a linkelésről v. meggyőződésről/ellenvetésről még kicsit:
ha nekem linkelnek egy cikket, megnézem, s ha számomra vmi égbe kiáltó tudományosan megalapozatlan marhaságot látok, felhorkanok. mostanában divat mindent méregnek titulálni (édesítőszer, ilyen-olyan kaják, tápszer, stb.), s teszik ezt olyanok, akiknek pl. a vegyészi/élelmiszeripari tudásuk nulla, "meggyőződésük" innen onnan összeollózott, hallottak valait, s azt szajkózni kezdték, mi több, cikkben is megírják. (vagy ne adj Isten a másik oldalt képviselik, azaz biznisz miatt írják az irományt)
na ilyenkor ellilul a fejem, s megmondom a véleményemet, csak úgy, ahogy ők ijesztgetik/térítik az áltudományos magyarázatukkal az embereket. ezen szerintem nem kell fennakadni. ha ilyen cikket látunk ma már igenis szkeptikusnak kell lenni. egy részüknek semmi tudományos megalapozottsága nincsen (a feltevésekből köszi), egy részük újra és újra felkapott témákat tartalmaz, egy részük pedig elgondolkodtató, de nem pontos. ha valakit tényleg nagyon érdekel az élelmiszeripari téma, akkor olvasson erről tudományos cikkeket, amiket kutatók írtak, hivatalos statisztikával alátámasztottak. mindjárt tisztábban fogja látni a világot. (persze Churchill mondta, hogy "csak abban a statisztikában hiszek, amit én hamisítottam meg"... node...

)
úgyhogy, ha vki ilyet linkel, ne sértődjön be, ha én más véleményen vagyok, vagy ha merek utána nézni, hogy az adott vegyszer tényleg veszélyes-e, mert én már unom a mai parasztvakítást, ami valójában minden területre értendő.
kritikusságom kezdődött ott, hogy ne adjunk tápszert a gyereknek, mert a tápszeres gyerekek allergiásak lesznek, meg mert kövérek lesznek, meg mert szemét anya vagyok, stb. viszont egy másik cikk szerint ne adjunk HA tápszert, mert pont attól lesznek allergiásak, hogy nem kapnak idejében tejet, szóval tojom én le ezeket a cikkeket, engem ne térítsen senki, majd én eldöntöm, hogy mi a jó nekem és a gyerekemnek.
miután eddig is mindig kulturáltan tudtunk itt vitázni témákban, s az elmúlt napok témáinál sokkal zavftosabbakban is (pl. otthonszülés), szerintem nem kéne abba hagyni a téma felvetést, vagy a véleményírást, mert engem pl. azért sokat formálnak a itt olvasottak! aztán, hogy csoportok alakulnak ki, még szép!
LENCSE LEGJOBB JÁTÉKAI:
Folyamatosan a 4-5 róla készített kis méretű fotóalbumot nézegeti, s magyarázza, hogy ki kicsoda és mit csinál. s a tévézésben meg rászokott a saját dvd-ire, azaz aszondja, hogy "csecsemőt akarok nézni!", s akkor betesszük neki a kicsikori dvd-it, és ámulva bámulva nézi, sőt, be akar mászni a tévébe.
és hát a Mother Care katalógus!

folyamatosan lapozza és mondja, hogy apja mit vegyen belőle neki.
úgyhogy ezek ingyenes , de elég frankó kis játékok mostanában!
Nuk!
mondd a csajnak (akinél még nincs a cucc), hogy X db-ot szerezzen be, mert igény van rá. biztos még most keresik és találják a mennyiséget

.
Pocak!
Isten éltesse a nagylányodat!
Emmának boldog névnapot!