Sziasztok!
Úgy eltelt a hétvége, hogy észre sem vettem. Mindig annyi mindent tervezek, hogy a felére nem jut idő.
Ckat, alvás téma: még mindig nem viszem túlzásba az alvást. Minden "este" nagyon későn fekszem le, de fogalmazzunk helyesen, szinte mindig késő éjszaka/kora hajnalban alszom el. Bezzeg napközben, úgy tudnék aludni

Néha szoktam is

Nálad is változatlan a helyzet?
Gurgi, te jól alszol már?
Mütyürke: köszi a tippet, még nem néztem rá az oldalra. Amúgy itt használt cuccokat lehet venni, vagy újakat? Én új babakocsit szeretnék. Drága férjednek igaza van, szerintem is rám hasonlít Bálint.
Légyszíves add át a "nagy Bálintnak" üdvözletemet.Voltam bent a múlthéten a munkahelyen, de nem találkoztam vele.
Minden Katalinnak boldog névnapot kívánok!
Gurgi: Samu+Dédi édesek! Samunak olyan nagyfiús haja van, tündéri. Mintha már fodrásznál járt volna.
Ná: Szorítok nektek, hogy minde jól alakuljon. Várom a jó híreket.
Andi: Remélem nem leszel beteg. Örülök hogy van netetek. Samu hogy van? Régen láttam róla képet, örülnék ha tennél fel.
Mikor jöttök el?
Képzeljétek, ma voltam Blankával a Sport arénában, a Pán Péter a jégen c. előadáson. Nagyon helyes volt, Blankának is nagyon tetszett. A kis Drágámat teljesen elvarázsolta, eszeveszettül tapsolt, táncolt, nevetett.... Jól éreztük magunkat. Azthiszem máskor is tartunk ilyen csajos napot....
A legkisebb is jól van, nyomja a szundit. Érdekes, Borshoz hasonlóan, Bálintom sem forgolódik. Két hete sikerült, utána volt még próbálkozás, de azóta semmi. Az oldalára néha -néha elfordul, de azt sem viszi túlzásba. De nem aggódom emiatt
Egyébként pedig változatlanul jó fej, mosolyalbum

Anyukája szerelme
Dorka, Balázsod édes, nagyon szép baba.
Elköszönök. Jó éjt mindenkinek.
Móni