magika: neked akkor ritka könnyű,és kényelmes helyzeted van.

mondjuk én sem panaszkodhatom,mert nekem meg a nővérem a háziorvosom/belgyógyászom,és ő ajánlotta a nődokit akihez most terhesgondozásra járok.

Érdekes mert először nagyon nem volt szimpi,aztán 2-jára mikor mentünk nagyon pozitív érzésekkel jöttem el tőle,és dec.6-án jön a következő megjelenésem nála,csak előtte még fel kell hívjam.Párommal is beszéltük hogy nem is olyan rossz doki.
gabo(védőnő kollega

)egyetértek veled,mert valóban körzetfüggő lehet ez a pecsét dolog is,de szerintem még sok más dolog is körzetenként eltérő...

ez amúgy már gyakorlat alatt is állatira zavart,hogy mást láttam falun körzetbe,mást városban körzetbe,és megint más dolog volt amit az iskolapadba tanítottak...

És szerencsétlen védőnő tanonc így tanulja ki a szakmáját.
ollem: ne aggódj,hamar itt lesz az a 10-e!!

Nekem is csak 6-án van kilátásba egy újabb UH,igaz az is 4 nappal hamarabb van mint a tiéd,de ha már 6-a lesz,és jön a mikulás,akkor már 10-e se lesz messze.

Pozitív gondolkodás!!!
A Jázmin volt nálunk az első női név amivel szimpatizáltunk!Szerintem is nagyon szép.

De mi most elég régóta átpártoltunk a Blankára.
kritta: após fronton semmi új...

helyzet változatlan.Most épp nincs aktuális alakítása,de már nem is lesz sose a szívem közepe.Számomra durva,de ő egy megtűrt személy a családfában,és az is marad...

Valahogy nem bírom megszeretni a stílusát...Amúgy köszi a kérdésedet.
katavirág:

köszi a kérdésedet,meg hogy így emlékszel rám

Hát legutóbb a 18hetes UH-on nézték konkrétan a lepényemet,akkor már mellső fali volt.

Szerintem már megnyugodhatok,mert nem hinném hogy visszavándorolna a méhszájamra.

Tudod mi jutott eszembe?Eddig ezen nem is gondolkodtam.A kisbabám eddig mindig harántfekvésben volt,mi van ha ez így marad,és végül császárra lesz szükség,és közben a lepényem meg mellső fali??Az császárnál nem gond?

Jóóó tudom a fantáziám határtalan,de ez most akkor is eszembe jutott....