Új privát üzeneted érkezett!

Akkor szerdán front volt. Hm... valamire mindig rá kell fogni úgy könnyebb elviselni. Ma már nem volt gond, de az is lehet hogy én voltam türelmesebb.
Hány centi Kevin? Hangi 71 cm volt 2 hete, gondolom most se sokkal több.
Kíváncsi vagyok mikor mászik Kevin, biztos élvezni fogjátok mind a ketten.
Nekem mindenki azt mondta, addig örüljek míg csak fekszik mert utána aztán... de nem volt igazuk, nekem azóta a legkönnyebb vele mióta mászik. (Na nem a tegnapi napra gondolok). Ne is hallgass a gatyafelkötős sztorikra. Egyébként a mászós korszak csak annak megterhelő akinek előtte eszik-alszik babája volt.
És most megpróbálok képet feltenni de ezt elküldöm előbb.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép
Vendég
 

 
 

Utoljára egy kis céklaevés és tényleg befejeztem:
Kép
Vendég
 


Nagyon édi babód van! De tényleg!!!!!Sőt mindketten aranyosak vagytok!

Kevin több, mint 75 cm, pontos adatot majd kb. 3 hét múlva a 8 hós kontroll után tudok mondani..
De volt kitől örökölnie, az apuka is "csak" 190 cm körül van, én sem vagyok túl alacsony, de én átlagosnak mondanám a kb. 168 cm magasságomat..

Jaj úgy örülnék ha igazad lenne Hajni és tényleg jobb korszak következne a mászással..én már alig várom!!!Szerintem is jobb lesz..vagyis ahogy írtam már többször is, szerintem ahogy nőnek egyre könnyebb lesz velük..
És szerintem is az eszik-alszik babók szülei vannak "kiakadva" attól ha egy kicsit figyelni kell a gyerekre azzal h elkezd mászni..
Nekem is van egy ismerősöm akinek természetesen "halál-nyugodt" gyereke van, és nemrég panaszkodott h mostmár nem győzi figyelni, mert mindig "rossz" helyre téved..

A többiek viszont tényleg jól eltűntek.... :cry:

Ja és Hajni szívesen segítenék h kell vonalzót csinálni, de annak idején egy másik topicban nekem is úgy írták le..és sajna elfelejtettem, de ha megtalálom, majd leírom..
Vendég
 


Köszönjük szépen, mindketten. Nem nagyon tudok most írni, mert itt randalírozik az ölemben. Már kapott egy rossz billentyűzetet, de olyan okos akkor is csak az enyémet üti. Jövök, ha alszik.
Többiek? Nem hűtlenkedni ám!
Ja, Kevin tényleg szép hosszú baba és azok a szemek... még emlékszem a képekre.
Vendég
 


Sziasztok!

Végig olvastam amiket írtatok, olyan jó volt :)

Hanga tényleg gyönyörű, igazi szeme-sem-áll jól kislány :P

Kevin mászik már?

Képz Kolping családi hotelban voltunk öt napig, Alsópáhokon. Állati jó volt. A gyermek szinte csak kajáért sírt... És mi meg még masszászra is eljiutottunk.

Ha sikerül, ide tényleg érdemes eljutni. Itt nem csak a feliraton áll, hogy családbarát. Jároka a medence térben, hatalmas gyerekmedence, játszótér, Bobó ország (mi itt még nem voltunk), pelenkázók, bébi menü.... És az étkezések alatt úgy éreztem, hogy egy oviban ülünk.

Ja, kiderült h a Marci nem is nehéz eset :lol:

Annnira jó volt h csak a gyerekre figyelhettünk... És ő is olyan boldog volt. :D
Pusz
 


hello,
vagyok ám! Hanga tüncsi bogár! nagyon édi!! :D :D te meg tök ismerősnek tűnsz nekem, hajni :o
hm, ez az alsópáhok jól hangzik. mi a bakonyhotelban voltunk nyáron - az is tényleg bababarát!! pedig elsőre én is azt hittem h ez csak vmi jó marketinges duma lehet.
fúú, érdekelne h milyen babákat láttatok, ami megerősített abban h Marci nem nehéz ügy :o
Kevin tényleg nagyon hosszú babsinak tűnik :o
újabb hírünk: enyém tök örömmel ette tegnap a céklát - két óra múlva viszont ötször annyit kihányt, mint amennyit megevett :shock: :cry: és ma is három céklás pelust tűntettem el alóla :shock: :?
Vendég
 


hajni, asszem te írtad ezt az elesés dolgot: sztem ilyen előfordul mindenkivel - nem is egyszer h ott áll a gyerkő mellett, az meg elzúg :roll: még velem is megesik, pedig én él-anya vagyok :wink: :lol: (és olyankor én is marha slendrián anyának érzem magam... :oops: )

nyávogás: ezt már többektől hallottam h bébi anyának nyivákol, felvigyázóknak meg tündérbogár. erre egy csopitársam aszondta h hát még jó h az anyjának nyüsszög a gyerek, mert vele érzi magát a leginkább biztonságban, jól néznénk ki, ha neki se lehetne "panaszkodni", hát akkor szegénykék hol eresztenék ki a gőzt?! és sztem tök igaza van!
Vendég
 


Na végre, mindenki itt szt már szere