A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta, majd Pankatesó megeteti, ne félj!!! Mi is egymást etettük tesómmal, mákos tészta, ropi... még a répa előtt. :lol: Hogy vagy egyébként a kistesóval?

Emano, a fodrász életem egyik legnagyszerűbb élménye, és az egyetlen hely (wc-t is beleszámítva :oops: :lol: ), ahova egyedül mentem, mióta Benedek megszületett. Hurrá.

JÁZMIN, BOLDOG HÓFORDULÓT, egy hónap a szülinapig!
vbea

Sziasztok!

Most jöttünk meg a doktornőtől :cry: , már kicsit jobb a kedvem, mert az egyik barátnőm itt volt a kisfiával, és nagyon édesek volta, és játék közben a Lara fel akart ülni! :)

de a doktornő beutalt minket dokihoz, mert Lara nem akar mászni(úgye mindenhova gurul iszonyat sebeséggel) .
és ez most kicsit bánt!

Amúgy 10500g és 79 cm a kis Hölgy!

Majd még jövök, csak jön lassan az ebéd!

Szép napot!

ancsaboszi

Boldog Fél éves szülinapot Micának!!!

Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot a kis fürtösnek!!! Kérünk szülinapos tortás képet! :D

Végre eljött a nap Micunak is ,amit már napok óta mondogatok! Boldog hófordulót!

Borsa most Ti következtek majd!!!

Veronikusz
Aranyos vagy, hogy még Nekünk is jut gyógypuszi! A helyzet sokkal jobb nálam is,már csak hasmenés, meg pici émelygés. A fejem nagyon fáj, de most nem veszek be gyógyszert, az tuti kijönne!
A tegnapi nap katasztrófa volt :cry:
De ma sokkal jobb! :D
Gyógyuljatok mihamarabb!!!

Ancsa
Köszi aranyos vagy! Hát akkor üdv a kiscsjszit is a pólóteamben! :D

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Elösször is:

Katának kívánunk nagyon-nagyon-nagyon boldog születésnapot sok-sok szeretettel !!!!!!!!!!!!

Másodszor pedig Micunak kívánunk boldog félévest!!!!!!!!!! ...ez azt jelenti, hogy mi is közelítünk :D :D :D

Eni!
Brigi miért törőlte a kapcsolatot???? Nem Zillel volt a nézeteltérés?????
Vagy lemaradtam valamiről?????
Ja és annyit akartam még írni "vígasztalásul", hogy az unokaöcsém most 6 éves és 9 hónapos kora óta összesen 9 óra a napi alvásigénye...ezt éjszaka teljesíti azóta este 8-tól...tehát 5kor már ébren van...9 HÓNAPOS KORA ÓTA :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
cukipofa

KÖSZÜNJÜK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!! TÜNDÉREK VAGYTOK MIND!!! :D :D :D

Eni!
hol törölt Brigi??? az iwiw-en?

nekem csak annyi lenne az észrevételem, hogy ahogy eddig is tettük, kulturáltan adjunk tanácsot a másiknak. Ne pedig a magas lóról és lenézve. Az, hogy valakinek jól alszik a gyereke/jól eszik/ ... stb. egy csodálatos dolog, de NEM CSAK az anyuka édeme. Nem kell rögtön észt osztani. Ezt nem Briginek címzem, hanem bármilyen furi, de általánosságban írom. Enihez hasonlóan - igaz priviben - de forráztak már le engem is. Nem is szólok az illetőhöz ha nem muszáj. Szerintem minden anyuka a maximálisat hozza ki magából. Éppen azért vagyunk jó anyukák, mert ha valami nem megy akkor is próbálkozunk és ha szerencsénk van akkor még be is jön.
A jó tapasztalatokat és sikereket pedig igen is igényeljük és kérjük is hogy írjátok le! hátha máshol is bevállik. :D :D :D EZ NEM DEPI-TANYA!!!!!! Mi örülünk a másik sikerének!!! :D
UFF és most én is befejezem az ész osztást!!!! :lol: :lol: :lol: (csak nem bírtam befogni a szám :lol: )

Lányok alszanak és minden TUTKERÁJ!!!!! :D :D (MAdagaszkár után szabadon :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

eni!
nem mondod, hogy törölte a kapcsolatot? hát ő tudja, de tényleg kár érte, reméljük a nyilvános bocsánat kérés kicsit megenyhíti! olyan butaság ilyenen így felhúzni a nózikat... na most biztos engem is töröl, de akkor is értetlenül állok a dolog előtt. én max megértelek téged, mindent és azt is, hogy mi miért hogy esik.

alvás: az én szaros mingyá 14hónaposom úgy döntött, hogy nincs szüksége napközbeni alvásra. ezért sme tudok jönni, nehezen tűri mikor írok.

szép napot mindenkinek!

jók a képek a bébikről, bocsesz, de nem tudom egyenként felsorolni őket.

kriszta!
hogy s mint? hányinger, mellfeszülés?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz, szuper!!! Szupi, hogy alszanak a lányok, így talán nyugodtabb a helyzet odabenn, a szervezetükben is, szerintem ki is lehetnek merülve (MEG TE IS) az utóbbi napoktól. Remélem, a meglepi jól sikerül... Igen, Brigi az iwiwen törölt. :shock:

Ancsa, babócáink teljesen eltérően fejlődnek. Október elején még csak próbálkozott Benedek is a felüléssel, tegnap meg majdnem tett egy-két lépést magától. Én másfél évesen álltam fel először. :roll: Lara nagyon ügyi, csak kicsit többet kell gondolkoznia, de ripsz-ropsz megcsinálja. Ugyanúgy fog fára mászni és macskát kergetni, mint mindenki más... Jövőre meg együtt nevetünk. Hogy bárcsak babakocsiban lennének még, ne kismotoron. Az, hogy dokitok továbbküldött, szolgáljon megnyugvásul, megnézik, mi az, amit esetleg még tenni, kell, ha egyáltalán kell. Egyébként nagyon tutik a méreteik. Benedekkel egyformának tűnnek. :D
vbea

Kati, erre mondta a védőnénim, hogy majd leköti magát, ha megtanul olvasni. :lol: Neki 3 gyereke van, ugyanúgy nevelgette-terelgette mind a 3at. A középső mindennek ellenállt, harcolt a világgal, a küszöbön hisztizett órákon keresztül minden nap. Most 18 éves, és a mai napig nem fekszik le 24-1h előtt. Tehát ennyit tehetünk. Fejet hajtunk. :D

Steffike, annyira tudom... annyira értem... éjszaka legalább egy kicsit jobb? :roll:
vbea

eni!
kösz, rendi vagy. nem jobb éjszaka sem :( mert bár 6kor alszik, de össz-vissz 10-12x keltünk :( nektek? most is tiszta nyügi, mindent töm a szájába, de nem bírom kinézni melyik jön most... nektek rágótok jött előbb vagy szem?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
nálunk mind a 2-nél előbb a kisrágók és csak utána szemfog.
Sajnálom, hogy ilyen kimerítőek az éjszakáitok. :oops: Csunya fogi-mogik. :oops:

Ancsa!
még annyit, hogy Szofi 15 hónaposan indult el. Szóval nyugi! Nincs lekésve semmiről. :D A dokinak semmi sem drága :D nem ő fog Lara után szaladgálni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a biztató szavakat, én is úgy látom hogy Ti, hogy minden baba más, és hát Lara nagy baba, így nehezebb neki, és azt mondják a lányok lustábbak is! Szóval én nem izgultam eddig, csak most a dokinő miatt. De hát igen neki meg ez a dolga, és inkább nézzék meg, mint hogy baj legyen. De azért rossz volt. De most hogy elmondtam, és Ti úgy látjátok ahogy én, és támogattok.És közben ebédeltem is. Már jobb a kedvem! Köszönöm!!!!

ancsaboszi

Steffi
nagyon együtt érzek veled!!!
Én a tegnapi 3,5 óra alvástól ki voltam.....
minden tiszteletem a tied

Voltunk egy nagyot sétálni,nagyon szupi idő van!!!

Eni, várom ám a fodrászt!!!Végre 1-2 óra "kikapcsolódás"

emano/Andi
KépKép
emano

Szisztok!
Elsősorban drága Kata! Isten éltessen sokáig jó egészségben!!és boldogságban! (és az egész családot!)
Kép

Ancsa! Ne aggódj, Enci a keresztelője napján okt.8-án kezdett mászni , addig ő is úgy ment mint a fóka, sőt hátrafelé hintáztatta magát :D Sztem dokid csak kicsit túlbuzgó, lehet megakar nyugtatni téged,hogy továbbküld, de sztem semmi baja nincs! Pláne hogy egy kis vízi-tündér!!!!!annyit van vízben,úszik ...stb. Egyszerűen később akar mászni :D de ha elindul....majd futhatsz utána...tegnap írtam uezt Eninek?

Eni!Brigi! nagyon sajnálom a nézet ill. véleményeltéréseteket, remélem rendeződik majd a kapcsolat! :D
Ilyen butaságon ne vesszünk össze, jön a Karácsony!
Szeressük egymást!!! (nagyon érzelgős vagyok ma)Irgumburgum

Veronikusz!
Én nem tudom ki osztott ki privibe téged?és miért?mindenesetre ,-sajnálom a dolgot....
De én is mint mindenki mondja bátran a véleményét, ezért van ez a fórum. Panaszkodunk,örülünk, gyászolunk, dicsekszünk....
SZóval csak így tovább. HA vmi nem stimmel megbeszéljük!
Ez így van jól! Én sem osztok észt, csak azért szeretek ide jönni, mert meghallgattok minden bajommal-bánatommal és ez olyan jó. Nektek olyanokat is elmondhatok és elmondtam,amit másnak nem.

Még el szeretném mesélni,hogy ma voltam a "gyógyítómnál",akihez járok már 2 éve, 2-3 alkalommal. Szóval Encit is vittem hozzá, amikor anno jött a foga és nem aludt, meg hasfájós volt, én is mentem a problémámmal (amit írtam Veronikusz) és rendbe tett.
A lényeg,hogy ma voltam nála, és azt mondta (de én nem mondtam neki semmit)
azért halt meg a babám,mert fertőzésem volt, és örüljek,hogy így alakult,mert súlyos fejl.rendellenessége lett volna. Hááát! kirázott a hideg! Na... ?
Még dec-ben vissza kell menjek, akkor is megnéz: hogy januárban nyugodtan tudjunk próbálkozni...
Nem tudom ti mennyire hisztek ezekben a dolgokban?
Ő végül is az energiaáramlataidat nézi meg. Látta,hogy nálam az
immun!-és ideg,rendszer volt sérült. Ezeket" javította "most meg.
Vendég

Ancsa!
Ne izgulj, Lara már fel akar ülni, tehát a mozgásával valszeg nincs baj. És az uszi? Na ugye.
Anyós+Doktornéni kombóról pedig annyit, hogy engem is kiakasztottak anno, mert Pankának kékült a szája körül, amikor jól betúráztatta magát. Anyós bujtogatta a doktornőt, az meg beutalt minket a kardiológiára. (Mondjuk azt mondta, ha van baj, ő visszaadja a diplomáját) De én akkor megmondtam együtt a kettőnek, hogy ha bármi van, ne egymással beszéljék meg, hanem velem, mert én vagyok a kedves mamája a gyereknek. (Ja, mert ahogy elő lett nekem adva a dolog: Ők megbeszélték, és ...) És nincs semmi baj. Meglátod nem lesz nálatok sem semmi, de menj el, és nyugtasd meg magad, és nyugodjanak meg ők is.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Veronikusz,
De jó, de jó! Úgy örülök, hogy jobban vannak a lányok! És akkor a TE lelked is! :wink:

Grace klinikában hasonló dolog volt mint Gabival és velem, ezért sírtunk. :cry: Mert átéltük megint! És sajna éjszaka is ezzel álmodtam, és ezért vagyok kicsit érzékeny. Bocsi.

Azért szép az esküvői kép?

Örülök, hogy a cicás tetszik.

Mit kapnak a lányok enni?

A kis Drágák! Jó étvágyat nekik!!!

Gyuzsó,
Itt volt az esküvőtök? Tényleg?
De jó? Mikor?
Örülök, hogy tetszik a kép!
Bocsi, már fáradt voltam, talán hétvégén költözik.
De lehet hogy elszólás volt és jövő oktoberig marad! :lol:

Ok, várjuk majd a képeket!

Emano,
Köszi
Nagyon nagy már Balázs! Igazi kisfiú!

Eni,
Jó kis hozzászólás!
:wink:
Szerintem Brigi majd visszatér, csak hát mint minden Anyában dolgoznak a hormonok, és néha valami érzékenyebben érint minket. Nem? :wink:

Memme,Pihizz csak sokat,
És szülés után mikor mentek haza?

Kriszta,
Anyós ma is jó fej volt!
Képzeld, megkérdezte, hogy haragszom e, mert Ő javasolta a dokinőnek, hogy küldjön el.
Tök ari!
Hát igen, nem haragudtam, csak kicsit szomorú voltam.
És nem szóltam ám neki!
Most nem is kerültetek szóban.
Majd decemberben jön, de akkor már gondolom majd tudja
Hogy vagy???

Hanna,
Köszönjük az üdvözlést, nem jártok rosszul, Lara nagyon ügyes! Négy hónapos kora óta úszik, és a labdát is szuperül fogja! Tutik lesznek! az olimpiáig meg sem állnak!!!
Sok gyógypuszi, hogy még jobban legyetek!!!

Steffi,
Jajj, nem jobbak az éjszakakák, de kár! A hétfő csak kivétel volt. Nagyon sajnálom, és szorítok,
És majd ma is küldöm az álommanókat!

további szép napot!

ancsaboszi

Tünetek: SEMMI!!! :roll: Hasfeszülés max, de az néha elég rossz.

Kép
Kép
kriszta36

ANcsa! Elfelejtettem írni az előbb, nagyon szép a kép!!!

Kriszta! Lassan csinálhatsz vonalzót is!
Vendég

Gabi!

jajj, most már tényleg csak nevessünk, megint megkönnyeztem az írásodon! :cry: Nekem is ilyen napom van.
Én hiszek benne,
és végre kaptál valami magyarázatot!
Engem még mindig nem hívott a doki.
Aranyos vagy, neked is nagyon köszönöm a kedves szavaakt!

Kriszta,
édes vagy! már sokkal jobban vagyok! :wink: Köszönöm
és tök igazad volt, neked mondják ha van valami.
engem a dokinő és az asszisztense zavar, azok mindig ott trécselnek, Anyós foglalkozik velünk. Őt bírom.

ancsaboszi

GAbi,
örülök, hogy TEtszik a kép.
de nem az én érdemem, én csak kitaláltam!

ancsaboszi

Ancsa!
hát ez van, de ötezerrel fogzik. remélem hamar le tudjuk ezt a fogzás dolgot, viszotn most csoda van, mert alszik!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
én is akartam írni,hogy inkább menjetek el, az nem kerül semmibe nézzék meg, mindenki nyugodtabb lesz így!!!!

veronikusz!
nálunk az elsőrágók vagy mik jönnek.

emano!
ari vagy, azért annyira nem kell izélni engem, csinálom majd elmúlik. bár a kávé és a cola forgalmat a helyi boltban fellendítettem :lol: milyen lesz a hajad? vágatsz vagy festetsz is? dobj képet!

gabi!
hát erre mondják, hog yminden rosszban van valami jó! eredmények vér meg immunk vannak egyébként? én hiszek ezekben a dolgokban! semmi sincs véletlenül... az is tuti, hogy durca a hihetetlen ereje miatt kapta borcsát én nem tudtam volna oylan erővel és lendülettel hozzáállni, mint Ő!!!

na megyek pihizek egy pöttyet

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

elképzelés van "fazonilag",amúgy szőke melír

Tegnap nekem mindenki azt mondta juj akkor aludjak!!
Persze itthon senki nem csinál helyettem semmit,ettől az élet nem áll meg!
Én úgy vagyok vele,hogy valamit valamiért!!!majd alszok......
Csak sajnos megint egyre több kávét iszok,persze azért mértékkel.....

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa! Nincs még eredmény? Pedig neked előbb igérték? ha jól emléxem... Biztos sztrájk van ott is.... Ha a tied nincs kész, mikor lesz meg az enyém???nekem 6 hetet mondtak... Az dec.elején telik le. Lehet,hogy már csak jövőre tudjuk meg????

Csajok, még nemis ebédeltünk...Enci elájult a kocsiban hazafelé jövet,ugyhogy beraktam kiságyba, azóta alszik.(12.30.óta) most 14.00. van. Szóval felborult a napirend :D Már éhes vagyok :D de nem akarom a kaját 2er melegíteni. Apa meg elment közben a kocsiért, végre kész lett. Mehet dolgozni :D túl sokat volt itthon :D :D
Vendég

Gabi!
nagyon szépen köszönjük. Átadom a kis Szarosnak ha felkelt. :D
Ez a gyógyító ez hol van? kicsoda? megírnád a vonalzó feletti mail címemre!? Érdekes amit mondott a babádra! :shock:

Amit pedig írtam arról az illetőről még egy éve volt. Azt írta le burkoltan, hogy nem teszek meg mindent a gyerekeim gyógyulása érdekében. Akkoriban sokszor voltak taknyosak. Kata akkor kezdett bölcsibe járni. (kár volt felhoznom a témát! most mindenki azt fogja lesni, hogy kinek nem írok. :lol: Jól betettem magamnak! most írhatok mindenkinek!!! :lol: :lol: :lol: )

Ancsa!
úgy sajnálom :oops: :cry:
Igen a kép az gyönyörű :D
enni? hát még ebéd előtt kidőltek, de nem is baj, mert ettek eleget DE. Legalább most tesztelünk! :D szerintem leves lesz megint főtt répával, meg főtt krumplival. Esetleg vajas tört krumpli. Még nem tudom. Amit megesznek majd. Elég válogatósak most. :D
Férjem jön haza 4-re ajándék-átadásra. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi,
Hajrá fogak!
Hát igen Larának is szakálla szokott lenni a sok nyáltól!
Remélem azért tényleg lesznek most már hamarosan jobb éjszakák!!! drukkolok! de most alszik napközben is , az jó és mennyit!

Igen, persze fel se merült, hogy ne menjek el, meghallgatom, és megnézzük.
de a biztatás sosem árt!

ancsaboszi

Steffi,
Hajrá fogak!
Hát igen Larának is szakálla szokott lenni a sok nyáltól!
Remélem azért tényleg lesznek most már hamarosan jobb éjszakák!!! drukkolok! de most alszik napközben is , az jó és mennyit!

Igen, persze fel se merült, hogy ne menjek el, meghallgatom, és megnézzük.
de a biztatás sosem árt!

ancsaboszi

emano!
nálunk is ez van! de napközben néha még enni sincs időm nemhogy aludni! ha a kölyök alszik nagy ritkán hunyok vele, mert olyan rossz felébredni akkor mikor még aludnék, na érted? nekem sem segít senki, persze a célozgatás az megy... úgyhogy úgy döntöttem és légy szi ne szóljatok le érte, hogy hívok egy takarítónőt. esetleg tud valaki valakit? aki mondjuk ide is eljönne... koffeinest iszol? én ezt a nescafet nyomom, de ha kávézok akkor mindig menteset, nem akarom meg tudni mi lenne, ha benyomnék egy erős kávét... akkor talán eg yhétig sem aludna :? :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ezt még gyorsan felrakom...aztán lelépek...
Emano! Gyártottál már vmit?

Kép

Majdkésőbb jövök, már magamnak is sok vagyok :D :D :D

Steffi! Semmi eredményem nincs még..
Remélem tudsz pihizni most :D
Vendég

veronikusz!
hát most tényleg az írásodon a fórum szeme :lol: :lol: sok kiváncsi kismama :lol: :lol: én is sok-sok gyógypuszkát küldök a kis fürtösöknek!!!!!!

ancsa!
akkor még annyit biztatásul: biztos minden rendben lesz! szerintem jobb, ha egy doki ilyen, mint nemtörödöm!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi
még nem :oops:
de hamarosan :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

gabi!
de ügyi vagy!!!!!! akartam már tegnap is írni, hogy enci ugye a papájára jobban hasonlít?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi!
megkaptam a privit!
akkor csak rajta és tessék járni! :D tudhat valamit a csaj! :D Jobbulást! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi,
köszike
Én is úgy gondolom, hogy az a jó ha a doki foglalkozik vele!
HÉtfőn fözök neked egy jó Segát!!!
mit szólsz?

Gabi

nagyon jó a kép!!!

ancsaboszi

ancsa!
szavadon foglak!!!!! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

KATA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

MICA NAGYON BOLDOG FÉL ÉVET!!

Steffi: Akartam írni,hogy sajna én addig nem tudom a rákszűrést elhúzni, mert akkor lesznek számításom szerint a piros betűs napok :( Esetleg jövő hét csütörtök mégsem jó neked?

Sajnálom, hogy Brigi semélyes sértésnek vette, amit írtunk és azt is, hogy törölte Enit az ismerősei közül. Remélem minnél hamarabb visszatér közénk...

Veronikusz: gondolkodtam,hogy ki az akinek nem nagyon írsz? De nem jöttem rá. gondolom az illető tudja, hogy miért nem kap választ.

Lányok ez a 4. emelet egy katasztrófa. Még a nem létező micsodámon is táska volt mire felértem. Elég nehéz egy 6 kg-os gyereket+a cuccokat felcipelni :( Ha újra lakást veszünk akkor vagy listes házban lesz vagy földszinit lesz a lakás...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Új hús lévén nem akartam a belviszállyal kapcsolatban észt osztani, bár bevallom, ahogy átfutottam az írásokon, senkit nem éreztem bántónak, de lehet, hogy felületes voltam.

Sokszor utaltam rá nektek poénosan, de én szerintem tényleg elég sete-suta anyuka vagyok időnként. Kisjankóval 4 hónapos koráig rengeteget küzdöttem, mindig úgy éreztem, hogy tök béna vagyok, és esetleg nem érzi jól magát velem. Nem nagyon jelzett vissza, 4 hónapot vártam arra, hogy megkapjam az első biztató mosolyt, amivel tudtomra adta, elfogadta, hogy ez a kétbalkéz az anyukája. Ahogy erre nagyobb lett, a rutinnal nőtt a magabiztosságom is és olyannyira egymásra találtunk, és Flórka megszületéséig ő volt életem IGAZI nagy szerelme.
Aztán megszületett Flóri, két hetes kora óta csak mosolyog, mosolyog, 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, sírni csak akkor sír, ha Jankó rákezdi a hisztit, mert sajnálja és szolidál. Szóval édes, édes.
Ezzel az ömlengéssel csak azt szerettem volna elmondani Nektek, hogy tényleg minden gyerek annyira más Én azzal is egyet értek, hogy igenis tudjuk alakítani őket, sok mindenre rászoktathatóak,(pl. Flórit születése óta saját szobájában alszik magától, de nyilván ha az első gyerekem lenne, ott horpasztana mellettem-mint ahogy Kisjankó a mai napig ott alszik a legszívesebben a hálóban)de rengeteg minden kódolva van már, amin nem változtathatunk.
Én még nem találkoztam olyan 18 éves gyerekkel aki cumizik, vagy a szüleivel alszik, esetleg ringatni kell, vagy babakocsiban tolni, hogy elaludjon. Úgyhogy nekem az a véleményem,mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legkényelmesebb, azt csak Ti érzitek, hogy a saját gyereketek mi teszi boldoggá. És szerintem ez a legfontosabb, mert ezek az évek pillanatok alatt elszállnak. Látjátok, Kisjankó is most született és lassan ő is csatlakozik a 3 évesek táborához.
Úgyhogy Katának nagyon boldog 3. szülinapot, Micu barátunknak pedig boldog féléves banzájt!
Flórka felébredt, pattanok, sziasztok!

Kép
Kép
paklincs

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:05-kor.
Vendég

Veronikusz, nagyon-nagyon Boldog Szülit kívánunk Katának és 3xos hiphiphurrá, h végre kilábaltak ebből a szörnyű kórból a leányzókl!!!

Micának is boldog-boldog féléves szülinapot kívánunk!!!

Ancsaaa, ne aggódj, biztos minden rendben van Larával, tényleg mindne babának más a ritmusa, plusz lara óriásbabó, egyébként az is lehet, h az lesz, mint MasniMáténál, h elküldenek egy gyógymasszázsra és pár napra rá már mászni fog a kishölgy!!! :wink:
Esküvői képedre nem tudok mit mondani, nagyon megható és szomorú is egyben :(
Úszni pénteken megyünk , azaz holnap reggel 9re, azért ilyen korán, mert anya készülődni akar, ugyanis holnap már kezdődik is Danika ünneplési sorozata :D
Ringatón mi sem voltunk, most kcisit csappant a lelkesedés, mert a másik helyen me gsajnos nem olyan jó az óra, mint Reginánál, szóval most megy a fejtörés, h mi legyen, mert ugye azzal meg az a bajom, h elkezdődött a csúcsforgalo ma sulival és este 1 óra, amíg hazaérünk...

Gabi, szuper ez a képkeret!!

Eni, no comment, nagyon jól leírtál mindent az előző oldalon, nincs mit hozzátenni! Benőke szerencsés nagyon! :wink: Decemberi költözés már jól hangzana, nem?

Steffi, sajnálom, h Martini rosszul alszik, képzeld, tegnap Dani is üvöltött torka szakadtából fél 11kor, kivettük, ringattuk, megnyugodott, de amint visszatettük, megint ordított, nem tudom, h mi lelte és közbe meg ezerrel dörzsölte a szemét és majd összeesett a fáradtságtól, aztán 30 perc abajgatás után megkeményítettem magamat és visszatettem az ágyába, ahol 10 perc sírás után elaludt szerencsére és többet nem is kelt éjjel, nem tudom, h mi lehetett a gond..

Kövezzetek meg, de mostanában napközben megnézem a Melrose Place-t, annyira gagyi, h már jó, tényleg élvezem ezt a sok ármánykodást, persze a maga, 80as évekbeli stílusával együtt! :lol:

Dr. House tegnap jó volt, bár ha valaki nézi, világosítson már fel, h miért kérte a múltkori rész végén a ketamint vagy micsodát, ha előre tudta, h szörnyű hallucinációi lesznek tőle?? Illetve ezt nem értettem, h a múltelőtti részben végig az volt, h milyen borzasztóan hallucinál, majd kiderül, h csak álmodta az egészet és ennek ellenére kérte azt a gyógyszert, priviben is jöhet, ha valaki nem kiváncsi erre a borzasztóan fontos infóra! :D

Na, és akkor engedek a nyomásnak :wink: és felrakok egy múlt héten készült képet, persze ezt is apukám csinálta, Dancát már most érdekli a természetfotózás :D na jó, meg még egyet, bár az a wiwezőknek ismerős lehet!
Kép

Kép

KépKép
barimami

valaki lőjjön már le!!!

Cukorfalat!
mi a 3.-on lakunk, de mivel a mélygarázsból jövök fel a lányokkat.... :oops: máskor én se megyek a legfelső emeletre lakni :D ráadásul ha nem veszem fel Szofit akkor világgámegy. Nem érdekli, hogy már rég nem lát. Ritka zsivány, pedig fel tudna jönni! Ő 10 kiló + a hátizsák kb megint 10 + kabátok + a ridikülöm (na ezt meg se merem írni, hogy mennyi! :D )
Az "illető" meg ha ír nekem, természetesen válaszolok neki röviden. :D A rossz stílust nem vesszük fel! :D Tudomásulvettem, hogy nem kell mindenkit szeretni. De gyűlölködni sem. Ne is beszéljünk róla! Itt mindenkit IMÁDOK!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
szerelmes vagyok!!!! .... a fiadba :D :D :D ezek a szemek!!!! és ez az objektív!!!! aztaaaaaa (vagy minek hívják ezt az izét??? :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

barbi!
nagyon jók a képek! ugyanolyan castus clone fölsőnk van nekünk is! :lol: melrose place-t én is nézem, vicces! enniy kell! szegény danca.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, cactus clone rulez, tök jó olcsó, ezt asszem 490ért vettem a Corában! :D és elég jó a minősége is!

Veronikusz, asszem a daniképekkel jó kis kedvet csinálok Neked 3askához, nem? :lol: már csak egy pici, bonygorhajó kisfiú hiányzik a két kis terroristád mellé! Egyébként te se panaszkodhatsz, engem a hosszú, göndör fürtök és a mosolygós, pajkos cicaszemek nyűgöznek le! :lol: :lol: (és igen, ez 1 objektív, fotózásból 5ös! :D)

KépKép
barimami

Sziasztok!

Ancsa! Csak most láttam, hogy te tegnap te is küldtél nekem ihletet! Köszi! Kár, hogy amikor van ihlet, (napi 1-2 óra) akkor Bene elrángast innen. :)
Én azt olvastam a mozgásra és beszédre, hogy van akinél az egyik indul be hamar, másnál a másik. Benénél abszolút a mozgás volt az első. De így is 8 hónaposan kezdett el kúszni, és csak 11 hónaposan mászni, igaz, akkor azonnal járni is. Szóval szerintem sincs még gond, meg akkor az úszáson is látnátok különbséget. És ne feldjük el a kisasszony méreteit! 10 kilót megmozgatni! Én se tenném :)

A másik témához: Van egy könyv: Elég jó anya a címe. Abban van leírva, amit énis hiszek, hogy minden gyereknek a saját anyja a legjobb. akármilyen is. neki való.

mtunde

Veronikusz: Én valamiért azt hittem,hogy ti kertes házban laktok...
Nem irigyellek, hogy 2 gyerekkel + cuccokkal kell lépcsőznőd. Én eggyel is nehezen bírom...

Gabbo: Én nem bálnaként emlékszem rád, hanem egy csinos kismamaként. Én akkor voltam a 2. uh-n és izgultam, hogy lesz-e szívhang...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle, ha tudom nem dobom fel a témát, bár szerintem ez az egész butaság!

Paklincs Szerintem az igazi suta anyuka én vagyok! Tegnap éjjel, mikor Babóca felábred egy kis energiapótlásra annyira nem tudtam, hogy hol vagyok, hogy átestem az ágya mellett lévő hintaszéken bele egyenest a kiságyába. Mindezek előtt teljes nyugalommal a nagy lámpát kapcsoltam fel a kicsi helyett,így amikor magamhoz tértem félig kilógva a kiságyból Áront találtam szemben, aki szegény hunyorgott a fénytől és görbült le a szája, hogy elsírja magát.
Biztosan nagyon riadt arcot vághattam, mert félúton megállt a szájacskája, egy pillanatig mustrált, majd ÓRIÁSI mosolyt küldött a kicsit bolond anyukája felé! :D
PICIT hosszú időbe telt mire visszaaludt ennek köszönhetően, meg nem is tudtam megállni, hogy ne vigyorogjak én is! :? :oops: ,

Veronikusz
Végre javultok! Micsoda dolog lenne így ünnepelni a 3. szülinapot ünnepelni!
Nekem ma is egyfolytában folyik a tejcsim. Na nem azért mert olyan sok van, hanem mert még mindíg lázas vagyok! Próbálom kifejni, de akkor meg alig jön valami. :?

Barbi
Nagyon édes Dani és tényleg szép szemei vannak!

Hanna

Kép
hanna09

Eni :shock: Mi vaaaaan???? :shock: Mit vontam vissza??? Mikor???? :shock: Ne égesss már itt nagy nyilvánosan, léccciiii!!! :oops:
Fogalmam nincs (megint), hogy miről van szó… :roll:

Azt hiszem Te nagyon félreértettél engem. Sajnálom.
Ráadásul, nem is Te voltál a téma címzettje. Zill is elmesélte, milyen jól alszanak és közben Hanna kérdezte tőlem, hogy én hogy szoktattam kiságyba Kristófot. Ezt írtam le, hogy mi hogy csináltuk. És igen, tök boldog vagyok, hogy nálunk ez bejött.

Egyébként azóta Rajtad morfondírozok, meg kb. 10x olvastam vissza az irományomat, hogy mi az ami sértő/bántó Rád nézve, vagy a többiekre, akik nem alszanak…

Ha még valakit bánt, attól is BOCSÁNAT.

Szerintem ha valaki leírja, hogy tök jó neki érdekes lehet, mert hátha segíthet Neked is! Neeem???
Egyébként ezt az alvás/nem alvás témát még lehetne boncolgatni, de azt hiszem így nincs értelme.
Sok-sok mindentől függ: első sorban alvásigény, de nagyon sokat számít szerintem az egész napi elfoglaltság, a levegőztetés, a napirend/rutin és az esti fürdés-rituálé. Sokak szerint egy békés, nyugodt hálószoba, a matrac, …
Sőt még az is lehet, hogy az ágya van rossz helyen… ld.: FengSui… Én egészen addig nem hittem ezekben a dolgokban, amíg egyszer át nem rendeztük a hálót. Meg 2 hét múlva vissza. Addig nem aludtunk…

Szóval én csak jót akartam és eszem ágában nem volt senki sem megbántani…

Mindjárt visszaolvasok (ha lesz még rá időm) és jövök!

Kép
vkbrigi

Micsoda pörgés van!
Most be merek szállni, mert a kislányom alszik megint és Apja nemsoká jön haza. Legalábbis úgy ígérte.

Brigi, gyere vissza légyszíves.

Ezzel kapcsolatban elmondom még, hogy én azt is át udom érezni, amikor valaki büszke magára mert jól mennek a gyereke dolgai, meg azt is, ha az ember úgy érzi, hogy kicsit méltánytalanul ítéltetik meg, még ha ez nem is direktben megy. Mert az ember óhatatlanul összehasonlítja magát másokkal.
Mint már írtam, Melindánál spontán alakultak dolgok, volt amit szerettem volna, ha jobban megy, de egyébként elég naívan azt hittem, hogy ezek valahogy MINDENKINÉL így mennek. Az alvás, evés etc. Pedig tudtam, hogy nem, de valahogy mégis. Aztán el kezdtem gyakrabban olvasni a topicot, meg láttam az ismerőseim gyerekeit, és persze azt is, hogy Melinda is változik.
Igyekszünk alakítani a szokásait, és hát láttátok a bébiszitteres dolgaimat, néha kifejezetten "bele kellett szólni", de ismétlem, ott sem gondoltam, hog yez 100 %-ig az ő hibája, ezt neki is mondtam. Persze amióta jobban odafigyelek és többet vagyok vele, visszaszokott a régi "rendre". Alszik rendesen napközben, gyakran kétszer is. De pl. ő sose fog 12 órákat egyvégtében lenyomni, mint egyesek, mert ilyen. Én sem vagyok nagy alvó.
Egyik ismerősöm kislánya 3 hónapos korától végigalussza az éjjelt, semmit nem csinált vele. De jelzem, hogy a nő felhúzogatta az órát magának az éjszakai szoptatáshoz, mert nem ébredt fel hozzá. Szuper alvókája van.
Folyt. köv.

Kép

Kép

Kép
memme

Pár kép, hogy megmutassuk mennyit nőttünk! :D

Kép
Garfield a nagy barát!

Kép
Ebből a mosolyból nagyon sok van! Csak annyit mondok misi-mosit a mamának és már vigyorog is :D

Kép
Le akartam csípni apát, de megsértődött... :oops:

Kép
hanna09

Sajnálom, hogy felhoztam a témát ugyanakkor szerintem butaság, hogy idáig fajultak a dolgok! Szerintem egyikőtök írásában sem volt semmi bántó!
Nagyon örülök, hogy van olyan baba, mint Kristóf, hogy rá lehet szoktatni az ágyikóban való alváshoz!Nekem ez "reményt" ad, hogy hátha lesz ez nálunk is így, ha már másnál lehetséges!!!!
Ugyanakkor Enci írása is nagyon megnyugtató volt, hogy másokkal is történik ilyesmi!
Szegény Zill pedig tényleg nem hibás, amikor Zénóról kérdezem nem összevetni akarom a gyerekeket, csak kíváncsi vagyok Rájuk i, milyen a kis lurkó, mit érez Zill, stb.! :D
Hiszen ez a FÓRUM lényege!

Még egyszer sajnálom!

Hanna

Kép
hanna09

Szo, nem akarom magam - és jónéhányótokat - a végtelenségig ismételni, de az a véleményem, hogy bár lehet és kell is alakítani a manók szokásait, azért néha azzal szembesül az ember, hogy nem lehet. A művészet azt kitalálni-megérezni, hogy meddig menjünk el. És studhatunk sokmindent a gyerekünkről, nem vagyunk mindenhatóak. És ez egyre inkább így lesz, ahogy nőnek.

A topicon meg igyekeznünk kell nem megbántani egymás érzékenységét egy-egy témában.

Ancsa, persze, menjetek dokihoz, de pl. a két unokahúgom közül az egyik alig mászott, a másik meg nagyon sokáig. Melinda is sokáig gurult.
Tudom, kellenek a "fázisok", hogy ne legyen ilyen olyan -lexiás, de szerintem ezt sem kell olyan rettentő betű szerint venni.

Gabi, ha tényleg ő a bevált gyógyítód, akkor érdemes lehet figyelni a szavára.

Szülésznő téma: már Melinda születésénél is tképpen két szülésznőt választottam Rákóczi Ágit és Zachár Erikát, mert nem volt biztos, hogy Ági hazaér Kínából mire én szülök. (Előző este érte haza, így Erikával vágtunk bele a nagy kalandba, de Ági bejött és a kitolást már vele keztdtük el. Ügyeletesként Sipos dr. vizsgált, és szerintem ha Erika nincs ott, nem néz rám úgy, ahogy csak egy nő tud ilyenkor nézni, és nem érint meg, a doktorúrral összerúgtam volna a port.)
És most is így indult a dolog, mert Ági már régebb óta tervezte a lelépést a Kútvölgyiből, de nem tudtuk, mikor lesz pontosan. És Melinda születését meg más egyebeket persze vele "beszéltem ki."
Most Erika lesz mellettünk és ennek is nagyon örülök, ráadásul most nem félek úgy mint tavaly.

No, ennyi szaladt ki.

Jaj nem.
Barbi, azért Danca nagyon sokat változott ám. A szemei ugyanazok, de a vonásai egyre nagyfiúsabbak. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?