A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni,
hát te ma lettél 18?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor sok sok sok sok sok boldogságot!!!

AJÁNDÉK NEKED
zsancikant

Szia Babicskó!

Én nála szültem, nem felkért, hanem épp akkor ügyeletes szülésznő volt, de végig nagyon kedves volt és támogató, és utána is jött érdeklődni a gyerekágyra, hogy mizujs. Alternatív dolgokról nem tudok nyilatkozni, mivel nekem nem volt túl egyszerű a szülés és nem volt se gátvédelem se egyéb, de mondják róla, hogy nagyon jó ezekben. Szerintem mindenképp jó választás :D és persze függ attól is, milyen típusú szülésznőt keresel, ő fiatal és nem az anyáskodó vonal :D Kislányod lesz vagy kisfiad? :D

Szia Pocak!
Jóég, de nagy a lányod :D

Leni, Indi,
ne vedd/vegyétek ennyire magadra/magatokra, nagyon sokfélék vagyunk, sokféle fogalmazással, különféle érzékenységi küszöbbel és érzékeny pontokkal ;) ez egy szuperjó topik szuperjó társasággal és egy csomó minden értékeset osztunk meg egymással, amiből mindenki annyit vesz el, amennyit akar ;) priviben vagy élőben meg meg lehet beszélni az egyebeket ;) nekem pl nagyon tetszenek ezek a babák, de ettől még nem szeretnék waldorfozni sőt egyelőre keresek nevet a babára, hogy ne w-baba néven fusson majd itthon, ha esetleg lesz :D

Nuk,
+++++++ok :D

Zsan,
no most már gyógyuljatok! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Leni,
boldog szülit! :D :D :D :D :D :D

Kata,
Ábelnek szuperjó, mert imádja a mamát; nekem anyagilag könnyebb így (és anyunak is); sokmindenben meg áááááááááááá :lol: illetve kompromisszum hegyek :roll: :lol: de semmi baj, Barbi mondta, hogy biztos van még mit anyuval "rendezni" ezért vagyunk megint itt és ez rendben is van így;kicsit fura itt lenni megint olyan szempontból, hogy 2éve várandósan is itt laktam és rengeteg sírás volt és nehézség és emiatt intenzívebben élem meg most Ábel közeledő szülinapját, mint a tavalyi szülinapot - és a 2évvel ezelőtt történtek feldolgozásához lehet, hogy ez megint csak nem baj ;) (remélem)
szóval azt hiszem (remélem) el tudom fogadni, hogy most ez van, de persze tökre mást szeretnék :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Akata :) Kedvenc maci nálunk is van :wink: :D És boldog másfél éves Ákosnak!!! Mekkora most a nagyfiú?

Votiv :) Pogit én is küldök fénypostával, mert itt is készült, Bálint nyújtotta és szaggatta, szóval igazán szép lett :wink: Interjú :evil: de sajnálom, úgy készültél rá :( de Főnököd jó fej :wink: :lol: Petrocelliékhez mi is csatlakozunk, így épült régebben az alsó, nemrég meg a felső szint is, de legalább már tudok téglátpucolni, meg padlólapot rakni és fugázni, bútortszerelni stb. :lol: mondjuk nálunk nem volt kényszer szerencsére :)

Zsan, Nuk :) Gyerkőcöknek bulást++++++++++++++++++++++++

Leni :) Igi hogy halad a fejlesztéssel? Hanka végül mikortól megy a bölibe, amit néztetek a múltkor? időnélküliséget megértem (én az elmúlt fél évben max. a rádióújságig jutottam :oops: :( ) Neked is +++, fel a fejjel lécci!

Akkor hogy vki jó híreket is írjon ma :mrgreen: már megint kirukkolok eggyel: van 2 új fogunk!!! :D még nem Bencuséi, hanem Bálint növesztette a 2 leghátsó alsót, már kilátszanak és roppant büszkén mutogatja őket :D :lol:
denizsa

Leni :) Boldog szülinapot!!! :D :D :D

Pocak :) Lánykádnak is boldogat!!! :D :D :D

Szrek :) Hú, Barbi tök jókat tud mondani mindig :D ha így váltatok el anyukáddal anno, akkor tényleg van rendeznivalótok, mindenesetre kitartást hozzá, nem irigyellek... Mivel készülsz Ábel szülinapjára? van már terved?

na, eldugultam mára...
denizsa

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Szrekuc: Kisfiam lesz :D .

Igazából olyan szülésznőt keresek, aki higgadt, nyugodt, alkalmazkodó. Akinek nem derogál, ha le kell hozzám guggolnia és nem akarja siettetni a szülésemet (pl azért, mert neki dolga lesz 2 óra múlva (sajnos tapasztalatból beszélek).
A gátvédelemhez én nem ragaszkodom, a sokak álltal emlegetett illóolajokat, homeobogyókat stb szívesen kipróbálnám, a derék masszírozásának pedig nagyon örülnék, de jó lenne, ha ez a szülésznőnek természetes lenne és nem kéne erre külön kérni.

A "nem anyáskodón" mit értesz? Igazából nekem nem hiányzik a babusgatás, csak hagyjon saját ütemben szülni és ő alkalmazkodjon hozzám.
Ő fiatal? Mert a hangja alapján nem tudtam eldönteni és csak 3 hét múlva tud találkozni velem.
és pl. még fontos lenne nekem, hogy kitolás alatt ne vezényeljen, ne hangoskodjon--gondolom ő nem ilyen.

Szerinted ő olyan, amilyen szülésznőt én keresek?

babicskó

Den,
a rendeznivaló kicsit más szerintem, nem váltunk el rosszul, a várandósság a párkapcsolat miatt volt nehéz, nem anyu ríkatott meg ;) :D
szülinapra még nincs ötlet, azt se tudom, hogy ünneplünk (mindkét nagymama akarja köszönteni meg én szeretném, ha a kis "családunk" is ünnepelne (mármint apa-anya együtt) szóval még nem tudom, hogy lesz
babákat ma mutattam apjának, neki is tetszettek, úgyhogy pl ilyen manót szívesen adnék neki (baba az húzós, de a manó menni fog, csak utána kell néznem, hogy ez van-e készen vagy hogy is működik, mert lehet, hogy nem lesz meg a szülinapjára, ha készítik - tudatlan Szrek)
meg biztos fogok sütni, szerintem a te túrótortádat, de majd még meglátom - szóval minden képlékeny :D

Kép

Kép

szrekuc

Babicskó,
:D szerintem igen,ő a te szülésznőd :D

Kép

Kép

szrekuc

hihihi
Az én lánykámnak csak holnap lesz a szülinapja, ilyentájt értünk be amúgy a kórházba, ahonnan anyukámat hazaküldték, mondván csak másnap délután lesz baba...

a többit holnap :lol: (bár nem fogok hajnalban felkelni, hogy pont akkor írhassam le amikor történt :P )

Leni: Neked viszont mára nagyon boldogot!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Leni, én is az előbb láttam meg a wiwen, hogy Te ma ünnepelsz :D Isten éltessen! :D :D :D :D

Pocak Daniellájának és Akatának pedig holnapra nagyon boldogot!

Kép

votiv 8)
votiv

Babicskó, ez tényleg telitalálat! sajnos én nem vele szültem, de ha most kellene felfogadni, biztos őt választanám!!!

Bálintkának gratulálok a fogacskákhoz! :D Deni, olyan jól esett veletek találkozni, még most is jó rágondolni. És olyankor mindig az is eszembe jut, mennyire csodálatos, szép család vagytok!!! a párod egy kincs, amekkora szeretettel, tisztelettel és türelemmel bánik a fiaival, és Veled :) és a humora sem utolsó :mrgreen: a fiaid pedig csodálatosan kiegyensúlyozottak, kedvesek, nyitottak, érzékenyek, helyesek :)

Szrekuc, Zsanci, Leni, és mindenki akinek most jól jön, soksok +++++!

Freddie :) nekem olyan, mintha el sem ment volna, olyan erővel van jelen a dalaiban...

votiv 8)
votiv

Leni, Daniella, Akata, Emmák, Katalinok!
Isten éltessen benneteket sokáig!!!!

És egy kis help:
Mi van akkor, ha úgy köhög a gyerek, hogy kihányja a tápit? Gondolom éjjel benyelt egy csomó taknyot és most a reggelit kitaccsantotta először az apjára, majd a nappali kövére, de egy kicsi jutott a hálószoba szőnyegére is... Stodalt adtam neki, de sztem az is kigyütt :roll: Az a baj, hogy Réka nincs abban a súlycsoportban, hogy kihagyjon 1-2 kaját...

nukada

nekem végülis tök mindegy, hogy W vagy nem W a baba, nekem attól lenne spirituális :), hogy én készítettem Lencsének. úgyhogy ezért szeretnék majd egyszer babakészítő tanfolyáson részt venni. számomra mindig sokkal nagyobb értéke volt a saját készítésű dolgoknak, még ha nem is pont olyanok voltak, mint a boltiak.
különben úgyis a Bucimacit szereti legjobban, ami egy sima nagy plüssjószág. ezt tolja folyton a babakocsiban :)

Indi!
már értem a gyerek ügyet. azaz megértem teljes mértékben. eggyel is nagyon nehéz egyedül. mondjuk még megismerhetsz más fiúkat is :), ha elég nyitott vagy, vagyis ha egyáltalán akarsz. mostanában nagyon sok egyedül álló van a 30-40-es korosztályban; s ráadásul készen kapnának egy édes nagy babafiút :)

Leni!
jut eszembe, múltkor a kávé bejött az ajándékozottnak?

Deni!
én meg keverék vagyok. nagyon műszakibuzi,hobbim az informatika, de van szerszámos ládám, pontosan a művészkellék ládám mellett. :) a szerszámosomban is csupa jófajta cucc van, mint akkus Bosch csavarozó, meg forrasztópáka és ilyenek. ;-) mindemellett imádom a plüssöket, egy nagy-nagy ikeás hosszúkás viziló van folyton az ágyamban (nem én!:D), s Lencse is ilyen lett. szerintem a 3 dolog megfér egymás mellett, az ember lehet kicsit fiú, kicsit lány és kicsit gyerek is.
ancsipancsi

a linkelésről v. meggyőződésről/ellenvetésről még kicsit:
ha nekem linkelnek egy cikket, megnézem, s ha számomra vmi égbe kiáltó tudományosan megalapozatlan marhaságot látok, felhorkanok. mostanában divat mindent méregnek titulálni (édesítőszer, ilyen-olyan kaják, tápszer, stb.), s teszik ezt olyanok, akiknek pl. a vegyészi/élelmiszeripari tudásuk nulla, "meggyőződésük" innen onnan összeollózott, hallottak valait, s azt szajkózni kezdték, mi több, cikkben is megírják. (vagy ne adj Isten a másik oldalt képviselik, azaz biznisz miatt írják az irományt)
na ilyenkor ellilul a fejem, s megmondom a véleményemet, csak úgy, ahogy ők ijesztgetik/térítik az áltudományos magyarázatukkal az embereket. ezen szerintem nem kell fennakadni. ha ilyen cikket látunk ma már igenis szkeptikusnak kell lenni. egy részüknek semmi tudományos megalapozottsága nincsen (a feltevésekből köszi), egy részük újra és újra felkapott témákat tartalmaz, egy részük pedig elgondolkodtató, de nem pontos. ha valakit tényleg nagyon érdekel az élelmiszeripari téma, akkor olvasson erről tudományos cikkeket, amiket kutatók írtak, hivatalos statisztikával alátámasztottak. mindjárt tisztábban fogja látni a világot. (persze Churchill mondta, hogy "csak abban a statisztikában hiszek, amit én hamisítottam meg"... node...:))
úgyhogy, ha vki ilyet linkel, ne sértődjön be, ha én más véleményen vagyok, vagy ha merek utána nézni, hogy az adott vegyszer tényleg veszélyes-e, mert én már unom a mai parasztvakítást, ami valójában minden területre értendő.
kritikusságom kezdődött ott, hogy ne adjunk tápszert a gyereknek, mert a tápszeres gyerekek allergiásak lesznek, meg mert kövérek lesznek, meg mert szemét anya vagyok, stb. viszont egy másik cikk szerint ne adjunk HA tápszert, mert pont attól lesznek allergiásak, hogy nem kapnak idejében tejet, szóval tojom én le ezeket a cikkeket, engem ne térítsen senki, majd én eldöntöm, hogy mi a jó nekem és a gyerekemnek.

miután eddig is mindig kulturáltan tudtunk itt vitázni témákban, s az elmúlt napok témáinál sokkal zavftosabbakban is (pl. otthonszülés), szerintem nem kéne abba hagyni a téma felvetést, vagy a véleményírást, mert engem pl. azért sokat formálnak a itt olvasottak! aztán, hogy csoportok alakulnak ki, még szép!

LENCSE LEGJOBB JÁTÉKAI:
Folyamatosan a 4-5 róla készített kis méretű fotóalbumot nézegeti, s magyarázza, hogy ki kicsoda és mit csinál. s a tévézésben meg rászokott a saját dvd-ire, azaz aszondja, hogy "csecsemőt akarok nézni!", s akkor betesszük neki a kicsikori dvd-it, és ámulva bámulva nézi, sőt, be akar mászni a tévébe.
és hát a Mother Care katalógus! :D folyamatosan lapozza és mondja, hogy apja mit vegyen belőle neki.
úgyhogy ezek ingyenes , de elég frankó kis játékok mostanában!

Nuk!
mondd a csajnak (akinél még nincs a cucc), hogy X db-ot szerezzen be, mert igény van rá. biztos még most keresik és találják a mennyiséget :D.

Pocak!
Isten éltesse a nagylányodat!

Emmának boldog névnapot!
ancsipancsi

Nuk!
nem akarlak ijesztgetni, persze, a köhögéstől is hányhat (igaz, talán nem többször), de most, ahogy én is elkaptam, a Kicsid is elkaphatta ezt a hányós hasmenős vírust. ha nincs fosti a gatyában , akkor ne foglalkozz vele, én úgy tudom (de javítsatok ki, ha tévedek), hányás után nem szabad újra itatni, csak később, egy hányástól nem fog kiszáradni, s lefogyni se, s én is folyton itatni akartam rögtön, de rögtön hányt is. azóta megtanultam, hogy várni kell. ha 1-2 óra múlva is hány az evéstől, akkor már lehet gyanakodni, hogy más a probléma.
ha mégis vmi betegséget kapott (hányásos), akkor Votiv majd ad jó tanácsokat, mert ő kanosszát járt Istvánkával ilyen ügyben!
van vmi hányáscsillapító gyógyszer is, amit lehet kapni, de nekünk még szerencsére nem volt rá szükségünk. (egyedül a Smectát használom, ami fostira való)
sok +++++++++++++++++-t küldök a kis betegnek!
ancsipancsi

Az az igazság, hogy sztem tuti a köhögéstől jött ki neki, mert köhögött, és az erőlködéstől feljött neki egy kicsi... aztán több. Most evett egy kis banánt, valamiért a cumit elutasítja :? :? :shock: :shock: :roll: :roll: és a Nurofen adagolojával tukmálom bele a vizet... :? :? A sogornőmet hívtam, ő mondta, hogy az is lehet, hogy fáj a torka (nekem is fáj), azért nem eszik/iszik... Most gőzöltünk kamillával, egy csomó cucc kijött belőle...

Viszont így nem tudunk menni a nadi-mesterhez :cry: :cry: :cry: :cry:

nukada

Nuk,
tudod, velünk is előfordul, hogy köhögünk és megundorodunk, meg feljön az izémicsoda, ami öklendezésre késztet. egy kicsi babának meg még nyitottabb a gyomorszája, hisz bukni is szoktak még ilyenkor, úgyhogy...
nálunk L. minden más kaját elutasított, mint a tápit ilyenkor. azt add neki, amit kíván, ha esetleg híg papit enne, abban is van víz. ne félj, 1 hányástól (bármennyi is jött ki hirtelen) nem száradhat ki! a Nurofen adagolója jó ötlet, mert egyszerre kicsit ad, játékosan.
nekem - őszintén - a Stodal nem csill. a torokfájásomat, illetve mindig csak akkor, mikor vedeltem, de 1 mp múlva nem. (végül már üvegből ittam :D) de a lándzsás utifű szirup igen, csak azt szerintem nálatok még nem lehet. (alkohol tartalma miatt; habár egy gyógyszerész azt mondta, hogy ezek elenyésző alkohol tartalmak, szóval Lencsének kifejezetten javasolták)
ancsipancsi

Köszi mindenkinek a jókívánságokat - és én is minden Katalinnak, Emmának, ÉS szülinaposnak sok örömet kívánok!!!

Zsanci, a vidijón sikerült majdnem elbőgni magam :oops:

Nuk, nincsen sajnos ilyen köhögés+hányós tapasztalatunk.
Jobbulást Rékának!!!!

H.is taknyos péntek du. óta... csak mert hétfőn kezdtük volna a bölcsit :wink:
leni

ja, és persze ez a banán is jó, mert tök édes, nekünk is mindig az esik jól a torokfájásra. ha van otthon bodzavirág teád, abból is főzhetsz neki, akár kicsi cukorral is, hogy az édes simogassa a torkát. én betegségben sose néztem az elveket, csak h L. mit kívánt. így szokott rá anno a csokis gabonagolyóra :), amit ma már felváltott a kölesgolyó.
ancsipancsi

Katinkákat Isten éltesse!

remélem Dorka is benéz :D
ancsipancsi

Nuk,
mi erre kaptuk kalium muriaticumot ch9, nektek 2 bogyó napi 3x. Meme napi egyszer kap 2 bogyót, de neki csak éjszakára kell.
B is ezt kapja, h lazuljon a cucc és most Iginek is ezt adtam, miután sikerült odahánynia a szoba közepére.
Egyébként még erre nagyon jó az Ipeca ch9, hivatalos nevét lesd le a netről, mert pl. börsi patikában igy nem ismerték... :shock:

Leni,
mikor megláttam tegnap este, és tudtam,h ezt kell neked küldenem, én is majdnem :cry: , de aztán inkább :lol: ! Mert, mint Votiv, én sem tudom nagyon elhinni,h nincs, főleg mostanság, amikor már itt a net is, és gyak. akkor nézem, amikor nem szégyellem... :lol:

Daniellának boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!! Olyan jó 9 évesnek lenni... 8)

Katalinoknak boldog Nevük Napját!!!!!!!
És mindenkinek boldogot, aki ma valamit ünnepel, valamiért!!!! :lol: :lol:

szép napot ezen a borongós, nyálkás, ködös vasárnapon!!!!! 8) 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
én tegnap rájöttem, hogy nagyon szerettem régen a Queent, aztán jött más sok együttes, amely elterelte a figyelmem róla. most viszont annyira szeretnék újra Freddyt hallgatni. nem tudnál egyszer ebben segíteni? (pár biztonsági másolatot készítenék :D)
ancsipancsi

Ancsi,
bármikor nagyon szivesen segitek!!!! egy-két biztonsági másolat bizony jól jöhet!! :lol:
zsancikant

Sziasztok!
Először nem akrtam belepof. a W.témához. De ezt szeretném leírni.
Mindenki éljen úgy, ahogy akar. Szeresse azt a babát/macit/játékot, amelyiket akarja. Az a lényeg, hogy SZERESSE. És, szerintem tök mind1 hogy W.baba (ami számomra nagyon szép kidolgozású) vagy egy plüss maci, cagy egy műanyag baba..... csak közel álljon a kicsihez!!! Pl: anyóséknál az én lányom egy nagy szovjet járóbabát hurcolászik. Viszi WC-re pisilni, meg eteti, stb. Imádja!!! Ugyanakkor mikor melyik plüss jószágot kéri elalváshoz :) Szóval szerintem egy a lényeg. A gyerek szeresse a játékát /babáját!!! :) :) :)
Szerintem nem egymás ellen irányúltak itt a dolgok, hanem valóban az egymás életmódjához iránti tudatlanság. És ebben semmi rosszindulatoság nincs! :) Tudom!!! Hisz szeretjük egymást!!! 8) 8) 8)

Zsnci!!!
hiper-szuper erős anyuci vagy!!! :) Továbbra is ++++++ hegyek!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kata! :D
Mit nyomoztál le?! 8) Kinél?! 8) És ki lett pöttyös? :( Most pénteken nem voltunk, mert anyóséknál dolgoztam. Sok meló összejött, meg kicsit lusta voltam :roll: :oops: De bepótoltuk :) Itthol dalolásztunk ezerrel!! :)

Deni,
grat a nagyfiú fogaihoz! Ez szuprjó! :)

Vot,
gyerekkor :( :evil: :( Sajnos átérzem.... nekem is hasonló volt, azzal a külömbséggel, hogy apám még ivott/iszik is :? :x
szmagdi

Leni,
BOLDOGOT!!! :)
szmagdi

Leni,
BOLDOGOT!!! :)
szmagdi

KATALINOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép

Pocak :) Lányodnak boldog szülinapot!!! (akkor mára :wink: ) :D :D

Akata :) Neked is boldog szülit!! és tök jó, hogy ilyen jól alakulnak otthon a dolgok! :D :D

Szülinaposoknak:
Kép
denizsa

Szrek :) Hű, az én tortámmal fogtok ünnepelni?! micsoda megtiszteltetés, wow :D :D remélem összejön a családi buli, ahogy Te szertnéd!!

Votiv :) Oh, köszi a gratulációkat és a bókokat! :D :lol: Páromnak tényleg nagy türelme van, mellettem kell is neki... :mrgreen: :lol: és mondta nekem este, hogy tényleg sokat fejlődött Isti (utoljára akkor látta, amikor Nálatok voltunk a párhetes Bencussal) és milyen jól elvoltak Bálinttal :D és sztem Lili volt ilyen nagy hatással Bencusra, mert azóta kúszik-mászik :wink: :D szóval gyakrabban kellene összeereszteni a gyerkőinket :wink:

Nuk :) Rékának sok +++++++++ továbbra is! és elvileg 6hós kortól mehet az utifű, ha a Stodal nem használ, esetleg próbáljátok ki, de a gőzölés szuper! hogy bírta a kicsi lány?

Ancsi :) Te keverék! :lol: asszem rokonlelkek vagyunk :wink: és nekem is van pákám, amivel nemcsak tiffany-t szoktam forrasztani, hanem ha úgy hozta és nagy hajtás volt, páromnak is besegítettem a műszaki kütyügyártásban :) olyan gyorsan forrasztok, mint ő (csak szebben 8) ) és ez csak ritkán bántja a férfiúi büszkeségét :lol:
És azt külön bírom benned, hogy mindennek utána jársz és 2lábon állsz a világban (de ezt már írtam korábban is) :wink:
Már meggyógyultál teljesen?

Leni :) Bulást Hankának is!! +++++

Mása :) Köszi! :D Akkor Nálatok minden okés, jól vagytok?

Régen írt már Vera és Neet és Rylie is... :(

Kép
Kép
denizsa

Deni,
képzeld, hogy amilyen gyenge voltam csütörtökön, olyan jól vagyok mára. már sütöttem hamburgert (életemben először, de marha jó lett a házi hambi), meg voltam suliban tegnap, szóval...
a tiffanyt te valójában csinálod? azt hittem csak üvegfestés szinten! egy barátnőm is besegített egy tiffanys maszeknak, s darabokat forrasztott. ez engem igen érdekel!:)

Mása!
Viszockij aszondja, ha a Vodkát nem fűrészporból főznék, 4-5 üveg nem is lenne elég. :) szomorú az italozás, de barátnőm szerint (Nagyszőlős felé élt) ez bevett szokás, amit az ukránoktól vettek át az emberek. s az ukrán vodkáról jut eszembe, hogy még egy ilyen tiszta, ám nagyon ütős itallal nem találkoztam!! nem iszom szinte sose, régebben is csak néha, node pár éve meghívott magához egy barátnőm egy kis délutáni bulira, én meg elvittem az exhapsim/mostani férjem :) bemutatni neki, s készített nekünk hamis ráksalátát (surimiból), és hozzá vodkát ittunk. én megittam egy vagy 1,5 felest, s 3 perc múlva annyira fejbe ütött, hogy összekevertem a szótagokat, ha hiszed, ha nem, totál részeg lettem! olyan marhaságokat mondtam, hogy azok azóta szállóigévé váltak. ez volt délután 3-kor. délután 4-kor, egy kis séta után már semmit nem éreztem, se a fejem sem fájt, se becsípve nem voltam, egyszóval olyan gyorsan illant el a "mámor", ahogy jött.

btw én a gumimalacokat imádtam gyerekkoromban, van is egy kb. 50 éves gumimalacunk (meg több fiatalabb is) anyuéknál.
ancsipancsi

Zsanci!
én nagyon sajnáltam, hogy nem mentem el R. Stones koncertre. mai napig szidom magam érte, pedig lett volna, aki vigyáz Lencsére. úgyhogy, ha már komálod Jaggert, legközelebb elmehetnénk együtt.
ancsipancsi

Deni :)
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk :) Levus egyenlőre még csak cicizik. Ha elég Neki, akkor 6 hós koráig csak azt fog kapni:) Addog sem kell pepecselni..... csak "kilököm" a cickót és máris csönd van :lol: 8)

Ancsi :)
:lol: :lol: :lol: Imádom, amikor ilyeneket írsz :) 8) 8) 8) Nos, a vodka.....igen kissé ütős (de csak a tiszta, nem holmi kotyvalék) :wink: Ha hazamegyek, akkor hozok Neked egy kis "mámort" :) Csak hogy nosztalgiázz!!! :P És erröl az italozásról az jutott eszembe, hogy megboldogúlt lánykoromban ihattam jócskán (nem ártott meg)... 8) Volt, amikor egy buli után én támogattam a Zuramat (akkor még barátom volt), pedig én többet ittam :lol: "PAPÍR VAGY!" mindíg ezt mondom Neki,ha piáról van szó :lol: :lol: :lol: Viszont nekem másnap baromira tud fájni a fejem, viszont neki semmi baja :evil: :evil: :evil: . Na, ez meg hogy lehet? :roll: Mindegy! egy ideje nem iszunk :lol: Bár, már van, aki alig várja, hogy ne szoptassak/megnőjenek a gyerekeim hogy versenyt igyon velem :lol: Ha-ha na, arra én kivi leszek. Persze csakis vodka jöhet szóba..... nem keverek! :)
Lencsi szeme hogy van?
szmagdi

Mivel egy csomóan megírták a hasonló véleményüket az enyémhez, én már nem babázok. :D
Helyette: minden érintettnek boldog születés- ill. névnapot kívánok!!!
És jobbulást Rékának!++++++++++++++++++++++++++++
Meg a Zsanci-fiú(k)nak (most már elvesztettem a fonalat, hogy hányan betegek)!+++++++++++++++++++++++++++++

Meg egyetértek Ancsival a vegyszerek kapcsán.
És szerintem nem az a lényeg, hogy hány embert tudunk meggyőzni arról, hogy ami nekünk fontos, az másnak is legyen az. De azért leírom, hogy tegnap egész nap drámáztam. És játékot vezettem. Majdnem végig egy egészet. És olyan jó lett, tiszta büszke vagyok, ami nagyon ritkán van. :D
De az idő tényleg nyálkás...

Kép
Kép
tinu

jut eszembe :)
Viszockij hangját én naon szerettem/szeretem :) Az is szeretet a pohár fenekére nézni.... :?
szmagdi

Köszönöm a névnapi jókívánságokat mindenkinek!! :D

Mása,
2 héttel ezelőtt voltak a szomszédbabócáék zeneoviban és anyuja azt mondta, valószínűleg ott szedték össze a bárányhimlőt.
Tőle kérdeztem, volt-e valaki 2 babóval aki kb ennyi és ennyi idős stb... A lappangási idő kb. 2 hét.... :?

Deni :)
Ákos nevében köszönjük a másféléves köszöntést is :)
90 cm és 13 kg :D :D jaaa! és persze naggggyon okos és szép!! :lol: :lol:

Kép
akata

Leni,
nagyon-nagyon boldog születésnapot tegnapra!!!!
:lol: :lol:

Daniellának pedig mára gyönyörűszép 9. születésnapot!!! :lol:

Minden névnaposnak szintén szépségest! :D

Betegeknek jobbulást!!! :)

Zs,
kitartás és ++++++++++++++++++++++++ nektek!!! :lol:

Nuk,
Rékának is gyors gyógyulást :D

Ancsi,
nektek is jobbulást, szarul hangzik ez a hányós nyavaja :( +++++++++ !!!

Indi,
örülök, hogy D. meggyógyult :D :D Ellátogattam a w-babás honlapra, gyönyörűek és nagyon jó hangulat árad az egész oldalból. Pontosan tudom, hogy nem az én világom, de attól még irígylésreméltóan harmónikus. Nekem egyébként a "társam" egy kis agyonmosott plüssGarfield, félszemű, valszeg madeinchina, és mindenhová elkísér. Lelket én adtam neki, és ez így van jól :wink: 8)

Minket is elért valami közepes nyavaja, hőemelkedés-orrfolyás-köhögés, és sajna úgy látom, mindkét gyerek szeme erősen csipásodik, remélem, megússzuk kötőhártyagyulladás nélkül :?
kisün

Másám,
van valahol elképesztő rossz minőségben Viszockij bakelitről átjátszott zeném, ha egyszer fellelem, küldök belőle neten. de Hobo Viszockij lemezét is imádom.
a barátnőm is hozott egyszer 1 vodkát nekünk, de addig tartogattuk, hogy egyszer egy buliba elvittük, ahol én meg se kóstoltam. mostanában nem ihatok egy kortyot se, s ahogy elnézem Levust, te se :D
ancsipancsi

Kata
:? Akkor még "esélyesek" vagyunk??? :roll: :roll: :roll: Csak nem!!! 8) Kette vagyunk két gyerekesek.... 8) Megmondod a babóca nevét?, akkor talán be is tudom azonosítani a mamáját :) Mondjuk igazából tök mindegy! 8) A múltkori foglalkozás meg eléggé :x :? : :evil: volt, mert állandóan el ment az áram :x De azért agész jól bírták a kicsik :) Ti nem tudtok jönni???
Erről jut eszembe!!!! Egy csajszi elvégzett egy "ringató" tanfolyamot(egyébkén ő is jár oda péntekenként a két kicsijével) És azt beszéltük, hogy jó lenne tartani még valami hasonlót :) Úgy döntöttünk, hogy hétfőkén este 5 körűl összeülünk (eddig 3 egykorú gyerek van) és tartunk egy ringatót, aztán közös gyurmázás, rajzolás, esetleg mézeskalács sütés :) amit a kicsik csinálnak!!! Hátha vbeválik, és jól bírják majd a kicsik!!! :)Nincs kedvetek csatlakozni? :) Rylie, és Nektek? Ti is itt vagytok, nem messze!!! MÉg valaki??? :)
Még azt akartam kérdezni, hogy keddenként az oázisban van játszóház, vagy mi?! Múltkor láttam kiírva...10-12ig, azt hiszem! Oda nem tudnátok jönni? De írhatsz priviben is ;)

felébredtek a gyerekek (Orsi,Zapa) megyek! :)
szmagdi

Ancsi,
:mrgreen: Oké ,küldd :) Na, én arra a vodkára ráírom: "SZIGORUAN ANCSI RÉSZÉRE!!!" :mrgreen:
szmagdi

Szijasztok,

MÁr éppen vissza akartam térni közétek testben és lélekben megerősödve, amikor is jött a következő baj....
Tegnap este igazi családi idill, főzés a konyhában, Fanni a konyhapulton, mert sajnos nagyon helytelenül sokszor ült ott. Egy rossz mozdulattal már le is esett onnan, a szerencsétlenség az egészben, hogy olyan rosszul esett, hogy a jobb lábszárcsontja(i) törtek el, de nem akárhogy, hanem niylt töréssel. Szegényke nagyon üvöltött, mi rögves láttuk, hogy nagy a baj, igy jött a mentő, mely szirénázva elvitte őt a Jánoskába... ott röntgen, mely megállapította a fent említetteket, ekkor közölték, hogy valszeg fémet kell betenni meg stb... na ekkor jól kikészültem, a műtéttel várni kellett éjfélig, mert éppen evett ugye a gyermek, amikor a baj történt. Szóval műtét meg vót, melyen kiderült, hogy bár tört és stb, de szerencsére elvileg össze tudták drót nélkül illeszteni. Az egész lábacskája comfelsőig be van gipszelve, 4 hetet mondtak a dokikák. Szegénybe ömlik az antibiotikum és fájdalomcsillapító. Szerencsére ott lehet vele lenni, akörülmények, a nagy magyar valóságnak megfelelően szörnyűek. Boááááááááá... 4 napot mondtak bent ez jó lenne csökkenteni, de sajnos az elfertőződés miatt ez a protokoll.
Még szerencse, hogy éppen Bach virág tafolyamom volt, igy locsoltuk őt is magunkat is :lol: az elsősegélycseppel mely eddig nagyon jól vizsgázott (ez itt a reklám helye) :lol: :lol:
Úgyhogy elnézést, hoy megint csak magunkról és mindig rosszat, de ez van.
A másik, ami miatt padlón vagyok, hogy akit már említettem nektek barátnő férjet, Ő egyre rosszabbul van, most ott tart, hogy teljesen lemerevedett minden izma és ennyi kb, amit csinál. De ezzel nem is fárasztalak titeket, csak ez is nagyon nyomaszt...
Néhány képet felteszek a kis Hősömről, aki nagyon szépen viseli a kórházat, de ma reggel a macerálást, nem annyira..... én pedig csak hibáztatom magamat és padlón vagyok...
Bocsi a sok offért....
Kép Kép

Kép
Kép
johanna1975

jaj Johi :( :( :( :( :( :( :( nagyon-nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++ nektek!
kisün

Johi,
:( :( :(
milyen tud lenni a sors, egyszer leesik egy gyerek egy magas lépcsősorról és semmi baja, máskor meg egy másik 1 méterről és eltörik a lába. :( remélem, hogy ilyen kicsi korban ez csak zöldgally törésnek minősül és nagyon gyorsan meggyógyul (vagy marhaságot írtam?). sok ++++++++++++++++++++++++++++++++-t küldök nektek, kitartás,a kis Hős nagyon aranyos a kiságyban, habár igen elesett szegény. :( az otthoni környezet, Anya-Apa, + Bach csepp majd meggyógyítja a Picúrt.
ancsipancsi

Johi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ neked és Fanninak is! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
tinu

Johi,
egy raklapnyi ++++++++++++++++++++++++++++++ nektek, és még két raklapnyi külön Fanninak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyors gyógyulást, majd megkereslek Bach ügyben, főleg,h a nálatok is ilyen jól vizsgázott!!!!!!!!!!!!!!
sok sok erőt!!!!!

Ancsi,
R.S. koncert, naná, és visszük Verát és Macsot is!!!!! 8)

Mása,
még szép,h leiszod az expasidat!!!! :lol:

Viszockij rulez.
zsancikant

Johi:
Sok +++++++++-t nektek és persze Fanninak!

Az én bajom ehhez képest semmi, de azért aggódom, mert Réka ma csak 100ml-t evett összesen... Holnap dr.

nukada

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

https://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Johi,
Gyors, nagyon gyors gyógyulást!

(Nekem még mindig rossz a gépem... Visszaolvasni se fogok tudni, de gondoltam bekukkantok - ha már így 2 hét után gépet láttam egy barátnőmnél.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Nuk,
nyugi. lehet, hogy este majd beeszik. meg mást is evett,nem csak tápit, nem? a kalória a fontos. a doki majd segít! ++
ancsipancsi

Johi,
még vmi: ha találkoztok bent Pelényi Attila nevű doktorral, akkor mondjátok neki,h Kántor Levi, Libia, 80-as évek eleje...és akkor szeretni fog benneteket! :lol: Ott dolgozik még talán a gyereksebészeten,
zsancikant

Johi!
amióta olvastalak, nem tudok napirendre térni, hogy ennek a drága pici lánynak mekkora a szenvedése :cry: a szívem szakad meg értetek, annyira borzasztó ez a sok szomorú megpróbáltatás így gyors egymásutánban :cry: de nem akarok siránkozni, inkább soksok erőt küldök Nektek!!!! fantasztikus lélekjelenlétetek lehetett, hogy mindezt végigcsináltátok! szerencsére van egy csodálatos társad is, aki melletted áll mindenben :)
Magadat ne okold, a baj bármikor megtörténhet, egy ilyen ártalmatlannak tűnő helyzetben is. Egyszerűen szerencsétlenül esett, erről senki nem tehet. A mászókáról ugyanez megtörténhet bármelyik nap.
Most pár hétig nagyon nehéz lesz, hogy a kis drága örökmozgó Fanni kibírja a hosszú gyógyulást, de ha bármiben segíthetek, ha átmehetünk látogatni, játszani, máris megyünk!
Az is fantasztikus, hogy egyből használtad a cseppeket és hogy segítettek :) Én érzem, hogy neked ezzel kell foglalkoznod, és ez sok jót hoz majd :)
Ölellek, tarts ki, drága pici Fannira sokat gondolok, és küldöm neki a gyógyuláshoz sok energiát :D ő egy csodálatosan erős kislány, biztosan hamarabb fog gyógyulni a vártnál, főleg ha cseppeket is kap (esetleg bevetheted még a jó öreg Arnicát is) :wink:
puszi

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?