Sziasztok,
Na itt vagyok

Igaz holt fáradt vagyok, de már hiányoztatok, így írnom kell
Kátya?
Hogy vagy, mi a helyzet?
Vic,
Vizsgaerdmény mikor lesz? Lehet, hogy már írtad, akkor bocsi
Annn,
Elöször is: nagyon jó az avatar képed

Imádom a South Parkot

:D
Örülök, hogy ilyen közeli időpontot kaptatok, hiszen az már jövőhét!

:D:D Jó tanács, ha van kérdésed, akkor vésd fel egy papírra, és nyugodtan kérdezz. Nem ciki, sokkal bosszantóbb, amikor kijössz, és rájössz, hogy még csomó mindent elfelejtettél megkérdezni

(tapasztalat

)
Vucuska,
Azt hiszem - olvasva hozzászólásaidat-, most Te vagy az ügyeletes parapiri

Ne aggódj, a villamos nem befolyásolja a megtapadást, biztos jó erősen kapaszkodnak a Picúrok
Remélem, már jobban vagy, csak arra vigyázz, hogy ne legyen lázad, az nagyon nem tenne jót. Mérd a hődet folyamatosan. És nyugiiii!
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha megoldható, én is szeretnék kérni a Sejtjeinkből egy példányt. Ugye ez akkor nem ugyanaz, mint a film? Mert az megvan
Mofly,
Ne aggódj, ez a 2 picúrka pont elég lesz

Holnap lesz a nagy napod! Drukkolok!
Anyud hogy van?
Anett,
Privi ment
Már jobban vagyok, szerintem az antibiotikum kirántott ebből a kezdődő tüdőgyulából

Igen, bevállaltam végül helyi érzéstelenítésben a műtétet… hát, nagyon remélem, hogy nem bánom meg

Én is utánaolvastam sajnos a neten, igaz, hogy a tudatlanság áldásos…
A biztosító nevét kérlek, küldd el nekem priviben. Köszönöm!
Süni drága,
Millió drukk az anyósodnak! Remélem, minden rendben lesz! Te hogy vagy??
Bonya drága,
Nagyon drukkolok, biztos nem mensi ez!!! Megy a milliónyi giga-babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nemone,
Sajnálom

Remélem, csak korán teszteltél, és pénteken mást mondanak a BMC-ben
Törpe.
Örülök, hogy végre szurizhatsz!

:D Puszi!
Krisztamili,
Mi a baj drága? Ne idegeskedj! Én reménykedem helyetted is, hátha okkal késik az a mensi
Puszi mindenkinek!