A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

móni: ha még nem vettétek meg a bbkocsit, feltétlen :!: nézd meg a német ebay-en, mert ide szállíttatással is fele annyiba kerül némelyik, mintha itthon vennéd meg! :wink:
jah.. mutattam a drága férjemnek a cukifej névrokonát és egyből azt mondta, hogy tiszta móni! :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Tücsi: Nagyon klassz az új vonalzó. Hogy csináltad?
Én is szeretnék ilyet, de sajna nem tudok angolul egy kicsit sem. :oops: :oops: :(
Vendég

Emma: :lol: :lol: :lol: boldog névnapot!!! Akinek álneve van, az ünnepli az "álnévnapját"??? :lol: :lol: :lol:
ckat

Sikerült!:D:D:D
Vendég

Bori :)
Ja, te csípkeded? :lol: Ez a jobbik eset. 8)

Dorka :)
A képekből ítélve a doki béna. :roll:

Ckat :)
Várom a fotót. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hi, mindenki! :D

Ilyen is régen volt, hogy gyermekem már 5 óra előtt jelentkezett. Most elég jól evett annak ellenére, hogy 22.30-kor is volt szopi. Tegnap már brutál módon harapdálni kezdte a cicimet, úgyhogy nem csak mosolyogtunk egymásra. El kell kezdenem tudatni vele, hogy ezt ne tegye.

Ckat! Szóval Emma nem Emma valójában? :lol: Mindegy, akkor is boldog névnapot neki! :lol: Elvégre névnapot is csak egyszer tart az ember az év folyamán. Ádikám ha tehetné születésnapból legalább havonta kérne - az ajándékok, az őt megünneplés és a gyertyás torta végett. Ez a gyerek nagyon szeret a középpontban lenni. És ha vele foglalkoznak, szinte ragyog, nagyon produkálja magát. Hátrányos helyzetű középső gyerek. :lol: És dühöng, ha nem sikerül leírnia azt, amit akar. Nem tudom, hogy mi lesz az iskolával? Megyünk vagy még egy évet várunk? Dilemma....

Dorka! A táblázattal történt egy kis malör. Ott az inaktív tagok részen a második sorba egy -szerencsére- igen aktív tagunk került. Vissza kellene rakni az őt megillető helyre. Tudnád orvosolni a hibát? :wink: Köszi!

Ebay: mi is szoktunk vásárolni itt, de még babakocsit nem is néztem. Csak évekkel ezelőtt a gyerekülésig jutottunk gyerek dolgok után kutatva. Itt derült fény arra, hogy kint újonnal is olcsóbb, mint használtan idehaza. :shock: Viszont a szállítási költség egy babakocsinál M.o.-ra nem lehet kevés. De azt is el tudom képzelni, hogy magánszemély csak a saját országának területén hajlandó postázni, hiába vagyunk mi magyarok is az EU-ban.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jó reggelt!

Emma nem Emma :lol: hanem Eszter

Nekünk ma nagyon jó éjszakánk volt, Samu 3/4 4-kor ébredt, aztán 5-kor és 7.20-kor. Szuper!
Tegnap este fél 9-kor szopi utána nem akart alduni hanem játszani :lol: fél 10-ig fent volt vidáman..

Ma vendégek jönnek (másik dédi, nagynénikém, bácsikám, uncsitesóm)

Szép napot!
torolve_20131003125716

Jó reggelt!:)

Vééégre egy szupi éjszaka.:) :) Csak egyszer ébredt.:)
Ma megyünk sokfelé, egyszercsak jövök.:)

Kellemes Vasárnapot Nektek!:)

Boldog Névnapot a Katalinoknak!
Vendég

Szépségesen Szép jó Reggelt! :lol:

Először is Minden Katának Nagyon Boldog Névnapot szeretnék kívánni!!!!!!!

Nekünk is szuper esténk volt. Fél 9től negyed 6ig. Illetve Dani 4kor fent olt, mert Marci nagyban magyarázott hátkiderült, hogy megint 180 fokot fordult a kiságyában és ezt kommentálta, de utána szunya volt. És negyed hat után 8kor keltünk. :lol:

Ma megyünk tesómhoz névnapozni és szülinapozni.

Rita, Tücsi holnap Ringató?

Dorka ezt a tábla malőrt én is észrevettem. :wink:

kispiskóta

Katák, Katalinok! Boldog névnapot kívánok kívánok Nektek!

Szóval Emma, Eszter! :lol: Mik ki nem derülnek!!! :lol:
Nekem mindegyik fiam Eszter lett volna. Ha lesz negyedik választási lehetőség babanevek tekintetében, akkor is marad lánynévnek. :D De miért is lett Eszterből Emma? 8)

Zsú! 1/2 10-kor lesz holnap Ringató? Meglátom, hogy odaérünk-e pontosan. Késni nem szeretek, de mióta kisbabánk van nem is tudom, hogy mikor voltam utoljára pontos.

Gurgi! Akkor ma megint háziasszonyok tündére leszel? :D Jó vendégvárást és sok segítséget is !

Annee! Akkor ezek szerint Tömzsike jobban van. Jó csavargást! :D

Egcsi! És nálatok mi lesz a mai program?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi van egy negyed 11-kor is.

kispiskóta

Forgunk!!!! Juppiduppidúúúú.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj, nem is hiszem el... annyira nem akart mozogni, most meg hirtelen forog! :shock: :D

Annyira örülök! :D :D :D Még a könnyem is kicsordult... :oops: :)

Tücsi: Köszi!:) Igen, sokkal jobban van.:)
Vendég

Sziasztok,
mégis van net... nem tudom ezek szórakoznak velem?

Annee: gratula a forgáshoz!

Katáknak boldog névnapot!

Gurgi, Zsú, mi is aludtunk (mi sem akartunk este egyből elaludni, de aztán nyomtuk a szunyát..) :lol: :lol: :lol: Telihold mi??? Hahaha (viszont rajtam most jön ki az elmúlt hónap teljesen kész vagyok! És kerülget valami megfázás féleség, fáj a torkom, és ég a szemem..szóval jön valami, faszomkarate :cry: )

Andrea
Kép
kindernay

Hahaha- Éljen az elmúlt éjszaka!!! :lol: :lol: :lol:

Cenkio, tegnap voltunk Szegeden, mégis elmentünk, mert Dani jobban volt. De talizni nem tudtunk volna. Azonban úgyis megyünk még és akkor megbeszélhetjük! :wink:

Annee, gratula a forgáshoz.

Andi, jobbulást!!!!!!!!!!!Pihizz, han tudsz!

Én tegnap már aludta a kocsiban odavissza, nem bírtam.

Na lépek kélszülődni, további szép napot mindenkinek!!! :lol:

kispiskóta

azaz Cenikő :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Katáknak boldog névnapot!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Katalinok BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Szivvi & Lilkó

KépKép

KépKép
szivvi

Nadine, Molkata, Ckat
Hagytam ki még valakit?

Sok boldog névnapot kívánunk.

Kép
kissmanó

Dorka! Konkrét feladat nem jut eszembe. Amiért nyúl, illetve mostmár, amiért elindul, azt kicsit hátrébb húzom. Nem nagyon, hogy a sikerélmény meglegyen, csak pont a hiszti előtti távolságig.
Ádámra is mindig azt mondják, elhanyagolja a bal kezét. Sztem meg balkezes... Nagyon sok múlik a vizsgálat hangulatán. Azt hiszem, a mi neurológusunk nagyon jó, de még ő is beleesik abba a hibába, hogy abból az egy vizsgálatból indul ki. Bár, lehet, hogy a vizsgálatsor úgy van összeállítva, hogy azt hisztizve is meg kell tudni csinálniuk.
Mindenképpen fontos az anyuka véleménye. Hiába vagyunk elfogultak, mégis egész nap megfigyeljük.

Ckat! Az első 6 évben van esély a nevelésre. Utána lehet reménykedni, hogy ügyes voltál. A lényeges szem.vonások addigra kialakulnak.
Bandázás ilyenkor még csak egymás melletti játék.
Vendég

Hali!

Nagyon szépen köszönöm köszöntésetek! :D

Én is kívánok a többi Katának, Katalinnak boldog névnapot!!!

Tücsi, Piskóta: holnap enyém a kocsi, mehetnék veletek ringatózni??? Megírnátok hova, mikor??? Priviben?

Bori: akkor nekifekszem a nevelés témának...őőőő :roll: azt hogy is kell csinálni??? :shock: :roll: :oops:
ckat

Nagyon köszönöm a köszöntéseket az álnévnapomon :D
Gurgi már fellebentette a fátylat a titokról, mi a valódi nevem :)

Katalinokat Isten Éltesse!!!!!!!!!!!!!
édesanyám is Katalin. Mi őt ünnepeltük.

Zalánnak nem volt jó hétvégéje :( úgy látszik neki nem jön be a telihold...............

Bori
első 6 év? Jó tudni. úgy tudtam az első 3 évben dől el a nagyja

Kép
Kép
emma1976

Voltunk a Jövő Házában. Hát, ha a jövő valóban olyan lesz, mint amilyen a Jövő Házába bejutás, akkor nagyon sajnálom a jövő nemzedékét. Nagyon rossz, kilátástalan soruk lesz. Kezdődött ott, hogy a parkolóban a -2. szintre kellett lemenni, holott a -1. szint teljesen üres volt. Folytatódott, hogy innen - a -2. ról- gyalog, azaz lépcsőn közlekedve kellett feljönni babástúl, hordozóstúl, babakocsistúl a fsz.-re, mivel az egyetlen személyfelvonó-mint később kiderült hónapok óta- le van állítva, nem működik. A lépcsőházban, a lépcsőkön pedig tocsogtunk az esővízben. Mi lesz, ha éjszaka fagyni fog? Sok pénz van benne, de nagyon nem működik, abszolút nem végig gondolt. Az a tipikus nesze semmi, fogd meg jól! A Titanic kiállításra be sem mentünk, mert órák hosszat kellett volna sorbaállni csak a jegyért kint a szabad ég alatt sárban, pocsolyában. A ruhatár kötelező, és az igencsak magas jegyáron felül külön fizetendő. És max. 50 percig tekinthető meg a kiállítás. Ez a Jövő Háza!!!! Rettenetesen el van baltázva!!!!! Már alapjaiban egy nagy nulla. Épületben, szemléletben, hozzáállásban ennyire még életemben nem csalódtam. De ezt az illetékeseknek is megírom, nem csak veletek osztom meg. Bocsánat, de ez nagyon kikívánkozott belőlem.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!:)

Köszönjük a gratukat!:) Megjöttünk a csavargásból.

Andrea: Jobbulást Neked! Huss a nyavalyának! :?

Tücsi: Sajnálom a dolgot.:( Reméljük a jövő nem olyan vacak mint a háza.. :roll: :roll:
Vendég

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Haho!
Most csak gyorsan Zsunak, este jövök..

Zsu!
Elvileg megyünk Ringatóra de nemtom még melyikre. Az ébredéstől függ így nem merek semmit sem előre megígérni. (úgy néz ki jön a barinőm is a kislányával) nemtom, hogy babakocsival megyünk-e. Ha nem esik akkor szeretnék azzal menni. Az jó nektek ha reggel üzizek?????????????
Ha a fél 10-esre akkor 8.50-kor, ha a későbbire akkor meg 9.40-kor a buszmegállóban. Az oké úgy?????

Tücsi nektek melyik lenne jobb?? Jó lenne együtt menni-lenni!!!!!

Elmentek a vendégek, nagyon jó volt velük, aranyosak voltak..dédike is..mingyá sírok..Samu kapott játékokat, szép pulcsit, és a KIPP-KOPP gesztenye figurát, a kislányt meg a kisfiút :lol: (ezt még én kértem 2 éve mert láttam náluk, még akkor megvették de Samué lett.hihi :lol: )
torolve_20131003125716

ezt felteszem, samu márta Kép dédivel
torolve_20131003125716

Katák!
Boldog Névnapot!!

Na megyek mert jön a felső szomszéd Samunézőbe..
torolve_20131003125716

Csatlakozom a jó éjszakához, végre nem szörcsögött annyira, jól aludt a kis drágám.(és én is :D )

Tücsi :)
Pihi a mai program. 8) Anyu főz, férjem dolgozik, papa játszik a gyerekekkel én meg babanetezek. :D Soha rosszabb munkamegosztást. :)
Nálunk Bianka a lánynév, ha a 3. is fiú lenne, elég bajban lennénk. Persze én fiút szeretnék és inkább megoldanám a problémát. :D
Jövő Háza :roll:

Annee :)
Tömzsike!!! Hurrá!!! :D

Andi :)
Jobbulást! :?

Nevelés:Ha az első 3 év, akkor a nagyfiamnak már késő. Ha 6, akkor még van remény. :lol: Nem rossz gyerek, de nagyon eleven. Égető tűz. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vicc:

Hogy köszön el a fül-orr-gégész a betegtől: Viszonthallásra!
Hogy köszön el a szemész: Viszontlátásra!
Hogy köszön el a nőgyógyász: Majd később benézek! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gurgi :)
Nagyon aranyos Samesz a dédivel. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rita, mi tuti a negyed 11esre megyünk. Nagyon aranyos Samu a dédivel. De hogy mekkorát nőtt!!! :D

kispiskóta

Jaja üziz reggel! :wink:

kispiskóta

Gurgi: Nagyon aranyos a kép!:) Nálunk a Dédi Tömzsi születését sajnos már nem élhette meg. :cry:
De a nagyokat nagyon imádta. Képes volt napokon keresztül éjfélig takarót varrni nekik. Addig nem nyugodott mig be nem fejezte.
Vendég

A Szamos csokicsoda :D :

Kép

kispiskóta

Zsúúúú!! Ez már kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsú :)
Már a látványtól híztam 2 kilót. :D Nagyon guszta, biztos fini is. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, én is tuti híztam tőle!!! :wink:

kispiskóta

(megint itt ;) )

Nevelés: több kritikus szakasz van a személyiség alakulása szempontjából. Ezekben ha szeretetet kap és egészséges példát lát a gyerek, akkor nagy baj nem lehet. De pl. ha egy árva baba 6 hós koráig nem kerül elő egy elsődleges gondozó (anya, vagy pótanya), akkor nagy valószínűséggel pszichopata lesz a gyerekből. A következő pontok: 9hó, 12 hó, 3 év, 6 év. Minnél tovább jó a környezet, annál biztosabb az egészséges személyiség. Ha ezekig a pontokig szerető, gondoskodó család veszi körül az embert, nagy valószínűséggel normális életet fog élni. (pl. nem lesz gyilkos, drogfüggő, antiszociális, stb.)
Nevelni csak olyanra lehet, amit mi magunk is megteszünk. A legtöbbet ugyanis a példamutatásból tanul a gyerek.
A 6 év után már csak megtanulni lehet dolgokat, belsővé válásuk nehéz.

Okoskatörp 8)
Vendég

Bori :)
Kösz a továbbképzést. :wink: Csak nézz be gyakran továbbra is! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edinaság:
" - anya, én megírtam már a Mikulásnak, hogy síbakancsot és sílécet hozzon"

hát ja, gyermekem meg majd Disneylandes utazási csekket kér az Angyaltól.

közöltem vele, hogy ha túlkapásokat lát a levelekben a Mikulás, el sem viszi az ablakból. szal írja csak újra, nyugodtan

Kép
kissmanó

Üdv!

Csak gyors bejelentkezés.
Szombat délig a kórházban voltunk. Eredetileg szerdáig kellett volna lenni, de benyeltünk egy hányós-hasmenős-lázas vírust, így tovább maradtunk. Holnap még be kell menni, még lesznek vizsgálatok, de remélem, ez lesz az utolsó nap.
Páá!

Ági: Szegény TI.
De vagytok már valamivel okosabbak?

Kép
kissmanó

Ági :)
Remélem már vége lesz a tortúrának. :? Mire jutottak a dokik?

Manó :)
Nézd a jó oldalát, nem videójátékot kért, hogy a lakásban tespedjen, sportfelszerelést, legalább az egészséges életmód felé kacsingat a lyány. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

na ja, mett a zannya javasolta neki, hogy esetleg olyansmit is lehet igényelni karácsonyra.
de mint mindig, csak a neki megfelelő felét jegyzi meg a dolognak

Kép
kissmanó

Néhány fotó a legénykéimről (is :D ):
Kép Petikém(2,5 éves) apa számítógépével
Kép Ádám (3 éves)kukorica foggal
Kép fiókáim
Kép Ádi(9 hónapos) hami után
Kép Álommanó is itt járt
Kép 3 évvel ezelőtt
Kép Többen lettünk
Kép Apát is megszereljük
Kép A kerékpáros Peti
Kép A kerékpáros Ádi
Kép A kerékpáros fesztiválon 2007. szeptember

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gurgi nagyon sokat változott Samu igazi nagyfiú már, szép kis kölök! :wink:
Tücsi: mi is voltunk kb. 2 éve, de még akkor nem bajlódtunk a babakocsival, viszont a ruhatár dolog meg a jegysorbanállás nekem sem tetszett! 8)
Annee: jobban vagytok?
Egcsi: égető, tűz..hmm jól hangzik! Majd a csajok felkötik lökdösődhetnek! :wink:
Ági: mit mondott a doki?
Manó: én is írtam a Mikulásnak valamit!? :lol: És nálatok a Mikulás hozza már? :wink:

Na gudnájt, Bori hmm pszichopata hmm igyekszünk, igyekszünk!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Úgy eltelt a hétvége, hogy észre sem vettem. Mindig annyi mindent tervezek, hogy a felére nem jut idő.

Ckat, alvás téma: még mindig nem viszem túlzásba az alvást. Minden "este" nagyon későn fekszem le, de fogalmazzunk helyesen, szinte mindig késő éjszaka/kora hajnalban alszom el. Bezzeg napközben, úgy tudnék aludni :shock: Néha szoktam is :wink: Nálad is változatlan a helyzet?
Gurgi, te jól alszol már?

Mütyürke: köszi a tippet, még nem néztem rá az oldalra. Amúgy itt használt cuccokat lehet venni, vagy újakat? Én új babakocsit szeretnék. Drága férjednek igaza van, szerintem is rám hasonlít Bálint.Légyszíves add át a "nagy Bálintnak" üdvözletemet.Voltam bent a múlthéten a munkahelyen, de nem találkoztam vele.

Minden Katalinnak boldog névnapot kívánok!

Gurgi: Samu+Dédi édesek! Samunak olyan nagyfiús haja van, tündéri. Mintha már fodrásznál járt volna. :D

Ná: Szorítok nektek, hogy minde jól alakuljon. Várom a jó híreket.

Andi: Remélem nem leszel beteg. Örülök hogy van netetek. Samu hogy van? Régen láttam róla képet, örülnék ha tennél fel. Mikor jöttök el?

Képzeljétek, ma voltam Blankával a Sport arénában, a Pán Péter a jégen c. előadáson. Nagyon helyes volt, Blankának is nagyon tetszett. A kis Drágámat teljesen elvarázsolta, eszeveszettül tapsolt, táncolt, nevetett.... Jól éreztük magunkat. Azthiszem máskor is tartunk ilyen csajos napot.... :D

A legkisebb is jól van, nyomja a szundit. Érdekes, Borshoz hasonlóan, Bálintom sem forgolódik. Két hete sikerült, utána volt még próbálkozás, de azóta semmi. Az oldalára néha -néha elfordul, de azt sem viszi túlzásba. De nem aggódom emiatt :D
Egyébként pedig változatlanul jó fej, mosolyalbum :D Anyukája szerelme :D :D

Dorka, Balázsod édes, nagyon szép baba.

Elköszönök. Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Kivonatosan raktam fel ezt a "pár" db. képet. Próbáltam pótolni az elmaradásomat. 8)

Ági! Az akkor már jót jelent, ha otthon vagytok. Ez a lázas-hányásos-hasmenéses vírus senkinek nem hiányzik. Ádám hogyan viselte a bentlétet és ezt a fránya betegséget? Nem fogyott, szegénykém?

Kormi! A Mikulásnak mindig van pénze, mindent meg tud venni. Már elfelejtetted? :lol:

Egcsi! Sztem is ez az ideális munkamegosztás, hamár apának dolgoznia kell... :D Jópofák a viccek!!! :lol:

Zsú! Ez a torta még ránézésre is kalória bomba. De nem zárkóznék el én sem egy karcsúbb szelet megkóstolása elől. :wink: Véletlenül sem hagynám ki. :lol: (De ha az a szelet kicsit dundibbra sikeredik, nem fogok szomorú arcot vágni.)
Ringatóba lehet, hogy mi is 1/4 11-re megyünk. Ez látszik valószínűbbnek.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jaja, Mikulás téma, érdekes....
Blankám még abszolút hisz benne (szerencsére) Írt is neki képeslapot, egy szép kis listával..... :shock:
Elolvastam, dobtam egy hátast....Mondtam is neki, hogy szerintem összekeverte a Mikulást a Jézuskával....nem értette. Majd felvilágosítottam, hogy a Mikulásnak nincs annyi pénze, hogy ennyi ajándékot hozzon. Erre ő közölte, hogy akkor küldjünk neki :roll:
Paff!!!!

Kép
Kép
moni1973

Mtücsi: gratulálok a gyerjőcökhöz, édesek. Kukoricafog :D

Zsú:: szerencsére én nem szeretem a csokitortát, de azért eszembe juttattad a Szamos eszterházi tortáját, kész is vagyok....a kedvencem. Húúú, de benyomnék most egyet/ vagy kettőt. Na de azthiszem maradok továbbra is a tornánál. Csak egy betű a különbség, és mégis mennyire más...ugyeugye....

Most már tényleg megyek.

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?