Veronikusz, nagyon-nagyon Boldog Szülit kívánunk Katának és 3xos hiphiphurrá, h végre kilábaltak ebből a szörnyű kórból a leányzókl!!!
Micának is boldog-boldog féléves szülinapot kívánunk!!!
Ancsaaa, ne aggódj, biztos minden rendben van Larával, tényleg mindne babának más a ritmusa, plusz lara óriásbabó, egyébként az is lehet, h az lesz, mint MasniMáténál, h elküldenek egy gyógymasszázsra és pár napra rá már mászni fog a kishölgy!!!
Esküvői képedre nem tudok mit mondani, nagyon megható és szomorú is egyben
Úszni pénteken megyünk , azaz holnap reggel 9re, azért ilyen korán, mert anya készülődni akar, ugyanis holnap már kezdődik is Danika ünneplési sorozata
Ringatón mi sem voltunk, most kcisit csappant a lelkesedés, mert a másik helyen me gsajnos nem olyan jó az óra, mint Reginánál, szóval most megy a fejtörés, h mi legyen, mert ugye azzal meg az a bajom, h elkezdődött a csúcsforgalo ma sulival és este 1 óra, amíg hazaérünk...
Gabi, szuper ez a képkeret!!
Eni, no comment, nagyon jól leírtál mindent az előző oldalon, nincs mit hozzátenni! Benőke szerencsés nagyon!

Decemberi költözés már jól hangzana, nem?
Steffi, sajnálom, h Martini rosszul alszik, képzeld, tegnap Dani is üvöltött torka szakadtából fél 11kor, kivettük, ringattuk, megnyugodott, de amint visszatettük, megint ordított, nem tudom, h mi lelte és közbe meg ezerrel dörzsölte a szemét és majd összeesett a fáradtságtól, aztán 30 perc abajgatás után megkeményítettem magamat és visszatettem az ágyába, ahol 10 perc sírás után elaludt szerencsére és többet nem is kelt éjjel, nem tudom, h mi lehetett a gond..
Kövezzetek meg, de mostanában napközben megnézem a Melrose Place-t, annyira gagyi, h már jó, tényleg élvezem ezt a sok ármánykodást, persze a maga, 80as évekbeli stílusával együtt!
Dr. House tegnap jó volt, bár ha valaki nézi, világosítson már fel, h miért kérte a múltkori rész végén a ketamint vagy micsodát, ha előre tudta, h szörnyű hallucinációi lesznek tőle?? Illetve ezt nem értettem, h a múltelőtti részben végig az volt, h milyen borzasztóan hallucinál, majd kiderül, h csak álmodta az egészet és ennek ellenére kérte azt a gyógyszert, priviben is jöhet, ha valaki nem kiváncsi erre a borzasztóan fontos infóra!
Na, és akkor engedek a nyomásnak

és felrakok egy múlt héten készült képet, persze ezt is apukám csinálta, Dancát már most érdekli a természetfotózás

na jó, meg még egyet, bár az a wiwezőknek ismerős lehet!