Sziasztok!
Karácsony: idén MINDENKI hozzánk jön, az én családom, és a Férjemé is. Azért, mert kijelentettük, hogy mi a gyerekekkel nem megyünk sehová, nekik Szenteste a SAJÁT karácsonyfájuk alatt a helyük, viszont az összes nagyszülő meg nagynéni szeretné látni őket. De legalább be lesz osztva,h ki milyen kaját hoz, így nem csak nekem kell majd főzni.
Nálunk van (enyhén szólva béna) kornyikálás
Éjféli misére is jártunk, de amióta mindig van itthon kisgyerek, nem megyünk, nekik gyötrelem lenne. Amikor a Férjem még csak barát volt, akkor ott találkoztunk, és ettől külön jó volt.

Mostanában 25-én reggel szoktunk menni.
Minden évben megbeszéljük, hogy nem lesz nagy ajándékozás, max.a gyerekeknek, aztán mindenki mégicsak költekezik... (Mondjuk, ha az ember a közeli családtagjainak vesz 1-1 könyvet, az már 1 kisebb vagyon.) És a hülye műanyag izéket sem ússzuk meg soha, vkitől mindig kap a gyerek... (Na, kitől legtöbbször?

)
Nálunk is a Mikulás jön, nem a Télapó (a lényeg uaz), és nem hoz játékot, csak egy kis finomságot. Érdekes, amit Mása írt a Gyedmarózról!
És hát az Advent, az egyik legjobb időszak mindig!

Jajj, de jó ilyenekről gondolkozni is!
Hehe, én is szerepeltem már pásztorjátékban, Húgom volt Szűz Mária, én már nagyobb voltam, és mellékszereplő, akinek annyi volt a funkciója, hogy a kicsiket terelgette. De a tesómra azóta is büszke vagyok, mert teljesen egyedül énekelt egy dalt, mint Mária, a Kisjézusnak, gyönyörűen, tisztán, pedig még kis alsós volt csak!
És minket 23-án mindig átvittek a Nagyszüleinkhez, az uncsitesókkal együtt, akkor már nagyon izgultunk, és 24-én már sz ünnepi lakásba mentünk haza.

És mi is számolgattuk az ablakokban a karifákat!
(Meg is mondom Anyukámnak, hogy neki könnyű dolga volt a fadíszítéssel, emg előkészületekkel, mert mi a Nagyiéknál voltunk, igazán neki is el kne vinnie Pt!)
Johi, ezen a képen már tényleg jobban néz ki Fanni! Igazi kis hős!! Szobátok megvan?

Sok ++++++++ a gyógyuláshoz!
Vot, Istinek is gyógyulást! Sztem bírni fogja a tesófellépőt, P is nagyon szejeti!
Rylie, Kamilla is buljon!
Zsan, ti hogy vagytok?
Lindi, ha fölébredt mérem a talpát, ok?