki, mert szerintem is gyanús a tejcsatorna elzáródás! Nekem is volt, 40 fokos lázzal párosulva. Én olyan mellszívót béreltem, amilyen a kórházban van.

http://www.medela.hu/kolcson/kolcsonzes.htm

Ezen az oldalon találod meg a helyeket ahol lehet bérelni. Nem olcsó, de szerintem megéri, mert ennél hatékonyabb nincs. Viszont ami a hátránya, hogy a kézi mellszívóhoz képest, lassú. Elég ha csak egy rövid ideig használod ezt, amíg beáll a tejed.
Havonta 7.500 ft, + meg kell venned mellhez csatlakozó részét, és 5.000 ft kauciót kell fizetni a gépért.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok Lányok!

Jelentem, Emma jobban van, éjjel már nem kellett leszívni az orrát és nem is köhögött.
A dokinő tegnap megnézte, tiszta a tüdeje és szép a torka. Ennyi.
Jó lenne, ha szombaton mehetnénk úszni. Jah, meg szombaton mennénk szüleimhez Tatabányára, de most nem tudom le merjem e vinni, mivel most derült ki, h. az unokaöcsém skarlátos.
Nem tudjátok, h. a skarlát mikor fertőz? A lappangási időben?
Emma elkaphatja?

Kép
niki30

Köszönjük a köszöntéseket!!!
Ha késve is, de boldog hófordulót kívánunk Tareknak és Majácskának!!!

Amilyen "gyakran " sikerül ideérnem :cry:
, most előre köszöntöm szeretettel hófordulója alkalmából: Emmácskát, Petrát és Benit!

Röviden: mi jól vagyunk.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

breeki: Köszönöm a segítséget! Már azóta beszéltem a védőnővel is...sajnos időm nincs nagyon fejni, tegnap Bazsikám déluátn 3-tól, ma hajnali 1.30-ig folyamatosan kiabált, de úgy zokogott, sírt, mint még soha! Valószínű a hasa görcsölt, de kegyetlenül mert nagyon szenvedett. Sehogy sem volt jó neki, semmi sem tetszett. Így meg nem tudok nyugton leülni fejni...azt hiszem ez érthető is!
Nekem nagyon lassú, illetve nem hatékony a kézi fejés sem, ezért gondoltam az elektromosra - ez a bérlés pedig klassz ötlet nagyon! Köszönöm, ma ment a párom az OEP-be TAJ kártyát intézi babónak, s utána megy is bérelni:):)
Remélem ez be fog válni!

Kérdés, már megint: Mit lehet tenni, ha szemmel láthatóan görcsöl, fáj a baba hasa? Tegnap semmi nem vált be, amivel próbálkoztunk, hiába kakiltattam meg kétszer (lázmérővel), masszíroztuk a hasát, bármi...
Vagy mitől vanez egyáltalán?!

Most végre alszik, de olyan nyugtalan alvás közben is.......majd megszakad ilyenkor az ember szíve, aztán meg néha elege lesz...olyankor meg szörnyű anyának érzem magam, hogy van ez?

Kép
bogen

Bogen, sajnos vannak hasfájósabb babák, de ez majd elmúlik.
Én az infacolt használtam (elég ritkán kellett szerencsére), de ilyenkor jó, ha maszírozod a pociját, vagy hasrafekteted a kezeden, úgy h. ne nyomd a pociját. Van kimondottan hasfájás ellen babatea is.

Kép
niki30

hali :D

köszi mindenkinek a tanacsokat :wink:
a tegnap egesz jol alakult, egyaltalan nem kellett tapi potlas, volt eleg tejcsi :D szepen tartottuk a 3 oras eteteseket, egyszer teaztunk csak hasfajas miatt, jöttek is utana a szelek :wink: ejjel jol aludt, egyszer kelt fel, akkor kapott cicit es elaludt velem az agyban :D
reggel jol kelt, cici, aztan beöltöztettem, babakocsi es erkelyajto..nagyot levegözött, most eppen probal beszunyalni a kisagyaban :D
csajok, probaltam az iwiwen mindenkit megkeresni, de nehanyotokat nem talaltalak :cry: aki engem keresne:Holhos Éva Bp.

most indulok mosogatni..

pusszancs

MA VAGYUNK 3 HETESEK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Niki! PASSZ! Nem tudok semmit a skarlátról! :( De inkább ne találkozzanak, ha nem muszáj. Már csak a jövő kedd miatt se! :) :)

Bogi! Szegénykém!!! Nem semmi lehetett a tegnapi napotok! DE NYUGI!!! Nem lesz ez mindig így! Hidd el! Most még úgy tűnik, hogy sosem lesz vége, pedig DE!!! Az első hetek nagyon nehezek, mert nem tudod, nem érted mi a baja, miért sír.
Tarek is nagyon hasfájós és sírós volt. Eleinte azért sírt, mert fájt neki a pocija, aztán meg már azért, mert elfáradt a sírásban stb. És így nem tudta abbahagyni! Nagyon szar dolog ez, mert nem tudunk segíteni, de nincs mit tenni. Ezt az életszakaszt nekik kell valahogy átvészelniük. Ja! És nálunk sem vált be a masszírozás és más sem! Javaslom, hogy vegyetek Espumisan-t. Nálunk az segített! Drukkolok, hogy minden OK legyen!
A fejéssel kapcsolatban meg annyit, hogy néha muszáj lenne csinálnod, ha sok a tejed, mert különben be fogsz gyulladni. Nekem kézi Medela-m volt és mint tudjuk 4.5 hónapig fejtem, mert én nem tudtam szoptatni Tareket. Szerintem a kézi azért jobb, mert a sebességet te tudod szabályozni, az elektromos meg fix. De majd meglátod! :)

És a legfontosabb!!! NEM VAGY ROSSZ ANYA CSAK AZÉRT MERT EGY PILLANATRA ELEGED LETT A TEGNAPI NAPBÓL! EZ ÍGY NORMÁLIS!

Puszi,
F.

fatima

Bogi!

VENNI FOGJUK AZ AKADALYOKAT, JO ANYAK VAGYUNK, MERT TÖRÖDÜNK A BABAINKKAL, NEM HANYAGOLJUK ÖKET EL, ETETJÜK, OVJUK, KENYEZTETJÜK ÖKET, NAGYON FONTOS, HOGY POZITIV ENERGIAT ARASSZUNK MAGUNKBOL, MERT A BABAK MINDENT MEGEREZNEK!!
MINDENKI JO ANYA, ES EGY JO ANYANAK IS LEHETNEK NEHEZ PILLANATAI, AMIKOR MEGINOG HITEBEN, DE A GYERMEKE MOSOLYA, GÜGYÖGESE UJ ERÖT AD, UJ HITET ES BOLDOGSAGOT. EZERT NEM SZABAD CSÜGGEDNI, A GYERMEKEINK A MI KICSI KICSÜNK, VIGYAZZUNK RAJUK ES MEGHALALJAK ES ÖRÖMMEL TELIK MAJD MEG UJRA A SZIVÜNK!!!!

en megprobalok mostmar mindent eszerint csinalni, es nem kiborulni...bizom benne, hogy sikerül :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bogi! A hasfájásra nekünk a kamillatea vált be és a colocynthis (remélen jól írtam) homeós bogyó. Emellett masszírozás... Igaza van Evunak, mindenkinek vannak nehéz pillanatai. Emiatt ne aggódj!!! Én is hányszor éreztem, h "kellett ez nekem?", aztán ránéztem Petrára, rám mosolygott, és tudtam a választ, igen, kellett ez nekem. Sőt már alig várom, h újra kezdhessem.

Evu! Bejelöltelek az iwiw-en.
A többieket nem tudom h milyen néven keressem :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima: Már akartam tegnap is írni, csak egy kis haspók ördög nem hagyott időt. Szóval örülök hogy ilyen szépen gyarapodott Tarek és te megnyugodtál!!!! Maradjon is így!!!! Most már megérdemled hogy ti járjatok baba-mama tornára és csavarogni!! Én már kezdtem besokallni a bezártságtól és igyekszem minden napra vendéget hívni vagy programot szervezni... Tornára még mindig nem tudunk sajna menni, mert Beni a tízórai gyümi után nagyon szunyál újabban, aminek én nagyon-nagyon örülök!!

Niki: Én nem mennék most vidékre a helyedben, hisz most volt beteg Emmácska, most biztos gyengébb a védekezőképessége. Tudod jobb félni mint megijedni. Úszásra is csak akkor menjetek ha már nem folyik a kis orra. Nem jó az ha visszaesik. Bár én biztos túlzok de mi ezért nem keztük el most a hidegben az úszást. A friss levegő az fontos, sétálni megyünk, de én parázok a többi gyerek bacijától zárt helyen, persze ha sok gyerek van egy helyen vagy sok felnőtt és állott levegő és szerintem az usziban az van. De hát nem vagyunk egyformák, mint azt már jópárszor megvitattuk. :lol:

Bogi: Sajnos a babák pocakfájásának a tudósok sem tudják az okát. Valószínűleg annyira egyszerű oka van, hogy még fejletlen és ezért érzékeny. Amúgy szinte minden babánál a harmadik hónapban hirtelen el szokott múlni. Beni is nagyon hasfájós volt ám kb. 5 hetes korától 3 hósig. Próbálkozz a praktikákkal amit ajánlgatunk, hátha enyhíti valamelyik. Elmúlni egyiktől sem fog, de már az is jó ha enyhül. Beninél bevált az ún. kólikartás, ami olyan hogy a két kezedet átkulcsoldod a hasa alatt, és úgy ringatod. Espumisan is jó volt és a Gripe Water nevű szirup, attól nagyokat pukizott láthatóan nagy megkönnyebüléssel. KITARTÁS!! Jó anyuka vagy, hisz ha már felmerült benned ilyen sok kérdés aggodalom mi is lehetnél más?? :lol: :wink:

Kép
viky30

szerintetek szoptatas alatt lehet szedni szüztea kapszulat???help..
Vendég

Evu: Már nézegettem hogyan is kezdjek a fogyáshoz, de úgy döntöttem várok amíg nincs vége a szoptatásnak, bár addig úgy tűnik a délutáni csokit és nasit nem bírom elhagyni.... :oops: :oops:
Sajnos ez a tea iható/sem szedhető, itt a link:

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=415

Ügyesek vagytok Vanóbabával, így tovább!

Kép
viky30

sem iható/sem szedhető
viky30

köszönöm Viki a tajekoztatast.basszus :cry:
:wink:

irany a szopi..egyebkent az lehetseges, hogy a szoptatas alatt nem a fogyas, hanem a hizas indul be??
mintha feljött volna valami a derekamra...jaj :cry:

na, nem nyavogok.. :lol:
Vendég

Én személy szerint baromi sokat híztam szoptatás alatt. Ki így, ki úgy.
Terhesség alatt nem híztam ennyit, komolyan. Úgy látszik én ilyen alkat vagyok. Persze zabálok, mint állat! :roll:

Kép
niki30

Niki :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: engem meg mindenki azzal motival, hogy a szopi fogyaszt..jaj :shock:

csajok, Vanika mar kepes 70et kiszopizni 1 ciciböl egy eves alkalmaval, ez az baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

nehany kep rolunk

az elsö kep a szüles faradalmai utan
Kép

merlegen az igazsag
Kép

angelina jolie
Kép

mintha tancolna almaban..
Kép

Evunanyu
Kép
Vendég

Evu, akkor van rendesen tejcsid, szuper.

Nem mindenki fogy szoptatás alatt. Sajnos. Én is azt hittem, h. na majd h. lepasszolok, aztán tessék, több vagyok, mint amikor bementem szülni.

Kép
niki30

Niki én is emígyen jártam :lol: :P
de hát ilyenkor nem a kilók a prioritás... :wink:

Zsóka sok pusszancs névnapodra :wink:
Nem is tudtam hogy Liza nap is van Erzsébet napkor :roll: én az utónévkönyvben néztem anno, és júl.8-at ír Liza napnak, de már ketten is felköszöntötték Lizit Erzsébet-napon mert benne volt a naptárban...hihi

mi jól vagyunk, csináljunk a zsufi mindennapjainkat, és eközben azért megpróbálunk fix délutáni napirendet felvenni, mert Lizus alvása nagyon eltolódott későre - este 11kor alszik el.
és ez nem jó, mert reggel meg nyügi amikor menni kell dolgozni :lol:
úgyhogy a köv. hónapban megpróbálunk délutánonként nem menni sehova, hogy itthon békében, korán tudjon lefeküdni a du-i alvásra, és így reményeim szerint az esti is előlrébb jön majd..
aztán meg meglátjuk :wink:

Sajtipajti zsemlét majszol
Kép

illetve ma reggel rókakoma csücsült a kertünkben :shock:
Kép

Viki ugye mutatsz majd fotósos Benis képeket??? ;)

Zsófi én a sima anya gyere-nek sem tudnék ellenállni, nemhogy a sírósnak! :wink:

hogy is írta valaki nem rég?? ez egy életjel volt :wink:

puszi mindenkinek!!!
lmkata

Niki a vonalzós Emmás kép isteni!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hogy lehet amúgy ilyen helyes kis pici vonalzót csinálni?
úúúúúúúúúúúúgy tetszik.
először asszem még a mazsoláéknál láttam, aztán egyre többet...

plíz help! :wink:
lmkata

hehehe ma vagyunk 1-1-1-1
lmkata

Kata: simán mintha vonalzót csinálnál, csak fent a lap tetején change to mini tickers v vmi ilyesmi
kerekpocak

bocsánat, h ma eltűntem, de horror éjszakánk volt, samu élete legszörnyűbb éjjelét sikerült produkálnia. olyannyira, h dolgozni se tudtam elmenni. éjfélkor feküdtünk mi nagyok, samu 1kor kelt és 4ig sírt folyamatosan, kivéve ha bementünk hozzá, akkor dumált és röfögött meg ilyesmi. 4kor végre elaludt, de aztán 6kor és f7kor is kelt. nekem f7kor kellett volna indulnom a munkába, kemény 1-2 óra alvással, ami így terhesen képtelenségnek tűnt, mert túl sok koffeint sem tudtam bevinni a szervezetembe.. Így míg ma samu bölcsibe ment (ő 8kor már kelt is) én délelőtt aludtam, du meg homeopátiás fogzásos cuccokat vettünk, anyukám szerint nekem is nagyon korán jött ki a hátsó rágó fogam, ami miatt ő 3 hónapig nem aludt és 48 kilóra fogyott le. életében olyan vékony nem volt. szal remélem h ez az ok!
és azt is remélem, h hatnak a cuccok!!

reagálni nem bírok most, kicsit k.o. vagyok, de mindenkit puszilok!!
kerekpocak

afp eredményem tökkkkkéletes. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SZUPPPER!!!
kerekpocak

Zsófi: Gratula a jó AFP eredményhez!!!! Kitartás Samu éjszakai virrasztásához!!! Jó hogy inkább aludtál munka helyett!!!! Drukkolok hogy hamar kibújjanak azok a kis fogacskák!! Szegényke nagyon kellemetlen lehet neki, ha ennyit sírdogál. :-( +++++++++++++++

Kata: Jajjj de szép Liza! Már nagyon hiányoltam a képeit!!! Hogy tömködi a szájába a zsömit! :lol: Ti meg hol laktok, kerek erdő közepében? Róka koma nem semmi! Én besz*rnék....

Evu: Én sem nem fogytam, se nem híztam szülés óta. Stagnál a súlyom, pedig RENGETEGET eszem, nasizom. Állítólag nem árt a diéta, kevés szénhidrát, no cukor, dehát ami nem megy azt nem szabad erőltetni. :roll: Apa hálistennek nem olyan aki ezért reklamál. Persze magamnak nagyon nem tetszem, meg hát az egészség ugye, de most sok lenne még a kajáról is lemondani...

Kép
viky30

Evu: Édes Vanóbaba. Ennivaló ahogy aluszkál!!!! Vicces hogy a gyümölcs mellett mérlegeled. :lol:
viky30

Zsófi, szuper, h. jó lett az eredményed, jól van:) Dehát miért ne lett volna, nem igaz? :wink:
Zsófi, szegénykék. Foga miatt sírt Samu?

Kata, szal, Te is felszedtél pár kg-ot szoptatáskor?
Persze, nem ez a lényeg. (csak k...va szarul érzem magam így a bőrömben megvallom).
Nem tudom miért lett kicsi a vonalzóm, ilyen lett, nem direkt.

Kép
niki30

Niki pár , azaz kerek tíz kilót. ühümmmmmm
a terhesség alatti plusz tízhez.
matekozzunk. az így összesen 20.
de lement már 7 kg. igazából nemtom hogyan :)
jó, nyáron volt hogy sportoltam kicsit, kb 3 hétig...
dehát eddig olyan voltam, most meg ilyen, majd megint leszek olyan is .. :wink:
csak mondjuk itt arra kell figyelni ne szaladjon el a ló nagyon, mert az az igazi gááááááááááz. :roll: :?

de akkor is cuki az Emmás kép rajta :lol:

Zsófi meg már megmondta a titkot. :wink:

és mit vettél Samunak amúgy?? milyen homeósokat???

Lizinek is a kedvenc időintervalluma ha fogzásról van szó a hajnali 1-4 ig!
csak őt ringatni kell, semmi más nem jó. :lol: 11,5 kg.... :lol:
lmkata

samu is annyi.... azt a kúpot vettem és chamommillát. hát csak reménykedni tudok... ha nem a foga, akkor...

sokáig én nem bírom az éjszaka + nappali műszakot.
kerekpocak

Sziasztok!

Zsóka - Boldog névnapot kívánunk Neked szeretettel!

Kép

Kata - fogzós idő :lol: yess, nálunk is, eredmény: 15. fog is kijött, most készül a 16.

Zsófi - de jó, hogy tudtál pihenni. Ezeket az éjszakákat csak így lehet túlélni. Gratula az AFP-hez!

Evu - Vanó tündéri! Fogyás - hát a szopival nekem sem ment igazán. A 19-ből maradt rajtam 6, de az is 5-el több, mint az ideális. Viszont nem is megy feljebb azóta se :lol:

Fatima - nagyon ügyik vagytok, csak így tovább!!! Öreg róka :lol: , hát amíg Márk fenn van épp, hogy csak olvasni tudok, ha meg alszik olvasok még egy kicsit, meg eszem, iszom és már ugrom is aludni. Este meg hulla vagyok + a férjem is ilyenkor dolgozik a gépen. Azért néhe adok életjelet :oops: De nagyon jól esik, hogy hiányolsz!!!!

Andi - gratula Maja 1. fogacskájához! Már csak 19... :lol: A fogatlan mosolynál már csak a teli szájas, fogas vigyor a csúcsabb! :lol: De mindennek eljön az ideje...

Bogi - napirend - háááááát az nálunk nem nagyon volt, ahogy esett, úgy puffant (azaz igény szerint etettem, ha álmos volt elaludt, sose keltettem fel, stb.). Aztán kb. 1éves kora óta viszont magától lett, és eléggé kiszámítható is, én nem görcsöltem ezen.

Rólunk - Mint fentebb írtam kinőtt a 15. fogunk, melyet enyhe hasmenés és orrfolyás követett. Mára már jobb a helyzet, és várjuk a 16.-at is. Éjszakáink egész jók 1x van kelés és du. pedig nagy alvás. Estére jól elfárad, főleg ha du. is ki tudunk menni. Most a nagy sláger a motor, de leginkább csak akkor, ha van valaki velünk. Babakocsi nélkül nem merek elindulni, mert visszafélé cipelnem kéne, na azt meg nem bírom már. 11,5 kg + a téli szerkó :lol:

Puszi mindenkinek, szép estét!

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

hehehe minden baba 11.5......

márk és vanó GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
kerekpocak

ja és rókakoma valamint sajtipati ANNYIRA ÉDES!!!!!!!! főleg a gyermek!!! nem a róka :) :) :)
kerekpocak

Hali!

Kata!
De jó hallani felőletek is!
Lia gyönyörű, s nagyon szépen javul a szeme! Semmi beszaladás! :D Kell még kalózkodni?
Rókakoma :shock: :D , én is elücsörögnék egy ilyen gyönyörű kertben :D

Zsófi!
Ójaj! Szegénykéim! Remélem gyorsan kibújnak a fogak, s nem gyötörnek meg titeket mégjobban.

Panni!
Kész pasi lett már Márkból is!
Jártok zenebölcsizni?

Evu!
Vanómanó tüneményes :)
Kilók: hát igen én is ebben reménykedtem :( eztán.... elindult fölfele. +7-ig jutottam, azóta farigcsálom lefele, de bőven van még mit, főleg úgy, hogy sikerek után jojozok :evil: és indítom újra. Így most is 1,5 hete. Ráadásul nekem alapból voltak sajna igen csak plusz kilóim. :cry:

Niki!
Én nem mernék skarlát közelébe menni, fő a biztonság.
De kérdezd meg a védőnőtöket!

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Sorry : Lia=Liza :oops:

Kép

Kép
timtom

Ja és mi is 11,5 kg-ot nyomunk :lol: (igaz 2,5 évesen :? )

Kép

Kép
timtom

Jó reggelt lányok!!!

A wiw-en én is fent vagyok: Révayné Balázs Boglárka néven:)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, jótanácsokat, meg a bíztatást!!! Tegnap egész jó napunk volt, alig volt sírás, sok szopi és sok alvás! Ki kellett pihenni az előző napot mindkettőnknek:) Igaz délután folyamatos ébrenlét volt 3-8-ig, de nyugis volt manóka, nézelődött, gagyogott meg persze a vállunkon volt...
...és már az éjszakák is egész jók (lekopogom :wink: ), 22.30, 1.00 és 5.00 szopi időpontok! Ez már egész tűrhető ami a felkelést illeti, viszont még mindig ébren a drágám, 5 óra óta! nagyokat ásít, de bámul kifelé a gyönyörű szemeivel és nem alszik, nem akar lemaradni semmiről :wink:

Ami a napirendet illeti, jó lenne ha beállna valami, bármi - én ahhoz tudok alkalmazkodni ami neki jó, csak nekem fontos lenne a rendszer, kiszámíthatóság...csak össze fog jönni hamarosan:) Legalábbis bízom benne! Legalább már az éjszakák kezdenek beállni, ez is valami - aztán talán majd a nappalok!!!

Mától ablaknál levegőzhetünk, s szombaton már kimehetünk 5 percre, akkor lesz 3 hetes - hát már nagyon várom!!!

Na, megyek tisztába rakom, mert berottyantott megint!!! :lol:

Kép
bogen

Ja, még gyorsan:

Én a szülés óta összesen 12 kg-t fogytam, s 1 hete teljesen megállt. Se nem híztam, se nem fogytam - pedig sok nasit eszek, édességeket is sajnos! Persze felesleg még így is bőven van rajtam :oops:
Eleve 16 kg-t szedtem fel a 9 hónap alatt, s bőven volt "tartalékom" is mikor kezdtem a terhességet :?

Kép
bogen

Kép

szep napot, majd jövök, hiszti van.... :wink:
Vendég

Sziasztok ismét!

Olyan jó dolgom van...5-től ugyan ébren volt manóka és eleven volt, de nem sírt, csak nézelődött minden felé, aztán 8-kor megszoptattam megint és lefektettem aludni:)
11.30-kor ébredt és eközben ÉN IS ALUDTAM! Végre rá tudtam venni magamat, hogy ne minden mást csináljak, ne a lakással, főzéssel, mosással foglalkozzak...hanem feküdjek le! Nos mintha kicseréltek volna! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megint nézelődés van, így ebéd után.... :P :P :P

Viszont nehezen lehet bele tukmálni a tejcsit! Pedig tudom, hogy van, mert kajcsi után bőven lefejek még... 2-3-4 adagban sok pihenéssel, be-bealvással tudom a 60-70gr-ot megetetni vele, s akkor már nagyon boldog vagyok :wink: Mitől lehet ez? :?:

Kép
bogen

Most pedig megyünk az ablakhoz első levegőzésünkre!!!

Kép
bogen

Fatima: visszajelöltelek a wiw-en és megnéztem a képeket is Tarek-ről, gyönyörűséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol: :wink:
És látom egyidősek vagyunk, én is 80-as vagyok! :P

Kép
bogen

Szia Bogen!

Köszi a visszajelölést és a bókokat is! :)

Örülök, hogy pihiztél és hogy a manócskád is jól viselkedik! :) Én sajnos sosem tudtam megfeledkezni a házimunkáról, így kb 1X vagy 2X pihiztem amikor Tarek is aludt az elmúlt 5 hónap alatt! Lehet, hogy egy picit lusti Balázs azért nem eszik olyan sokat. Ez legyen a legnagyobb baj! CSAK EGYEN!!! :) Ne hagyd bealudni a cicin. Dörzsölgesd a fejecskéjét és a kis kezét. Hátha attól nem tud aludni! :)

Nálunk sajnos a helyzet egyre rosszabb! :( :cry: :(
Tarek már akkor nagyon tiltakozik ha csak meglátja a cumisüveget! Ma reggel mindössze 90 ml-t, délelőtt meg csak 70-et evett. A kettő között kapott egy pár kanál almapürét és annak a levéből is egy pár kanállal! ENNYI!!!
Ma elküldöm a férjemet a dokinkhoz, hogy írjon fel HUMANA-t. Hátha az jobban tetszik neki! :roll: :roll: :roll: Bár félő, hogy nem az ízekkel van a baja, hanem egyáltalán azzal, hogy megegye. :(

Lépek is, mert sajnos a múlt vasárnapi nagy örömködésnek már a nyoma sincsen! :( Ha így folytatja a héten, akkor nem hogy gyarapodni nem fog, hanem még vissza is fog esni.

Csajok! Sok-sok +++++ energy-t küldjetek, mert kissé ki vagyok!Honnan merítsek lelkierőt????

fatima

Fatima: Most én mondom, hogy kitartás!!! Mindent megteszel, s igen van olyan, hogy ennél többet nem tud az ember tenni - ezt pedig el kell fogadni! Majd csak megjön Tarek étvágya, lehet, hogy ma ilyen napja van! A heti gyarapodást kell nézni, nem 1-1 napot! Pont Ti mondtátok nekem pár napja :wink: Nem fog fogyni, küldöm az energy-t, sokat gondolok rátok!

Most új taktikát találtam ki, amint belaszik felveszem, járkálok vele - s arra felébred és követeli a cicit. Kicsit macerás, de hatékony! Most legutóbb így 4 részletben ugyan de 100gr-ot szopott! Hát ilyen még nem volt eddig sosem! Marha boldog vagyok, aztán persze lehet, hogy csak egyszeri eset! És előre örültem :oops:

Most pedig már 20 perce nyűglődik az ágyában, pedig aludnia kellene, mert már több, mint 2 órája ébren van...remélem lassan elfárad a kincsem...mert nehezen bírom a sírását és akkor megyek felveszem, babusgatom. Félek, hogy meg fogja szokni!!!! :roll:

Kép
bogen

Bogi! Mindig csak egy kicsit nyugtasd meg. Menj be hozzá és simizd meg stb, aztán hagyd ott megint. Én mondjuk sosem hagytam Tareket a kiságyában csak úgy, mert ő magától nem igazán aludt el. Nálunk nem volt olyan, hogy "aludj"! Én csak akkor vettem az ölembe és adtam neki oda a cumit (így alszik el), ha láttam rajta, hogy álmos. És ez azt jelentette, hogy nem kellett őt sosem különösebbenb altatni + ringatni stb, mert abban a pillanatban már el is aludt kb. :) Ilyen téren szerencsések vagyunk! :)

Köszi a biztatást amúgy! Sajnos nekünk nem csak arról van szó, hogy ma ilyen napja van, mert ez már így megy hétfő óta. És minden nap egy kicsivel kevesebbet eszik. A kevés evés biztosan nem hoz majd elég gyarapodást, de nem is ettől félek igazán, hanem attól, hogy ez totál belé rögzült már és dacból nem eszik. :( Na majd meglátjuk. Most próbálok egy kicsit megnyugodni! :)

fatima

FATIMA ES TAREKBABA
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

évi j eltűnt?
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?