A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Magi,

én ilyet nem tudnék készíteni az tuti. Nagyon ügyi vagy :)

Zsuzsó,

Ari nagyon a kis boszid :)

Adri,

mi is a babaszobát tervezgetjük, de mi nem várok januárig. Jövő vasárnap megvesszük a Kikában a bútorokat végre :) :)

Kép
emi29

Klarka,
De jó!!!!
Az enyém is nagyon aktív mostanában :) :)

Kép
emi29

gabo: na de jó,te is védőnőként végeztél? :D Én szeretnék majd benne dolgozni,de még nem kezdtem el,mert én még frissen,ropogósan végeztem,idén júniusban. :) Közben meg jön a baba,így nem kezdtem el dolgozni,hisz nem is igazán tartanak igényt várandós munkaerőre ugyebár... :roll: De mindenképp szeretnék majd védőnőként elhelyezkedni.Hol végeztél?

Jó nektek lányok, klarka,és emi hogy aktívkodnak a babáitok.Én már 1 napja elég csendesnek érzem,és ez nagyon bánatossá tesz...olyan jó volt még rugdosódott...De biztos ma ilyen napja van... :roll: ő is lehet lusta... :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok Lányok!
Megvolt a 4D!! Minden oké! :D :D Eddig lánynak néz ki...! De azért persze ez még nem 100%.
Nagyon aranyos volt! Mindenkinek ajánlom előbb is mint a 24-28. hét! Azért 10 percen keresztül nézni nagyon megnyugtató! És nagyon jól látszik már a baba! (itt még ráfér a monitorra "egyben")
Ja, és vizsgálat előtt nem éreztem mocorgást, mégis mozgott végig! Ezt azoknak írom, akik (velem együtt) aggódnak, ha nem érzik a picúrt!

Kép
gabo001

mezsó! Én Szombathelyen végeztem. De már 6 éve. Akkor nem volt álláslehetőség. (most se nagyon)De én mindig úgy éreztem, hogy nem igazán fogadják el sokan a védőnőt, ha nincs még gyereke. Ezt a területi gyakszin is éreztem. Most meg már szerintem kiestem a szakmából. (bár most majd személyesen tapasztalom végig a rendszert)
Te hol végeztél? Szeretnél a GYED/GYES után védőnőként dolgozni??

Kép
gabo001

Gabo,

Nagyon örülök, hogy minden rendben van :) Ugye teszel fel majd képet is?

Azért az nagyon jó, hogy te is és Mezsó is védőnőként végeztetek. :) :)

Kép
emi29

Csilla
Igen a tavasziaknál! :)

Rozsomak
Ezeket most gyorsan lefotóztam, de majd igyekszem rendes képeket is készíteni:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ennél több van, van kívül drapp és piros is csak azokat még be kell fejezni.
(8500 Ft-ért adom... üzletben 13000 (és megjegyzem azzal nem dolgoztak ennyit)

Tiszta pamut és nagyon szépek az anyagok...

Ha lesznek rendesebb fotók is, akkor teszek fel... a karácsonyi vásárra is kiviszem őket. Iparművészeti múzeum dec 7-9-ig.
Holnap ha minden jól megy egy kis modellel is sikerül fotózni...

Még logokat is akarok rá hímeztetni de nehezen megy az egyeztetés, félek nem lesz belőle semmi...

Ma is varrnom kellett volna de annyira rosz kedvem van... nincs kedvem semmihez... olyan szomorkás a hangulatom máma! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka: ez, ha rajtam van nem kell fognom a babát? Mert nekem ott lesz Andris a másik kezemben (mármint ő gyalogol), de a kengurut nem használhatom újszülött kortól, viszont nekem nincs türelmem hordozókendőt kötözni...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Mamacka: majd tegyél fel képet babával is, hogy lássam, hogy működik!!

Ilyesmi? Kép

Kép
klarka

Nem kell fogni. Én pont azért szerettem, igaz Áronnál nagyobb korban használtuk, de így tudtam főzni, tenni-venni

Majd lesz olyan kép amin látszik milyen babával... bár már lassan a modellem is kinövi a fekző pózt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Ilyesmi ülve

Kép

fekve...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez jobban mutatja.....Ilyen? Kép

Kép
klarka

Köszi, közben látom, küldtél te is képet..

Kép
klarka

Igen csak nincsenek rajta zsebek.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
nem nagyon tudom, hogy miért, de egy hónapban csak egyszer nézek fel ide. Lehet ám, hogy azért, mert azt gondoltam, hogy esetleg olyan dolgokat plvasnék itt, amelyek nem esnének jól, vagy csak izgalomra adnának okot.Most meg látom, hogy olyan helyes itt mindenki, és annyi minden érdekes történik, hogy talán gyakori vendég leszek itt.

Nagyon tetszenek ezek a bébihordozók!

Olvasom, hogy már sokaknak mocorog a babucija. Én talán ma éreztem valami buborékosat, ami ő lehetett.Már nagyon várom a jövő hét pénteket, akkor megyünk uh-ra.Talán a nemét is megtudjuk.:)

Kép
szilvi 75

Jár valamelyikőtök az I.számú Női klinikára?

Kép
szilvi 75

szilvi! Gyere csak minél gyakrabban! Nagyon jó kis társaság ez! És mi pont egyidősek vagyunk!!! :D

Emi! Majd megpróbálom a képet, de elég picit adtak. Azt meg még ugye le kell fotózni.

Kép
gabo001

Szia Gaboo!
Tényleg egyidősek vagyunk! Ez igen! Nő már a pocid? Hol szeretnél szülni? Első baba?
Bocs, ha sok a kérdés, csak megörültem neked:)

Kép
szilvi 75

Szilvi,

Üdv köztünk, és én is csak annyit tudok mondani, hogy tényleg gyere bátran :)

Mamacka,

Miért van rossz kedved?? :( :(

Kép
emi29

Szia Emi!

Igen, jövök majd gyakrabban is.Ilyenkor este mindig kevesebben vannak fent?

Kép
szilvi 75

[quote="szilvi 75"]S írta:szilvi 75zia Emi!

Igen, jövök majd gyakrabban is.Ilyenkor este mindig kevesebben vannak fent?

Ez az egész hétvégére jellemző. Hétköznap sokkal aktívabbak vagyunk napközben és este is.

Kép
emi29

Szilvi,

egyébként te kisfiút szeretnél vagy kislányt? Első baba lesz??

Kép
emi29

Köszönöm a dicséretet a csajomról :)

Rozsomak, nekem van egy Barna hiperaktív hugom (már kinőtte, most lusta kamasz), egy vörös hiperaktív öcsém :) (ettől félsz te is? :):):):)) Ill egy kishugom, aki most 5 éves, ugyanolyan mint az öcsém volt anno, csak lány, és barna :)

Nekem meg lett egy hótt nyugis szöszke (mostmár barna lassan) fiam, ill egy eleven, de nem hiper vörös kislányom. Remélem a harmadik fekete lesz, mint az apja :)

Nuska, azóta megnyírbáltuk a hajkoronát, de sztem most is édes :)

Majd ha lesz róla normi fotó, megmutatom :)

De mostanában nagyon nehéz fotózni sajnos :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj, megkerestem a szüléstörténetemet. Előljáróban annyit, hogy az elsőt anyum írta le, azért remélem érthető lesz, a második saját szerzemény. Mindkét szülésem a Szegedi klinikán volt, ugyanazzal az orvossal, ügyeletes szülésznővel, mégis ég és föld volt a kettő.

ZSu

Bence, 2003.06.26 19h-2003.06.27 3.34h

Megvizsgálta a doki, és úgy döntött, szülünk. Gyorsan értesítettem mindenkit, többek közt a férjedet. Nagyi (anyukám) is bejött, így Malwin, Nagyi, orsi, Panka, Én, illetve később a Sanyi örködtünk a folyosón. 8-kor repesztettek burkot, utána beöltöztették Sanyit, és mondták, hogy egyszerre nem mehetünk be. Pankát megszoptattam, fáradt volt, így Malwin hazajött vele, és megegyeztünk, ha közeledik a végkifejlet visszarohan. 9-től telefonon tartottam Zsúval a kapcsolatot. 10-kor már iszonyú fájásai voltak, és 1.5-2 percenként, ami nekem úgy 1 órával szülés elött volt, az elsőnél is. Hallottam Zsú hangján, hogy mennyire szenved, és kért, hogy telefonáljak a dokinak, mert szétszakad. Én gyorsan telefonáltam Malwinnak, hogy ne feküdjön le, mert már nem sok van hátra. Közbe persze telefonáltam a dokinak, aki nemsoká jött is.
Majd legnagyobb megdöbbenésemre közölte, hogy Zsú nem tágult semmit, csak reggel vagy délelőtt lesz baba. De vettek tőle vért, annak 1 óra múlva van eredménye, és akkor bekötik neki az epidurált, hogy ne szenvedjen annyira szegény.
Gyorsan lemondtam a riasztást, és azon kezdtem gondolkodni, hogy talán haza kéne menni, mert ki eteti meg Pankát reggel, meg úgyis csak telefonon beszélgethetünk. Pont amikor ezen filóztam, akkor jött ki Sanyika, hogy Zsú szeretné, ha bemennék.
Először csak váltottunk, de később én is bentmaradhattam. Kérte Zsú, hogy az epidurálig legalább maradjak. DE így, hogy bent lehettem mellette, eszembe sem jutott hazamenni. Nagyi és Orsi a folyosón, Sanyi meg én a szülőszobában virrasztottunk. Nagyon-nagyon szenvedett, amíg az epidurált be nem kötötték. De hősiesen tűrte, egy jaj szava nem volt.
AZ érzéstelenítés maga volt a megváltás, bár azért érezte a fájásokat, de 2-ig kibírható volt.
Akkor kezdtek neki megint nagyon fájni. Kérdeztem a szülésznőt (egy igazi besavanyodott vénkisasszony!), hogy lehet-e emelni az adagját.
Megnézte, és közölte, hogy a maximumot kapja, 5 egységet. Később jött a doki, beszélt az anaszteziológussal, és megemelték 7-re, de akkor már nem látszott a különbség. Fájt az így is úgyis. Fél 3-kor azt mondták, talán 1.5-2 óra.
de 3-kor begyorsult neki, egyre erőssebbek lettek, már az érzéstelenítő sem hatott. Aztán jött a kínok, kínja. A tolófájások, amiket vissza kellett tartani, mert volt még méhszáj. Vagy az 5.-et kellett visszatartani, a doki még sehol.
A két szülésznő ott beszélget mellettünk, amikor a fiatal megkérdezi a satrafát, hogy jön-e a doki, erre ő kedvesen: Még nem is szóltam neki, volt még méhszáj. Na, ja, 5 fájással azelőtt.
Zsuzsi már sírt, a Sanyi idegeskedett, hogy ide ér-e még ma az orvos. Erre a kedveske: Biztos! Elég hosszú még a nap.
Ha nem a lányomban kellett volna tartani az erőt, biztos lecsapom!
Végén kegyeskedett megvizsgálni, méhszáj már nem volt, hívta az orvost, aztán már kapkodtak, mint állat, hogy összerakják a szülőágyat. A negyedik-ötödik tolásnál olyan gyorsan jött a fejecske, hogy az olló nem fért oda, hogy vágják a gátat, csak a szülésznő segített neki átgördülni. (szerencsére a fiatal) Gyorsan ki is húzták a kis kukist. Akkor egy kicsit keresték a leszívócsövet, de aztán már ordított a kis jövevény. Gyorsan elvitték a babát.
Akkor kimentem a többiekhez, persze Malwint is értesítettem, ő pont akkor jött meg. Még azt sem tudtam mekkora, csak hogy végre kint van, és anya lett a lányomból. Később visszamentem, amikor kész volt a varrás (repedt is azért), és furcsállottam, hogy Zsú és a kisfia, egymás melletti szobában, de külön vannak. Nem értettem. AZt mondta a csecsemős, hogy meg kell figyelni, mert lázas. DE bepólyázva feküdt egy pelenkázóasztalon. Nem világos, miért nem tudták megfigyelni úgy, ha az anyjánál van.
Kérdeztem, mikor láthatja a babát a család. Ehhez tudni kell, hogy a kinti folyosót a szülőszobátol a szölőszobák folyosója választotta el. Pont az ajtóval szemben volt Zsú szobája.
Mondta 5-kor. Mikor odaadták végre Zsúnak a babát, én megtettem vele azt a 2 méteres utat, és az ajtóban megmutattam. Nem sokáig, mert kezdett sírni az anyja után. Pont ekkor jött ez a másik kedves hölgy, és elkezdett üvöltözni, hogy ezt hogy képzelem, ők felelősek a gyerekért, és mostmár az anyjának sem adja vissza. Erre már többen tiltakoztunk. Azt mondja, látjuk, hogy így is sír. Bátorkodtam megjegyezni, hogy talán az anyja után sír. Erre ez a másik álldott asszony, csak vállatvont, és elvitte az unokám.
Ezek után felháborítonak tartom, hogy a szegedi klinikán ki van írva, hogy bababarát kórház.
Ja, még meg sem szoptathatta Zsuzsi Bencét!
Alig látta szegény. Másnap meg inkubátorban volt, megint nem lehettek együtt, de persze az érthető volt.
Mindegy, akkor sem tudták elrontani az örömünket.
Boldogok voltunk mindannyian.

Kata: 2006.03.09 14-15h- 18.05h

Csütörtök reggel nagyon el voltam keseredve, hogy még mindig nem indult meg a szülés, és tudtam hogy az orvosom másnap már nem lesz itt. Elhatároztam, hogy bemegyek hozzá a klinikára, nézze meg a méhszájamat, hogy kibírjuk-e egyben a hétvégét. Amikor megvizsgált, mondta, hogy ugyanúgy két centire vagyok nyitva, és hogy a belső méhszáj még nagyon kemény, így szerinte megvárjuk őt. Nagyon aggódtam, hogy mi lesz, ha másnál szülök, én ezt valahogy nem tudtam elképzelni, pedig direkt nézegettem az orvosokat a klinikán, hogy lehet hogy éppen ennél fogok szülni??? És sírógörcsöt kaptam a gondolatra. A vizsgálat után elmentem nézelődni a városba, sehogy se volt kedvem hazamenni. Egy óra séta után, éreztem hogy folyik valami. Persze nem hittem el, mert én még nem szülök. De csak éreztem, minden lépésnél. Nem volt sok, de határozottan összetéveszthetetlen volt. Ekkor felhívtam az orvosomat, hogy ne menjen haza, mert szivárog a magzatvizem. Ezután szóltam a páromnak, hogy hívja be a helyettesét, meg apumnak, hogy hozza be Szegedre a cuccomat, mert szülünk. 12.10-kor vettek fel a szülőszobára, János (az orvosom) éppen ultrahangozott, nem ért rá, így csak felvették az adataimat, letusoltam, megkaptam a kúpomat:) és szívhangot hallgattunk. 14 óra után ért oda János, megvizsgált, és mondta, hogy tényleg szivárog a magzatvíz, fent repedt meg a burok. Mivel fájásom egyáltalán nem volt, úgy döntött, hogy beköti az oxitocint, (bocs nem tudom hogy írják:)) mert nem túl jó, ha sokáig maradunk így hiszen fennáll a fertőzés veszélye. Fél háromkor felfektettek az ágyra, megkaptam a ctg-t, majd sokadik próbálkozásra sikerült bekötni az infúziót. (állítólag nagyon vékonyak a vénáim, és nagyon mélyen is vannak….erre eddig sose volt panasz). Ekkor engedték be a páromat. Infúzió ellenére nagyon jól éreztük magunkat, hallgattuk Katica szívhangját, nevetgéltünk, meg beszélgettünk a tanuló szülésznőkkel, akik nagyon aranyosak voltak, állandóan segíteni akartak:) Fél négy előtt nem sokkal jött vissza János, hogy van-e fájásom. Mondanom se kell, nem volt, bár vmi enyhe menstruációs görcsöket éreztem, de a ctg se mutatott semmit. Fél 4-kor burkot repesztett, és rá pár percre levették rólam a ctg-t és felkelhettem. Meg kell mondjam, ez maga volt a megváltás, mert már nagyon fájt a csípőm a hanyattfekvéstől. Elkezdtünk sétálni a párommal, közben is beszélgettünk, hülyéskedtünk, meg megnéztük a kisbabát, aki akkor született:) Semmi bajom nem volt, a fájások ugyan valamennyire erősödtek, de nem fájtak, csak „éreztem” őket. Fél ötkor újabb vizsgálat, méhszáj 4 cm. Meglepődtem, mert ilyen semmi fájásokkal nem számítottam arra, hogy bármit is tágulok. Ez nagyon bizakodóvá tett, folytattam a sétágatást. Közben sokszor voltam wc-n is, meg ittam is, ez nagyon jó volt. (anno a Bencével szigorúan feküdnöm kellett, se séta, se wc, se ivás) Egyébként innentől kezdtek el a fájások fájni, fél hatkor már két percnél sűrűbben jöttek, és nagyon fájtak. Nem volt kibírhatatlan, de tudtam hogy órákat már nem bírnék ki így, ezért mikor János mondta, hogy ez biza még csak 5 cm, akkor kértem az Edát, mert úgy hittem, sokáig fog tartani. A szülésznő is egyetértett velem, mondta is, hogy még órákig tarthat a szülés. Felszóltak az anesztesnek, hogy jöjjön le. Közben én folyamatosan róttam a köröket a folyosón, egyre többször megállva, és egyre fáradtabban. Ekkor egy pisilés már 3 fájásig tartott:). Hat előtt 1-2 perccel ért le az anesztes orvos, és szóltak hogy feküdjek fel, mert a beadás előtt még egyszer megvizsgál János. 3 fájásig tartott mire az ajtótól megtettem az ágyig levő 5 méteres utat, Janó ekkor már csóválta a fejét, hogy szerinte ide nem fog Eda kelleni. Megvizsgált, és szólt hogy már csak két cm van, higyjem el hogy nem kell ide Eda, és kiment szólni a szülésznőknek, hogy kezdjék el összerakni a szülőágyat. Alig ért ki azonban az ajtón, mikor utána szóltam, hogy jöjjön vissza, mert nekem bizony nyomnom kell. Erre az anesztes orvos kedvesen megjegyezte, hogy úgy látja, rá itt már nincs szükség, és elment:) Két fájást vissza kellett (volna) tartanom, mondták hogy sóhajtsam át, mert még nincs elsimulva a méhszáj (no meg nem volt kész a szülőágy:)) Én sóhajtoztam becsülettel, de belül éreztem, hogy jön a baba lefelé a szülőcsatornában. Ezt az érzést nem tudom leírni, csodálatos volt, minden másodpercben tudtam hogy éppen hol jár a kicsi. Kérdeztem Jánost, hogy mostmár nyomhatok-e, mert már átjött a méhszájon Kata feje. Csodálkozva rámnézett, megtapintott, és mondta hogy igazam van, nyomjak:) Túlzásba nem vittem, mert gátvédelemmel szültem, és egyébként is katartikus élmény volt érezni hogy hogyan jön ki a kicsi csupán a testem segítségével. A második tolófájásra kint volt a feje teljesen, és ebben a pillanatban felsírt! A harmadik fájásra kibújt a kis teste is, (jelzem egyáltalán nem nyomtam már) és én azt figyeltem, hogy hogyan jelenik meg a kis arca ahogy húzza ki a szülésznő, és ezzel egy időben hogyan esik össze a hasam. Iszonyatosan jó volt:) 18.05 perc volt ekkor. Katicának leszívták a nyákot (a gyors kitolás miatt a tüdejéből nem szorult ki a víz teljesen) amit persze hangos tiltakozás követett, majd a hasamra tették, ahol abban a pillanatban elhallgatott:). Ez a perc életem egyik legszebb pillanata lesz, ahogy fogom a kis testét, ő piheg rajtam, párom simogat engem, és körülöttem mindenki, az orvosom, a szülésznők áhítatos csendben néztek bennünket. Jó két percig ott volt velem a kicsi, betakargatva, hogy meg ne fázzon. Mi a párommal csak néztük, és sírtunk:) Nagyon szép volt. Ezek után sajnos elvitték, megtörölgették, lemérték, és elvitték a megfigyelőbe. A párom kiment telefonálni, szólt anyuméknak, hogy lemaradtak ( 6 előtt 5 perccel mondta nekik, hogy induljanak, mert kb egy óra és baba lesz…nos ez 10 percig tartott) János összestoppolt engem, mert sajnos a gátvédelem nem sikerült tökéletesen, lévén Katica igencsak sietett kifelé. De nem lett vészes, 3 öltésem van, az is felszívódó varratokkal. Nem is igen érzem. Bezzeg amikor varrt!!! Mondtam is neki, hogy inkább szüljek meg még egyszer, minthogy varrjon:) Ezen mindenki jót nevetett, pedig tényleg úgy éreztem, és érzem most is, hogy a szülés nem fájt annyira. Mind1, ezen is túlestünk, és átsétáltam a megfigyelőbe, két oldalról támogatva. Hát kissé remegtem:) Egész testemben vacogtam pedig nem volt hideg:) Itt két csodálatos órát töltöttünk el hármasban, Katica majdnem végig szopizott :) ami nagyon bensőséges volt. Soha még annyi kézcsókot és köszönömöt nem kaptam a páromtól mint akkor. Nagyon szeretjük egymást, talán ettől a pillanattól fogva még sokkal jobban mint előtte, pedig addig se volt piskóta:) amit egymás iránt éreztünk:) De nagyon jó volt érezni azt a melegséget, és csodálatot, amit a párom sugárzott felém. Sajnos ezek az érzelmek a hétköznapokban eltűnnek, de ettől is különleges ez a nap számunkra:) Ennyi kislányom születésének története.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Még 1x én :)

Benci 1 naposan :

Kép

Kata 1 naposan:

Kép

Zsu ma utoljára :)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: nagyon szép a történeted...

Kép
klarka

Köszi, Mamacka!
Az Iparművészetiben találkozunk, ott majd jól megnézem őket, de így képen is gyönyörűek.
nekem is azért kéne, mert a kenguruba még egy darabig nem tudom majd betenni, a kendő meg túl bonyolult nekem, Bobeknál sem volt igazán jó, de ez az én bénaságom. meg az a bajom vele, hogy nagy helyet foglal, ha leveszem, ez meg maradhat az ember vállán és nem néz ki olyan hülyén.
most úgy érzem a babakocsi esélytelen lesz az én három éves hiperaktív szöszkém mellett, sosem érnénk utol...

na mindegy, az a lényeg, hogy élőben is meg szeretném őket nézni, meg jól megfontolni, hogy ez tényleg jó-e az újszülött gerincének - nem miattad, én aggódom ezen jó sokat, majd beszélünk a vásáron

ne legyen rosszkedved, olyan gyönyörűen gusztustalan időnk van ma!

Kép
rozsomak

Szilvi!
Igen, első baba. (de sajna 2. terhesség. májusban volt 8-9. héten missed ab.) Tegnap (szombaton) voltunk 4D-! Olyan szép már a mi kis babánk!!!
Hát én Szombathelyen fogok szülni. Már nől a poci szépen, bár most mintha stagnálna. Én május 4-re vagyok kiírva. És te?? Nálatok első baba? Hol fogsz szülni?
(bár ez a május 4. csak egy iránypont gondolom. tegnap a 4D-s nő is mást mondott, attól függ, hogy éppen mit mért: pociját, fejét... mert ugye a méretek alapján számol a gép.) De én maradok a 13. heti kötelező kórházi UH alapján számolt eredményhez. (május 4.)
Úgyis akkor jön amikor akar. Ált. előbb szoktak.
Gyere gyakran, hétköznap alig bírsz majd visszaolvasni annyit és annyian írunk! Jó kis csapat gyűlt össze! :D

Majd talán teszek fel ma képet, férjem lefotózza nagytíva a picúrt. Ha sikerül akkor felteszem!

Kép
gabo001

Sziasztok lányok!

Mamacka, én egészen biztos veszek majd tőled egy ilyen hordozót, minél többször látom őket annál jobban tetszenek, még kétszer beteszed azonnal meg is rendelem :lol: :lol: (Főleg a kívül sárga belül csíkosba szerettem most bele)

Zsu, nagyon szép a lányod!! :) Én ezt a szüléstörténetet is megkönnyeztem... (csak én vagyok ilyen bőgős? :D )

Gabo, gratulálok a jó eredményekhez! :)

Mezso, Gabo, ti tényleg védőnőként végeztetek? De jó! :)

Szilvi, gyere csak sűrűbben, én is leginkább azért "ragadtam itt", mert itt nem ijesztik meg egymást a kismamák mindenféle hülyeséggel mint 1-2 fórumon amit korábban olvasgattam. :)

Emi, a Kikában kb milyen árban vannak a kiságyak?

Kép Kép
szõlõ

Gabo, én nagyon kíváncsi vagyok a picurkára. :)

Mi is úgy készülünk hogy április vége körül érkezik Mazsi, de ez ilyen női megérzés. Én úgy "lőttem be" hogy kb épr 25-30 között, kíváncsi vagyok bejön-e. :D (Mondjuk mivel május 1-re vagyok kiírva nem lenne olyan hatalmas csoda ha április végén jönne :lol: )

Kép Kép
szõlõ

Zsuzsó,

A fiad szülésének története elég gáz. Remélem, te nem ennyire tragikusan élted meg. A lányodé viszont tényleg nagyon szép :) Csak az a varrás riasztó egy picit..., vagy inkább nagyon...

Kép
emi29

Lányok! Megpróbáltuk feltenni a fotót, de nagynak bizonyul, ezért nem engedi. férjem makróval fényképezte egy Fuji Fine Pix-el. Ötlet??

Kép
gabo001

Gabo kicsinyítsétek le valami fotószerkesztő programmal. Ha nem megy szívesen segítek.

Kép Kép
szõlõ

Örülök, hogy tetszenek... a drapposak nagyon szépek de azt most nemtalálom...

Rozsomak
Nekem is pont ez volt a bajom a kendővel, hogy nem tudtam vele mit kezdeni... ezt meg rá szoktam tenni a babakocsi tolókarjára és így van egy plussz tárolóhelyem, de táskának is simán elmegy.

Gabo
Én a total Commanderben kicsinyítem... a gép ugyanaz... a makrós képek mindig nagyobbak... min 600-ra le kell venni...

Emi
Nem tudom mi van velem olyan kedvtelen vagyok... tegnap az is elszomorított, hogy amíg mi elmentünk bababörzére az öcsém a barátjával (akinek kisebb babája van mint Áron) telefüstölték a lakást... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szeretettel várok mindenkit a a 2007. december 7-8-9-én megrendezésre kerülő XI. KÉZ-MŰ rendezvényre az Iparművészeti múzeumban.

Még majd teszek fel részletesebb meghívót, programmal ha kapok...

Remélem addigra elkészülnek a mesekönyvek is... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rozsomak... szerintem a gerincének tuti, hogy jó, de én nem szeretném ha bárki is csalódna ezért azt mindig elmondom, hogy nem mndegyik újszülött szereti ezt a fekvő pózt... van amelyik viszont nagyon.... barátnőm gyereke nagyon élvezte mindig nagyokat aludt, ha megérkeztek valahova csak lecsatolták és aludt tovább az ágyon, ha indultak csak felcsatolták és aludt tovább! :)
Áronom viszont nem szerette csak akkor amikor már ülve lehetett beletenni... onnantól viszont nagyon ki tudtuk használni... ha mentünk vásárolni és kikéredzkedett a babakocsiból csak beleültettem és mehettünk tovább... nagyon sokat használtuk kicsit több mint másfél éveskoráig onnantól már nagyon nehéz volt.
Addig nekünk a baby björn jött be.. kiváncsi leszek kistesónak fog-e tetszeni a fekvő póz... az az igazság, hogy Áronnál nem volt még semmi tapasztalatom és szerintem nem is kötöttem elég szorosra.. lehet az zavarta, hogy nagyon lelógott... teljesen a mell alá kell kötni.

Mindenképpen vizsgáld meg! Én annak örülnék ha valóban jó hasznát tudnád venni. Nekünk nagyon bevált, de nem vagyunk egyformák....

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]n írta:e legyen rosszkedved, olyan gyönyörűen gusztustalan időnk van ma!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő,

Babágyból a legolcsóbb olyan 20 000 körül van, a jobbak pedig 30-50 000 be kerülnek. Ha csak ágyat szeretnél, akkor én azt a helyedben nem a Kikában venném meg, hanem pl. ott, ahol Szösszenet vette a babakocsit. Ott sokkal olcsóbbak... Én is csak azért vásárolok a Kikában, mert komplett szobabútort keresek és ott találtam a legnagyobb kínálatot még pont elfogadható áron.
Ja, természetesen a kiságyak árában nincs benne a matrac, baldachin és az ágynemű garnitúra...

Mamacka,

Én azt hittem, hogy te anyósodékkal laksz... Nem értem meg az öcsédet, és a haverját sem. Miért nem tudnak tekintettel lenni rátok???

Kép
emi29

Sziasztok!

Nem tudom, annyira tudatlan vagyok, hogy van-e köztünk akinek a keresztneve Katalin..
De ha igen akkor minden kedves Katalinnak - Isten éltessse sokáig, füle érjen bokáig, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!
Kép

Az idő pedig itt is rezzentően savanyú...
De majd holnap itt is kisüt a napocska :D

Kép
kis-csillag
Tököl

mamacka! Próbáljuk, de a Total Commanderen belül te hol tudsz kicsinyíteni? Van hozzá plug in-od?

Kép
gabo001

Emi
Anyóséknál lakunk de sokszor alszunk itt.

Gabo
Azt nem tudom, hogy mi kell hozzá... én csak rá klikkelek és fellül modify resize itt beállítom 600 ra a nagyobb oldalt... majd elmentem másként...

Fotóztam!

Töltöm a képeket...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az Ikeában van olcsó kiságy de az elég ropi...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az Ikeás kiságyat múlt héten mi is láttuk, úgy emlékszem 10 ezer körül volt a legolcsóbb, de annál én is komplettebbet szeretnék majd. Például tetszenek az ágyneműtartóval is kombinált darabok. Pelenkázóval még nem tudom, hogy szeretném-e egybeeépítve, az úgy helyileg nem annyira variálható, bár jól néznek ki.

Mamacka, milyen vásár lesz ez az Iparművészeti múzeumban? Lehet, hogy leírtad már, csak nekem kimaradt.
Vendég

mamacka! Próbáljuk, de férjem szerint biztos van hozzá nektek valami plug in. (beépülő modul)

Kép
gabo001

Babaágy olcsón, bükk, 60x120-as és 70x140-es is:

http://babyfun.fw.hu/

baba-gyermek-kamasz címszó alatt, ott az ágyaknál!

Philippo márkájúak, masszívak, 12-15.000 körül!

Ez egy tuti hely, mivel egy nagyon pici bolt, de diszkont, ezért tudja olcsón adni! Majdnem mindent itt vettünk Andrisnak és eléggé központi helyen is van, Csalogány utca!

Kép
klarka

Itt az egyik 60x120-ashoz adnak ágyneműtartót is!

Kép
klarka

Nos a képek...

Bocs sok lesz, de mivel érdekelt benneteket, gondolom nem bánjátok...

Képek a hordozóról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Itt nyitottam egy topikot a hordozónak és lassan töltöm a honlapot is.

http://www.gportal.hu/portal/babooo/

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0

Kép
Kép
Kép
mamacka

Amúgy a kicsik nafgyon jól tűrték a fotózást... lehet Áronnál is az volt a gond, hogy túl pici... pár hetes volt amikor próbáltuk... később is ki kellett volna próbálni a fekvő pózt!

Az egyik modellem három hónapos, a másik öt... a harmadik 20! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?