A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nemone,
sajnálom a teszt eredményét, de azért ne adj rá , mert a hormonok miatt falss adatot mutathat.

Mi mindig 6-ra megyünk akkor sikerül általában elsőnek lenni ,de van amikor 2.3.-ak vagyunk.

Szerintem 6.30-ig érj oda mivel péntek is lesz biztos sokan leszünk.
Tök jó, mert talizhatunk majd.

Mi 6-ra ot leszünk, de a férjem fog sort állni én majd a kocsiban ülök.
Vagy bevisszük a kis székemet és azon várakozunk 7.30-ig.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,

Ez megdöbbentő, de azért köszönöm a tippet! Igen valószínűleg találkozunk. Te milyen vizsgálatra mész?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Bonya!
Én is bízom benne hogy a gyerkőckéid most ágyazzák be magukat!!!

Nemone!
Sajnálom a teszt eredeményét, de azért inkább majd a BMC-s tesztnek higgyél.
Pénteken biztos nagyon sokan lesznek, szóval szerintem is minél előbb menjél vagy jól öltözzél be.
vucuska

Törpe,
Mizu pirkóval?

Rebe,
Nálunk is ezt alkalmazták. Remélem kibújik mind a kettő, és szépen beágyaznak maguknak!
Picurkáid szépen fejlődnek, biztos jó érzés volt látni őket!

Hú, mennyi baba született! :D

Bonya,
Nem semmi, hogy ilyen korán kell odaérni! Mostanában mindig kint állok, de ilyen hidegben én se szeretnék.

Nemone,
Egy kicsit korai is lehetett a tesztelés.

Nonoka,
Ez nem semmi hcg! Gratulálok! :D

Már nagyon izgatott vagyok! Szeretném a picurkákat mielőbb visszakapni!
Tegnap egy kicsit pecsételgettem. Gondolom a szúrástól.

Kép
mofly

Na sziasztok LÁnyok!

A másik topikon tiszta iker babaeső van :)
Lányok nagy gratula :)

Én akkor holnap odamegyek, ki hányra ér oda, megismertek majd engem,mert én néha saját családtagjaimat se ismerem fel :) na jó vicceltem , de tényleg elég béna vagyok az ilyenben.
Rajtam tuti farmer lesz, meg egy vajszínű kabát mert az leér a fenekem aljára így talán nem fagy be :shock: :shock:
Ha minden igaz lesz nálam egy vastag fehér könyv.
Én 7 körül leszek ott...

Bocsi hoyg most nem írok külön, de ezer dolgom van :(
madrin

Szép napot!

Mofly
Priri jelentkezett! Tökéletes időzítéssel 11-kor! (mindig 11-kor kell szuriznom:)
Szóval el is kezdtem!

Holnap már mész a picikért:) Én is izgatott lennék a helyedben!
Iszod a sok-sok folyadékot?

Vucuska!
Bejött a melegvíz! :wink: :lol:

Nemone,
Drukkolok,hogy a BMC-s teszt pont az ellenkezőjét mutassa!!

Lányok!
Holnap jó kis találkozót rendeztek! :lol:
Amikor én megyek sose jön senki :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

Elan
nyugdíjas?!?!? :shock:
az még nagyon sokkkk idő, inkább nyerjünk a lottón! :lol: 8)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
ne izgulj én tuti megyek majd sokat :? akkor talizunk,
remélem holnap valaki megismer engem:)

Nemone, sajnálom :( :(
Sztem tuti 7 előtt érj oda én múltkor 7 után 2 perccel már 4-5-ikvoltam az ajtó után :evil: :evil:
Egyébként miért nem lehet felfele kanyarodni vagy nem tudom de könyörgöm az utcán állni -2 fokban beültetés meg miegymás előtt :shock: :shock: :shock: :shock:
madrin

Elan,

"Madrin, nagyon örültem, hogy végre élőben is láttalak; pont ilyennek képzeltelek ám! "

ez mit jelent :) remélem semmi rosszat :D :D 8)

Egyébként én is örülök hogy elmentem, bevallom péntek este buliztunk, na jó lecsúszott egy kis sör is :oops: :oops: így nem nagyon bírtam felkelni, de mondom nincs ilyen minden héten :)
Irány a fürdő, kávé, redbull és már ott is voltam :)
madrin

Madrin
miért kell ilyen sűrűn járnod?
Hétfőn jössz? :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Remélem nem :)
Ha mennem kell akkor vmi baj van.
Elvileg még egyszer talán decemberben aztán januárban újra kezdem a szurizást.
madrin

Akkor remélem nem látlak hétfőn! :wink: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, a pasim lottózik, így legalább egy aprócska esélyünk megvan rá, hogy ne kelljen megvárni a nyögdíjat ;)

Nemone, várjuk csak meg a pénteket! Szorítok!

Madrin, dehogy jelent rosszat :) Nagyon jó fej lány vagy! De tényleg, mindenki annyira szimpatikus volt nekem, jó kis társaság ez a BMC-s ;)

Tényleg, micsoda találkozások lesznek holnap! Legalább gyorsabban eltelik az idő :roll:

Kép
elan

Van köztünk olyan, akinek pajzsmirigy problémái vannak? (Bocsi, ha nem vagyok képben, de én már nem tudom követni az eseményeket.) :oops:

Anett
Köszi. Írtam a honlapra, a nő már holnap kéróra akar jönni!! :shock: :shock: Én meg mondtam neki, hogy inkább bemennék az irodába. Tök fura!! Az én privát szférámba ne jöjjön, csak az, akit ismerek és szeretek. :oops: Szerintem elküld a náthásba. :lol: Nem gondolom, hogy ilyen ügyfélről álmodnak. Olyan jól fogok mulatni, már érzem....... :wink:
Vendég

Nonóka
Hurrrrrrrrráááááááá!Gratulálok,de aszivecskét majd csak akkor rakom be a táblába,ha voltatok az uh-on.Jó?

Nemone
Tényleg várd meg a pénteket,lehet nem volt érzékeny a teszt és még alacsony a hcg-d.Hátha addig nő még :wink: milyen tesztet használtál??

Mofly,Madrin
Én 8 körül érek oda,majd kereslek benneteket :D a délelöttöt úgy is ott töltöm!Nem menekültök :D

Törpi
DE jó,de jó végre megjött a manó.Képet majd megmutatom,nem lett olyan jó,hogy felrakjam!Tiszta homály,mert egyfolytába mocorgott :D Viszont érdekes a régi és a mostani egymás mellett :D

Bonya
Fránya vérzés,de látod Rebének is ez volt és még is :D Kitartás!!!

Vucuska,Bonya
Millió babatapi nektek!!!!
gabicsibe

Gabicsibe!

Én várom a mensit és kezdjük a 2. lombikot, fagyis beültetés lesz.Ha kezdünk megírom rögtön.

Már nagyon hiányoztok, jövök is hamarosan csak nem vagyok a toppon, nagyon ideges vagyok, várom a mensit és már két napot késett /34.napon vagyok/ és reménykedek pedig nem kéne...szóval mihelyt kitisztul az agyam jövök egyszerre.
Sok puszi mindenkinek!!!

Nonóka!!

Nagy- nagy gratulaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
krisztamili77

Kriszta
Az első lombikből vagy a másodikból lesz a fagyi?nem tiszta bocsi :oops: :oops:
ne izgulj megfog az jönni és általában mindíg így szokott lenni.Mikor nagyon várod késik,mikor nem akarod,hogy megjöjjön biztos elöbb fog megjönni mint kéne!Kitartás!!!
gabicsibe

Nekem csak 11-re kell mennem. Nem tudom ott lesztek-e még!

Törpe,
Azt hittem így te is jössz!
Iszok, mint a kacsa, eszem a sok húst is!

Kép
mofly

Nemone,
Hcg vér vizsgálatra megyek.

A reggeli érkezéssel kapcsolatban elhiheted, mert rutinos vagyok bene.

Ilyenkor 3-kor szoktam kellni 4-kor indulok és 6-ra ott vagyok.

Több részből jó, mert nincs akkora forgalom klasszuul lehet haladni, van parkolóhely a centrum bejáratánál, nem kell fagyoskodni.

Ami rossz, hogy másfél órát kell várakozni, de ezt is már klasszul orvosoltam összecsukható széken szoktam ücsöürögni 7.30-ig a nyitásig.

Szerintem ahogy írtam is 6.30-ig érj oda akkor talán nem kell kint fagyoskodnod.

bonya

Kép

Kép
bonya

Mindenkinek köszi a dícséretet, annyira aranyosak vagytok! :D

Nonóka,
Gratulálok! Szorítok a hétfői uh-hoz!

Süni,
Anyósodnak szorítok a jó eredményhez! Mivel műtötték, ha szabad kérdezni?

Vucuska,
Ha nem vagyok túl pofátlan, lehet hogy engem is érdekelne a Sejtjeink ezen változata! :oops:

Bonya,
Hát nem igazán tudsz mit tenni, csak pozitívan gondolkodni!

Nemone,
Még lehet, hogy korai az a teszt. Várd csak meg a BMC-s tesztet, hátha! Én azért szurkolok!

Törpe,
Örülök, hogy megjött a mensi manó! :wink:

Lexi,
Nekem van pajzsmirigy gondom. Kérdezz csak nyugodtan, ha tudok segítek.

Kép
rebe
Dunaharaszti

:lol:
Sikerült puklit csinálnom a hasamra :lol:
két adag keverőset kellett szúrni és én dilis az összes oldószert fehasználtam és így kicsit sokkkkk lett!

Ugye jól sejtem,hogy nem muszáj az összes olószert felszívni? :roll: Tapasztalatok?

Mofly,
Ügyi vagy! Tutti minden rendben lesz! 8)
csak a 6.napon kell mennem UHra és vérvételre.

Gabicsibe,
már alig várom:)
Péntek ok?

Milli!
Tipikus! Igaza van Gabicsibének!
A mensi különös dolog, folyton azt csinálja amit nem kellene! :twisted:

Elan mi is lottózunk :wink: Majd küldjetek képeslapot :wink: :lol:

Vucuska
én is jelentkeznék a filmre :oops:
Segítséget is tudok ajánlani!:) ha kapok példányt, akkor szívesen megírom több példányban! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Na itt vagyok :D Igaz holt fáradt vagyok, de már hiányoztatok, így írnom kell :wink:

Kátya?
Hogy vagy, mi a helyzet?

Vic,
Vizsgaerdmény mikor lesz? Lehet, hogy már írtad, akkor bocsi :oops:

Annn,
Elöször is: nagyon jó az avatar képed :D Imádom a South Parkot :D:D
Örülök, hogy ilyen közeli időpontot kaptatok, hiszen az már jövőhét! :D:D:D Jó tanács, ha van kérdésed, akkor vésd fel egy papírra, és nyugodtan kérdezz. Nem ciki, sokkal bosszantóbb, amikor kijössz, és rájössz, hogy még csomó mindent elfelejtettél megkérdezni :wink: (tapasztalat :oops: )

Vucuska,
Azt hiszem - olvasva hozzászólásaidat-, most Te vagy az ügyeletes parapiri :D Ne aggódj, a villamos nem befolyásolja a megtapadást, biztos jó erősen kapaszkodnak a Picúrok :wink:
Remélem, már jobban vagy, csak arra vigyázz, hogy ne legyen lázad, az nagyon nem tenne jót. Mérd a hődet folyamatosan. És nyugiiii! :wink:
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Ha megoldható, én is szeretnék kérni a Sejtjeinkből egy példányt. Ugye ez akkor nem ugyanaz, mint a film? Mert az megvan :roll:

Mofly,
Ne aggódj, ez a 2 picúrka pont elég lesz :D Holnap lesz a nagy napod! Drukkolok! :D
Anyud hogy van?

Anett,
Privi ment :wink:
Már jobban vagyok, szerintem az antibiotikum kirántott ebből a kezdődő tüdőgyulából :D Igen, bevállaltam végül helyi érzéstelenítésben a műtétet… hát, nagyon remélem, hogy nem bánom meg :roll: Én is utánaolvastam sajnos a neten, igaz, hogy a tudatlanság áldásos… :lol:
A biztosító nevét kérlek, küldd el nekem priviben. Köszönöm!

Süni drága,
Millió drukk az anyósodnak! Remélem, minden rendben lesz! Te hogy vagy??

Bonya drága,
Nagyon drukkolok, biztos nem mensi ez!!! Megy a milliónyi giga-babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nemone,
Sajnálom :cry: Remélem, csak korán teszteltél, és pénteken mást mondanak a BMC-ben :wink:

Törpe.
Örülök, hogy végre szurizhatsz! :D:D Puszi!

Krisztamili,
Mi a baj drága? Ne idegeskedj! Én reménykedem helyetted is, hátha okkal késik az a mensi :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Törpe!

De jó Neked!!:D :D

Velem megint jól ki... szúrt ez a hülye mensi! Ma van a 42. napom és még semmi.
Már csináltam tesztet, az is semmi. Még ezt a hetet megvárom aztán jelentkezem a dokinál.
Ez már több mint sok(k)!!

Szerintetek telefonáljak előtte Neki vagy csak menjek?

Ha nem túl nagy probléma akkor én is igényt tartanék egy Sejtjeink példányra. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
nika28

Sziasztok!

Most átnéztem a videókazikat hogy meg van-e még a Sejtjeink, de szerencsére nem töröltem le....már megijedtem. Azt hittem hogy rávettem a Colombot vagy valami mást.
Azt nem tudom hogy ez az-e mint a film, mert én azt nem láttam. A párom majd digitalizálja és akkor dvd-n adom akinek kell.
Még jó hogy most rámentem a Port.hu-ra mert ma lesz a 3. rész, holnap meg a 4., viszont 1. részt nem láttam, szóval lehet hogy a 2. rész tényleg az 1., mivel az volt a múltheti résznél kiírva -remélem értitek amit most itt levezettem :D

Törpe!
Örülök hogy örülsz a mensidnek és bevállt a recept!!! :D

Gabi!
Köszi a babatapit!!! :D

Krisztamilli!
Akkor neked is ajánlom a melegvizes fürdőt és az ugrabugrit, Törpének bejött. :D

Zsókuci!
Már nem vagyok parapiri. :D Az egy átmeneti állapot volt. Ki kellett magamból írnom a hülyeségeimet hogy jobban érezzem magam.
Szerencsére nincs lázam, sőt 36,1-36,4 között mozog a hőm, amikor mértem, de ha az ember lázas azt megérzi. Most már kezdek taknyosodni. Most izzasztottam magam egy kicsit a kamillagőz fölött.
Köszi neked is a babatapikat!!!
vucuska

Zsókuci
örülök,hogy már legalább a tüdőgyulladásból kezdesz kilábalni!
sok dolog összejött most neked,mégis erős tudsz lenni, és még ránk is van energiád!
http://www.cambridge-restaurants.co.uk/ ... grats..gif
Igazi hős vagy, hogy vállalod! :shock:
Remélem gyorsan túl leszel rajta, és koncentrálhatsz kellemesebb dolgokra :wink:

Vucuska jó izzadást!
és továbbra is:
KépKép

Nika!
Ülj bele egy nagy kád melegvízbe, ahogy Vucuska javasolja!
Nekem bejött, pedig csak 20 percig ücsörögtem benne!
Próba szerencse!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Már egy hete olyan forró vízben fürdö, hogy lassan nem lesz bőr a hátsómon.

És a bor sem jött be, pedig lassan függővé válok:D:D:D

Kép
nika28

Kép

Kép
nika28

Lexi,
Ment pü! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nika,
Küldök neked mensimanót: :evil: Azért vigyi a hátsód bőrére :wink: :lol: :lol:

Vucuska,
Örülök, hogy jobban vagy! :D:D:D Előre is köszi a fáradozást a film miatt, tündér vagy! :D
Igen, a fórum nagyon jó hely arra, hogy az ember lánya kiírja a problémáit, tanácsot kérjen, és egyáltalán, hogy sorstársakkal találkozhasson. Imádok én is ide járni :wink:

Törpe,
Ti vagytok a második családom, naná, hogy van Rátok időm :wink: Köszönöm a szavaidat, nagyon aranyos vagy! :oops:

Mindenkinek szépséges álmokat!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Nika
Kép

Holnapra mindenkinek:
Kép

Jó éjt!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sajnos nekem nem az!!!!

Nagyon görcsölök és ömlik a vér belőlem, óriási méhnyálkahártyacafatok és nagy alvat vérek.

Próbálok még mindig pozitívan gondolkodni, de be kell látnom , hogy az önámítás.

Nagyon kivagyok, most a lelkecském totál összeomlot, de tudom erős csaj vagyok és még a holnapi nap is kemény lesz a valódi igazsággal szembesülni, de majd összekaparom magam.

Az élet megy tovább és nem adom fel.

Persze most is zokogok, de majd megnyugszom.

Köszike a sok -sok drukkot talán majd leközelebb!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Csak bekukkantottam, hogy minden időközben babássá lett kedves sorstársamnak gratuláljak és boldog, problémamentes terhességet kívánjak!

Én januárban fagyibabázok, úgy tűnik stimu nélkül, ha....., addigra hat a pajzsmirigy gyogyóm, és az értékeim közelítenek a normálishoz.

Puszi mindenkinek, hajni
estike66

Drága Bonya!!!
Annyira sajnálom. De még van remény. Valaki korábban írta is hogy egy lány iszonyatosan vérzett és mégis terhes volt. Nonóka is vérzett és mégis. És ez csak két példa volt a sokból. Adj még magadnak egy kis esélyt, hátha......én nagyon szorítok neked hogy legyen ott legalább egy valaki a pocidban aki még most is nagyon kapaszkodik.
Sírd ki magad és ha próbáld meg magad lefoglalni.
Én most gobleinezek. Mostanában kezdtem ezt a hobbit és tegnap összehoztam egy nagyon édi mikulást, ma folytatom.
Most reggel megnéztem a Sejtjeink 2. részét és abban azt mondták hogy nem szabad sírni, csak mosolyogni szabad, mert az tesz jót a babának. Persze én szinte végig bőgtem az egészet, akkor is ha valakinek sikerült és akkor is mikor nem.
Drukkolok neked holnapra!!!!!Nagyon!!!!
vucuska

Bonya!

Kép

Szerintem néha muszáj sírni.....
annn

Bonya!
:cry: Sajnálom! Azért még szorítok, hogy holnap meglepetés érjen!

Estike
Szuper, hogy javulnak az értékeid! Hajrá kis eszkimók!
Kép

Vucuska
én tavaly a keresztszemesre kacsingattam, de férjem letiltott! :lol:
Szerinte kb 5 percig bírnám idegekkel! :wink: Igaza van, de ha kismami leszek úgyis kipróbálom! :wink: :lol:

Annn,
szerintem is. Én olyankor kiengedem a feszültséget, ami szerintem sokkal ártalmasabb a babának, mint a sírás!

Törpe

Kép
törpehzs

Mofly!
Sok sikert mára! Kép

Törpe!
Jó szurizást neked, biztos hamar belejössz! Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy valamikor majd én is magamnak fogom beadni a szurikat. Még a vérvételektől is parázok, mert eléggé ájulós vagyok :oops:

Zsókuci
Igen, én is szeretem a SP-ot...
És már én is tapasztaltam, hogy a kérdések mindig akkor jutnak az ember eszébe, amikor már kívül van az ajtón...Még jó, hogy ti itt vagytok, biztos sokat tudtok majd segíteni :)
annn

Ann,
én is paramókus voltam, de ahhoz sem volt kedvem, hogy naponta, később meg naponta többször menjek ügyeletre, vagy dokihoz!

Az első pár szuri nehéz csak, és az is csak lelkileg! Remegtem, mint a kocsonya :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Ann!
Én is nagyon ódzkodom a szuriktól, azt hittem képtelen leszek rá, pláne hasba........brrrrrrrr.....és azon is izgultam hogy mindent jól csinálok-e. Így első alkalommal minden reggel a BMC-n kezdtem -szerencsére szurihoz nem kell végigállni a sort, hanem rögtön mehetsz a laborba- és az első kettőt beadták nekem, utána én ott felügyelet mellett adtam be magamnak, és a laborban nagyon kedvesek voltak, ők is úgy voltak vele ha nem vagyok magamban biztos nyugodtan menjek be.
Aztán hozzászoktam. Most már nem nagy úgy.

Törpe!
Most én keresztszemessel csináltam a mikut, ez volt az első keresztszemes és a Colombo alatt el is készült. A Praktikából vettem a sablont. Amúgy én sem vagypk az a türelmes, babrálós típus, de ez a hobbi most bejön, egyenlőre.

Nika!
Megjött már?

Mofly!
Megy a drukkkkkkkkkk!!!
vucuska

SEGÍTSÉG ! VALAKI!! :lol:

Ha kevesebb oldószert szívok fel az nem baj,ugye?
:roll:
Most dupla adagot kell szurnom, így az oldószer is dupla.
Sikeresen csináltam egy hólyagot tegnap!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Hajrá Estike,hajrá január,és hajrá fagyibébik!Remélem mind a három felébred a hosszú téli álmából! :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, lehet hogy igazatok van, és korán teszteltem, mert még ma sem jött meg. Majd holnap a BMC-ben kiderül! :lol:

Bonya! Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Köszönöm a tippet feltétlen odaérek 6.30-ig.

Lexi, én is pajzsmirigyes vagyok, tőlem is kérdezhetsz...

Gabicsibe, a medi-labos tesztet használtam. Az nem olyan érzékeny? Amiket nézegettem mind 25-ös érzékenységű volt. Van ennél érzékenyebb is?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Törpehzs,
nyugodtan oldhatsz 1 amp. sóval 2 amp. port.
Kicsit jobban fog csípni mert koncentráltabb.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,
OK!
Köszönöm!
MEgoldottam:)
Nekem nem is csípett! :wink:

Vucuska,
ha sikerül most a beültetésig eljutni, akkor tutti nekilátok egynek :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok Lánykák! :)

Megjöttem BMC-ből, sok mindent nem tudtam meg, csak azt hoyg kevés a tüszőm íg yspontán is :( Ezért azt mondta tanárúr hogy stimuval se lesz több, de mindegy csak sikerüljön :)
KÉpzeljétek ma olyan kedves volt, lehet hoygkezd megszokni :)

Gabi nagyon örülök hogy találkoztunk remélem nem lettél rosszul a sok cukortól, maradtam volna szívesen ott veled de így is 2 után értem be...

Egyébként tetszik az új rendszer hogy a sorban állóktól elkérik a kórlap számot így legalább egy két előre pofátlankodót Mártika elküld a ... :)
HUrrá:)
Ja ez persze nem azoknak szól akik egyébként is előre mehetnének.... 8) 8) 8)

Bonya drága tényleg egy picit bizakodj még hátha... nagyon drukkolok ám !!!

Ann
Sp én is imádom nem tehetek róla de Cartman a kedvencem :oops: :oops: :oops:
madrin

Bonya
Sajnálom,de ha ez nem is sikerült majd a következő fog!Én tudom,hogy tényleg erős lány vagy és gyorsan túl teszed magad rajta és már a jövőre koncentrálsz.nagy ölelés neked!!!!De tudod a remény hal meg utoljára,talán van még egy pici.Holnapra egy nagy kalappal!!!!

Törpi
Látom már megoldódott a problémád :D Holnap a szokásos helyen,szokásos időben vagy a helyet változtassuk?

Madrin
Köszi túl éltem,szerencsére az idő is eltelt gyorsan miután elmentél,majd holnap lesz meg az eredmény.Mivel a reggeli kimaradt így az ebéd dupla volt :D

Nemone
Jó az a teszt,de nem szabad 100%-osan rá hagyatkozni!!Volt már itt példa arra,hogy otthoni nega míg a Bmc-s + lett.Nagy kalappal holnapra!!!!!!

Estike
De jó,hogy mentek a fagyikért :D
gabicsibe

Estike

Nagyon szoritok neked, hogy januárban sikerüljön. Remélem jól vagy?
toldikrisztina

Nemone
Nagyon köszi, majd élek vele. A mostani kérdésemre választ kaptam, de ha van valami, akkor zaklatlak. :wink:
Vendég

gabicsibe

Sziasztok lányok!

Gabicsibe, Rebe, Mofly, Annn, Vucuska, Anett, Süni, Zsókuci, Törpehzs, Nika, Elan, Krisztamili!

Kép Köszönöm, hogy vagytok nekem!

Gabicsibe!
Klassz az új tábla. Én is arra kértelek volna, hogy várjuk meg a hétfőt a szivecskével. Azért nincs még vonalzóm sem.
Kata411!
Megkésve :oops: , de Kép kívánok neked is!
Vic!
Kép Vizsgádról mi hír?
Annn!
Örülök, hogy már december 5-re kaptatok időpontot!
Vucuska!
Gobelin? Le a kalappal a türelmed előtt!
Anett!
Sógornőm és Anyósom is most végezték el az agykontrollt. Ők is csak jókat mondanak róla. Remélem ezután nekem is lesz időm elvégezni...

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!

Mennek a drukkok a holnapi járatnak!!!

Bonya, sajnálom :(

Gabicsibe, szuper vagy, hogy átvetted a táblát Krisztitől. Köszönjük szépen!!! :D (Nekem januárban a 4. transzferem lesz. Két friss stimus volt eddig, 1 fagyis és most is fagyis lesz).

Rebe, Zsókuci, anyósomnak urológiai műtéte volt. Holnap vagy hétfőn lesz meg a szövettan eredménye. Egy rutin vérvétel mutatta ki a magas vérsüllyedést. Ő okosan elkezdett utána járni. Szerencsére elég gyorsan rájöttek, hogy hol a hiba. Azért nagyon izgulunk.

Sok-sok pusszantás mindenkinek!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?